• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
رو به رشد شد؟ الان با خیال راحت بخریم؟
ghatan.gif

مشاهده پیوست 1280558
خیال راحت بنظرم بعد شکست 41 هست

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
رو به رشد شد؟ الان با خیال راحت بخریم؟
ghatan.gif

مشاهده پیوست 1280558

کار خیلی خوبیه به قول خارجی ها:

Buy high, Sell low

عزیز دل برادر شما وقتی بازار مثبت هست، روزانه داره مثل بنز + میخوره باید اقدام به فروش کنی نه اینکه وقتی ریخت تازه یادت بیاد که باید بفروشی، حالا بعد 10% بره بالا باز بگی ای داد که عقب موندم از بازار و دوباره ورود کنی.

فروش الان اشتباه هست به نظر من مگر اینکه یک بررسی و تحلیل جامع و کاملی کرده باشی و تقریبا مطمئن باشی که باز هم ریزش داریم.

خرید رو به نظر من باید تو ریزش و اصلاح انجام داد وگرنه با 2-3 روز مثبت شدن بازار نمیشه به طور قطع مطمئن شد مگر اینکه خبر خیلی خوبی منتشر شده باشه و یا دید بلند مدت داشته باشید.

بیت شاید تا 35-36 بریزه اونجا به نظرم میتونید ورود کنید ( اگر بیت میخواهید بخرید )، اگر هم ترس از جا ماندن دارید خرید پله ای پیشنهاد میشه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

Captive

لایک‌ها
16,664
بیشتر دنبال پروژه‌های high risk/high reward میگردم، مثل shiba که چند میلیون درصد رشد کرد. به نظرتون کدوم پروژه‌ها احتمال داره رشد‌های میلیون درصدی داشته باشن؟
بیت کوین و اتر رو چند هفته پیش با دید بلند مدت خریدم

متاسفانه یا خوشبختانه من های ریسک کار نمیکنم ولی میشه رو بعضی از کوین ها وقتی خبر دارن ریسک کرد، مثلا خودم یک بار برای اولین بار و آخرین بار ( احتمالا ) شیبا خریدم و 3 ساعت بعد فروختم، اونم زمانی بود که میخواست بایننس لیست بشه.

قبلش کوینکس خرید کردم و چند دقیقه مانده بود به لیست شدن تو بایننس فروختمش.

Captive

لایک‌ها
16,664
هند دومین کشور پرجمعیت است که در حال تدوین لایحه ای برای معرفی مقررات ارزهای رمزنگاری شده است. اگر قوانین مربوط به این حوزه تنظیم شود، شاهد بسیاری از سرمایه گذاران جدید در فضای ارزهای رمزنگاری شده خواهیم بود.

منبع: سایت بیت کوین دات کام.

Crypto just became legal in India! The Indian government has cleared confusions in the form of a crypto asset tax law.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
Crypto just became legal in India! The Indian government has cleared confusions in the form of a crypto asset tax law.
به ضررمردم و طبقه متوسط هستش ! درامدی که از کریپتو بدست میاد از بین میره !

Captive

لایک‌ها
16,664
به ضررمردم و طبقه متوسط هستش ! درامدی که از کریپتو بدست میاد از بین میره !

ممنوعیت کامل بهتره یا آزادی در کنار پرداخت مالیات؟

اکثر کشور ها تا 50% مالیات از سرمایه دارها و پولدارها میگیرن حالا کریپتو 30% باشه به نسبت زیاد هم بالا نیست، 30% از کل سود.

خود هند هم مالیاتش فکر میکنم بین 25 تا 30% باشه، البته برای درآمد های پایین معافیت هم دارن

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
ممنوعیت کامل بهتره یا آزادی در کنار پرداخت مالیات؟

اکثر کشور ها تا 50% مالیات از سرمایه دارها و پولدارها میگیرن حالا کریپتو 30% باشه به نسبت زیاد هم بالا نیست، 30% از کل سود.

خود هند هم مالیاتش فکر میکنم بین 25 تا 30% باشه، البته برای درآمد های پایین معافیت هم دارن
سوال را با سوال شما جواب میدم :

ضرر باید پای خود مردم باشه ؛ سود به نفع دولت ؟

چیزی که خوندم هر تراکنش ساده هم 30درصد مالیات شاملش میشه!!

