• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
یه دیدگاه دیشب توی توئیتر خوندم جالب بود بنظرم
گفته بود " فدرال رزرو احتمالا یهو نرخ تورم زیاد نکنه و پله یی ببره بالا دلیلشم اینه که بورس امریکا هم ریخته مثل کریپتو و فدرال رزرو نمیتونه هم تورم کنترل کنه هم اقتصادش و شرکتای برترش رو ببره توی رکود "
از طرفی تورمی که ایجاد میشه و شده هم غیرقابل انکار هست پس میتونه تورم ببره تو مجازی تا کالا های اساسی افزایش قیمت زیادی نداشته باشن
حالا همه چی بستگی به فدرال رزرو داره
یکی دوماه آینده درگیری اوکراین آمریکا هم اهمیت دارد

فایل های ضمیمه

• 20220123_213952.jpg
    20220123_213952.jpg
    127.4 KB · نمایش ها: 9

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اوکراین و روسیه بود فکر کنما
اوکراین و روسیه که درگیر اصلی هستن ذاتا اهمیتی نداشت ..

بایدن خواب آلو گفته بود به روسیه اگر یکم فرو کنی طوری نیست ! پوتین هم به یکم راضی نبوده .. صدای بایدن هم دراومد ... آمریکا دیپلمات ها و شهروند هارو از اوکراین خالی میکنه ، نیرو میفرسته اوکراین

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
بیت کوین نباید زیر 27700 دلار بیاد ( کف سال قبل ) وگرنه تارگت 11-10ک در دسترس قرار میگیرد، احتمالا مارکت میکر ها این رو خوب میدونن و اگر نیت شومی :D نداشته باشند نمیذارن بیت زیر 27700 تثبیت بشه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
داریم مجدد میریم پایینتر، من کم کم نزدیک بشیم به محدوده 30 به شخصه یه پله میخرم و بعد اگه پایینتر رفت میرم برای پله های بعد.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
دوستان هولدر حتما ارز ای آر ان( اترنیتی چین) یا همون ern رو تو سبدتون داشته باشید این ارز تو 2022 خیلی جای رشد داره خصوصا با اپدیتهایی که در راه داره و به این مقدار سوپلای 30 میلیونی که 13 میلیونش در دسترسه از دست ندید ارز فعال و معتبریه تو صرافیای بایننس و کوکوین و کوینیکس و اینا قابل خریده

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان هولدر حتما ارز ای آر ان( اترنیتی چین) یا همون ern رو تو سبدتون داشته باشید این ارز تو 2022 خیلی جای رشد داره خصوصا با اپدیتهایی که در راه داره و به این مقدار سوپلای 30 میلیونی که 13 میلیونش در دسترسه از دست ندید ارز فعال و معتبریه تو صرافیای بایننس و کوکوین و کوینیکس و اینا قابل خریده

سلام و درود
تا اونجا که میدونم شما هم از قدیمیای بازاری، میشه نظرت رو به طور کلی در مورد بازار هم توی 2022 بپرسم؟

پ.ن: صرفا نظرات دوستان رو میپرسم که نظرات مختلف رو بدونم و اینکه هر کسی به هر حال اطلاعاتی داره که برای بقیه هم میتونه مفید باشه.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
moonbeam رو هم چند روز پیش گفتم به نظرم ارزش خرید تو این قیمت رو داره ارزی که تو اولین روز توی باینانس لیست بشه حتما ارز خوبیه

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
سلام و درود
تا اونجا که میدونم شما هم از قدیمیای بازاری، میشه نظرت رو به طور کلی در مورد بازار هم توی 2022 بپرسم؟

پ.ن: صرفا نظرات دوستان رو میپرسم که نظرات مختلف رو بدونم و اینکه هر کسی به هر حال اطلاعاتی داره که برای بقیه هم میتونه مفید باشه.
نظر دادن کار سختیه چون ممکنه نظر من اشتباه باشه و باعث بشه دیگران هم اون اشتباه رو انجام بدن
نظر شخصی من اینه که بازار داره بازی میده سرمایه گذارا رو و یه جورایی رول بازی میکنه تا همه بکشن کنار و از خبرهای بد هم برای منطقی جلوه دادن ریزشها استفاده میکنه ولی در نهایت میبینی بیتکوین تا همون 29000 رو میزنه نهایتش و بر میگرده برای صعود اصلی ولی من فک میکنم صعود تو 2022 انجام بشه بیشتر حدس میزنم تو ماه مارس یا اوریل صعود خوبی داشته باشیم و هنوز زمستان رمز ارزها فرا نرسیده و یه کم زوده.

هر جا دیدید همه ناامید شدن و حرف از بیتکوین 5 هزار دلاری میزنند و فلان همونجا دیگه اخریای ریزشه و صعود شروع میشه اصولا اینجوری بوده

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
بیت کوین نباید زیر 27700 دلار بیاد ( کف سال قبل ) وگرنه تارگت 11-10ک در دسترس قرار میگیرد، احتمالا مارکت میکر ها این رو خوب میدونن و اگر نیت شومی :D نداشته باشند نمیذارن بیت زیر 27700 تثبیت بشه.
مایکرواستراتژی هم یه بخش بیتش قرضی بود لیکوئیدش همین حوالی 30 بود اگر اشتباه نکنم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
مایکرواستراتژی هم یه بخش بیتش قرضی بود لیکوئیدش همین حوالی 30 بود اگر اشتباه نکنم

منظورتون از قرضی رو متوجه نشدم ولی اگر بیاد زیر 30ک آره سیلور هم میره تو ضرر :D

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
منظورتون از قرضی رو متوجه نشدم ولی اگر بیاد زیر 30ک آره سیلور هم میره تو ضرر :D
فکر میکنم یه حالتی تو مایه های همین قرضی که از استخرهای نقدینگی دیفای میگیرن هست
البته من این قضیه رو تو توئیتر تازگیا دیدم و قبلا هم وقتی قیمت 50 اینا بود هم یجا دیگه دیده بودم

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
الان رو چی سرمایه گذاری کنیم؟

بالا