• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
ارادتمند بلا جان
من تقریبا تا یک حد خیلی خیلی کمی متوجه مساله هستم ها . اما بیشتر از طرح سوالم دونستش استراتژی های شخصی است که منافعی برای فرد نداره . چون به هر حال چیزی که زیاده تو این حوزه، حرف و حرف و حرف و حرف هست اما شاید در عمل اتفاقات دیگه ای بیوفته . من بیشتر هدفم این بود با توجه به اعتبار و اعتمادی که در بین اعضای قدیمی تر اینجا وجود داره ، استراتژی فردی هر فرد با تجربه قاعدتا خیلی ارزشمندتر از کانال ها و یوتیوبها و صفحات اینستاگرامه که خیلی عمق زیادی ندارند.اون استراتژی رو تو بعضی از عزیزان اینجا من دیدم که عملکرد روزمره اشون رو به نوعی بیان میکنن و این ارزشمنده .
من مثلا سوال میکنم به خصوص از دوستانی که با تجربه تر هستن . توی آبان که یک صعود خیلی شدید وجود داشت ، عزیزان با تجربه عملکردشون چی بود ؟ خرید بیشتر بود یا فروش ؟ این میتونه بیشتر کمک کننده باشه تا کلیات گفتن . مثلا اینکه نگهداری کنیم یک ارز رو برای مثلا یکسال ، خوب این بدون قید و شرطه ؟ همین که یکسال یک ارز یک جا باشه سود آوری داره ؟ شناسایی موقعیت های فروش و خرید چطور بدست میاد؟مثلا یکی به نیت قربت ! پارسال این موقع اتریوم خریده ! نگه داشته نگه داشته نگه داشته نگه داشته ماه می رو دیده رفته تا 4000 هزار ، بعد باز نگه داشته اومده روی 1700 باز نگه داشته رفته تو نوامبر روی 4800 و حالا تقریبا تو آستانه یکسالگی روی 2700 ه مثلا . اگر من نیت کنم سرمایه گذاری یکساله داشته باشم و چشمام رو ببندم که میشه مثلا از 1700$ تا 2700$ ارتقا سرمایه . اما اگر وسطش تحلیل داشتم و یکی مثلا میگفت تو ماه می مثلا بر اساس فلان پایه تحلیلی میشه بخشی از سرمایه رو تبدیل کرد به چیز دیگهو .....
خلاصه اینکه این عمق رو از کجا میشه پیدا کرد . اصلا قابل فهمیدن هست یا به هر صورت شانس و اقبال توش زیادی دخیله؟
آره خب اگر روی ۴۸۰۰ میفروختی برفرض سود بیشتری میبردی ولی اگر ۱۷۰۰ گذاشتی و ۲۷۰۰ هم بفروشی خوبه که :دی
۹۰ درصد با شانس و اقبال میان تو بازار و برای همین ضرر میکنن. (حالا نیست خود ما سود کردیم
crazy.gif
0
ولی درکل اگر تحلیلگر های سرشناس رو دنبال کنی همشون کلا تحلیل بازار رو به دو صورت تکنیکال و فاندامنتال انجام میدن.
تکنیکال یعنی تو چارت (نمودار) ارز مورد نظر رو نگاه میندازی و تحلیل میکنی که روند صعودیه یا منزولی و باقی مسائل
فاندمنتال یعنی اخبار رو دنبال کنی و از روی خبرهای مرتبط با اون ارز بفهمی که کی موقع خریده و کی موقع فروشش. مثلا شایع میشه که دو ماه دیگه آپدیت اتر هست... خب اینجا میگن تو میای میخری و سر موقع مورد نظر میفروشی (شایعه بخر و خبر بفروش).
کلا به تعداد ستارگان آسمان
crazy.gif
روش برای تحلیل هست هم تکنیکال هم فاندمنتال.
مثلا تکنیکال میتونی روی نمودار چندتا اندیکاتور بندازی یا خط روند بکشی و از روی اونها ببینی کی موقع خوبیه برای خرید و کی فروش.
من خودم قبلا زمان فارکس تکنیکال کار میکردم و خط روند میکشیدم و مووینگ اوریج کنترل میکردم و... ولی نتیجه ش شد از دست دادن کل سرمایه :دی
اصلا شوخی نیست تحلیل کردن به این راحتی ها نیست. بهترین تحلیل اینه که به سود کم قانع باشی و نقد کنی و سر فرصت بعدی باز بخری.
به اصطلاح میگن hodl (یا همون hold کنی تا موقعی که سود کنی و بکشی بیرون :دی)
تحلیلگرای معروفو دنبال کن که سیگنال خرید میدن اما اگر میخوای خودت برای خودت تحلیل بکنی آموزش های تکنیکال هست که تا حدودی متوجه بشی که اصلا الان اون ارز مورد نظر وضعیتش در چه حدیه و کجاست. مثلا این چارتو ببین با تحلیل تکنیکال چقدر واضح خطوط روند رو کشیده و اگر خطوط روند شکسته بشه سیگنال خرید و فروشه. اگر روند نزولی شکسته بشه پرش و روند صعودیه و بلعکس:
grade1-trendlines-example.png
من خودم که کلا هودلرم تا زمانی که به سود برسم ولی اگر میخوای خود برای خودت تحلیل کنی تکنیکال مطالعه کن و خبرها هم دنبال کن.
کلا دنیایی برای خودش و اینم بگم تحلیل تکنیکال و فاندمنتال چیز جدیدی نیست و مختص کریپتو هم نیست یه علمه که توی همه بازارهای مالی حتی بورس استفاده میشه..

