• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
افرین به شما گفتم که باهاش هماهنگی خبرش از چند هفته قبل دادی
الان اگر حمله نمیکرد بازم نقل قول میکردی

شما چون اخبار رو دنبال نمی کنید و روانشناسی بازار و احتمالا دانش سیاسیتون پایین هست نمیتونید ذهن پوتین و امثالهم رو بخونید و من منتظر موندم تا به وقتش پیام شما رو نقل قول بگیرم.

سرویس اطلاعاتی آمریکا با توجه به بررسی هایی که کرده جنگ رو قطعی دونسته بعد شما تیکه میندازی به من که خود پوتین به شما هماهنگ کرده که جنگ قطعی هست؟!!!

Captive

لایک‌ها
16,664
مقداری بیت کوین روی 38200 به نیت خرید در قیمت هایِ پایین تر فروختم.

نظرم روی 33-34 هزار هست.

NFA

کانال 34ک تاچ شد، مقداری خریداری کردم و بقیه رو هم به صورت پله ای تا 30ک اردر گذاشتم.

sara100

Registered User
لایک‌ها
531
تحلیلی بیتکوین از استاد پیمان عزیز ...

در بازه زمانی روزانه کندل امروز بیت با شروع حملات روسیه به اوکراین دامپ قوی ای داشته و افزایش چشمگیر حجم معاملات دیده میشود... احتمال اینکه این کندل تبدیل به شدو شده و مجددا به محدوده ۳۷۰۰۰ برگشت کند بالاست و همچنین یک حمایت داینامیک بسیار قوی در محدوده ۳۳۵۰۰ دیده میشود...

آرامش خودتون رو حفظ کنید و نترسید... اخبار در داخل و خارج به گونه ای طراحی شده که فضای رعب و وحشت را در بین سرمایه گذاران ایجاد کند و با توجه به تجربه ما و شرایط سال های گذشته، رسانه ها و نهنگ ها با ایجاد ترس در بین سرمایه گذاران، فروشندگان را زیاد کرده و خود اقدام به ورود میکنند و در این شرایط و در این قیمت های پایین، خرید به صورت پله ای بهترین گزینه است...

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
شما چون اخبار رو دنبال نمی کنید و روانشناسی بازار و احتمالا دانش سیاسیتون پایین هست نمیتونید ذهن پوتین و امثالهم رو بخونید و من منتظر موندم تا به وقتش پیام شما رو نقل قول بگیرم.

سرویس اطلاعاتی آمریکا با توجه به بررسی هایی که کرده جنگ رو قطعی دونسته بعد شما تیکه میندازی به من که خود پوتین به شما هماهنگ کرده که جنگ قطعی هست؟!!!
خوب استاد عزیز شما که میتونید ذهن پوتین و امثالهم رو بخونید فکر کنم باید وارد دنیای سیاست شید موفق تر عمل میکنید
در ضمن اخبارم دنبال میکنم و احتمال این موضوع رو میدادم ولی نیومدم بگم به صورت قطعی جنگ اتفاق میوفته
به هر حال بگذریم کشش ندیدم فعلا یسری ادم بیگناه جونشون رو برای اهداف ادم پلیدی مثل پوتین باید بدن

Captive

لایک‌ها
16,664
خوب استاد عزیز شما که میتونید ذهن پوتین و امثالهم رو بخونید فکر کنم باید وارد دنیای سیاست شید موفق تر عمل میکنید

الان هم موفق هستم نیازی نیست وارد بازار جدیدی بشم. ولی ممنون از پیشنهاد شما

در ضمن اخبارم دنبال میکنم و احتمال این موضوع رو میدادم ولی نیومدم بگم به صورت قطعی جنگ اتفاق میوفته

من با توجه به اخبارهایی که منتشر شده بود گفتم جنگ قطعی شده نه اینکه بخوام از خودم بگم، در واقع خبرهایی که از سورس های معتبر منتشر شده بود، بعد اینکه شما خیلی مودبانه تر میتونستید سوال کنید که بر چه اساسی جنگ رو قطعی میدونید تا من توضیح بدم، نه اینکه بگید پوتین بهت خبر داده؟!!

به هر حال بگذریم کشش ندیدم فعلا یسری ادم بیگناه جونشون رو برای اهداف ادم پلیدی مثل پوتین باید بدن

منم خوشحال نیستم از این اتفاق ولی خب کاری از دست من که بر نمیاد.

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
خیلی احساس مسخره ای وجود داره.
از یک طرف میشه بابت ریزش بیت و این فرصت خرید خوشحال بود، از طرف دیگه باید ناراحت بود چون دلیل این اتفاق جنگ هست و تقاص این تقابل قدرت رو مردمی دارن پرداخت میکنن که هیچ نقشی توی به وجود آوردنش ندارن.😔😔

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
متاسفانه بیت هم عملکردی مشابه سهام داشت و ریزش کرد. همگرایی که با سهام داره زیاد جالب نیست در واقع نه به عنوان یه دارایی ایمن (طلا) تونست رشد کنه و یا حداقل از ریزش جلوگیری کنه و نه به عنوان سپری در مقابل تورمی که با جنگ احتمالا بیشتر هم خواهد شد.

