منظورم لونای جدید هست ,یک سنتی شدن لونا یعنی مارکت کپش بشه ۷۰ میلیارد دلار! که خیلی بعیده!
منظورم لونای جدید هست ,یک سنتی شدن لونا یعنی مارکت کپش بشه ۷۰ میلیارد دلار! که خیلی بعیده!
اگه USDT روی شبکه ترون بخریم و همون اتفاقی که برا ترا افتاد برا ترون بیفته اینم صفر میشه ؟
سلام
سوال داشتم
در nft میشه ارز فروخت یا تبادل کرد اصلا؟
NFT چیست؟ همه چیز درباره ان اف تی - آپدیت 2024
NFT سند مالکیت دیجیتال است که روی بلاک چین ثبت میشود. برای پاسخ کامل به این سؤال که NFT چیست ، این مقاله را تا پایان بخوانید.arzdigital.com
احتمالا که نه قطعا با توجه به سیاست های انقباضی که در حال حاضر در تمام دنیا حاکم هستش انتظار رشد مارکت ریسکی کریپتو رو نمیشه داشت.بازار خرسی احتمالا ادامه دار هست. بیت شاید مناطق زیر 40کا رو تاچ کنه اما در نهایت به 20 و زیر 20 کا میره.
خرید در کف ها و هولد برای 2 3 سال دیگه تا بیتکوین 200 کایی و پروژه های جدیدتر.
دوست عزیز شما با این استراتژی که در پیش گرفتی عملا داری با سرمایت قمار میکنی توی مارکت ریسکی مثل کریپتو که هر پروژه ای امکان داره هر لحظه به دلیل مشکلات احتمالی خودش مثل همین لونا که کلا ازبین رفت یا اینکه یه رقیب قوی تر براش بیاد کل داراییت روی اون ارز رو از دست بدی این دید شما برای چند سال پیش شاید جوابگو بود ولی در حال حاضر یه پلن سوخته است.بازار هولد خراب شد باز فعلا به نظر میاد که خبری نیست و شاید اگر تا اخر 2022 خبری نشه که همون احتمالش قوی نیست دیگه احتمالا باید رفت تا هاوینگ بعد من خودم هیچوقت از هولد ضرر نکردم دو تا سه تا ارز خوب میخرم خیلیم که ریخت و له شد قبل از هاوینگ باز خرید میزنم حسابی تا میانگین خریدم حسابی بیاد پایین مثلا ارزی 10 دلار خریدم میشه 50 سنت جوری میخرم که میانگینم برسه به 1ونیم دلار که بعد از هاوینگ که شد 15 دلار 10 برابر سود کرده باشم جز دلار برا همین هیچوقت تو هلد ضرر نکردم ارزی هم نمیخرم که صفر بشه.
تا اونموقع هم فقط ترید خوبه دیگه و ترید میکنم خودم فاصله بین کسادی تا هاوینگ رو پیشنهاد میدم به دوستان هم اگر 500 دلار و 1000 دلار دارند بزنند رو ترید فعلا تا موقع هولد برسه .اگرم کسی پولشو داره ولی ترید بلد نیست اگر در حد خرید و فروش بلده و ارسال و برداشت پول با سیستمهای خارجی نه داخلی نه ابان تتر میتونه رو
سیگنال من میزنم بدم اونم بزنه ساعت کار و ترید منم عصرا ساعت حدودا 4 تا 7 است 3 ساعت و روزانه یه دونه سیگنالو میزنم شکار میکنم و سود حداقلیی رو میگیرم همیشه چون درامد به دلاره روزی 20 دلارم که در بیاد از 500 دلار سرمایه خودش میشه روزی 640 هزار تومن و خوبه کسایی که خواستند من در خدمتم پولم نمیخوام از کسی بابت این کمک یا سیگنالی که میدم هر روز طمع نکنه کسی مثلا 1000 دلار داشته باشه روزی 30 دلارو میتونه در بیاره ازش طمع کنه میاد رو سود رد میشه نمیفروشی بر میگرده رو ضرر پس معقول انتظار سود داشته باشید که هر روز سود کنید کمتر از 500 دلارم به نظرم نمیصرفه دیگه و فایده نداره تا جایی که میدونم مگه یکی به درامد 1 دلار در روز قانع باشه که واقعا برا 1 دلار در روز کسی وقتشو تلف نکنه صادقانه بره دنبال یه کاری که وقتش تلف نشه .
با سیاست های انقباضی و جلوگیری کننده از تورم تقریبا در کل دنیا حاکم شده نمیشه انتظار رشدی رو داشت .هووووم . ایتر جنب نمیخوره. 2000 هم نتونست پس بگیره. هوووووم یعنی چی میشه؟
افسوس که نمیتونم پست خودم رو لایک کنمکیا هنوز به بیت کوین 100 هزار دلاری ایمان دارند؟
ایمان = ( لایک )
عدم ایمان =
سلام. نقل قول کن توش ایموجی لایک روی بزن.افسوس که نمیتونم پست خودم رو لایک کنم
امسال ؟کیا هنوز به بیت کوین 100 هزار دلاری ایمان دارند؟
ایمان = ( لایک )
عدم ایمان =
ایمان که داریم ولی تا هوینگ بعدی ایمانمون نگه میداریمکیا هنوز به بیت کوین 100 هزار دلاری ایمان دارند؟
ایمان = ( لایک )
عدم ایمان =
امسال ؟
بول ران که تمام. تا ببینیم 2024 چی بشه من ایمان دارم قبل نابودی کامل100 کا رو تاچ خواهد کرد.
ایمان که داریم ولی تا هوینگ بعدی ایمانمون نگه میداریم