تا اونجا که من مطالعه کردم چیزی در مورد موجودی در صرافی گفته نشده ولی چندتا ویدئو در مورد این تو یوتیوب دیدم و همگی میگفتن که موجودی داخل صرافی ها محاسبه نمیشه و حتما باید در Terra Station باشه
البته دوک ون هم اول این اطلاعیه اشاره کرده که شناسایی تمامی دارندگان لونا در بلاکچین ترا و بقیه بلاکچین ها غیرممکن هست , یعنی یه جورایی داره اشاره میکنه که احتمال داره ایردراپ به همه نرسه
با توجه به قیمت پایین لونا , فی انتقال زیاد نیست و میشه انتقال داد , البته صرافی ها بدجور سر آدم رو کلا میزارن ,
بعنوان مثال من از کوینکس برداشت زدم که فی برداشت 770 لونا بود , از نظر قیمتی رقمی نیست ولی وقتی انتقال انجام شد تو بلاکچین ترا دیدم فی انتقال 0.5 لونا بود !!!!
صرافی کوکوین هم فی انتقال بین 2500 تا 5000 لونا میگرفت !! رسما سر گردنه هست !
در نهایت من نظر مثبتی به این جریان ندارم , اگه یه دو دوتا چهارتا بکنی یکمی عجیبه
بعنوان مثال من 50 هزار لونا دارم , طبق گفته خودشون در بدترین حالت 10% به من تعلق میگیره یعنی 5 هزار لونا جدید
حالا چون تعداد ساپلای دوباره برگشته به حالت قبل پیش بینی میشه قیمت بتونه برگرده بالا البته نه در حد چیزی که قبلا بوده , مثلا برسه 1$
با این فرض یعنی ارزش 4$ لونا من تبدیل میشه به 5 هزار دلار !! باورش یکمی سخت و دور از انتظار هست
البته این رو هم باید اضافه کنم که بین 10 تا 30% از موجودی در روز فعال سازی آزاد هست و بقیه به تناسب موجودی لونا کلاسیک از 1 تا 4 سال قابل دسترسی میشه
فعلا تنها کاری که میشه کرد اینه که از صرافی خارج کنیم و ببریم تو ولت اختصاصی و صبر کنیم تا روز جمعه
من که به اندازه پول یه پیتزا دادم و اگر چیزی هم نشه مشکلی ندارم ولی خب امیدوارم با این ایردراپ افرادی که ضررهای هنگفت دادن مقدار قابل توجهی از ضررشون جبران بشه که یکمی سخته