هزینه تراکنشو هم میدمدوستان کسی نیم دلار متیک برام میفرسته ی nft میخوا بفروشم فی ندارم براش کارت ب کارت میکنم یا 2 دلار متیک براش میفرستم
هزینه تراکنشو هم میدمدوستان کسی نیم دلار متیک برام میفرسته ی nft میخوا بفروشم فی ندارم براش کارت ب کارت میکنم یا 2 دلار متیک براش میفرستم
خیال راحت بنظرم بعد شکست 41 هست
کار خیلی خوبیه به قول خارجی ها:
Buy high, Sell low
عزیز دل برادر شما وقتی بازار مثبت هست، روزانه داره مثل بنز + میخوره باید اقدام به فروش کنی نه اینکه وقتی ریخت تازه یادت بیاد که باید بفروشی، حالا بعد 10% بره بالا باز بگی ای داد که عقب موندم از بازار و دوباره ورود کنی.
فروش الان اشتباه هست به نظر من مگر اینکه یک بررسی و تحلیل جامع و کاملی کرده باشی و تقریبا مطمئن باشی که باز هم ریزش داریم.
بیشتر دنبال پروژههای high risk/high reward میگردم، مثل shiba که چند میلیون درصد رشد کرد. به نظرتون کدوم پروژهها احتمال داره رشدهای میلیون درصدی داشته باشن؟
بیت کوین و اتر رو چند هفته پیش با دید بلند مدت خریدم
هند دومین کشور پرجمعیت است که در حال تدوین لایحه ای برای معرفی مقررات ارزهای رمزنگاری شده است. اگر قوانین مربوط به این حوزه تنظیم شود، شاهد بسیاری از سرمایه گذاران جدید در فضای ارزهای رمزنگاری شده خواهیم بود.
منبع: سایت بیت کوین دات کام.
به ضررمردم و طبقه متوسط هستش ! درامدی که از کریپتو بدست میاد از بین میره !Crypto just became legal in India! The Indian government has cleared confusions in the form of a crypto asset tax law.
به ضررمردم و طبقه متوسط هستش ! درامدی که از کریپتو بدست میاد از بین میره !
سوال را با سوال شما جواب میدم :ممنوعیت کامل بهتره یا آزادی در کنار پرداخت مالیات؟
اکثر کشور ها تا 50% مالیات از سرمایه دارها و پولدارها میگیرن حالا کریپتو 30% باشه به نسبت زیاد هم بالا نیست، 30% از کل سود.
خود هند هم مالیاتش فکر میکنم بین 25 تا 30% باشه، البته برای درآمد های پایین معافیت هم دارن
سوال را با سوال شما جواب میدم :
ضرر باید پای خود مردم باشه ؛ سود به نفع دولت ؟
چیزی که خوندم هر تراکنش ساده هم 30درصد مالیات شاملش میشه!!
ضمنا کشور ضعیف هند نباید با اروپا مقایسه کرد 50درصد مالیات !!
مالیات فقط مخصوص سرمایه دار نیست ! هر شهروندی مالیات میده ! شرکت ها و پولدار ها حداقل ترین مالیات میدهند !هند کمترین میزان مالیات بین شرکت ها در آسیا داره ! در همان روزی که این تکس کریپتویی 30درصد برای عموم مردم وضع کرد ! بازهم مالیات شرکت هارو کاهش داد
India is Having One of The Lowest Corporate Tax in Asia
<p>In a bid to promote investment and growth, Finance Minister Nirmala Sitharaman announced a sharp cut in tax rates for corporates, bringing it down so that India is now among the countries that have a low corporate tax rate. Though the incentive is only for companies that do not claim any...outlookmoney.com
از طرفی سوخت و انرژی هم افزایش قیمت داشت [ یک قلم]
From Petrol, Diesel Rates To Change In Jet Fuel Price. Know Major Changes Ahead Of Budget
ATF price witnessed a steep hike of 8.5 per cent on Tuesday for third time in a month to record levels across the countrynews.abplive.com
عملا درامد کریپتویی برای عموم مردم از دست میرود و از طرفی پذیرش کریپتو تو هند که یکی از بالاترین نرخ استفاده از کریپتو داره به خطر میندازه
----------------------
مثال ساده :
شما نیمی از درامد را مالیات میدهید ، با نیم دیگر سرمایه گذاری میکنی ! که اگر ضرر کردی به پای خودت است !! اگر سود کردی 30درصد دیگر این برای دولت هست !! شوخیش هم زشته !
