سلام این قیمت ها فکر میکنم تو کوینکس این طوری بود دو تای اولی رو من کوین مارکت کپ چککردم اصلا رشدی نداشت.
به عنوان روز اول از ساعت 2 ظهر تا 7 عصر از روشش استفاده کردم و با 3400 دلار تونستم 228 دلار سود کنم گیج شدم البته با پول واقعی هم تست زدم جالب بود البته اگر صبح ساعت 10 شروع کرده بودم یا شبی هم تا 11 ادامه داده بودم تا 500 دلارم میشد زد ولی دیگه بیشتر از این توانایی چشمی نداشتم و جسمی. گیج شدم اگر تا یکی دو هفته واقعا جواب بگیرم باید پولشو بدم بهش 200 تومنو ولله با اینکه شد ولی هنوز ته دلم میگم شاید شانسی شده و خودمم دخیل بودم ولی دو هفته ادامه میدم تا بعد اگر درست بود همین منوال مجبورم پولشو بدم چون قول دادم البته تو دو هفته فک کنم نصف پولش در بیاد که از جیب نداده باشم اونم چون میدونست کار درستم و وقتی قول بدم سرش وای میسم این پیشنهادو داد بهماره درسته منم کلاهبرداری دیدم اینو ولی نه وقتی که حاظر شد مجانی سبکشو بده من تا یکی دو هفته دمو بزنم و اگر بعد به این نتیجه رسیدم که درسته پولشو بدم نظرتون در این مورد چیه ؟ من روشی بدم شما پولم نگیرم شما باهاش یا با دمو یا با حسابی که پول توش دارید انتخاب خودتون تست کنید دو هفته اگر نتیجه اونی شد که مدعی گفته بعد هزینشو بدید ؟ نه قبلش
دوستان لطفا راهنمایی کنید میخواهم ارز کاردانو رو 0.40 خریداری کنم میخواهم تو سایت نوبتیکس خریداری کنم
بعد میخواهم تو قیمت 0.60 بفروشم
میخواهم تو سایت نوبتیکس باشه ارزم یا خارج کنم تو کیف پول
به عنوان روز اول از ساعت 2 ظهر تا 7 عصر از روشش استفاده کردم و با 3400 دلار تونستم 228 دلار سود کنم گیج شدم البته با پول واقعی هم تست زدم جالب بود البته اگر صبح ساعت 10 شروع کرده بودم یا شبی هم تا 11 ادامه داده بودم تا 500 دلارم میشد زد ولی دیگه بیشتر از این توانایی چشمی نداشتم و جسمی. گیج شدم اگر تا یکی دو هفته واقعا جواب بگیرم باید پولشو بدم بهش 200 تومنو ولله با اینکه شد ولی هنوز ته دلم میگم شاید شانسی شده و خودمم دخیل بودم ولی دو هفته ادامه میدم تا بعد اگر درست بود همین منوال مجبورم پولشو بدم چون قول دادم البته تو دو هفته فک کنم نصف پولش در بیاد که از جیب نداده باشم اونم چون میدونست کار درستم و وقتی قول بدم سرش وای میسم این پیشنهادو داد بهم
رهاورد 365 :دیتو قسمت کامنت های کوین مارکت کپ زمزمه هایی هست مبنی بر اینکه لونا توکن سوزی رو شروع کرده
خیلی خیلی بعیده لونا برگرده ولی خب تو کریپتو هر چیزی ممکنه اتفاق بیوفتهرهاورد 365 :دی
ببم جان شما قیمت ust رو ببین. بنیاد لونا گفته کلا ۲۸۰ میلیون دلار پول داره که بده به کسایی که ضرر کردن.خیلی خیلی بعیده لونا برگرده ولی خب تو کریپتو هر چیزی ممکنه اتفاق بیوفته
تحلیل باید بر اساس یک سری دیتا، اخبار و تجربه های فردی باشه که مثلا در طی 10-15 سال ترید و سرمایه گذاری به دست اومده باشه، اینکه بگیم یه دوست دارم که دوست داره بیت 20ک بخره پس بیت حتما تا 20ک ریزش میکنه که نمیشه تحلیل
بارها و بارها اخبار و نظراتی منتشر کردم که بیانگر صعودی بودن بیت و ( مارکت ) در سال 2022 هست اما اینکه قطعا این اتفاق رخ بده بحث دیگریست.
سلام و صبح همگی بخیر
میخواستم این پست دوست عزیز و گرانمایه رو همونموقع جواب بدم که منظور من از تحلیل اصلا و ابدا تحلیلهای محافل دوستانه و شبکه های مجازی ایرانی و ازین دست که شما بهتر میدونید نبوده و نیست و صد البته مطمِِئن هستم که نظر شما هم در مورد پست من همین بوده
الان که حدود 10 روزی میگذره از موضوع میخواستم عرض کنم بازهم بر اساس برخی تحلیل ها سقوط بیشتر ارز رمزها در کوتاه مدت خیلی محتمله ولی در عوض یکسری هم نشانه های مثبت میان مدت رو بخاطر شرایط جدید تجارت و معاملات بین المللی پیش بینی میکنن.
.
.
بازم بنظر من هردو گروه راس میگن
Token Distribution
Community pool: 30%
Controlled by staked governance
10% earmarked for developers
Pre-attack LUNA holders: 35%
All bonded / unbonding Luna, minus TFL at “Pre-attack” snapshot; staking derivatives included
For wallets with < 10k Luna: 30% unlocked at genesis; 70% vested over 2 years with 6mnth cliff
For wallets with < 1M Luna: 1 year cliff, 2 year vesting thereafter
For wallets with > 1M Luna: 1 year cliff, 4 year vesting thereafter
Pre-attack aUST holders: 10%
500K whale cap - covers up to 99.7% of all holders but only 26.72% of aUST
30% unlocked at genesis; 70% vested over 2 years thereafter with 6 month cliff
Post-attack LUNA holders: 10%
Staking derivatives included
Post-attack UST holders: 15%
Definitions:
“Pre-attack” snapshot to be taken at at Terra Classic block 7544910 (2022.05.07 23:00:04+08:00)
“Post-attack” snapshot to be taken at Terra Classic block 7790000 (2022.05.27 03:59:51+08:00)
All tokens locked or vesting are staked at genesis, and must be unbonded to become liquid.