• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
یکی از عزیزان تحلیلگر و جوانی که پیج اینستاگرامی و بسیار فعالی هم داره یه 10 تا استوری گذاشته و بازار رو بر اساس داده های آن چین و یک سری فکت بررسی کرده ولی در پایان این استوری رو گذاشته:

1643317944223.png

میگه فدرال رزرو و این داستان ها همه کشکه و بازار دست کوین بیس هست و بایننس ولی خودش در پست ها و پیام هاش میاد کلی تحلیل و بررسی ریز به ریز انجام میده.

به قول شاعر که میفرماید: مگه حالی به آدم میمونه؟ نه والا.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
جدای از این مسائل چرا نئو نگهداری میکنید؟
یه کوین مرده حسابه ولی برای ترید روزانه بد نیست.یادمه رتبه 20 بازار بود الان 67
کف های جدید پشت سر هم ....
سلام
NEO به نظرم کوین خاصی هست و تا چند سال دیگه (نظر شخصی من) به 1000 دلار هم خواهد رسید.

طرف 33 میلیون واحد (اون موقع 4 میلیارد دلار میشد) از این کوین رو والتش داشت و روزانه نزدیک 1 میلیون دلار (روزانه 28 میلیارد تومن خودمون) سود از GAS به جیب میزد، چرا باید کوین بدی باشه؟

رنکینگ و قیمت برای من زیاد اهمیتی نداره، اون تکنولوژی که پشت کوین خوابیده برا من به شخصه خیلی مهمه.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
وقتی شما برای هر تراکنش مجبور باشید گس خرج کنید، وقتی برای رای از شما گس کم میکنه وقتی برای تامین نقدینگی از گس هم استفاده میشه و... خب چطور ربط نداره؟ قطعا کاربرها مجبورن گس رو هم خریداری کنند ولی قبلا که کارمزد صفر بود، گس مجانی هم بدون رای میدادن به هولدرهاش و همین باعث فروش بیشتر میشد.

برای تبدیل به N3 هم اگر اشتباه نکنم مجانی هست مگر اینکه تعداد کمی بخواهی انتقال بدی.

گس خیلی خیلی کم = هولد

گس بیشتر = رای باید بدید

تو ریزش کرونایی نئو تقریبا کف 5 دلار رو زد و بعد تا 140 دلار رشد کرد، تقریبا 28 برابر.

درسته مثل دوج و شیبا و.. که به شدت حمایت و هایپ شدن رشد نکرد ولی به نظر من کوین مرده هم نیست.

سلام
ممنون بابت توضیحات

در کل چیزی که NEO رو منحصر به فرد میکرد همین کامزد صفرش بود، که هیچ کوین دیگه ای نداره، نباید بهش دست میزدن.
رو والت NEON والت یه GAS کارمزد میخواد برای تبدیلش.

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام
ممنون بابت توضیحات

در کل چیزی که NEO رو منحصر به فرد میکرد همین کامزد صفرش بود، که هیچ کوین دیگه ای نداره، نباید بهش دست میزدن.
سلام خواهش میکنم

الانم کارمزدش خیلی نمیشه تقریبا 4 سنت، گس اگه 20 دلار هم بشه کارمزد میشه 16 سنت نهایت که اونم وقتی رای بدی صفر میشه یه چیزی هم اضاف گیرتون میاد.

رو والت NEON والت یه GAS کارمزد میخواد برای تبدیلش.

مقدار تبدیلش احتمالا کم هست چون برای من کارمزدی نداشت.

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
چه اوضاعی؟

تو همین 2 روزی که بازار منفی بوده دامیننس بیت 2% رفته بالا اگه ریزش ادامه پیدا کنه دامیننس بیت بیشتر هم میشه، البته این به درد ما نمیخوره، زمانی خوبه که دامیننس بیت + باشه، قیمت بیت هم بره بالا
سلام.
وقتی اینهمه فاند منفی داره از طرف آمریکا، روسیه و صندوق بین المللی پول میاد نباید توقع داشت که شاهد رشد بیت کوین بود. زمانی میشه به این دامینس امید داشت که بیت کوین حرکت صعودی داشته باشه نه نزولی و یا رنج.

