• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

emperor3508

Registered User
لایک‌ها
176
کسی تا الان Liquidity Provide کرده؟ آیا صرفه داره؟
بله ، من توی سایت Spookyswap که Dex شبکه فانتوم هست انجام دادم سودشون خوب هست ولی حتما باید جفت ارز خوبی انتخاب کنید که تو شرایطی ضرر نکنید (معمولا جفت ارز هایی که APY (سود سالیانه) بالایی میدن ریسکی هستن )
سایت هایی که میتونید واسه Liquidity Provide استفاده کنید و سود خوبی میدن :
Pancakeswap
Spookyswap
TraderJoe

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
بله ، من توی سایت Spookyswap که Dex شبکه فانتوم هست انجام دادم سودشون خوب هست ولی حتما باید جفت ارز خوبی انتخاب کنید که تو شرایطی ضرر نکنید (معمولا جفت ارز هایی که APY (سود سالیانه) بالایی میدن ریسکی هستن )
Pancakeswap
Spookyswap
TraderJoe

https://flamingo.finance هم هست.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
Pancakeswap
Spookyswap
TraderJoe
شما برای فانتوم چی پیشنهاد میدید؟

emperor3508

Registered User
لایک‌ها
176
شما برای فانتوم چی پیشنهاد میدید؟
من خودم جفت ارز FTM-BOO رو انتخاب کردم
هرچند میتونید یکی از ارزهارو استیبل کوین انتخاب کنید و ریسک رو پایین تر بیارین
الان هم جفت ارز FTM-USDC تقریبا 133% سالیانه سود میده ولی این سود متغیر هست ممکنه به سالانه 20% هم برسه

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
یکم امید بپاشیم وسط پی تی انگیزه بگیریم :D ( کپی رایت : توئیتر gert van lagen )
1642854940818.png
داره میگه یک 5 موجی الیوتی تشکیل شده از اون کف قیمتی
دوتا موج اصلاحی داشته یکی فکر کنم میره برای تایم کرش کرونا
و یکی هم همین بوده که از سقف قبلی 64 درگیرشیم
این موج اصلاحی دومی فلت رانینگ هست و تا اینجای کار با قوائد الیوتی به صورت تئوری بنظرم درست در اومده یعنی به صورت تئوری و روی کاغذ اوکیه
فقط مشکلی که وجود داره اینه که ریزش بازار کریپتو صرفا ریزش خودش نبوده مارکت سهام هم سقوط کرده این چند وقته
باید دید این کورلیشن حفظ میشه یا خیر
اندیکاتور ها هم دارن به نفت میرسن
الت کوین ها هم تو این لگ صعودی تا 69 بجز تعدادی رشد خاصی نکردن و الان کفتر زدن
ببینیم چی میشه امید به پروردگار ( دیگه کار از تکنیکال گذشته باید دست به دعا بشیم :دی )
پ . ن : توضیحات شکل گیری فلت رانینگ :
سه موج ABC رو شامل میشه
موج A خودش باز شامل ABC میشه
موج B خودش باز شامل سه موج ABC میشه
موج C شامل 5 موجی میشه
موج B از 100 درصد موج A بیشتر میره و موج C از 100 درصد موج B کمتر میشه .
تا اینجای کار مطابقه ببینیم بیت بیشتر میریزه و نقضش میکنه یا ن

Last edited:

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
یه عباس میوه فروشی دم کوچه ما هست دفعه قبل که بیت به 64 هزار دلار رسید دیدم داره در مورد خرید داج کوین و نحوه باز کردن حساب بایننس و به قول خودش از قیمت "بیت کویین" صحبت میکنه,همونجا به دوستم گفتم فکر کنم الان وقته فروشه 😃,اتفاقا چند هفته بعدش بازار سقوط کرد و تا 29 هزار رفتیم پایین . هر موقع عباس میوه فروش ساکت بود و دیگه حرف از بیت کویین نمیزد من میفهمیدم الان وقت خریده. این دفعات آخری که دیدم باز داره در مورد "بیت کویین" حرف میزنه شصتم بو کشید که دوباره وقت فروشه ولی متاسفانه طمع کردم و سیو سود نکردم.

خلاصه برام تجربه شد دفعه بعدی از فوموی خرده خریداران در مواقع رشد شارپی بازار و فروش و ترسشون در موقع ریزش تشخیص بدم کی وقت خریده کی وقت فروش. بهترین شاخص من هم عباس میوه فروشه شما هم بگردین عباس محل خودتون رو پیدا میکنید :p

ولی دیگه خدایی ترسناک شد, هر چی کف خریدیم کف تر شد 😬.من نمیدونم بازار کریپتو از کی اینقدر همبستگیش با بازار سهام آمریکا زیاد شده ولی فعلا هیچ کدوم از بازارها حال خوبی ندارن و این سقوط مختص کریپتو نیست. با در نظر گرفتن داده های اقتصادی هم به نظر میاد به این زودی نباید منتظر ریکاوری باشیم (نظر شخصی)

FJov4h2WYAUlBWr.jpg

اگر روی پروژه های خوب سرمایه گذاری کردین میتونیم اطمینان بالایی داشته باشیم که بازار بالاخره تو یه نقطه ای ریکاوری میکنه و به ATH قبلی برمیگرده . هر چند من احساس میکنم این بار به سرعت دفعه قبلی (ماه می) ریکاوری نداریم و باید خودمون رو برای یه زمستون چند ماهه و حتی یکی دو ساله آماده کنیم.