ضمنا کشور ضعیف هند نباید با اروپا مقایسه کرد 50درصد مالیات !!

مالیات فقط مخصوص سرمایه دار نیست ! هر شهروندی مالیات میده ! شرکت ها و پولدار ها حداقل ترین مالیات میدهند !هند کمترین میزان مالیات بین شرکت ها در آسیا داره ! در همان روزی که این تکس کریپتویی 30درصد برای عموم مردم وضع کرد ! بازهم مالیات شرکت هارو کاهش داد

از طرفی سوخت و انرژی هم افزایش قیمت داشت [ یک قلم]

عملا درامد کریپتویی برای عموم مردم از دست میرود و از طرفی پذیرش کریپتو تو هند که یکی از بالاترین نرخ استفاده از کریپتو داره به خطر میندازه

----------------------

مثال ساده :

شما نیمی از درامد را مالیات میدهید ، با نیم دیگر سرمایه گذاری میکنی ! که اگر ضرر کردی به پای خودت است !! اگر سود کردی 30درصد دیگر این برای دولت هست !! شوخیش هم زشته !

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
Russians Own $214 Billion In Crypto

Captive

لایک‌ها
16,664
سوال را با سوال شما جواب میدم :

ضرر باید پای خود مردم باشه ؛ سود به نفع دولت ؟

شما توی آمریکا یا اصلا ایران اگر بیزنسی راه انداختی و ضرر کردی باید دولت بیاد ضرر شما رو جبران کنه؟

چیزی که خوندم هر تراکنش ساده هم 30درصد مالیات شاملش میشه!!

مالیات بر درآمد هست نه مالیات بر تراکنش. کجا نوشته هر تراکنشی مالیات داره؟ طرف هندی وقتی ترید میکنه که چپ و راست به حساب بانکیش واریزی نداره، به هر حال وقتی بخواد نقد کنه پایان سال سود و ضررش مشخص میشه.

ضمنا کشور ضعیف هند نباید با اروپا مقایسه کرد 50درصد مالیات !!

هند همچین ضعیف هم نیستا : )))) البته من مقایسه هم نکردم کلی گفتم.

مالیات فقط مخصوص سرمایه دار نیست ! هر شهروندی مالیات میده ! شرکت ها و پولدار ها حداقل ترین مالیات میدهند !هند کمترین میزان مالیات بین شرکت ها در آسیا داره ! در همان روزی که این تکس کریپتویی 30درصد برای عموم مردم وضع کرد ! بازهم مالیات شرکت هارو کاهش داد

بله همه باید مالیات بدن ولی سرمایه دار و کسی که درآمد بیشتری داره مالیات بیشتری هم میده، افرادی هم که حداقل درآمد رو دارن معاف هستند.

از طرفی سوخت و انرژی هم افزایش قیمت داشت [ یک قلم]

عملا درامد کریپتویی برای عموم مردم از دست میرود و از طرفی پذیرش کریپتو تو هند که یکی از بالاترین نرخ استفاده از کریپتو داره به خطر میندازه

----------------------

مثال ساده :

شما نیمی از درامد را مالیات میدهید ، با نیم دیگر سرمایه گذاری میکنی ! که اگر ضرر کردی به پای خودت است !! اگر سود کردی 30درصد دیگر این برای دولت هست !! شوخیش هم زشته !

چیزی که مشخص هست اینه:

مالیات 30% ی به کزو ماند سرای زرنگار :D

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
شما توی آمریکا یا اصلا ایران اگر بیزنسی راه انداختی و ضرر کردی باید دولت بیاد ضرر شما رو جبران کنه؟
کریپتو رو آخه بیزنس نمیدونن گمبلینگ میدونند