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام.
وقتی اینهمه فاند متفی داره از طرف آمریکا، روسیه و صندوق بین المللی پول میاد نباید توقع داشت که شاهد رشد بیت کوین بود. زمانی میشه به این دامینس امید داشت که بیت کوین حرکت صعودی داشته باشه نه نزولی و یا رنج.

سلام

روسیه که مشکلی نیست خریدهاشون رو انجام دادن :D و حالا نوبت خبر های خوب هست:

1643378061564.png

آمریکا هم که همشون اینکاره هستند، این نظرات منفی رو هیچوقت باور نکنید، ترامپ از اون ور توئیت میزد بیت کوین اَخه زنش تو کف بیت میخرید :دی

1643378183877.png

این یعنی به حاشیه ها نباید زیاد توجه کرد اگر به کلیت بازار اعتماد دارید.

به شخصِ معتقد هستم که قبل از شروع بازار خرسی ما یک بیت سیزن داریم.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
نظر از روی تعصب هستش.. مارکتینگ قوی نداشته باشی بهترین تکنولوژی هم داشته باشی ، محکوم به فنا هستی

تنها شعار اتر چینی و قاتل اتر کفایت نمیکنه )

رنکینگ و قیمت برای من زیاد اهمیتی نداره، اون تکنولوژی که پشت کوین خوابیده برا من به شخصه خیلی مهمه.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
نظر از روی تعصب هستش.. مارکتینگ قوی نداشته باشی بهترین تکنولوژی هم داشته باشی ، محکوم به فنا هستی

تنها شعار اتر چینی و قاتل اتر کفایت نمیکنه )

اصلا هم از روی تعصب نیست، حجم معمالات NEO و GAS رو ببینید، متوجه میشید مارکتینگ یعنی چی.
شاید به مقدار بیت کوین و اتریوم نرسه ولی بازم خیلی بالاست،

همین که به صورت نامحدود قابلیت نقد شوندگی داره کافیه.

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
سلام

روسیه که مشکلی نیست خریدهاشون رو انجام دادن :D و حالا نوبت خبر های خوب هست:

مشاهده پیوست 1279865

آمریکا هم که همشون اینکاره هستند، این نظرات منفی رو هیچوقت باور نکنید، ترامپ از اون ور توئیت میزد بیت کوین اَخه زنش تو کف بیت میخرید :دی

مشاهده پیوست 1279867

این یعنی به حاشیه ها نباید زیاد توجه کرد اگر به کلیت بازار اعتماد دارید.

به شخصِ معتقد هستم که قبل از شروع بازار خرسی ما یک بیت سیزن داریم.
درسته که نباید به حاشیه ها توجه کرد. ولی به نظر من نباید از تاثیر این اخبار بر بازار کریپتو هم قافل شد.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اصلا هم از روی تعصب نیست، حجم معمالات NEO و GAS رو ببینید، متوجه میشید مارکتینگ یعنی چی.
شاید به مقدار بیت کوین و اتریوم نرسه ولی بازم خیلی بالاست،

همین که به صورت نامحدود قابلیت نقد شوندگی داره کافیه.
برادر منظور از مارکتینگ همان بازاریابی بود
پذیرش انبوه کم ، (بازاریابی تقریبا 0)

خواندن بیشتر درمورد میزان پذیرش : https://www.investopedia.com/terms/r/rate-of-adoption.asp

شما نمیتوانی بول ران هارو از دست بدی از سود کوین های دیگه جا بمونی ! با این تفکر که تکنولوژی خوبی داره
نئو یک پلتفورمdapp عالی داره ! نظرات من درمورد نئو این جستار سرچ کنی درمیاد ! همیشه نگاه مثبت داشتم

ولی تاوقتی که نتونی بازاریابی خوب کنی محکوم به فنا هستی !

اینجا درمورد نانو و نئو بحث شده قبلا ! هردوعالی
اما همون خط اول که باعث شده اصلا رشد نکنه

این حرف که گفتم نظر از رو تعصب هست همان عبارت ازدواج کردن با کوین هستش!
پ.ن
نئو رو میگفتن اتریوم چیی ! اصلا به عنوان کوین ملی چین نگاه میشد.. اما چینم محدود کرد کریپتو رو اصلا ! درواقع ممنوع کرده
همین ادعا باعث شد سرمایه گذاری زیادی بشه روش اما درجا بزنه ، تو کریپتو این درس رو میشه گرفت که کوین های جدید قابلیت های بهتر رشد میکنند و کوین های قدیمی از بین میروند و قوی ها زنده میموند

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
برای فروش محصولات و یا خدمات به بخش بازارچه مراجعه کنید.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
Crypto.com می‌گوید تا پایان سال 2022، 1 میلیارد نفر در ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری خواهند کرد. «امسال اولین سالی است که نمی‌توان گفت که رمزارز دیگر جریان اصلی نیست».