اگر روی شت کوین و میم کوین و ELONballs و .. سرمایه گذاری کردین به نظرم بفروشین که خیلی از کوین ها نه تنها هیچ وقت به قیمت های قبلشون برنمی گردن بلکه ممکنه سقوط های +90 درصد رو ببینند .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه عباس میوه فروشی دم کوچه ما هست دفعه قبل که بیت به 64 هزار دلار رسید دیدم داره در مورد خرید داج کوین و نحوه باز کردن حساب بایننس و به قول خودش از قیمت "بیت کویین" صحبت میکنه,همونجا به دوستم گفتم فکر کنم الان وقته فروشه 😃,اتفاقا چند هفته بعدش بازار سقوط کرد و تا 29 هزار رفتیم پایین . هر موقع عباس میوه فروش ساکت بود و دیگه حرف از بیت کویین نمیزد من میفهمیدم الان وقت خریده. این دفعات آخری که دیدم باز داره در مورد "بیت کویین" حرف میزنه شصتم بو کشید که دوباره وقت فروشه ولی متاسفانه طمع کردم و سیو سود نکردم.

خلاصه برام تجربه شد دفعه بعدی از فوموی خرده خریداران در مواقع رشد شارپی بازار و فروش و ترسشون در موقع ریزش تشخیص بدم کی وقت خریده کی وقت فروش. بهترین شاخص من هم عباس میوه فروشه شما هم بگردین عباس محل خودتون رو پیدا میکنید :p

ولی دیگه خدایی ترسناک شد, هر چی کف خریدیم کف تر شد 😬.من نمیدونم بازار کریپتو از کی اینقدر همبستگیش با بازار سهام آمریکا زیاد شده ولی فعلا هیچ کدوم از بازارها حال خوبی ندارن و این سقوط مختص کریپتو نیست. با در نظر گرفتن داده های اقتصادی هم به نظر میاد به این زودی نباید منتظر ریکاوری باشیم (نظر شخصی)

اگر روی پروژه های خوب سرمایه گذاری کردین میتونیم اطمینان بالایی داشته باشیم که بازار بالاخره تو یه نقطه ای ریکاوری میکنه و به ATH قبلی برمیگرده . هر چند من احساس میکنم این بار به سرعت دفعه قبلی (ماه می) ریکاوری نداریم و باید خودمون رو برای یه زمستون چند ماهه و حتی یکی دو ساله آماده کنیم.

اگر روی شت کوین و میم کوین و ELONballs و .. سرمایه گذاری کردین به نظرم بفروشین که خیلی از کوین ها نه تنها هیچ وقت به قیمت های قبلشون برنمی گردن بلکه ممکنه سقوط های +90 درصد رو ببینند .

هر موقع عباس میوه فروش دوباره ساکت شد یه خبر بهمون بده.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
در تایم فریم 4 ساعته به نظرم نمی تونه ma 100 رو بزنه
ریسک نمی کنم تا واقعا خط روند رو نشکنه هیچ ارزی وارد نمیشم هر چند که احتمال شکستن هم هست

لامصب اینجا خط روند رو شکست من رو ۴۲۴۰۰ وارد شدم 🤦‍♂️ولی حد ضرر گذاشته بودم خارج شدم

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
من اینجوری که داره خون میاره رو بیشتر دوست دارم
ریزش های این شکلی بهتر از اینه که مثلا شیش ماه طول بکشه قیمت نصف بشه . بریم تا 30 یا حتی 20 اگر خریدار بود که برمیگرده اگر نه بریم دنبال بازیمون
خدا رو شکر هیچ وقت موقع ریزش پول ندارم خرید کنم ‌، عین گاو فقط تماشا می‌کنم