Captive

لایک‌ها
16,664
با توجه به اینکه طلا 2% رشد داشته و دارن ازش به عنوان دارایی ایمن یاد میکنن برای بیت خیلی بده اگه نتونه تو این اوضاع خودش رو بالا بکشه.

Captive

لایک‌ها
16,664
با توجه به اینکه طلا 2% رشد داشته و دارن ازش به عنوان دارایی ایمن یاد میکنن برای بیت خیلی بده اگه نتونه تو این اوضاع خودش رو بالا بکشه.

باید حداقل تو این اوضاع قدرت خودش رو نشون بده و در مدار صعودی قرار بگیره.

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
چرا اثینطوری شد؟
مگه جنگ شده نباید ارزهای معمولی افت کنن و برعکس بیت و کلا کریپتو برن بالا؟

Captive

لایک‌ها
16,664
1645716848301.png

امید من به الگوی W هست.

Captive

لایک‌ها
16,664
چرا اثینطوری شد؟
مگه جنگ شده نباید ارزهای معمولی افت کنن و برعکس بیت و کلا کریپتو برن بالا؟

بیشتر بحث ضد تورمی بودن بیت کوین مطرح هست، حال اگر جنگ ادامه داشته باشه و بحران اقتصادی جهان بدتر و بدتر از قبل بشه طبیعتا بیت کوین باید صعودی بشه.

اگر نشد دیگه بندازش دور :D

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
بیشتر بحث ضد تورمی بودن بیت کوین مطرح هست، حال اگر جنگ ادامه داشته باشه و بحران اقتصادی جهان بدتر و بدتر از قبل بشه طبیعتا بیت کوین باید صعودی بشه.

اگر نشد دیگه بندازش دور :D
اینطور که بوش میاد پوتین خرتر از این حرفاس و اگه نمیخواست ادامه بده اصلا شروع نمیکرد

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
فقط سل بگیرید ولا غیر .
بیت کوین و کلا ارزهای دیجیتال عملا توی این چند سال هیچ کاربردی به جز خرید و فروش نداشتند و به همین ترتیب پیش برند و کشورهای مختلف نظارت روی اون رو شروع کنند عملا تفاوتی با ارز فیات پیدا نمیکنه و فقط یه ارز میشه مثل مثلا ریال با این تفاوت که هیچ پشتوانه ای نداره
#نظر شخصی

Captive

لایک‌ها
16,664
فقط سل بگیرید ولا غیر .
بیت کوین و کلا ارزهای دیجیتال عملا توی این چند سال هیچ کاربردی به جز خرید و فروش نداشتند و به همین ترتیب پیش برند و کشورهای مختلف نظارت روی اون رو شروع کنند عملا تفاوتی با ارز فیات پیدا نمیکنه و فقط یه ارز میشه مثل مثلا ریال با این تفاوت که هیچ پشتوانه ای نداره
#نظر شخصی

رطب خورده منع رطب کی کند.

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
فقط سل بگیرید ولا غیر .
#نظر شخصی
کاربردی نداشته به جز خرید و فروش؟
داداچ داری کلا اشتباه میزنی بیشتراز نصف خریدای خود من از سایت های خارجی با بیت کوین بوده ولی تو کلا جدی نگیر کاری که گفتمو بکن راه حل افزایشسرعت اینترنت عالی جواب داده
پس فکر کنم تازه بلا اینترنت آشنا شدی مودمتو یه بار روشن خاموش کن برای اینکه سرعت اینترنتت زیاد بشه سیم تلفنو جمع کن مثل فنر بعد فشرده شد یهو ول کن این مدلی سرعت اینترنتت بیشتر میشه

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
من منع نکردم :دی میگم فقط معامله سل باز کنید(لانگ نگیرید). همین الان خودم معامله باز دارم :) بهترین بازار واسه ترید
ولی هولد اشتباه به نظرم :)

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
کاربردی نداشته به جز خرید و فروش؟
داداچ داری کلا اشتباه میزنی بیشتراز نصف خریدای خود من از سایت های خارجی با بیت کوین بوده ولی تو کلا جدی نگیر کاری که گفتمو بکن راه حل افزایشسرعت اینترنت عالی جواب داده
پس فکر کنم تازه بلا اینترنت آشنا شدی مودمتو یه بار روشن خاموش کن برای اینکه سرعت اینترنتت زیاد بشه سیم تلفنو جمع کن مثل فنر بعد فشرده شد یهو ول کن این مدلی سرعت اینترنتت بیشتر میشه
پولم میگیری بابتش یا در راه خدا می بافی؟
خوب کاربرد ارز چی بوده ؟ الان اگه ایران نبودی و مستر کارت داشتی چه تفاوتی برات داشت دلار بدی یا بیت؟

بالا