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
درخصوص نانو که بهترین هستش

هزینه های نانو به تازگی به 0 دلار بازگشته است. هیچ هزینه ای وجود ندارد.

جالب است
زیرا یکی از رایج ترین انتقادات به XNO این است که "خب اگر هیچ هزینه ای وجود نداشته باشد، پس هیچ هزینه ای به گره ها/ اعتبارسنجی ها برای انجام کاری که انجام می دهند پرداخت نمی شود، پس چرا کسی باید یک گره را اجرا کند؟"

در ابتدا ممکن است منطقی به نظر برسد، اما در واقع هنگامی که فشار برای ایجاد انگیزه برای مشارکت در تمرکززدایی به وجود می آید، از قضا به تمرکز به دلیل صرفه جویی در مقیاس منجر می شود.

سیلویو میکالی، پروفسور برنده جایزه تورینگ در راس Algorand، همین موضوع را باور دارد و به همین دلیل است که به اعتبارسنجی‌های الگوند هزینه پرداخت نمی‌شود. کالین، خالق نانو، نظر خود را در مورد این موضوع در اینجا ارائه می دهد: https://medium.com/@clemahieu/emergent-centralization-due-to-economies-of-scale-83cc85a7cbef

نانو هیچ کارمزدی ندارد، بنابراین از نظر فنی بهترین فناوری انتقال ارزش غیرمتمرکز موجود است.

اما غیرمتمرکز است، چرا محبوب‌تر نیست؟ هیچ کوین دیگری در بازار کریپتو وجود ندارد که به شما اجازه دهد انتقال ارزش رایگان و فوری، غیر از نانو، تراکنش انجام دهید. اما نانو همانطورکه گفتم طبق دوفاکتور پذیرش انبوه کم ، مارکتینگ ضعیف بین 150 کوین برتر وجود ندارد

افراد فعال در کریپتو باید قدر نانو بدونن ، ازاین کوین حمایت کنند

البته در سال 2022 طبق اخباری که خوندمقراره رو مسئله بازاریابی کارکنند

Captive

لایک‌ها
16,664
در مورد نئو یک نکته رو عرض کنم که اگر شایعه ی زیر درست باشه میتونه در کوتاه مدت حداقل 3-4 برابر کنه قیمت نئو رو مخصوصا اگر نئو تو همین قیمت ها باشه.

Captive

لایک‌ها
16,664
دوستان یک سوال:

الان چند روزی هست که بنری با مشخصات زیر دقیقا بالای ساعت ویندوز ( به صورت نوتیفیکیشن ) ظاهر میشه، ماین غیرقانونی :D تقریبا منتفی هست اما احساس میکنم تبلیغات هوشمند خود کارت گرافیک هست، شما اطلاعی دارید در این مورد؟

آدرسش هم به لینک زیر هدایت میشه:

کد:
https://www.reddit.com/r/EtherMining/comments/sfov6r/8ghs_using_a_621_kwh_per_day_thats_231101_kwh_a/

1643542595827.png

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دوستان یک سوال:

الان چند روزی هست که بنری با مشخصات زیر دقیقا بالای ساعت ویندوز ( به صورت نوتیفیکیشن ) ظاهر میشه، ماین غیرقانونی :D تقریبا منتفی هست اما احساس میکنم تبلیغات هوشمند خود کارت گرافیک هست، شما اطلاعی دارید در این مورد؟

آدرسش هم به لینک زیر هدایت میشه:

کد:
https://www.reddit.com/r/EtherMining/comments/sfov6r/8ghs_using_a_621_kwh_per_day_thats_231101_kwh_a/

مشاهده پیوست 1280152
اگر نوتیفی ردیتو زدی ممکنه از اون باشه:
در غیر این صورت من شکم به ویروسه
sharmandegi.gif

بالا