Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
QNT حدود 5 دلار بیشتر شد.
9%
شنیدم چند روز پیش یکی میخواسته موجودیش رو بفروشه ( سهامش رو بفروشه ) حسابش رو به دلیل فشار فروش مسدود کردن
کسی که تو کریپتو هست دنبال این نیست که بیت کوین بشه پول جهانی فردا خواست مسواک بخره با بیت کوین هزینه رو پرداخت کنه، دنبال چیز دیگه ای هستند شما و دوستانتونم میدونید، فقط تا بازار 50% میریزه سر و صدا الکی میکنید و میگید ما میدونستیم ما میدونستیم...
اگر میدونی بگو 1 ماه دیگه قیمت بیت کوین تو چه وضعیتی خواهد بود؟
6 ماه دیگه چطور؟
همین طور 1 سال دیگه؟
تو سال 2021 بسیاری از کوین ها 100 الی 200 برابر شدن، همین دوجکوینی که من خوشم نمیاد ازش از 5 سنت شد 75 سنت. بدترین کوین ها در طول یک سال 20 برابر شدن.
شما دوست عزیز هر چی کوین داری بفروش اسکرین شات هم بذار همینجا با پولش برو تو دهات زمین بخر. انشالله که پر سود باشه واست :دی
والا چند بار من سقوط رو گفتم شما منو مسخره کردی
من کف ۲۵ رو پیش بینی کردم ولی دیگع الان با وجود ۱۸ وضع رو بدتر میدونم
اینم که میفرمایید کسی که بیت میخره باسه کاربردش نیست همین این نشونه هرمی بودن بیت هست
ولی همینکه شما فعاله این بازار هستی داری این حرف رو میزنی (هرمی بودن بیت) یعنی این بازار محکوم به شکسته
دیگه ثابت شد که کریپتو یکی از نا امن ترین سرمایه گذاریاست و با قمار هیچ فرقی نداره
دلار
طلا
آهن
ماشین
حتی بورس ایران هم در این حد وحشی نیستن
تو رو قرعان نیایید از تاریخچهی بلاک چین بیت کوین برام بگید که خودم ۵ سال پیش نویسنده بودم
حقیقت تلخ:
بلاک چین تکنولوژی جالبیه ولی هیچ دلیلی نداره که بتونه با این مشکل مقیاس پذیری یک پول جهانی بسازه
شما از سال ۲۰۱۷ که بیت خریده بودی حتی به قیمت ۵ هزار دلار هر دهاتی زمین خریده بودی همین ۱۰ ۱۲ هزار دلار شده بود
این همه استرس نداشتی هر وقت هم دوست داشتی گوسفند یا کفتر میریختی داخلش
نوسان گیری؟
بابا ولمون کنید نوسان گیر همون قماره
والا چند بار من سقوط رو گفتم شما منو مسخره کردی
وقتی شاخص دلار بالا رفته همه ترسیدن چه فرقی بین کریپتو و علی بابا و نت فلیکس و سهام های تک هست ؟
مردم ترسیدن سرمایه خالی کردن بردن رو دلار و کم ریسک ها !!
این چرخه تا وقتی انسان وجود داره ادامه داره
زمین و طلا و دلار بحثش جداس با سرمایه گذاری های ریسک رو کریپتو
علی بابا از سی صد دلار رسید به صد دلار !
نت فلیکس 50درصد ریخته !!
این که اعتبار نیست و هنر !
هنر براین هست که ازاین بازار سودتو بگیری
اگر داخلش هستی از ضررت تجربه بدست بیاری
نمیتونی بشینی یک گوشه بیت و نخود و کشمش بالا رفت بگی حباب میاد پایین !
