خب رسیدیم به جای سفت بازار که دیگه جای انجام یه سریع اعمال ناپسند نیست
.وضعیت اقتصاد جهانی خوب نیست , مساله تورم در امریکا, وضعیت نامعلوم کرونا در چین که باعث اختلال در زنجیره تامین کالا شده, جنگ روسیه و اوکراین ,و احتمال وقوع رکود جهانی همه برای بازار رمزارز اخبار بدی محسوب میشن.
بعید میدونم به زودی هم نشونه های مثبتی ببینیم , فدرال رزو امسال چهار پنج تا جلسه داره که هر کدوم برای کریپتو به نوعی fud محسوب میشن . جنگ روسیه هم فرسایشی شده و احتمالا بیشتر از یکسال طول بکشه .
لونا هم تو این وضعیت غوز بالا غوز شد
.امیدوارم نجات پیدا کنه وگرنه گریبان کل بازار رو میگیره کما اینکه تا همین الان هم بازار رو تحت تاثیر خودش قرار داده. احساس میکنم یه روزی هم تتر همین طوری مارکت رو خراب میکنه.
این وضعیت هم فقط منحصر به کریپتو نیست,بورس امریکا هم وضعیت همینه . من شخصا به اضافه کردن به سبد به دید بلند مدت ادامه میدم. هیچ وقت alt ها رو برای بلند مدت مطمئن ندونستم ,الان هم همچنان فقط دو سه تا کوین اول بازار رو اضافه میکنم.
به دلیل ایجاد استیبل کوین غیرمتمرکز ( که جاستین سان ) قولش رو داده بود
استیبل کوینی که میخواد ایجاد کنه ساز و کارش مشابه UST هست و الگوریتمی کار میکنه. با وضعیتی که برای UST پیش اومد بعید میدونم ایده خوبی باشه . حداقل برای وضعیت فعلی که همه اعتمادشون رو به این نوع استیبل کوین از دست دادند .