iranescence
Registered User
داره درجا میزنهاحتمالا ریپل به ma 100 در کندل 4 ساعته برخورد کنه
من وارد شدم
داره درجا میزنهاحتمالا ریپل به ma 100 در کندل 4 ساعته برخورد کنه
من وارد شدم
فکر کنم بریم تا 3200 برای ETH. سقوط بعدی نزدیکه
نظر شخصی
زیر 2800 دیگه کار من نبود.جوری نفرین کردی که الان اگه برسه به 3200 کلی خوشحال میشیم : )))
زیر 2800 دیگه کار من نبود.
واستا ببینم بود؟
حالا چرا اینقدر خشن؟؟ بیت همینجوری هم همه چی رو به خاک و خون کشیده.امیدوارم قبل از اینکه بازار به صورت رسمی خرسی بشه بیت کوین یک بار دیگه قدرت خودش رو نشون بده و هر چی سگ و گربه هست رو به خاک و خون بکشه طوری که حتی اتریوم دارهاش هم اترهارو به بیت تبدیل کنن چه برسه به بی بی دوج و دوج الون ))، البته یکی میگفت bibi doge
پ.ن: البته با احترام به کسانی که روی میم کوین ها سرمایه گذاری و ترید میکنند.
حالا چرا اینقدر خشن؟؟ بیت همینجوری هم همه چی رو به خاک و خون کشیده.
الان ۵۰ درصد ریزش داشته یعنی اگه رسمی خرسی بشه تا چند میاد ؟ عدد های ۸ هزار یا بایینتر هم میبینه ؟امیدوارم قبل از اینکه بازار به صورت رسمی خرسی بشه بیت کوین یک بار دیگه قدرت خودش رو نشون بده و هر چی سگ و گربه هست رو به خاک و خون بکشه طوری که حتی اتریوم دارهاش هم اترهارو به بیت تبدیل کنن چه برسه به بی بی دوج و دوج الون ))، البته یکی میگفت bibi doge
پ.ن: البته با احترام به کسانی که روی میم کوین ها سرمایه گذاری و ترید میکنند.
الان ۵۰ درصد ریزش داشته یعنی اگه رسمی خرسی بشه تا چند میاد ؟ عدد های ۸ هزار یا بایینتر هم میبینه ؟
خوب حالا میخواد بیاد پایین الان که کمی بالا رفته؟حداقل 1/3 از سقف میشه. اگر سقف رو 69ک بگیریم یک سومش میشه ( 23ک ) ولی زیر 10ک به شخصِ بعید میدونم.
خوب حالا میخواد بیاد پایین الان که کمی بالا رفته؟
با این اوضاعی که برای بیت درست شده من که فکر نمیکنم تا چند ماه دیگه چنین اتفاقی و یا نزدیک به اون صورت بگیره.الان یک سالی میشه دامیننس بیت نزولی هست دلم برای دامیننس 70% ی تنگ شده
با این اوضاعی که برای بیت درست شده من که فکر نمیکنم تا چند ماه دیگه چنین اتفاقی و یا نزدیک به اون صورت بگیره.
ابشالا مرداد و تیر بین ۷۲ تا ۸۴