اصلا سرمایه گذاری نمیکی پس چرا پیش بینی میکنی؟
مساله اینجاست که بیت کوین رو باید موقع ریزش خرید نه وقتی چند برابر شده.طرف بدون تجربه توی اوج قیمت اومده میگه برام دوج کوین بگیر.هر چی هم میگی گوش نمیده . خوب معلومه ضرر میکنه .سرمایهگذاری نمیکنی؟
سال ۲۰۱۷ یک بیت کوین خریدم به قیمت ۱۵ هزار دلار
الانم ۲ ۳ هزار دلار وارد کرده بودم که کلا رفتم تو ضرر
این ۲ ۳ هزار اصلا مهم نبود ولی بدجوری از اون ۱۵ هزار دلار ناراحتم چون پول یک واحد اپارتمان پردیس تهران یا کرج بود
اعصابا خوردهوالا چند بار من سقوط رو گفتم شما منو مسخره کردی
من کف ۲۵ رو پیش بینی کردم ولی دیگع الان با وجود ۱۸ وضع رو بدتر میدونم
اینم که میفرمایید کسی که بیت میخره باسه کاربردش نیست همین این نشونه هرمی بودن بیت هست
البته میتونست کریپتو واقعا کاربرد داشته باشه (عدهای از دولوپر ها هستن دارن روی این زمینه کار میکنن)
ولی همینکه شما فعاله این بازار هستی داری این حرف رو میزنی (هرمی بودن بیت) یعنی این بازار محکوم به شکسته
بیا من پیش بینی کرده بودم ( آخرین هشدارم )یک پست که ریزش رو پیش بینی کردی رو لطفا نقل قول بگیر، تاریخش رو هم گفته باشی
والا دنیای واقعی که ما توشیم نه تنها زیر قیمت نیومده بلکه رشد هم داشتهمسکن مگه نرفت تو رکود؟ خیلی ها آپارتمانشون رو بعد از 2-3 سال با 20-30% زیر قیمت فروختند
توی این 2 سال من که سود کردم . اما اگه کسی رفتار مشابه من نداشت و حتی تابستون 99 هم میخرید تا الان سر به سر شده بودبورستون به خاک سیاه ننشست؟
کسایی هم که میخوان دلیل درست و حسابی بدونن باید توی این تاپیک یکم جلوتر یکم عقب تر حرفایی که زدم رو بخونننه دیگه
سهام ارزش ذاتی داره
واسه همینه هیچوقت قیمت سهام به صفر میل نمیکنه و یک کف داره . اگه نابود بشه که شما مفتکی یک کارخونه رو با تمام دارایی ها و زمین و املاک و ... میخری و تموم !
تازه سهامDPS داره ! یعنی اگه قیمت سهام مثلا اینقدر پایین بیاد که هرچی امروز خریدی ، سال بعد سهامت سر جاش باشه و اندازه کل خریدت بهت پول بدن ، همه هجوم میارن !
100% که هیچی ! شما بازدهی سرمایه گذاریت هم با توجه به DPS به 30% برسه ، محااااال ممکنه پایین تر بده ! جدای از داستان دارایی هاش ....
مثلا همون زفکا که در موردش زیاد صحبت کردم
الان مثلا 1.7 هزار میلیارده . ارزش دارایی هاش منهای بدهی دور و بر 2.5 هستش
با توجه به سود آوریش و با طرح های توسعه آینده دور و بر 1.5 هزار میلیارده
این شرکت اگه مثلا قیمتش ریزش بکنه و به 1000 میلیارد برسه ، برای خریدنش همه هجوم میارن و فشار خرید ایجاد میکنه . چون شرکت ارزش انحلال داره ! درآمد داره !
ولی مثلا بیت کوین اگه 1 سنت بشه ، چه ارزشی داره ؟ هیچی ! دارایی و ارزش انحلال داره ؟ خیر ! درآمد داره ؟ خیر ! پس تماما به عرضه و تقاضا وابسته هستش و وقتی تقاضاش به صفر میل بکنه کارش تمومه حتی اگه از حدی پایینتر بره که دیگه زنده نگه داشتن شبکه نصرفه ، تموم میشه
یک چرخه تولد و مرگ رو طی کرده و دیگه تمومه
این مقبولیت میشه گفت توی یک جامعه بسته هستش
مثالم رو اینطوری میزنم که برای هممون آشناست ...
پدیده شاندیز : یکسری خریدار ، یکسری شنونده ولی پشت درب خرید ، مالکین ( بازیگر ها )
هدف بازیگر ها : جمع کردن پول شنونده ها و تشویق اونا به خرید
هدف خریدارها : سود کردن
هدف شنونده ها : دریافت یک سیگنال یا جلب شدن اعتمادشون
بازی چیه ؟
مالکین ( همون بازیگرها ) ، قیمت سهام شرکت رو به صورت مصنوعی بالا میبردن . امروز 100 ریال ، فردا 105 ریال ، پس فردا 110 ریال و ...
شنوده ها درگیر چه داستان " ترس از دست دادن سود " میشدن . یعنی قدم به قدم :
ظاهر چیه ؟
- پدیده خرِ کیه ...
