iranescence
Registered User
برمنکرش ...
مدل پیشبینی عجیب بود !
من میگم طلا میاد زیر 1400! حالا امسال نه !یکی دوسال دیگه آره !
اتفاقا این سناریو هم درسته
قیمت دلاری طلا هم میاد پایین تر از کف 1400
برمنکرش ...
مدل پیشبینی عجیب بود !
من میگم طلا میاد زیر 1400! حالا امسال نه !یکی دوسال دیگه آره !
طبق اخباری که در رسانههای محلی روسیه منتشر شده، دولت روسیه و بانک مرکزی این کشور به توافقی رسیدن تا داراییهای دیجیتال رو به عنوان نوعی ارز رسمی در این کشور بپذیرن.
پ.ن: اول ممنوع کردن احتمالا خریداشونو زدن
شاید این جمعه؟شاید یک روزی شناساییش کنم . البته شاید !
سلام و درود
دوستان اوضاع رو چطور میبینید؟ تو دِ موون هستیم یا تو دِ بول ترَپ؟
تو صبوری شاید بمیرم ولی پولامونو از دست نمی دیم خخخ
سلام و درود
دوستان اوضاع رو چطور میبینید؟ تو دِ موون هستیم یا تو دِ بول ترَپ؟
سلام من فکر کنم اهداف اینده 32000 ،290000، xx000 هستند توی بازده هزاری نوسان هست مثلا 32860 =33000هنوز خیلی ها منتظر بیت کوین 33 هزار دلاری و حتی 29 هزار دلاری هستند...
مشاهده پیوست 1251727
بررسی ساده چشم انداز اقتصاد جهان، طلا و بیتکوین
۱- از اوایل سال ۲۰۲۰، جهان رسماً درگیر پاندمی کووید-۱۹ شده. اقتصاد بسیاری از کشور های جهان با رکود مواجه شد اما برخی کشور ها تونستن خیلی سریع موتور اقتصادشون رو دوباره استارت بزنن.
راه حل همه اونها یکسان بوده: چاپ پول!
رشد بی رویه پایه پولی، نوید یک ابر تورم جهانی رو میده!
در این شرایط، بازار های سهام دچار حباب میشن و ترکیدن این حباب، شروع بحران اقتصادی بعد از کرونا خواهد بود.
رشد ۱۰۰ درصدی شاخص S&P 500 بعد از ریزش کرونا
(این شاخص، ۵۰۰ کمپانی برتر بورس آمریکا رو شامل میشه)
1/6
البته Hedge :
راهی برای محافظت از خود در برابر ضرر مالی یا سایر شرایط نامطلوب هم معنا می شود.
به نظرم یکم اوضاع داره پیچیده میشه، بیکاری توی امریکا خیلی کم شده تورم رفته بالا پس براحتی چند مرحله افزایش نرخ بهره داریم که باعث میشه ملت پولشونو از سهام بکشن بیرون از طرف دیگه جدیدا همبستگی بین بازار کریپتو و سهام آمریکا زیاد شده (که میتونه باعث ریزش کریپتو هم بشه) ولی از طرف دیگه بیت باید نشون بده واقعا مثل Asset های ضد تورمی عمل میکنه یا نه اگه بخواد عمل کنه پس اون همبستگی باید کم بشه
میتونه ریزشی نباشه ولی کسی هم ازش سود نکنهدقیقا درسته.
قدیم وقتی میخواستند سرمایه شان را به دارایی ایمن تبدیل کنن بهترین گزینه طلا بود ( به نظر من ) اما وقتی چارت -10-12ساله ی طلا/بیتکوین رو مشاهده میکنیم متوجه میشیم که 2010-2022 بیت کوین حرف اول رو زده.
حال اگر در سال 2022 و با این تورم و ابرتورمی که در موردش صحبت میشه، بیت کوین ریزشی باشه که خب دیگه حرفی برای گفتن نمیذاره ، ولی اگر ضد تورمی عمل کنه اصالتش حفظ خواهد شد.
میتونه ریزشی نباشه ولی کسی هم ازش سود نکنه
این موجها رو این بازار زیاد دیدیم
با توجه به داده های تورم آمریکا که در روز گذشته منتشر شد، اعضا شورای حکام فدرال رزرو یه جلسه غیر رسمی اظطراری در روز دوشنبه، 14 فوریه برگزار خواهند کرد.