• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

sara100

Registered User
لایک‌ها
531
تحلیلی بیتکوین از استاد پیمان عزیز ...

در بازه زمانی روزانه کندل امروز بیت با شروع حملات روسیه به اوکراین دامپ قوی ای داشته و افزایش چشمگیر حجم معاملات دیده میشود... احتمال اینکه این کندل تبدیل به شدو شده و مجددا به محدوده ۳۷۰۰۰ برگشت کند بالاست و همچنین یک حمایت داینامیک بسیار قوی در محدوده ۳۳۵۰۰ دیده میشود...

آرامش خودتون رو حفظ کنید و نترسید... اخبار در داخل و خارج به گونه ای طراحی شده که فضای رعب و وحشت را در بین سرمایه گذاران ایجاد کند و با توجه به تجربه ما و شرایط سال های گذشته، رسانه ها و نهنگ ها با ایجاد ترس در بین سرمایه گذاران، فروشندگان را زیاد کرده و خود اقدام به ورود میکنند و در این شرایط و در این قیمت های پایین، خرید به صورت پله ای بهترین گزینه است...
همانطور گفته شد بیت دوباره به محدوده 37 برگشت ...

sara100

Registered User
لایک‌ها
531
مشاهده پیوست 1283881
بیت کوین کف کفش احتمالا اگر شدت جنگ فزونی یابد نهایتش تا 28.805 کاهش خواهد داشت یک اصلاح شسته و رفته بعد صعود به سمت 72000 ..
عزیزان خوب یادتون باشه اگر جنگ اکراین با مداخله غربی ها و امریکا طی روزهای آتی ادامه یابد به احتمال زیاد همانطور در چارت مشاهده میشه بیت کوین تا محدوده 28.800 ریزش خواهد داشت پس گول بالا رفتن های بیت طی این روزها را نخورید که بازار برگشته و .... این روزها با دقت پوزیشن باز کنید پس هر گونه استراتژی دارید خوب فرا بگیرید تا اینکه وقتی بیت به محدوده 28 تا 30 رسید بهترین ارزها را شکار کنید ....

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
الان هم موفق هستم نیازی نیست وارد بازار جدیدی بشم. ولی ممنون از پیشنهاد شما

من با توجه به اخبارهایی که منتشر شده بود گفتم جنگ قطعی شده نه اینکه بخوام از خودم بگم، در واقع خبرهایی که از سورس های معتبر منتشر شده بود، بعد اینکه شما خیلی مودبانه تر میتونستید سوال کنید که بر چه اساسی جنگ رو قطعی میدونید تا من توضیح بدم، نه اینکه بگید پوتین بهت خبر داده؟!!

منم خوشحال نیستم از این اتفاق ولی خب کاری از دست من که بر نمیاد.
احتمالا هم جنگ بعدی با توجه به خبرهای تایوان و چین هست . اوکراین حکومتش خیلی پر از فساد شده بود منبعی برای کثافتکاریهای گلوبالیستها پوتین هم میانه خوبی با گلوبالیستا نداره و اینجا یه ضربه ای زد به این توده فاسد که از اوکراین برای مقاصدشون استفاده میکردند ترامپ هم با گلوبالیستا مشکل داشت کلا ما یه حکومت تو دنیا داریم اونم حکومت گلوبالیستی هست که برای تمام حاکمان تعیین تکلیف میکنند یه جورایی حاکمان از خودشون انتخاب میشن و تو یک مسیر باید طبق برنامه تعیین شده حرکت کنند وگرنه اون حاکم حذف خواهد شد به راحتی.
پوتین بد یا خوب میونه خوبی با گلوبالیستا نداره دیکتاتوری در تمام دنیا به نوع خودش و در فورم خودش با توجه به سطح افکار مردوم اون کشور وجود داره و یه جورایی هنوز سیستم برده داری به شکل نوین وچود داره ولی جهان در حال بیدار شدنه و از این برهه همه خواهیم گذشت و جهان در حال حرکت به سمت یه نظم نوین است گلوبالیستا دستشون رو شده و به نظرم عمری زیادی ندارن خصوصا با برگشت ترامپ به قدرت در 2024 خیلی اتفاقای خوبی بتونه بیفته فعلا حاکمان فاسد دنیا در حال دست و پا زدن هستن برا حفظ قدرت گلوبالیستا.