- کلاهبرداریه
- ع تبلیغ تلویزیونی داره ، ولی چرا باید به مالکا اعتماد بکنم
- ع قیمت سهامش بالا میره و مردم سود میکنن ! ولی دلیلی برای اعتماد نیست
- ع دوستم و فامیلم خودشون سرمایه گذاری کردن و سود بردن ! اما هنوزم جذبش نشدم
- این که هر روز رشد میکنه ، سه ساله همه هم راضی هستن ! فقط من عقب افتادم
- سرمایه گذاری میکنه
- تبدیل به یک تبلیغ کننده میشه !
پروژه پدیده شاندیز عظیمه ؟ بله
پروژه پدیده شاندیز حجم معاملات بالایی داره ؟ بله
سهام پروژه رشد میکنه ؟ آره تا دلت بخواد
سهام پروژه نقد شوندگی داره ؟ آره برو دفترشون قیمت روز ازت میخرن ، نفروختی جلوی دفتر یکسری دلال هستن اونا میخرن ولی یکم پایینتر
نتیجه : مقبولیت داره ...
واقعیت چیه ؟
حجم مقبولیت در چه حدی هستش ؟ در حد مشهد ؟ رقم بالاست . در حد ایران ؟ رقم بالاست .
در حد بورس ؟ نه ! کلش اندازه 1 روز حجم معاملاتی بورسه !
چی شد ؟ مقبولیت در یک فضای بسته و محدود وجود داشته ولی در یک فضای آزاد و رقابتی و واقعی مقبولیت نداره و در حقیقت تضمین مقبولیت پدیده شاندیز ، مالکین ( بازیگرها ) در اون پروژه بودن
این تیکه قرمز کل داستانه
دوستانی که ارزش بازار بورس ایران رو مثلا با ارزش بازار رمزارزها مقایسه میکنن و میگن فرضا 2 یا 3 برابر بورس ایرانه ، آیا مقبولیت یک بازار جهانی و آزاد که همه اسمش رو شنیدن و ورود به اون در کسری از ثانیه و بدون محدودیت امکان داره ، باید اینقدر باشه ؟
خیر !
ارزش بازار نیویورک اگه اشتباه نکنم 25 تریلیون هستش . رمز ارزها 2 تریلیون ، بورس ایران تقریبا 250 میلیارد ( بعد از ریزش !!! ) و بورس ترکیه 220 میلیارد
یعنی بورس ایران حتی با وجود بسته بودن درب های کشور به سرمایه گذاران خارجی یک صدم امریکا و برابر ترکیه هستش ! حتی بعد از ریزش که نصف شد !!!
تازه 2 تریلیون رمز ارزها 1.1 فقط مربوط به بیت کوین چینی ایرانی روسی هستش
این موضوع شک برانگیز نیست ؟ یعنی کل بازار رمزارزها بعد از 14 سال قدمت ، به غیر از بیت کوین 0.9 تریلیون دلار ! با توجه به اینهمه تبادلات اطلاعاتی سریع در جهان و تبلیغات وسیعی که انجام میشه و برای ورود به اون هم حتی مثل بازارهای مالی نیاز به طی کردن مراحل خاصی نداره !
الان یک خارجی نمیتونه توی بورس ترکیه ، یا امریکا یا ایران ، به راحتی وارد بشه ! حتی اگه ایران آزاد باشه ...
اما بازار رمز ارزها برای ورود صرفا باید کمتر از یک ربع وقت بزاری تا واردش بشی !
حالا شما گردش کارتل های مواد مخدر رو در نظر بگیر ...
کارتل سینالوا ، که با خانواده الکاپو هستش . ثروت خانوادگیشون بالای 16 میلیارد هستش ! تازه ثروتش ! گردش مالی و سرمایه در گردش کل کارتل چندین برابر هستش !
