saeed0c
Registered User
- نوشتهها
- 5,606
- لایکها
- 1,353
رایانش کوانتومی.
بحران انرژی.
جایگزین های بهتر.
-----------------------------------
به زیبایی هر چه تمامتر داره به کارخودش پایان میده :
مشاهده پیوست 1295146
قیمت ایتر(~نرخ برابری با تتر) از ATH سال 2018 هم کمتر شد الان.
هیچکدوم . اینا هیچکدوم متاورس نیستن(در حد آتاری شاید باشن)سلام
دوستان کدام توکن های متاورس از همه مهمتر و آینده دار تر هست ؟
خیلی توکن داره مثل mana ,sand ,Bloktopia.Enjin.....
متاسفانه من چون اهل بازی نسیتم نمیدونم کدام بهتر هست کسی هست تجربه توی این زمینه داشته باشه؟
سلام ممنون بخاطر راهنمایی ولی وقتی بلوغ پیدا کرد قیمت توکنهاش سر به فلک میکشه الان بهتر کمی توکن خرید که قیمت کمی مناسب هست افرادی را دیدم که مانا بیشتر خرید و فروش کردند بحرحال بنظر من متاورس هم مثل بیت کوین که کسی اول اهمیت نمیداد بعد دارای ارزش شد این هم در اینده دارای ارزش میشه حالا اگر لطف کنید ودرجه بندی کنید از بهتر به بد تر شاید بشه به نتیجه ای رسیدهیچکدوم . اینا هیچکدوم متاورس نیستن(در حد آتاری شاید باشن)
باید صبر کرد تا یکم بلوغ پیدا کنه متاورس
دوست عزیز کف اینجا نیست عمیق تر هستدوستان برای خرید به این فکر کنید چه اندازه ارزهای مطرح 2017 و 2018 توی این بولران مطرح بودند و سقف جدید زدند .
خلاصه عجله نکنید
کف اگر همینجا هم باشه طول میکشه کف سازی نگران جا موندن نباشید بیست درصد گرون تر بخرید ولی مطمئن بخرید .
درود .دوست عزیز کف اینجا نیست عمیق تر هست
توی ارزها هم مثل بیت کوین اتریوم داش لایت کوین مونر dot دیگه ارز خوب نداریم اگر هست نام ببرید
با اهرم 10 به ازای هر 1 درصد تغییر قیمت شما 10 درصد سود یا زیان میکنید تفاوتی نمیکنه چه حجمی وارد کنید یا ارز چه قیمتی داشته باشهدوستان اگه توی فیوچرز با 100 دلار ارز 1000 دلاری رو X10 لانگ بگیریم و بشه 1100 دلار چقدر سود میکنیم و لیکوئیدمون چند هست
هیچکس.راستی، از دوستان فعال در این بخش اگر کسی کوین یا توکنی به واسطه ی پست یا پیام من خریداری کرده اعلام کنه.
منظور اینکه: من در پستم ازش خواسته باشم که کوینی رو بخره و یا بفروشه و به خاطر حرف من ضرر کرده باشه.
سپاس