من جای مردم اوکراین باشم یا تایوان در این لحظه سعی میکنم از پول ملی فرار کنم و بیتکوین بخرم تا تکلیف مشخص بشه و سرمایمو تو خطر نمیندازم .اوکراین کشور ثرتمندی هست منابع گاز و نفت و صادراتی مثل گندم ووو

Last edited:

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
من فقط حرفم اینه ارز های دیجیتال عملا به هیچ کدوم از اهداف و حرف هایی که میزدند نرسیدند

هدف اصلی ارزهای دیجیتال غیرمتمرکز بودن هست ,به این معنی که هیچ نهاد سومی به عنوان واسطه بین ارسال کننده و دریافت کننده وجود نداشته باشه . یعنی یه سیستم trustless ایجاد بشه که هیچ نهاد مالی /سیاسی اون رو کنترل نکنه و فقط شما باشید که کنترل پولتون رو داشته باشید. سایر اهداف مثل store of value بودن ,سرعت زیاد پرداخت و .. هدف های ثانویه هستن . بخاطر همین از بین این +10 هزار ارزی که وجود داره اکثرشون متمرکز هستن و کارکرد اصلی کریپتو رو ندارن (سولانا ,بی ان بی, فانتوم,الگوراند,xrp و ..) .وقتی سولانا دو مرتبه shut down میشه یعنی غیرمتمرکز نیست,وقتی بی ان بی فقط 41 validator داره یعنی غیرمتمرکز نیست . وقتی فانتوم فقط 70 تا نود داره یعنی غیرمتمرکز نیست. تو همه این ارزها هنوز یه نهاد ,یا یه تعداد نهاد محدود کنترل تراکنش ها رو دارن. به نظر من تنها ارزی که واقعا غیرمتمرکز هست بیتکوین هست . حتی اتریوم هم که یکی از غیرمتمرکزترین ارزها هست سابقه reverse کردن تراکنش 50 میلیون دلاری رو داره .
هدف اصلی چی بوده ؟
Decentralization

اتفاقا این مورد رو فریلنسرهای ایرانی خوب درک میکنند . شما خیلی راحت و بدون نگرانی میتونید پولتون رو از هر جای دنیا دریافت کنید . حالا اگر کسی بلد نیست یا دوس نداره از روش های امن برای دریافت/نگهداری بیتکوینش استفاده کنه و ارز دیجیتالش رو توی صرافی ها نگه میداره و مجبوره kyc کنه و مسئولیت نگهداری پولش رو به صرافی ها میسپاره تقصیر بیتکوین نیست .

فقط شدند یک واحد پولی بدون نظارت مخصوص خلاف کارا ( هک، مواد، قاچاق ، حزب ا...) و دورزدن تحریم کشور هایی مثل ایران

ارزهای دیجیتال از fiat شفاف تر هستن و ردیابی کردن ارزهای دیجیتال,به جز مونرو, خیلی راحت هست.همه تراکنش هایی که صورت میگیره برای همیشه روی بلاکچین باقی می مونه و خیلی راحت قابل پیگیری هستن . میزان استفاده از ارزهای دیجیتال برای کارهای خلاف کمتر از یک درصد هست.

وقتی شما برای خرید فروشت احراز هویت میکنی مثل اینکه توی بانک حساب باز کردی

حرفتون درسته. نگهداری و خرید و فروش از طریق صرافی ها و احراز هویت مثل این هست که شما پولتون رو به بانک میسپارین و از هدف اصلی کریپتو خارج میشه . ولی همونطور که بالا گفتم این مساله مشکل کریپتو نیست,شما میتونید به صورت p2p مبادله بیتکوین داشته باشید و هیچ احدی نمیتونه مالک پول شما باشه .

Last edited:

