amirradan26
Registered User
- نوشتهها
- 471
- لایکها
- 1,540
پیش بینی شما صعودی هست یا نزولی ؟احتمالا 3-4 روز دیگه نوسان شدید داشته باشیم.
پیش بینی شما صعودی هست یا نزولی ؟احتمالا 3-4 روز دیگه نوسان شدید داشته باشیم.
پیش بینی شما صعودی هست یا نزولی ؟
من نصف فاندم تو پوزیشن بودم خروج زدم رو بیت 43600با قطعی شدن حمله روسیه به اوکراین بازارهای مالی دچار نوسان شدید شدند، طلا 36 دلار رفت بالا، بهتره فعلا معامله ای نکنید.
از کجا خبرشو گرفتی پوتی بهت خبر داده قطعیه ؟با قطعی شدن حمله روسیه به اوکراین بازارهای مالی دچار نوسان شدید شدند، طلا 36 دلار رفت بالا، بهتره فعلا معامله ای نکنید.
اگه روسیه واقعا به اکراین حمله کنه، نه تنها بازار کریپتو بلکه بازارهایی مثل نفت، طلا و بورس آمریکا هم دچار ریزش شدیدی میشن. ظاهرا در کوتاه برای ما موقعیت خوبیه که بتونیم ارز های مورد نیاز خودمون رو بخریم ولی در طولانی مدت اثر مخربی داره نمیشه اونو نادیده گرفت.
وقتی که جنگ شروع بشه دسترسی کشور ها به نفت و گاز اوکراین و روسیه کمتر و یا قطع میشه. وفتی که قیمت طلا افزایش پیدا میکنه، یعنی درخواست برای اون زیاد شده و طلای کمتری برای فروش وجود داره که بشه ازش به عنوان پشتیبان مالی استفاده کرد. دولت ها برای جلوگیری از رکود اقتصادی شدید در کوتاه مدت اقدام به چاپ پول میکنن. این مورد ممکنه در کوتاه مدت باعث افزایش قیمت نفت و طلا بشه ولی در ادامه بحران های مالی و ابر تورم رو درست میکنه که باعث سقوط بازار های مالی میشه.به نظر من در صورت بروز جنگ اتفاقا نفت و طلا رشد میکنن.
وقتی که جنگ شروع بشه دسترسی کشور ها به نفت و گاز اوکراین و روسیه کمتر و یا قطع میشه. وفتی که قیمت طلا افزایش پیدا میکنه، یعنی درخواست برای اون زیاد شده و طلای کمتری برای فروش وجود داره که بشه ازش به عنوان پشتیبان مالی استفاده کرد. دولت ها برای جلوگیری از رکود اقتصادی شدید در کوتاه مدت اقدام به چاپ پول میکنن. این مورد ممکنه در کوتاه مدت باعث افزایش قیمت نفت و طلا بشه ولی در ادامه بحران های مالی و ابر تورم رو درست میکنه که باعث سقوط بازار های مالی میشه.
نحوه جمله بندیتون خیلی بده من که نفهمیدم منظورتون چی بود.با بروز جنگ بدون شک طلا و نفت افزایش قیمت دارن این یک چیز بدیهی هست نفت اوکراین دسترسی نباشه خوب طبیعتا تقاضا هم براش افزایش پیده میشه عرضه هم افزایش قیمت طلا هم تحت تاثیر عوامل سیاسی هست سرمایه میره سمتش برای حفظ دندون گرد ها عرضه رو کم میکنن افزایش پیدا میکنه این وسط کریپتو ضربه میبینه و ریزش میکنه نمیدونم چرا
عدم عرضه نفتافزایش تقاضا=افزایش قیمتنحوه جمله بندیتون خیلی بده من که نفهمیدم منظورتون چی بود.
بازار کریپتو=ریزشعدم عرضه نفتافزایش تقاضا=افزایش قیمت
افزایش تقاضا طلا به دلیل حفظ سرمایهعدم عرضه مناسب توسط دلالان و سهامداران =افزایش قیمت طلا
ولی بازار کریپتو اثرش معلوم نیست
عدم عرضه نفتافزایش تقاضا=افزایش قیمت
افزایش تقاضا طلا به دلیل حفظ سرمایهعدم عرضه مناسب توسط دلالان و سهامداران =افزایش قیمت طلا
ولی بازار کریپتو اثرش معلوم نیست