بقیه کارتل ها چقدر دارن ، مدلین ؟ کالی ؟ لوس زتاس ؟
اینا تازه کارتل های امریکا جنوبی هستن . کارتل های آسیایی ؟ خاورمیانه ای ؟ اروپایی ؟
تازه اینا فقط سرمایه در گردش کارتل هاست . یعنی کل تجارت سلاح و مواد در جهان
بقیه سازمان ها چی ؟ ایتالیایی ها : کامورا ؟ کوزانسترا ؟ ... / امریکایی ها : 5 تا خانواده معروف نیویورکی به علاوه دوستاشون بقیه ایالت ها ؟ / روس ها ؟ اصلا همین ایرانی های خودمون
تازه تا اینجا فقط تشکیلاتی بودش که درآمدهای غیر قانونی دارن ( در کنار کارهای قانونیشون ) . افرادی که در مقیاس بالا درگیر پولشویی هستن چی ؟ افرادی که در مقیاس پاین هستن چی ؟ کسایی که کارشون قانونیه ولی به هر دلیلی منبع پول باید مخفی بشه یا امکان انتقال آزاد اون وجود نداره . مثلا همین افتک خودمون @Webmoney-XCH
منظورم چیه ؟ منظورم اینه که 2000 میلیارد ارزش بازار رمز ارزها که 1100 میلیاردش دست چین و روسیه و ایران و چند تا مارموز هستش و تازه خالق بیت کوین هم معلوم نیست کیه و اصلا معلوم نیست چقدر از این بیت کوین از اول دست اونا بوده ...و الان بادش کردن و مالک چندین میلیارد پول شدن ! جدای از نوساناتی که میتونستن با کلک از جیب بقیه بزنن و غرب رو هدف قرار بدن !
بقیه بازار رمزارز ها کلا 900 میلیارده ! بعد بورس مصطـفی ای با وجود اینهمه تحریم و ... 250 میلیارد که قبل از ریزش 500 میلیارد بود ! 14 ساله رمزارزها اومدن ولی با اینهمه آزادی که دارن و تبادلات بالای اطلاعاتی در مقیاس جهانی نتونستن رشدی بکنن . 900 میلیارد برای یک بازار آزاد پول خورده ...
حالا شما فرض کن چقدر از پول کارتل ها و شبکه های سازمان یافته یا گروه های تروریستی یا افرادی که پولشویی های خرد و کلان میکنن توی این بازاره ؟ پول همونا برای یک بازار 2 میلیارد دلاری کافیه !
این وسط هم میان و الگوهای تکنیکالی میسازن که پول بقیه رو جمع بکنن . هرچقدر آدمای عادی هم به این شبکه بپیوندن ، ساختار عادی تر جلوه میکنه !!!
در اصل از نظر من رمزارزها " واحد پولی سازمان های مجرمانه و تروریستی " و چین و ایران و روسیه و افرادی مثل ماسک هستش . قاطی اونا هم پول مردم عادی اومده
کارتلها ، و سازمان های مجرمانه یا گروه های تروریستی و افرادی که پولشویی میکنن + چین و ایران و روسیه و ماسک و آدمایی مثل ماسک و در کنارش خالقین اولیه رمزارزها که تعداد بالایی رمزارز رو دارن ( روی هم 2 میلیارد دلار ندارن ؟ ) ، میتونن قیمت ها رو هرچقدر که میخوان بالا ببرن تا آدمای تماشاچی رو جذب بکنن و پولاشون رو روی هم بزارن
یعنی کل بازار رمز ارزها یک پدیده شاندیزه ولی در مقیاس جهانی . اینم در نظر بگیر که پدیده شاندیز چند سال توی ایران مقبولیت داخلی داشت ؟ شرکت های هرمی چند سال داشتن ؟ دفاتر سرمایه گذاری با وعده بهره های بالای ماهیانه چند ده ساله در جهان مقبولیت دارن و میمیرن و باز متولد میشن ...
اینا فقط نظر من یکم دودوتا چهارتا هستش که دودوتا چهارتا رو علنی کردم
تکنیکال توی بورس ما به دست بازیگرها رسم میشه
من خودم بارها اعتراف کردم که برای منطقی شدن تکنیکال پشت دست بقیه بازی کردم تا روندهای تکنیکالی شکل بگیره
یه جورایی به جای اینکه دنبال تکنیکال باشم تا سیگنال بگیرم ، دنبال تکنیکالم تا سیگنال بدم
حالا من کوچیک ترم ولی توی بازار های معاملاتی بین المللی هم بزرگان بازار تصمیم میگیرن . این تصمیمات رو هم بر اساس الگوهای تکنیکالی اجرا میکنن ( قطعا )
همین بیت کوین شاید تعداد بازیگرهاش خیلی محدود باشه و همشون هم با هم دیگه در ارتباط باشن ...