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
هدف اصلی ارزهای دیجیتال غیرمتمرکز بودن هست ,به این معنی که هیچ نهاد سومی به عنوان واسطه بین ارسال کننده و دریافت کننده وجود نداشته باشه . یعنی یه سیستم trustless ایجاد بشه که هیچ نهاد مالی /سیاسی اون رو کنترل نکنه و فقط شما باشید که کنترل پولتون رو داشته باشید. سایر اهداف مثل store of value بودن ,سرعت زیاد پرداخت و .. هدف های ثانویه هستن . بخاطر همین از بین این +10 هزار ارزی که وجود داره اکثرشون متمرکز هستن و کارکرد اصلی کریپتو رو ندارن (سولانا ,بی ان بی, فانتوم,الگوراند,xrp و ..) .وقتی سولانا دو مرتبه shut down میشه یعنی غیرمتمرکز نیست,وقتی بی ان بی فقط 41 validator داره یعنی غیرمتمرکز نیست . وقتی فانتوم فقط 70 تا نود داره یعنی غیرمتمرکز نیست. تو همه این ارزها هنوز یه نهاد ,یا یه تعداد نهاد محدود کنترل تراکنش ها رو دارن. به نظر من تنها ارزی که واقعا غیرمتمرکز هست بیتکوین هست . حتی اتریوم هم که یکی از غیرمتمرکزترین ارزها هست سابقه reverse کردن تراکنش 50 میلیون دلاری رو داره .

Decentralization

اتفاقا این مورد رو فریلنسرهای ایرانی خوب درک میکنند . شما خیلی راحت و بدون نگرانی میتونید پولتون رو از هر جای دنیا دریافت کنید . حالا اگر کسی بلد نیست یا دوس نداره از روش های امن برای دریافت/نگهداری بیتکوینش استفاده کنه و ارز دیجیتالش رو توی صرافی ها نگه میداره و مجبوره kyc کنه و مسئولیت نگهداری پولش رو به صرافی ها میسپاره تقصیر بیتکوین نیست .

ارزهای دیجیتال از fiat شفاف تر هستن و ردیابی کردن ارزهای دیجیتال,به جز مونرو, خیلی راحت هست.همه تراکنش هایی که صورت میگیره برای همیشه روی بلاکچین باقی می مونه و خیلی راحت قابل پیگیری هستن . میزان استفاده از ارزهای دیجیتال برای کارهای خلاف کمتر از یک درصد هست.

حرفتون درسته. نگهداری و خرید و فروش از طریق صرافی ها و احراز هویت مثل این هست که شما پولتون رو به بانک میسپارین و از هدف اصلی کریپتو خارج میشه . ولی همونطور که بالا گفتم این مساله مشکل کریپتو نیست,شما میتونید به صورت p2p مبادله بیتکوین داشته باشید و هیچ احدی نمیتونه مالک پول شما باشه .

من یک سوال دارم که اگر فردا اعلام بشه که کیف پول ها هم باید kyc بشند چی ؟ (الان وقتی یه صرافی هک میشه خیلی راحت ارزهای اون رو flag میزنند تا بقیه صرافی ها نخرند ! اما میتونه همون ارز رو به عنوان دست مزد به شما بده هکر محترم :)

اینا نظر شخصیه و ممکن به خاطر کم سوادی باشه :)

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
من یک سوال دارم که اگر فردا اعلام بشه که کیف پول ها هم باید kyc بشند چی ؟

ارز دیجیتال توی کیف پول شما ( تراست ولت ,لجر,اتمیک ولت,سیفپل و ...) نیست. ارز دیجیتال شما روی بلاکچین هست .کیف پول فقط درگاهی هست که به شما امکان میده به بلاکچین دسترسی داشته باشید .

همین چند روز پیش دولت کانادا از کیف پول nunchuk خواست که ارز دیجیتال افرادی که به راننده های تراک معترض دولت کمک میکنند رو فریز کنه و اطلاعاتشون رو به دادگاه بده . nunchuk جواب داد که ما امکان فریز کردن حساب مشتری های رو نداریم و اطلاعاتشون رو هم نداریم:

We do not hold any keys. Therefore, we cannot freeze our users' assets. We cannot prevent them from being moved. We do not have knowledge of the existence, nature, value and location of our users' assets

FL7mzEpVEAEhesX.jpg

کیف پول های non custodial کلمات بازیابی شما رو ذخیره نمیکنند, و خیلی هاشون هم اوپن سورس هستند .اگر بخوان و اراده کنند که پول شما رو مسدود کنند از نظر تکنیکی امکان چنین کاری ندارن.

حالا اگر فرض کنیم مثلا یه کیف پول non custodial دسترسی آی پی شما رو به کیف پول خودش مسدود کنه و از شما بخواد که احراز هویت کنید (من تا حالا چنین موردی ندیدم) ,باز هم امکان مسدود کردن ارز شما رو نداره, شما میتونید کلمات بازیابی تون رو روی یه کیف پول دیگه وارد کنید و به ارز دیجیتالتون دسترسی داشته باشید.