کریپتو رو آخه بیزنس نمیدونن گمبلینگ میدونندشما توی آمریکا یا اصلا ایران اگر بیزنسی راه انداختی و ضرر کردی باید دولت بیاد ضرر شما رو جبران کنه؟
کریپتو رو آخه بیزنس نمیدونن گمبلینگ میدونند
کازینو بری تا یک مقدار پول برنده شی معاف هستی حالا آمریکا باشه یا هند و روسیه
سلام علیکم خدمت دوستان . من خیلی مطمئن نیستم تاحالا توی این تاپیک پست داشتم یا خیر.
از اساتید کلا چند سوال داشتم . یکم برای خودم این مسائل حل نشده است و حقیقتا فرصت نکردم درست حسابی جایی رو بابتش جستجو کنم.
سوال اول و اساسی ترم راجب اینه که تو سیستم خرید شما معمولا چطور این معادله قیمت دلار و ارز رو همزمان مدیریت میکنید در خرید و فروش ؟ . مثلا میگم اگر ارزی باشد که 2 دلار ارزش داشته باشه در حال حاضر و قیمت دلار 28 تومن باشه . شما 56 تومن میدین و میخرید . حالا اگر اون ارز شد 2.2 دلار اما دلار به سمت کاهشی رفت ، استراتژی شما معمولا چیه ؟ میفروشید یا باز نگه میدارید؟
سوال دوم راجب ارزهای کلا یکم با ارزشتر مثل اتریومه . من در حال حاضر یک ماینینگ مختصری میکنم اتریوم رو و توی کوینکس هم فعلا نگه داریشون میکنم . چطور میتونم با حداقل ضرر اینو منتقل کنم به یک کیف پول روی موبایل که مثلا 6 ماه داخل اون نگه داریش کنم و نه توی کوینکس. اصلا الزامی داره این کار یا خیر؟
یکم اگر خودمونی ترشو بگین به صورت عادی ممنون میشم . الان مثلا شما یک کیف پول میشناسید که دقیقا از صرافی کوینکس اتریوم رو با کارمزد کمی قبول کنه یا نه . حتما باید تبدیل بشه به ارز دیگه ای؟سلام علیکم
در مورد سوال اول من به شخصه به قیمت دلار در ایران توجه خاصی نمیکنم، سود و ضررم رو به دلار حساب میکنم چون قیمت دلار هم در ایران به طور کلی صعودی هست در درازمدت.
کلا نگهداری طولانی مدت ارز در صرافی ها کار منطقی نیست بهتره به کیف پول بفرستید ولی کارمزد اتریوم یه مقدار بالاست چند راه هست یکیش اینه که اگه صرافی از شبکه های مختلف پشتیبانی میکنه اتریوم رو روی شبکه های دیگه بفرستید به کیف پولی که از اون شبکه پشتیبانی میکنه.
خوب یه نکته ای هم هست . اصلا منظور از دراز مدت یعنی چقدر ؟ مثلا 3 ماه 6 ماه یکسال دو سال ؟ این عدد برای شما مفهموم کلیش چطوره ؟ چون به ظاهر تو قالبهای بیش از یکسال و جز استثناها ظاهرا فرایند رشد یک ارزدیجیتال به شکلی هست که حتی اگر ریزش مثلا دلار 30 هزار تومن تا 24 هزار تومن هم مثلا اتفاق بیوفته اون عدد سرمایه گذاری نهایتا مثبت باشه . بیشتر من منظورم از این سوال اینه که دوستان باتجربه وقتی ورود میکنید و اصطلاحا خرید میزنید برداشت زمانیتون رو حدودا چن ماه در نظر میگیرید تو محاسبه کلی درآمدیتون؟سلام علیکم
در مورد سوال اول من به شخصه به قیمت دلار در ایران توجه خاصی نمیکنم، سود و ضررم رو به دلار حساب میکنم چون قیمت دلار هم در ایران به طور کلی صعودی هست در درازمدت.