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
نه اتفاقا چون نمیخوام تحلیل کنم میپرسم . به هر حال چه اینجا و چه خارج از اینجا قاعدتا آدمهای باسواد زیادن که قابل اعتماد باشن . هدف شناختن اونها و تمیزدادنش از باقی کاسبهای این بازاره . شما فرد معروف خاصی رو دنبال میکنی که حرفهاش برآیند کلیش درست باشه ؟چون میدونم به هر حال همیشه حرف ها ممکنه درست در نیاد و اتفاقات لحظه ای ممکنه تاثیرات خودش رو تو این بازار نشون بده . راستش هدفمم سرمایه گذاری کلان تو این حوزه نیست اما به هر صورت من از نگه داشتن سکه در بلند مدت ضرر نکردم ، هر چند به ظاهر سود خاصی هم نکردم اما حفظ سرمایه خوبی بود . حالا این بازار به نظرم لازم نیست از اول من بشینم همه چیز رو یاد بگیرم تا بازدهی داشته باشم . احتمالا میشه تا حدی استراتژی آدمهای اینکاره رو دنبال کرد و نه به نتیجه عالی اما به نتیجه قابل قبول رسید.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من که سیگنال کوتاه مدت دنبال نمیکنم بیشتر هودلرم منم استقبال میکنم بچه ها معرفی کنن.
ولی خبرای توی توییتر دنبال میکنم همینطور خبرهای سایت cointelegraph. تحلیل تکنیکال رو با توجه به هودلر بودن، PlanB@ رو دنبال میکنم که بلندمدته مثلا یه تحلیل کرده که تا ۱۰-۲۰ سال دیگه هم کافیه :دی و نمیاد هر روز یا هر ماه سیگنال بده. البته تحلیلش چند وقتی هست اشتباه شده ولی با توجه به بازه زمانی هنوز جای اصلاح داره!
peter brandt هم دنبال میکنم همه میگفتن بیتکوین از ۶۰ بگذره میزنه بالا اما گفته بود من الگوی ریزشی سر و شانه میبینم اونم چند ماه پیش که الان داره میشه! ولی اگر سیگنال دهی که مدنظرته کوتاه مدته مثلا هر روز یا هر هفته سیگنال بدن که اینو بخرید و بفروشید خیلی وقته نرفتم سراغشون اصولا اعتماد ندارم منتها منم بدم نمیاد بچه ها معروفا رو بیشتر معرفی کنن فیض ببریم :دی
راستی یه تحلیلگر فاندمنتال توپم بود تا چندوقت پیش چیزم میکرد داج میرفت بالا پایین... هرچی توئیت میزد پامپ میشد الان اثرش کمتر شده (همون الون ماسک منظورمه1643834782753.png)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

نتیجه دادگاه آمریکایی، عدم اخذ مالیات بر سود حاصل از سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال را محتمل کرد​