مردم جهان هم پشت دست اونا بازی میکنن
تکنیکال هم برمبنای احتمالاته و میتونن یه جاهایی سیگنال برعکس بدن
ایشاالله که خیره
من فقط نظرم رو میگم که چند ساله هنوزم موضوع مثبتی توش ندیدم . میترسم داستان رمزارزها هم توی ایران مثل پانزی و هرمی و امسال پدیده ها و ... بشه
فقط مراقب باشید بازاری که واحدهای معاملاتیش ارزش ذاتی ندارن ، باید حد ضرر گذاشت و هر پایین اومدنی رو هم به عنوان فرصت خرید در نظر نگرفت . احتیاط به شدت واجبه
من خودم توی بورس زمانی که بازار رشد میکنه یا چند روز مثبت بوده ، کل وقتم رو میگیره و کامل درگیرش میشم و آماده تغییر روندم . وقتی کفه دیگه برام مهم نیست . توی بورس هم حد ضرر ندارم مگه اینکه روند نزولی باشه بفروشم تا بیشتر بخرم اونم به خاطر اینکه از بابت ارزش ذاتی سهم مطمئن هستم ( دارایی + درآمد )
توی بازارهای مالی فقط بورس خودمون رو فعال هستم
بورس برای کسی خوبه که سر در بیاره ، همین الانش هم خوبه ، همونطوری که رمزارزها هم برای کسی خوبه که سر در بیاره
کسی که سر در بیاره همین الانش هم از بورس راضیه ولی رشد شارپی مثل 99 رفت تااااا 4 یا 5 سال دیگه . البته اگه دلار رشد شارپی نکنه
چند ماهه که با لذت اسپم آشنا شدم
خیلی حال میده
فدای شما
کاربر برتر @MihanV بود که خودش درخواست کرد بر دارن
ولی منو افتک یکم گریه کردیم به ما هم دادن
برادر ، من رو شما یه حساب دیگه ای میکردم .مسکن مگه نرفت تو رکود؟ خیلی ها آپارتمانشون رو بعد از 2-3 سال با 20-30% زیر قیمت فروختند.
حوصله ندارم بگردم اون پستی که گفتم بیت ۲۵ میشه
ولی بعضی بازارا چنان هایپی می افته که طرف میگه بیت صفرم بشه من نمیفروشم
شما ریزش مسکن و دلار رو با بیت و باقی الت کوینا مقایسه میکنی؟
شما هم درگیر این هایپ شدی فایده نداره بحث کنم این بازار تبدیل شده به بازی فوتبال کسی که بیت داره میاد طرفدار میکنه کسی که نداره میاد میگه بیت***** بیش نیست
کریپتو فعلا هایپه
فراریت قیمت بیت اونقدری بالاست بدرد هیچ معامله و function نمیخوره
یکسر برید شرکتای بادران و بیز
ببینید چه هایپی شما رو میگیره
اتفاقا اونا هم پول دار میشن
نتورکر هست سر سال پورشه و خونش رو خرید
تریدر کریپتو هم من میشناسم زندگیش از این رو به اون رو شد
ولی همهی اینا این حقیقت رو تغییر نمیده که این بازار ۹۵ درصد هایپ هست ۵ درصد فانکشن داره
سرمایهگذاری نمیکنی؟
سال ۲۰۱۷ یک بیت کوین خریدم به قیمت ۱۵ هزار دلار
الانم ۲ ۳ هزار دلار وارد کرده بودم که کلا رفتم تو ضرر
این ۲ ۳ هزار اصلا مهم نبود ولی بدجوری از اون ۱۵ هزار دلار ناراحتم چون پول یک واحد اپارتمان پردیس تهران یا کرج بود
مساله اینجاست که بیت کوین رو باید موقع ریزش خرید نه وقتی چند برابر شده.طرف بدون تجربه توی اوج قیمت اومده میگه برام دوج کوین بگیر.هر چی هم میگی گوش نمیده . خوب معلومه ضرر میکنه .
این بازار ریسکش زیاده ولی از اون طرف سودشم بیشتره. به همین خاطر هست که باید با سرمایه ای وارد شد که بهش برای مدت زیادی احتیاج نداشته باشی.
برادر ، من رو شما یه حساب دیگه ای میکردم .
مسسسسسکن ؟ ضرر ؟؟
آخه این چه فرمایشیه ؟
ملک میگه: نگه ام دار تا نگهت دارم !
هولدرای واقعی ؛ ملک میخرن هولد میکنن.ما بقیش بچه بازیه.
عقلا میگن حتی شده به صورت شدو میتونه 16-17ک رو تاچ کنه. راست و دروغش گردن خودشون :دی