کازینو بری تا یک مقدار پول برنده شی معاف هستی حالا آمریکا باشه یا هند و روسیه

Captive

لایک‌ها
16,664
کریپتو رو آخه بیزنس نمیدونن گمبلینگ میدونند

کازینو بری تا یک مقدار پول برنده شی معاف هستی حالا آمریکا باشه یا هند و روسیه

آیا اگر گمبل کنی ضرر کنی دولت به شما پول میده؟

الان در اصل بحث سر اینه که آیا بن کریپتو به نفع هست یا مالیات 30%ی ؟

حال اینکه 30 زیاده کمه قانونی هست غیر قانونی زیاد به نظر من مهم نیست.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام علیکم خدمت دوستان . من خیلی مطمئن نیستم تاحالا توی این تاپیک پست داشتم یا خیر.
از اساتید کلا چند سوال داشتم . یکم برای خودم این مسائل حل نشده است و حقیقتا فرصت نکردم درست حسابی جایی رو بابتش جستجو کنم.
سوال اول و اساسی ترم راجب اینه که تو سیستم خرید شما معمولا چطور این معادله قیمت دلار و ارز رو همزمان مدیریت میکنید در خرید و فروش ؟ . مثلا میگم اگر ارزی باشد که 2 دلار ارزش داشته باشه در حال حاضر و قیمت دلار 28 تومن باشه . شما 56 تومن میدین و میخرید . حالا اگر اون ارز شد 2.2 دلار اما دلار به سمت کاهشی رفت ، استراتژی شما معمولا چیه ؟ میفروشید یا باز نگه میدارید؟ :rolleyes:
سوال دوم راجب ارزهای کلا یکم با ارزشتر مثل اتریومه . من در حال حاضر یک ماینینگ مختصری میکنم اتریوم رو و توی کوینکس هم فعلا نگه داریشون میکنم . چطور میتونم با حداقل ضرر اینو منتقل کنم به یک کیف پول روی موبایل که مثلا 6 ماه داخل اون نگه داریش کنم و نه توی کوینکس. اصلا الزامی داره این کار یا خیر؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام علیکم خدمت دوستان . من خیلی مطمئن نیستم تاحالا توی این تاپیک پست داشتم یا خیر.
از اساتید کلا چند سوال داشتم . یکم برای خودم این مسائل حل نشده است و حقیقتا فرصت نکردم درست حسابی جایی رو بابتش جستجو کنم.
سوال اول و اساسی ترم راجب اینه که تو سیستم خرید شما معمولا چطور این معادله قیمت دلار و ارز رو همزمان مدیریت میکنید در خرید و فروش ؟ . مثلا میگم اگر ارزی باشد که 2 دلار ارزش داشته باشه در حال حاضر و قیمت دلار 28 تومن باشه . شما 56 تومن میدین و میخرید . حالا اگر اون ارز شد 2.2 دلار اما دلار به سمت کاهشی رفت ، استراتژی شما معمولا چیه ؟ میفروشید یا باز نگه میدارید؟ :rolleyes:
سوال دوم راجب ارزهای کلا یکم با ارزشتر مثل اتریومه . من در حال حاضر یک ماینینگ مختصری میکنم اتریوم رو و توی کوینکس هم فعلا نگه داریشون میکنم . چطور میتونم با حداقل ضرر اینو منتقل کنم به یک کیف پول روی موبایل که مثلا 6 ماه داخل اون نگه داریش کنم و نه توی کوینکس. اصلا الزامی داره این کار یا خیر؟