در مقابل اگر دادگاه به یه صرافی دستور بده که ارز دیجیتال یه کاربر رو فریز کنه,اون صرافی ملزم به انجام این کار هست و به سرعت حساب شخص رو مسدود میکنه .

Last edited:

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
ارز دیجیتال توی کیف پول شما ( تراست ولت ,لجر,اتمیک ولت,سیفپل و ...) نیست. ارز دیجیتال شما روی بلاکچین هست .کیف پول فقط درگاهی هست که به شما امکان میده به بلاکچین دسترسی داشته باشید .

همین چند روز پیش دولت کانادا از کیف پول nunchuk خواست که ارز دیجیتال افرادی که به راننده های تراک معترض دولت کمک میکنند رو فریز کنه و اطلاعاتشون رو به دادگاه بده . nunchuk جواب داد که ما امکان فریز کردن حساب مشتری های رو نداریم و اطلاعاتشون رو هم نداریم:

We do not hold any keys. Therefore, we cannot freeze our users' assets. We cannot prevent them from being moved. We do not have knowledge of the existence, nature, value and location of our users' assets

کیف پول های non custodial کلمات بازیابی شما رو ذخیره نمیکنند, و خیلی هاشون هم اوپن سورس هستند .اگر بخوان و اراده کنند که پول شما رو مسدود کنند از نظر تکنیکی امکان چنین کاری ندارن.

حالا اگر فرض کنیم مثلا یه کیف پول non custodial دسترسی آی پی شما رو به کیف پول خودش مسدود کنه و از شما بخواد که احراز هویت کنید (من تا حالا چنین موردی ندیدم) ,باز هم امکان مسدود کردن ارز شما رو نداره, شما میتونید کلمات بازیابی تون رو روی یه کیف پول دیگه وارد کنید و به ارز دیجیتالتون دسترسی داشته باشید.

در مقابل اگر دادگاه به یه صرافی دستور بده که ارز دیجیتال یه کاربر رو فریز کنه,اون صرافی ملزم به انجام این کار هست و به سرعت حساب شخص رو مسدود میکنه .
با توجه به اینکه اطلاعات شما توی این مورد خیلی بیشتر از من هست، ایا من میتونم یکی از کیف پول های اوپن سورس رو فورک کنم و کیف پول‌شخصی بزنم و به هر بلاکچینی متصل بشم؟

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
ا توجه به اینکه اطلاعات شما توی این مورد خیلی بیشتر از من هست، ایا من میتونم یکی از کیف پول های اوپن سورس رو فورک کنم و کیف پول‌شخصی بزنم و به هر بلاکچینی متصل بشم؟

خواهش میکنم . مطمئن نیستم سوالتتون رو درست متوجه شده باشم و از بقیه میخوام که اگر اطلاع دارن پاسخ بدن.

اما شاید منظورتون از کیف پول شخصی اضافه کردن یه کلمه ریکاوری اضافه (کلمه بیست و پنجم) باشه ؟ با 24 کلمه ای که شما در اختیار دارین ,امکان پیدا کردن و کرک کردن آدرس بلاکچین شما یک در 115.792.089.237.316.195.423.570.985.008.687.907.853.269.984.665.640.564.039.457.584.007.913.129.639.936 هست . اما اگر همین احتمال نزدیک به صفر هم براتون کافی نیست,میتونید یه کلمه شخصی که حداکثر 100 کاراکتر باشه رو به کیف پولتون اضافه کنید .

اگر این جواب سوالتون نیست عذرخواهی میکنم.

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
با توجه به اینکه اطلاعات شما توی این مورد خیلی بیشتر از من هست، ایا من میتونم یکی از کیف پول های اوپن سورس رو فورک کنم و کیف پول‌شخصی بزنم و به هر بلاکچینی متصل بشم؟
کیف پول های اپن سورس اکثرا در گیت هاب هستند و بله میتونید فورک کنید ولی برای تغییر و توسعه نیاز به تسلط به زبان (هایی) که ولت با اونها نوشته شده دارید و Api یا مثلا برای ساخت کیف پول بلاکچین بیت کوین SDK جاوا وجود داره

