emperor3508
Registered User
سایتشون بالا نمیاد*****
Last edited by a moderator:
سایتشون بالا نمیاد*****
یه دختره روسی امریکایی
مشاهده پیوست 1280283
تبدیل بیت به دش به نیت 20-22% سود.
مشاهده پیوست 1280284
صرفا_نظر_شخصی و پیشنهاد به خرید یا فروش نیست
درصورت شکست حمایت 36250 حمایت سوپر قوی 35250 در دسترس خواهد بودپل های حمایتی بیت کوین یکی پس از دیگری دارند شکسته می شوند چرا که ترس بر بازار غلبه شده اگر حمایت ضعیف 39.265 شکسته شود حمایت پرقدرت 36.250 سد راهش خواهد بود عزیزان...
ممنون اره مشکوک بود دامینش هم دو ماه پیش به ثبت رسیده برای یک سال یارو هم پیاماشو که به من داده الان حذف کرده مشکوکم بود گفتم چرا اینقد طرح رفاقت با ما برداشته یه مدته احتمالا کلاه گشاد برامون دوخته بود سایت هم فقط با بروزر متاماسک بالا میومد حتی ایفوریا هم که سود بالا میداد اوایل 250 درصد سالیانه و الان 120 درصد سالیانه بابت استیک میده که اونم با سکهای خودش سودو میده نه تتر . بعدشم پلانهای متغییر که مینیموم دیپوزیتش 1000 دلار بود و تو پلانهای مختلف سودش بابت پول بیشتر درصد سودم بیشتر میشد تا حدود 3 درصد روزانه کاملا شبیه یه هایپ بود تا استیک . سکهای معتبر بیشترین سودشون تو سال 15 درصد سالیانه است با ارز خودشون حداکثر نه 400 درصد اونم با تتر . 100 درصد اسکمه درستهسایت هایی که در حوزه ی دیفای هستند مشخص هست و بیشتر بحث تامین نقدینگی مطرح هست و نه سرمایه گذاری اونم با سودهای عجیب غریب.
سایت مشکوک به اسکم بود و با توجه به حساسیت موضوع پست حذف شد.
متاسفانه کندل بیت زیر موینگ 200 بسته شد ..فعلا بیت روی موینگ 200 نشسته جایش خوبه اگر اینو از دست بده میریم برای تست کانال 39 ...
من با safepal ارتباط نمیگیرم .وزیر دارایی روسیه: بیت_کوین یک ابزار واقعی، یک دارایی واقعی برای میلیون ها نفر است.
من با safepal ارتباط نمیگیرم .
بهترین کشور چیه باهاش بایننس وریفای کنم ؟