• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
پیش بینی شما صعودی هست یا نزولی ؟

الان یکم زوده جواب دادن به این سوال ولی51% احتمالا کاهش قیمت داشته باشیم در کوتاه مدت اما روند کلی 2022 رو من صعودی میبینم، به این معنا که بیت یک بار دیگه سقف رو میزنه.

البته این نظر شخصی هست و میتونه 100% غلط باشه.

Captive

لایک‌ها
16,664
با قطعی شدن حمله روسیه به اوکراین بازارهای مالی دچار نوسان شدید شدند، طلا 36 دلار رفت بالا، بهتره فعلا معامله ای نکنید.

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
با قطعی شدن حمله روسیه به اوکراین بازارهای مالی دچار نوسان شدید شدند، طلا 36 دلار رفت بالا، بهتره فعلا معامله ای نکنید.
من نصف فاندم تو پوزیشن بودم خروج زدم رو بیت 43600
تا اوضاع استیبل نشه بنظرم ریسک زیادی ایجاد میشه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
از کجا خبرشو گرفتی پوتی بهت خبر داده قطعیه ؟
حالا به دور از اینا چرا داره این ریسک رو میکنه ؟

Captive

لایک‌ها
16,664
دوستان، اگر ما به یک سری از مسائل سیاسی اجتماعی اشاره میکنیم فقط و فقط دلیلش تاثیر آن بر بازار کریپتو هست، دقت داشته باشید که تاپیک به حاشیه نره.

سپاس

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
اگه روسیه واقعا به اکراین حمله کنه، نه تنها بازار کریپتو بلکه بازارهایی مثل نفت، طلا و بورس آمریکا هم دچار ریزش شدیدی میشن. ظاهرا در کوتاه برای ما موقعیت خوبیه که بتونیم ارز های مورد نیاز خودمون رو بخریم ولی در طولانی مدت اثر مخربی داره که نمیشه اونو نادیده گرفت.

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه روسیه واقعا به اکراین حمله کنه، نه تنها بازار کریپتو بلکه بازارهایی مثل نفت، طلا و بورس آمریکا هم دچار ریزش شدیدی میشن. ظاهرا در کوتاه برای ما موقعیت خوبیه که بتونیم ارز های مورد نیاز خودمون رو بخریم ولی در طولانی مدت اثر مخربی داره نمیشه اونو نادیده گرفت.

به نظر من در صورت بروز جنگ اتفاقا نفت و طلا رشد میکنن.

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
به نظر من در صورت بروز جنگ اتفاقا نفت و طلا رشد میکنن.
وقتی که جنگ شروع بشه دسترسی کشور ها به نفت و گاز اوکراین و روسیه کمتر و یا قطع میشه. وفتی که قیمت طلا افزایش پیدا میکنه، یعنی درخواست برای اون زیاد شده و طلای کمتری برای فروش وجود داره که بشه ازش به عنوان پشتیبان مالی استفاده کرد. دولت ها برای جلوگیری از رکود اقتصادی شدید در کوتاه مدت اقدام به چاپ پول میکنن. این مورد ممکنه در کوتاه مدت باعث افزایش قیمت نفت و طلا بشه ولی در ادامه بحران های مالی و ابر تورم رو درست میکنه که باعث سقوط بازار های مالی میشه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
وقتی که جنگ شروع بشه دسترسی کشور ها به نفت و گاز اوکراین و روسیه کمتر و یا قطع میشه. وفتی که قیمت طلا افزایش پیدا میکنه، یعنی درخواست برای اون زیاد شده و طلای کمتری برای فروش وجود داره که بشه ازش به عنوان پشتیبان مالی استفاده کرد. دولت ها برای جلوگیری از رکود اقتصادی شدید در کوتاه مدت اقدام به چاپ پول میکنن. این مورد ممکنه در کوتاه مدت باعث افزایش قیمت نفت و طلا بشه ولی در ادامه بحران های مالی و ابر تورم رو درست میکنه که باعث سقوط بازار های مالی میشه.

بله من هم منظورم رشد نفت و طلا در کوتاه مدت بود (چون گفته بودید باعث ریزش سهام و نفت و طلا میشه).
اون قسمت ابر تورم و چاپ پول هم که قضیه ایه که از زمان کرونا شروع شده و بالاخره یه روزی حبابش به احتمال زیاد میترکه که در صورت ترکیدن اون حباب، احتمالا طلا و سهام و کریپتو و ... نداره همه با هم میریزن که البته با توجه به احتمال وقوع جنگ هنوز نمیشه در مورد تاریخش صحبت کرد.

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
با بروز جنگ بدون شک طلا و نفت افزایش قیمت دارن این یک چیز بدیهی هست نفت اوکراین دسترسی نباشه خوب طبیعتا تقاضا هم براش افزایش پیده میشه عرضه هم افزایش قیمت طلا هم تحت تاثیر عوامل سیاسی هست سرمایه میره سمتش برای حفظ دندون گرد ها عرضه رو کم میکنن افزایش پیدا میکنه این وسط کریپتو ضربه میبینه و ریزش میکنه نمیدونم چرا

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
با بروز جنگ بدون شک طلا و نفت افزایش قیمت دارن این یک چیز بدیهی هست نفت اوکراین دسترسی نباشه خوب طبیعتا تقاضا هم براش افزایش پیده میشه عرضه هم افزایش قیمت طلا هم تحت تاثیر عوامل سیاسی هست سرمایه میره سمتش برای حفظ دندون گرد ها عرضه رو کم میکنن افزایش پیدا میکنه این وسط کریپتو ضربه میبینه و ریزش میکنه نمیدونم چرا
نحوه جمله بندیتون خیلی بده من که نفهمیدم منظورتون چی بود.

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
نحوه جمله بندیتون خیلی بده من که نفهمیدم منظورتون چی بود.
عدم عرضه نفت👈افزایش تقاضا=افزایش قیمت
افزایش تقاضا طلا به دلیل حفظ سرمایه👈عدم عرضه مناسب توسط دلالان و سهامداران =افزایش قیمت طلا
ولی بازار کریپتو اثرش معلوم نیست

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
افزایش تقاضا طلا به دلیل حفظ سرمایه👈عدم عرضه مناسب توسط دلالان و سهامداران =افزایش قیمت طلا
بازار کریپتو=ریزش

Captive

لایک‌ها
16,664

به طور قطع نمیشه بازار کریپتو رو پیش بینی کرد اما میشه به واسطه ی تحلیل و تجربه روند کلی رو تشخیص داد یا بهتر بگم حدس زد.

مسئله ای که به نظر من باید رعایت کنیم اینه که سرمایه گذاری ایمن انجام بدیم، اگر بازار ریزش هم بکنه میشه باز به برگشتش امید داشت ولی اگر غیر ایمن باشه شاید تا 5-6 سال بعد هم به سقف قیمتی که قبلا تاچ کرده نرسه.

اما اگر دیلی تریدر هستیم در مواقع حساس مثل الان نباید ترید کنیم، باید صبر کنیم تا آب ها از آسیبا بیفته.

Captive

لایک‌ها
16,664
حواستون باشه، شاید نهنگ ها بخوان از این آب گلالود ماهی بگیرن و در بازار ترس ایجاد کنند، کل دارایی تون رو نفروشید به این نیت که بتونید پایین تر بخرید، اگر هم خواستید همچین حرکتی بزنید با 1/4 یا 1/5 سرمایه اقدام کنید.

بالا