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
کیف پول های اپن سورس اکثرا در گیت هاب هستند و بله میتونید فورک کنید ولی برای تغییر و توسعه نیاز به تسلط به زبان (هایی) که ولت با اونها نوشته شده دارید و Api یا مثلا برای ساخت کیف پول بلاکچین بیت کوین SDK جاوا وجود داره
سوالم اینه بدون محدودیت میتونم به هر شبکه ای متصل بشم ؟

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
سوالم اینه بدون محدودیت میتونم به هر شبکه ای متصل بشم ؟
خیر، ولتی که فرضا برای بلاکچین بیت ساخته شده نمیتونید صرفا با فورک کردن به سایر شبکه ها متصل کنید

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
1645849609696.png

۳۴ آلت‌کوینی که سال‌هاست در تلاش هستند تا به سقف تاریخی قبلی خود برسند و هنوز موفق نشدند.
در این تصویر ستون‌ها به ترتیب عبارتند از: اسم آلتکوین-نام اختصاری-قیمت حال حاضر (در تاریخ ۱۷ فوریه)-سقف تاریخی-تاریخ ثبت سقف تاریخی-درصد مورد نیاز برای رسیدن به سقف قبلی و مارکت کپ...
بینشون پر است از پروژه‌هایی که اومدن که جای بیتکوین رو بگیرن.

در انتخاب آلتکوین دقت کنید! به هیاهوی مارکتینگ و سر و صداهاشون گوش نکنید!

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دوستان میشه نظرتونو درباره هولد BNB بدونم؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان میشه نظرتونو درباره هولد BNB بدونم؟
با توجه به اینکه بی ان بی جز دسته کوین هایی هست که تورمش صفر یا حتی منفیه (چون برنامه کوین سوزی دوره ای داره). من نظرم روش مثبته، فقط یه سری مسائل هست در مورد اینکه به اندازه بعضی پروژه های دیگه غیرمتمرکز نیست که این نکته رو هم باید درنظر داشت.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سلام دوستان گل
من یه تعدادی Cell Frame داشتم تو تراست ولت و تبدیلش کردم به Farm از طریق سواپ کردن
تبدیلم اپروو (تایید) شده و در حال بلاک کانفرمیشن هست
فقط از تو این 37 ساعتی که ازش میگذره تا بحال؛ این کانفرمیشن به نظرم خیلی طول کشیده
میخواستم ببینم امکان داره مثلا ده روز طول بکشه تا این تبدیل انجام بشه ؟
تایم رو نمیشه چک کرد که این تبدیل چقدر دیگه مونده تا تکمیل بشه ؟
ارادت

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام دوستان گل
من یه تعدادی Cell Frame داشتم تو تراست ولت و تبدیلش کردم به Farm از طریق سواپ کردن
تبدیلم اپروو (تایید) شده و در حال بلاک کانفرمیشن هست
فقط از تو این 37 ساعتی که ازش میگذره تا بحال؛ این کانفرمیشن به نظرم خیلی طول کشیده
میخواستم ببینم امکان داره مثلا ده روز طول بکشه تا این تبدیل انجام بشه ؟
تایم رو نمیشه چک کرد که این تبدیل چقدر دیگه مونده تا تکمیل بشه ؟
ارادت

سلام و درود

یعنی تراکنش success نشده هنوز و پندینگ هست؟ نباید انقدر طول بکشه، فی رو خیلی پایین زدن؟

جزئیات تراکنش رو که در اتراسکن مشاهده کنید estimate کرده که چقدر طول میکشه برای تایید شدن.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سلام و درود

یعنی تراکنش success نشده هنوز و پندینگ هست؟ نباید انقدر طول بکشه، فی رو خیلی پایین زدن؟

جزئیات تراکنش رو که در اتراسکن مشاهده کنید estimate کرده که چقدر طول میکشه برای تایید شدن.
چرا ساکسز شده عکسو ببینید
اون عدد 14270155 زیر بلاک یعنی تعداد کل بلاک یا اینکه باید این تعداد کانفرم بشه ؟
index.jpg

Captive

لایک‌ها
16,664

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
خب اینکه تایید شده نباید مشکلی باشه که!!!

10157 تا تاییدیه گرفته.
خب ببینید اون عدد 10157 قبل از بلاک کانفرمیشن وقتی که چند دقیقه بعد میرم چک میکنم عددش تغییر پیدا میکنه و بیشتر میشه
نمیشه فهمید چه تعداد بلاک باید کانفرم بشه تا این تبدیل تکمیل بشه ؟

بالا