mehrdadb3
Registered User
- نوشتهها
- 2,667
- لایکها
- 2,238
الان دوستان چینی مشغول پشتیبانی مالی از دوستشون هستندجای دوستان چینی خالیه اگر الان بودن بجای دامپ پامپ میشدیم مشاهده پیوست 1283850
الان دوستان چینی مشغول پشتیبانی مالی از دوستشون هستندجای دوستان چینی خالیه اگر الان بودن بجای دامپ پامپ میشدیم مشاهده پیوست 1283850
افرین به شما گفتم که باهاش هماهنگی خبرش از چند هفته قبل دادی
الان اگر حمله نمیکرد بازم نقل قول میکردی
مقداری بیت کوین روی 38200 به نیت خرید در قیمت هایِ پایین تر فروختم.
نظرم روی 33-34 هزار هست.
NFA
خوب استاد عزیز شما که میتونید ذهن پوتین و امثالهم رو بخونید فکر کنم باید وارد دنیای سیاست شید موفق تر عمل میکنیدشما چون اخبار رو دنبال نمی کنید و روانشناسی بازار و احتمالا دانش سیاسیتون پایین هست نمیتونید ذهن پوتین و امثالهم رو بخونید و من منتظر موندم تا به وقتش پیام شما رو نقل قول بگیرم.
سرویس اطلاعاتی آمریکا با توجه به بررسی هایی که کرده جنگ رو قطعی دونسته بعد شما تیکه میندازی به من که خود پوتین به شما هماهنگ کرده که جنگ قطعی هست؟!!!
خوب استاد عزیز شما که میتونید ذهن پوتین و امثالهم رو بخونید فکر کنم باید وارد دنیای سیاست شید موفق تر عمل میکنید
در ضمن اخبارم دنبال میکنم و احتمال این موضوع رو میدادم ولی نیومدم بگم به صورت قطعی جنگ اتفاق میوفته
به هر حال بگذریم کشش ندیدم فعلا یسری ادم بیگناه جونشون رو برای اهداف ادم پلیدی مثل پوتین باید بدن
با توجه به اینکه طلا 2% رشد داشته و دارن ازش به عنوان دارایی ایمن یاد میکنن برای بیت خیلی بده اگه نتونه تو این اوضاع خودش رو بالا بکشه.
چرا اثینطوری شد؟
مگه جنگ شده نباید ارزهای معمولی افت کنن و برعکس بیت و کلا کریپتو برن بالا؟
اینطور که بوش میاد پوتین خرتر از این حرفاس و اگه نمیخواست ادامه بده اصلا شروع نمیکردبیشتر بحث ضد تورمی بودن بیت کوین مطرح هست، حال اگر جنگ ادامه داشته باشه و بحران اقتصادی جهان بدتر و بدتر از قبل بشه طبیعتا بیت کوین باید صعودی بشه.
اگر نشد دیگه بندازش دور
فقط سل بگیرید ولا غیر .
بیت کوین و کلا ارزهای دیجیتال عملا توی این چند سال هیچ کاربردی به جز خرید و فروش نداشتند و به همین ترتیب پیش برند و کشورهای مختلف نظارت روی اون رو شروع کنند عملا تفاوتی با ارز فیات پیدا نمیکنه و فقط یه ارز میشه مثل مثلا ریال با این تفاوت که هیچ پشتوانه ای نداره
#نظر شخصی
کاربردی نداشته به جز خرید و فروش؟فقط سل بگیرید ولا غیر .
بیت کوین و کلا ارزهای دیجیتال عملا توی این چند سال هیچ کاربردی به جز خرید و فروش نداشتند و به همین ترتیب پیش برند و کشورهای مختلف نظارت روی اون رو شروع کنند عملا تفاوتی با ارز فیات پیدا نمیکنه و فقط یه ارز میشه مثل مثلا ریال با این تفاوت که هیچ پشتوانه ای نداره
#نظر شخصی
من منع نکردم :دی میگم فقط معامله سل باز کنید(لانگ نگیرید). همین الان خودم معامله باز دارم بهترین بازار واسه ترید
پولم میگیری بابتش یا در راه خدا می بافی؟کاربردی نداشته به جز خرید و فروش؟
داداچ داری کلا اشتباه میزنی بیشتراز نصف خریدای خود من از سایت های خارجی با بیت کوین بوده ولی تو کلا جدی نگیر کاری که گفتمو بکن راه حل افزایشسرعت اینترنت عالی جواب داده
پس فکر کنم تازه بلا اینترنت آشنا شدی مودمتو یه بار روشن خاموش کن برای اینکه سرعت اینترنتت زیاد بشه سیم تلفنو جمع کن مثل فنر بعد فشرده شد یهو ول کن این مدلی سرعت اینترنتت بیشتر میشه