سلام علیکم
در مورد سوال اول من به شخصه به قیمت دلار در ایران توجه خاصی نمیکنم، سود و ضررم رو به دلار حساب میکنم چون قیمت دلار هم در ایران به طور کلی صعودی هست در درازمدت.
کلا نگهداری طولانی مدت ارز در صرافی ها کار منطقی نیست بهتره به کیف پول بفرستید ولی کارمزد اتریوم یه مقدار بالاست چند راه هست یکیش اینه که اگه صرافی از شبکه های مختلف پشتیبانی میکنه اتریوم رو روی شبکه های دیگه بفرستید به کیف پولی که از اون شبکه پشتیبانی میکنه.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام علیکم
در مورد سوال اول من به شخصه به قیمت دلار در ایران توجه خاصی نمیکنم، سود و ضررم رو به دلار حساب میکنم چون قیمت دلار هم در ایران به طور کلی صعودی هست در درازمدت.
کلا نگهداری طولانی مدت ارز در صرافی ها کار منطقی نیست بهتره به کیف پول بفرستید ولی کارمزد اتریوم یه مقدار بالاست چند راه هست یکیش اینه که اگه صرافی از شبکه های مختلف پشتیبانی میکنه اتریوم رو روی شبکه های دیگه بفرستید به کیف پولی که از اون شبکه پشتیبانی میکنه.
یکم اگر خودمونی ترشو بگین به صورت عادی ممنون میشم . الان مثلا شما یک کیف پول میشناسید که دقیقا از صرافی کوینکس اتریوم رو با کارمزد کمی قبول کنه یا نه . حتما باید تبدیل بشه به ارز دیگه ای؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
یک سوال دیگه هم داشتم از عزیزانی که بیشتر سابقه دارند . اصولا شما در باطن این ADA چیز خاصی میبینید که خیلی جذاب باشه یا نه . چون تو یوتیوب خیلی راجبش حرف زده میشه اما تو همین پرشین تولز من کمتر به چشمم خورده راجبش زیاد صحبت بشه.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام علیکم
خوب یه نکته ای هم هست . اصلا منظور از دراز مدت یعنی چقدر ؟ مثلا 3 ماه 6 ماه یکسال دو سال ؟ این عدد برای شما مفهموم کلیش چطوره ؟ چون به ظاهر تو قالبهای بیش از یکسال و جز استثناها ظاهرا فرایند رشد یک ارزدیجیتال به شکلی هست که حتی اگر ریزش مثلا دلار 30 هزار تومن تا 24 هزار تومن هم مثلا اتفاق بیوفته اون عدد سرمایه گذاری نهایتا مثبت باشه . بیشتر من منظورم از این سوال اینه که دوستان باتجربه وقتی ورود میکنید و اصطلاحا خرید میزنید برداشت زمانیتون رو حدودا چن ماه در نظر میگیرید تو محاسبه کلی درآمدیتون؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خوش اومدی حاجی :x
اگر میخوای پولتو کوتاه مدت نگهداری و بعد ریال کنی و خرجش کنی و از شر نوسانات در امان باشی میتونی تتر کنی برای نقل و انتقالات هم تتر trc20 کارمزد کمی داره (البته اگر تتر trc20 بزنی به یک والت باید مقدار کمی هم ترون برای موقعی که میخوای از والت برداشت بزنی داشته باشی که فی trc20 رو بدی درحد چند دلار).
تتر همون قیمت دلار خودمونه. منتها اگر دیدت بلند مدته (حالا هر بازه ای که بنظر خودت ارز مربوطه رشد میکنه ممکنه فکر کنی چندماه دیگه رشد میکنه یا چند سال دیگه).. باید همون ارز یا ارزای هم رده نگهداری منتها نوسانات ممکنه خیلی زیاد باشه و ممکنه ماه ها تو ضرر هم بری. بستگی به استراتژی خودت داره و اینکه پولو لازم داری یا نه. ضمنا اتر کلا فی بالایی داره و فی برداشت بسته به والت مقصد تغییر نمیکنه بلکه برعکس ممکنه یه والت بخوای بزنی به کوینکس فی کمتری بگیره که همشون تقریبا یکسانن در حد چند سنت شاید متغییر باشه. اگر خواستی از کوینکس برداشت کنی میتونی از trust wallet یا metamask استفاده کنی همشون تقریبا فی یکسانی دارن زیاد متفاوت نیستن مانور بدی روشون. میتونی مواقعی که فی اتر میاد پایین برداشت بزنی. ارزای دیگری هم هستن که فی کمتری دارن میتونی برای هودل کردن همونجا تبدیل به ارز دیگه ای بکنی که فی کمتری داره و بعد برداشت بزنی. البته اگر مقدارش زیاد نیست و ریسک نداره میتونی همون کوینکس نگه داری ولی مقدار بالا حتما برداشت بزن.
در مورد نوسان دلار به ریال هم کلا زیاد پایدار نیست و همیشه رو به رشده من شخصا زیاد توجه نمیکنم به خبرایی که میاد :(