کلا نگهداری طولانی مدت ارز در صرافی ها کار منطقی نیست بهتره به کیف پول بفرستید ولی کارمزد اتریوم یه مقدار بالاست چند راه هست یکیش اینه که اگه صرافی از شبکه های مختلف پشتیبانی میکنه اتریوم رو روی شبکه های دیگه بفرستید به کیف پولی که از اون شبکه پشتیبانی میکنه.
خوش اومدی حاجی :xسلام علیکم خدمت دوستان . من خیلی مطمئن نیستم تاحالا توی این تاپیک پست داشتم یا خیر.
از اساتید کلا چند سوال داشتم . یکم برای خودم این مسائل حل نشده است و حقیقتا فرصت نکردم درست حسابی جایی رو بابتش جستجو کنم.
سوال اول و اساسی ترم راجب اینه که تو سیستم خرید شما معمولا چطور این معادله قیمت دلار و ارز رو همزمان مدیریت میکنید در خرید و فروش ؟ . مثلا میگم اگر ارزی باشد که 2 دلار ارزش داشته باشه در حال حاضر و قیمت دلار 28 تومن باشه . شما 56 تومن میدین و میخرید . حالا اگر اون ارز شد 2.2 دلار اما دلار به سمت کاهشی رفت ، استراتژی شما معمولا چیه ؟ میفروشید یا باز نگه میدارید؟
سوال دوم راجب ارزهای کلا یکم با ارزشتر مثل اتریومه . من در حال حاضر یک ماینینگ مختصری میکنم اتریوم رو و توی کوینکس هم فعلا نگه داریشون میکنم . چطور میتونم با حداقل ضرر اینو منتقل کنم به یک کیف پول روی موبایل که مثلا 6 ماه داخل اون نگه داریش کنم و نه توی کوینکس. اصلا الزامی داره این کار یا خیر؟
ارادتمند بلا جانخوش اومدی حاجی :x
اگر میخوای پولتو کوتاه مدت نگهداری و بعد ریال کنی و خرجش کنی و از شر نوسانات در امان باشی میتونی تتر کنی برای نقل و انتقالات هم تتر trc20 کارمزد کمی داره (البته اگر تتر trc20 بزنی به یک والت باید مقدار کمی هم ترون برای موقعی که میخوای از والت برداشت بزنی داشته باشی که فی trc20 رو بدی درحد چند دلار).
تتر همون قیمت دلار خودمونه. منتها اگر دیدت بلند مدته (حالا هر بازه ای که بنظر خودت ارز مربوطه رشد میکنه ممکنه فکر کنی چندماه دیگه رشد میکنه یا چند سال دیگه).. باید همون ارز یا ارزای هم رده نگهداری منتها نوسانات ممکنه خیلی زیاد باشه و ممکنه ماه ها تو ضرر هم بری. بستگی به استراتژی خودت داره و اینکه پولو لازم داری یا نه. ضمنا اتر کلا فی بالایی داره و فی برداشت بسته به والت مقصد تغییر نمیکنه بلکه برعکس ممکنه یه والت بخوای بزنی به کوینکس فی کمتری بگیره که همشون تقریبا یکسانن در حد چند سنت شاید متغییر باشه. اگر خواستی از کوینکس برداشت کنی میتونی از trust wallet یا metamask استفاده کنی همشون تقریبا فی یکسانی دارن زیاد متفاوت نیستن مانور بدی روشون. میتونی مواقعی که فی اتر میاد پایین برداشت بزنی. ارزای دیگری هم هستن که فی کمتری دارن میتونی برای هودل کردن همونجا تبدیل به ارز دیگه ای بکنی که فی کمتری داره و بعد برداشت بزنی. البته اگر مقدارش زیاد نیست و ریسک نداره میتونی همون کوینکس نگه داری ولی مقدار بالا حتما برداشت بزن.
در مورد نوسان دلار به ریال هم کلا زیاد پایدار نیست و همیشه رو به رشده من شخصا زیاد توجه نمیکنم به خبرایی که میاد