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
یکم امید بپاشیم وسط پی تی انگیزه بگیریم :D ( کپی رایت : توئیتر gert van lagen )
مشاهده پیوست 1279105
داره میگه یک 5 موجی الیوتی تشکیل شده از اون کف قیمتی
دوتا موج اصلاحی داشته یکی فکر کنم میره برای تایم کرش کرونا
و یکی هم همین بوده که از سقف قبلی 64 درگیرشیم
این موج اصلاحی دومی فلت رانینگ هست و تا اینجای کار با قوائد الیوتی به صورت تئوری بنظرم درست در اومده یعنی به صورت تئوری و روی کاغذ اوکیه
فقط مشکلی که وجود داره اینه که ریزش بازار کریپتو صرفا ریزش خودش نبوده مارکت سهام هم سقوط کرده این چند وقته
باید دید این کورلیشن حفظ میشه یا خیر
اندیکاتور ها هم دارن به نفت میرسن
الت کوین ها هم تو این لگ صعودی تا 69 بجز تعدادی رشد خاصی نکردن و الان کفتر زدن
ببینیم چی میشه امید به پروردگار ( دیگه کار از تکنیکال گذشته باید دست به دعا بشیم :دی )
پ . ن : توضیحات شکل گیری فلت رانینگ :
سه موج ABC رو شامل میشه
موج A خودش باز شامل ABC میشه
موج B خودش باز شامل سه موج ABC میشه
موج C شامل 5 موجی میشه
موج B از 100 درصد موج A بیشتر میره و موج C از 100 درصد موج B کمتر میشه .
تا اینجای کار مطابقه ببینیم بیت بیشتر میریزه و نقضش میکنه یا ن
نظر من یک نظر نامیدوارنه تر
من نظرم اینه یکم پاییینتر محدوده ۳۱ و یه بالای نسبتا خوب و یه پایین بلند و اون موقع برای سرمایه گذاری خوبه ....
البته این بین وقت اون بالای نسبتا خوب بالا 63 بزنه میتونیم برای صعود امیدوار تر باشیم ...

خودم که یکم پایینتر به دید نوسان یه چندتا سهم میخرم جز ۱۰ ۲۰تای اول مارکت ...

همین حالت واسه بورس پیش اومده بود شاید بگید بورس با کریپتو فرق داره ولی بازار مالی بازار مالیه دیگه (بورس فقط دامنه نوسان ثابت داره اینه که زمانی اصلاح بیشتر میکنه )

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
من اینجوری که داره خون میاره رو بیشتر دوست دارم
ریزش های این شکلی بهتر از اینه که مثلا شیش ماه طول بکشه قیمت نصف بشه . بریم تا 30 یا حتی 20 اگر خریدار بود که برمیگرده اگر نه بریم دنبال بازیمون
خدا رو شکر هیچ وقت موقع ریزش پول ندارم خرید کنم ‌، عین گاو فقط تماشا می‌کنم

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
نگران نباش تا ۲ ۳ ماهه دیگه پول میاد دستت و از این قیمتا پایینتر میخری

امیدواری الکی😁😄 البته خدارو چه دیدی

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بابای منم یبار بورس تو شاخص ۲م واحدی نفرین کرده بود گفت بورس الهی بلند نشه و کلی نفرین های +۵۰سال ...هنوزم بورس بورس سابق نشد، ولی من توییت نزده بودم ،حالا این نفرین وارن بافت میکرد کلی معروف میشد ...
الان دید ارز دیجیتال هم هستم گفت اینم از همون نفرین ها کردم حواست باشه
خلاصه ک حواستون باشه بیت ۲۴هزاری در کمین است ...
من بهتون نگفتم پدر من نفرین کرد کریپتو رو ؟؟
یعنی من هشدار نداده بودم
عایا ایمان نمی اورید :ROFLMAO: ✌️😂
خدایش بیت پایینتر رفت بازم این پست بالا بیارید

ه @Captive
@javadth
@s.david.s
@Hamid2day

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ریزشای قدیم به یک سطحی میرسید واکنش میداد الان به همین 35 هم واکنشی ندیدم
به نظر من خیلیا که منتظر ریزش بودن اردرهاشونو اینجا نمیزارن، بیشتر نزدیک به 30-31 هزار میزارن، به همین دلیل شاید اینجا واکنش خاصی نمیبینیم.

b00s624

Registered User
لایک‌ها
50
الان که نصف اتریوم هارو تبدیل به توکن های دیگه کردم میبینم که اونا با یکم بالا رفتن اتر ده درصد بالا میره حتی بعضیاشون مثل avax link matic mana و ...
با تشکر از توصیه دوستمون

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
یه دیدگاه دیشب توی توئیتر خوندم جالب بود بنظرم
گفته بود " فدرال رزرو احتمالا یهو نرخ تورم زیاد نکنه و پله یی ببره بالا دلیلشم اینه که بورس امریکا هم ریخته مثل کریپتو و فدرال رزرو نمیتونه هم تورم کنترل کنه هم اقتصادش و شرکتای برترش رو ببره توی رکود "
از طرفی تورمی که ایجاد میشه و شده هم غیرقابل انکار هست پس میتونه تورم ببره تو مجازی تا کالا های اساسی افزایش قیمت زیادی نداشته باشن
حالا همه چی بستگی به فدرال رزرو داره

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
الان که نصف اتریوم هارو تبدیل به توکن های دیگه کردم میبینم که اونا با یکم بالا رفتن اتر ده درصد بالا میره حتی بعضیاشون مثل avax link matic mana و ...
با تشکر از توصیه دوستمون
اتر تبدیل به سایر کردی؟ چرا؟

دلیل این کارو اگر تمایل داشتی بنویس؟

بالا