Last edited:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خوش اومدی حاجی :x
اگر میخوای پولتو کوتاه مدت نگهداری و بعد ریال کنی و خرجش کنی و از شر نوسانات در امان باشی میتونی تتر کنی برای نقل و انتقالات هم تتر trc20 کارمزد کمی داره (البته اگر تتر trc20 بزنی به یک والت باید مقدار کمی هم ترون برای موقعی که میخوای از والت برداشت بزنی داشته باشی که فی trc20 رو بدی درحد چند دلار).
تتر همون قیمت دلار خودمونه. منتها اگر دیدت بلند مدته (حالا هر بازه ای که بنظر خودت ارز مربوطه رشد میکنه ممکنه فکر کنی چندماه دیگه رشد میکنه یا چند سال دیگه).. باید همون ارز یا ارزای هم رده نگهداری منتها نوسانات ممکنه خیلی زیاد باشه و ممکنه ماه ها تو ضرر هم بری. بستگی به استراتژی خودت داره و اینکه پولو لازم داری یا نه. ضمنا اتر کلا فی بالایی داره و فی برداشت بسته به والت مقصد تغییر نمیکنه بلکه برعکس ممکنه یه والت بخوای بزنی به کوینکس فی کمتری بگیره که همشون تقریبا یکسانن در حد چند سنت شاید متغییر باشه. اگر خواستی از کوینکس برداشت کنی میتونی از trust wallet یا metamask استفاده کنی همشون تقریبا فی یکسانی دارن زیاد متفاوت نیستن مانور بدی روشون. میتونی مواقعی که فی اتر میاد پایین برداشت بزنی. ارزای دیگری هم هستن که فی کمتری دارن میتونی برای هودل کردن همونجا تبدیل به ارز دیگه ای بکنی که فی کمتری داره و بعد برداشت بزنی. البته اگر مقدارش زیاد نیست و ریسک نداره میتونی همون کوینکس نگه داری ولی مقدار بالا حتما برداشت بزن.
در مورد نوسان دلار به ریال هم کلا زیاد پایدار نیست و همیشه رو به رشده من شخصا زیاد توجه نمیکنم به خبرایی که میاد :(
ارادتمند بلا جان
من تقریبا تا یک حد خیلی خیلی کمی متوجه مساله هستم ها . اما بیشتر از طرح سوالم دونستش استراتژی های شخصی است که منافعی برای فرد نداره . چون به هر حال چیزی که زیاده تو این حوزه، حرف و حرف و حرف و حرف هست اما شاید در عمل اتفاقات دیگه ای بیوفته . من بیشتر هدفم این بود با توجه به اعتبار و اعتمادی که در بین اعضای قدیمی تر اینجا وجود داره ، استراتژی فردی هر فرد با تجربه قاعدتا خیلی ارزشمندتر از کانال ها و یوتیوبها و صفحات اینستاگرامه که خیلی عمق زیادی ندارند.اون استراتژی رو تو بعضی از عزیزان اینجا من دیدم که عملکرد روزمره اشون رو به نوعی بیان میکنن و این ارزشمنده .
من مثلا سوال میکنم به خصوص از دوستانی که با تجربه تر هستن . توی آبان که یک صعود خیلی شدید وجود داشت ، عزیزان با تجربه عملکردشون چی بود ؟ خرید بیشتر بود یا فروش ؟ این میتونه بیشتر کمک کننده باشه تا کلیات گفتن . مثلا اینکه نگهداری کنیم یک ارز رو برای مثلا یکسال ، خوب این بدون قید و شرطه ؟ همین که یکسال یک ارز یک جا باشه سود آوری داره ؟ شناسایی موقعیت های فروش و خرید چطور بدست میاد؟مثلا یکی به نیت قربت ! پارسال این موقع اتریوم خریده ! نگه داشته نگه داشته نگه داشته نگه داشته ماه می رو دیده رفته تا 4000 هزار ، بعد باز نگه داشته اومده روی 1700 باز نگه داشته رفته تو نوامبر روی 4800 و حالا تقریبا تو آستانه یکسالگی روی 2700 ه مثلا . اگر من نیت کنم سرمایه گذاری یکساله داشته باشم و چشمام رو ببندم که میشه مثلا از 1700$ تا 2700$ ارتقا سرمایه . اما اگر وسطش تحلیل داشتم و یکی مثلا میگفت تو ماه می مثلا بر اساس فلان پایه تحلیلی میشه بخشی از سرمایه رو تبدیل کرد به چیز دیگهو .....
خلاصه اینکه این عمق رو از کجا میشه پیدا کرد . اصلا قابل فهمیدن هست یا به هر صورت شانس و اقبال توش زیادی دخیله؟

بالا