شکایت زوج آمریکایی از سازمان امور مالیاتی آن کشور به نتیجه رسید. این زوج خواستار آن بودند که عواید حاصل از سرمایه‌گذاری آن‌ها در ارزدیجیتال تزوس (Tezos)، تا پیش از فروختن و تبدیل آن به دلار مشمول مالیات نشود. تصمیم این دادگاه ممکن است به دستورالعملی برای سازمان مالیاتی آمریکا بدل شود تا به این ترتیب سود حاصل از سرمایه‌گذاری بر ارزهای دیجیتال، تا پیش از فروخته‌شدن آن مشمول مالیات نشود.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651

نتیجه دادگاه آمریکایی، عدم اخذ مالیات بر سود حاصل از سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال را محتمل کرد​

شکایت زوج آمریکایی از سازمان امور مالیاتی آن کشور به نتیجه رسید. این زوج خواستار آن بودند که عواید حاصل از سرمایه‌گذاری آن‌ها در ارزدیجیتال تزوس (Tezos)، تا پیش از فروختن و تبدیل آن به دلار مشمول مالیات نشود. تصمیم این دادگاه ممکن است به دستورالعملی برای سازمان مالیاتی آمریکا بدل شود تا به این ترتیب سود حاصل از سرمایه‌گذاری بر ارزهای دیجیتال، تا پیش از فروخته‌شدن آن مشمول مالیات نشود.

سلام بر کپتیو بزرگ. کسی تو آمریکا سهام هم بخره تا زمانیکه نفروخته هرچقدر هم سود کنه بهش مالیات تعلق نمیگیره، وقتی بفروشه جز capital gain محسوب میشه و باید مالیات بده که معمولا کمتر از مالیات درآمد هست. این دیگه زیاده خواهی اداره مالیاته که خواسته از بی قانونی ارزهای دیجیتال سواستفاده کنه و از هیچی مالیات بگیره.

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام بر کپتیو بزرگ. کسی تو آمریکا سهام هم بخره تا زمانیکه نفروخته هرچقدر هم سود کنه بهش مالیات تعلق نمیگیره، وقتی بفروشه جز capital gain محسوب میشه و باید مالیات بده که معمولا کمتر از مالیات درآمد هست. این دیگه زیاده خواهی اداره مالیاته که خواسته از بی قانونی ارزهای دیجیتال سواستفاده کنه و از هیچی مالیات بگیره.

به به آقا مسعود گل، درودی ساتوشی وار بر شما
64.gif

بله ممنون از توضیحات (y)

Captive

لایک‌ها
16,664
خرید رو به نظر من باید تو ریزش و اصلاح انجام داد وگرنه با 2-3 روز مثبت شدن بازار نمیشه به طور قطع مطمئن شد مگر اینکه خبر خیلی خوبی منتشر شده باشه و یا دید بلند مدت داشته باشید.

بیت شاید تا 35-36 بریزه اونجا به نظرم میتونید ورود کنید ( اگر بیت میخواهید بخرید )، اگر هم ترس از جا ماندن دارید خرید پله ای پیشنهاد میشه.

1643962356726.png

آیا روند کاهشی تمام شده؟

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353

Captive

لایک‌ها
16,664
قشنگ سیگنال عالی خرید و فروش به دوستان پرشین تولزی داده میشود .
آیا کسی هست که سود گرفته باشد؟ آیا درس میگیرید؟ :coffee: :geek:

سوال کردم فقط :دی

قطعیتی وجود نداره :D

Captive

لایک‌ها
16,664

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
41هزار شد بیت و نزدیک 300میلیون پوزیشین شورت لیکویید شد

mehranmohammadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

لینک خبر

روز سبز بیت کوین و آلت کوین‌ها؛ آیا روند صعودی فرا رسیده است؟​

قیمت بیت کوین طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۰٪ افزایش یافته است، در حالی که در این بین رشد آلت کوین‌ها بسیار چشمگیر بوده است.

market-wrap-bitcoin-rallies-as-altcoins-take-the-lead-835x429.jpg

Captive

لایک‌ها
16,664
احتمالا بین بازه‌ی 44 - 48 خارج بشم

با احتمالات کارت نمیشه، تصمیم بگیر و وقتی به تارگت رسید اقدام کن برای فروش وگرنه بازار اگه ریخت خودت مقصری و نه ساتوشی و یا حباب گل لاله :دی

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
با احتمالات کارت نمیشه، تصمیم بگیر و وقتی به تارگت رسید اقدام کن برای فروش وگرنه بازار اگه ریخت خودت مقصری و نه ساتوشی و یا حباب گل لاله :دی

خب اگر اینطوری بود که ملت یک ربات میساختن همیشه هم این رباتا سود می دادن
باید حجم دقیقه ای و ساعتی رو بررسی کنی
الان می تونم بگم این سطح 41 قدرت داره حالا ممکنه 43 بره و بریزه ممکنه 50 بخوره بریزه
کلا این موقع ها هم که چشم بازار به بیته میشه بعدا از اینکه بیت رفت بالا وارد یک آلت بشی
من خودم دیدم بیت 40 شده رو 0.64 وارد ریپل شدم الان یکذره سود داده
اگر یکذره بیت بره بالا احتمالا ریپل هم 0.70 هم میشه
ولی الان که دارم نگاه می کنم شاید به خط ma زرد یک برخوردی داشته باشیم

Captive

لایک‌ها
16,664
خب اگر اینطوری بود که ملت یک ربات میساختن همیشه هم این رباتا سود می دادن

ربات که کلا یک چیزی غیر منطقی و اصولی هست.

باید حجم دقیقه ای و ساعتی رو بررسی کنی

برای کسی که توی سود هست و دید بلند مدت نداره قطعا باید تارگت مشخص باشه، فاند و تکنیکال اگه 100% هم + باشه دلیلی نداره که بیت به روند صعودیش ادامه بده، شما باید تارگت فروش مشخص کنید و به صورت پله ای یا کامل بفروشید وگرنه شب میخوابید صبح بیدار میشید میبینید 25% ریخته و دیگه اونجا قدرت تصمیم گیری درست رو ندارید و قطعا متضرر می شوید.

الان می تونم بگم این سطح 41 قدرت داره حالا ممکنه 43 بره و بریزه ممکنه 50 بخوره بریزه
کلا این موقع ها هم که چشم بازار به بیته میشه بعدا از اینکه بیت رفت بالا وارد یک آلت بشی
من خودم دیدم بیت 40 شده رو 0.64 وارد ریپل شدم الان یکذره سود داده
اگر یکذره بیت بره بالا احتمالا ریپل هم 0.70 هم میشه
ولی الان که دارم نگاه می کنم شاید به خط ma زرد یک برخوردی داشته باشیم

اگر 200ک هم بشه شاید نفروشید چون ممکنه 500ک بشه و بعد هم 1 میلیون دلار.

در هر صورت اگر قصد فروش بیت رو داشتید اینجا تارگت ها رو اعلام کنید، شاید به درد بقیه هم بخوره ( البته در صورت تمایل )

سپاس

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
ربات که کلا یک چیزی غیر منطقی و اصولی هست.

برای کسی که توی سود هست و دید بلند مدت نداره قطعا باید تارگت مشخص باشه، فاند و تکنیکال اگه 100% هم + باشه دلیلی نداره که بیت به روند صعودیش ادامه بده، شما باید تارگت فروش مشخص کنید و به صورت پله ای یا کامل بفروشید وگرنه شب میخوابید صبح بیدار میشید میبینید 25% ریخته و دیگه اونجا قدرت تصمیم گیری درست رو ندارید و قطعا متضرر می شوید.

اگر 200ک هم بشه شاید نفروشید چون ممکنه 500ک بشه و بعد هم 1 میلیون دلار.

در هر صورت اگر قصد فروش بیت رو داشتید اینجا تارگت ها رو اعلام کنید، شاید به درد بقیه هم بخوره ( البته در صورت تمایل )

سپاس

خارج شدم
اعتقادم اینه که بیت اگر صعودی هم باشه باید به ma 10 در کندل روزانه برخورد کنه
احتمالا خطوط ma در کندل 4 ساعته هم باید تقاطع داشته باشن
ولی باز هم اگر حمایت خوب داشته باشه تا فردا مشخش میشه

Captive

لایک‌ها
16,664
1644168197879.png
.
12 سال پیش در چنین روزی:

ساتوشی ناکاموتو: 21 میلیون سکه ( بیت کوین ) برای 6.8 میلیارد نفر در جهان که البته الان شده 7.9 میلیارد.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
اون الگویی که برای ریپل 'گفتم دوباره برای متیک داره نشون میده خودش رو
احتمالا فردا بشه خرید

Last edited:
بالا