• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
فایل را از لینک زیر میتونید دریافت کنید

دانلود فایل

فایل با برنامه LibreOffice Calc ایجاد شده اگر این برنامه رو دارید از فایل با همین نام استفاده کنید و برای اکسل و برنامه های مشابه از Trade Calculator - Excel
از فونت وزیر استفاده شده که در پوشه Font برای نصب قرار گرفته

تب اول برای محاسبه حجم مجاز ورود است
تب دوم برای محاسبه تغییر یک یا دو عدد و
تب سوم برای محاسبه وین ریت هست

فایل های ضمیمه

• ps.png
    ps.png
    29.6 KB · نمایش ها: 17
  • nd.png
    nd.png
    12 KB · نمایش ها: 17
  • wr.png
    wr.png
    18.8 KB · نمایش ها: 17

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
اسکم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
scammmmmmmmmmmmmm!!!!!!!?
هشدار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوستان مراقب باشد الان توی کیف پول من ۷۵۰۰۰ ارز zepe.io امد به قیمت ۶۱ هزار دلار حواستان باشه اسکم هست بخواهید عوضش کنید و خوشحال باشید موجودی کیف پولتان بکل میپره

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
فایل را از لینک زیر میتونید دریافت کنید

دانلود فایل

فایل با برنامه LibreOffice Calc ایجاد شده اگر این برنامه رو دارید از فایل با همین نام استفاده کنید و برای اکسل و برنامه های مشابه از Trade Calculator - Excel
از فونت وزیر استفاده شده که در پوشه Font برای نصب قرار گرفته

تب اول برای محاسبه حجم مجاز ورود است
تب دوم برای محاسبه تغییر یک یا دو عدد و
تب سوم برای محاسبه وین ریت هست

با احترام کامل به دوست عزیزمون، مسئولیت دانلود هر فایلی در این بخش بر عهده ی کاربران می باشد، لذا تمام جوانب رو در نظر بگیرید.

Captive

لایک‌ها
16,664
هر چه فریاد دارید بر سر saeed0c بزنید، عامل اصلی تمام ریزش ها ایشون هست.

عرضم به حضور دوستان که، در بازار کاملا نزولی هم میشه از طریق آربیتراژ که قبلا در تاپیک هم توضیح دادم به سود رسید، بدون ریسک نیست ولی ارزش ریسک رو داره.

مشاهده پیوست 1295447

این 4 تا کوین رو در نظر داشته باشید، اختلاف قیمتی رو هم ببینید، در این حالت اگر من QNT یا لایت داشته باشم میتونم مقدار کمی رو به سولانا تبدیل کنم و با کمتر شدن اختلاف بین این 2 کوین دوباره برگردم به کوین قبلی.

یا اگر QNT زیر قیمت لایت اومد، مقداری از لایت رو بزنم بهش و در موقعیت مناسب دوباره برگردم به کوین اصلی ( با مقدار بیشتر نسبت به قبل )

1655322147231.png

لایت رسید به QNT

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413

Captive

لایک‌ها
16,664
از این نقل قولا نزار تروخدا،اون سری روی ۴۵ بود طرف گفته بود خوشبینم شد ۲۰ تا،بعد من گفتم این منظورش رو به پایینه قبول نکردید 😂

یک نظر کاملا درست رو به اشتراک گذاشته، ایرادش چیه؟ نگفته که بخرید یا بفروشید، صرفا مقایسه کرده 20 هزار دلار سال 2017 رو با 2022

در مورد اون توئیت هم بارها در موردش صحبت کردم، سیلور یکی از بزرگترین هولدرهای کریپتو هست و هر توئیتی که میزنه طبیعتا میتونه مهم باشه و کسی که تو این بازار هست حتما باید دنبال کنه ایشون رو.

Captive

لایک‌ها
16,664
مشکل شما و بقیه دوستان اینه که فکر میکنید وقتی بیت روی 69ک هست بعدش باید بشه 75ک بعدش 90ک بعدش 200ک و بعد هم یک میلیون دلار، شما سود کنید و با سودش یه خونه بخرید، اگر سود نکردید پس این بازار به درد نمیخوره :D

بیت 69ک اگر 100ک هم میشد، درصد رشدش میشد حدود 44% ولی الان اگر از همین 20ک تا 40ک رشد کنه سودش میشه 100%.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
مشکل شما و بقیه دوستان اینه که فکر میکنید وقتی بیت روی 69ک هست بعدش باید بشه 75ک بعدش 90ک بعدش 200ک و بعد هم یک میلیون دلار، شما سود کنید و با سودش یه خونه بخرید، اگر سود نکردید پس این بازار به درد نمیخوره :D

بیت 69ک اگر 100ک هم میشد، درصد رشدش میشد حدود 44% ولی الان اگر از همین 20ک تا 40ک رشد کنه سودش میشه 100%.
کسی همچین توقعی نداره،ولی خب توقع ریزش این مدلی هم نداریم،پول ما که رفت تو جیب بایدن ولی خب بهتر از اینه تو بورس باشه بره تو جیب غاغا

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
کسی همچین توقعی نداره،ولی خب توقع ریزش این مدلی هم نداریم،پول ما که رفت تو جیب بایدن ولی خب بهتر از اینه تو بورس باشه بره تو جیب غاغا
بیت کویین نخرید

kave_r

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان اگر کسی آخرین خبرها را داره دنبل میکنه میتونه بگه بیت در 2 یا 3 روز آینده در حدود چقدر است ؟
البته میدونم کسی اصلا نمیتونه پیشبینی کنه اما با توجه با این اخبار فکر میکنید روی چقدر ممکنه باشه ؟ ممنون

Captive

لایک‌ها
16,664

چرا توقع همچین ریزشی نداشتی؟ سری قبل از 19ک شده 3ک تقریبا، یک پنجم قیمت سقف. تاریخ اگر بخواهد تکرار بشه حداقل باید 15ک رو بزنه.

بیت کویین نخرید

بیتکوین چی؟ خخ

دوستان اگر کسی آخرین خبرها را داره دنبل میکنه میتونه بگه بیت در 2 یا 3 روز آینده در حدود چقدر است ؟
البته میدونم کسی اصلا نمیتونه پیشبینی کنه اما با توجه با این اخبار فکر میکنید روی چقدر ممکنه باشه ؟ ممنون

عقلا میگن حتی شده به صورت شدو میتونه 16-17ک رو تاچ کنه. راست و دروغش گردن خودشون :دی

kave_r

Registered User
لایک‌ها
40
چرا توقع همچین ریزشی نداشتی؟ سری قبل از 19ک شده 3ک تقریبا، یک پنجم قیمت سقف. تاریخ اگر بخواهد تکرار بشه حداقل باید 15ک رو بزنه.

بیتکوین چی؟ خخ

عقلا میگن حتی شده به صورت شدو میتونه 16-17ک رو تاچ کنه. راست و دروغش گردن خودشون :دی

ممنونم آخه اون موقع که قیمتش 55 تا بود یه مقدار خریدم حالا خیلی آمده پایین و نمیدونم چگار کنم و معلوم هم نیست دیگه کی بره بالا حد اقل همون پول خودمونو بده

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
درود
این کف های ۱۲-۱۴
اینا احتمالش هست ؟؟
همین الان فکر نکنم ماینرها پولی براشون بمونه ، چه برسه بیاد رو ۱۰-۱۲
من یه بار فروختم سوختم . دیگه نمی‌فروشم حتی اگر همه اش پوچ بشه ( کلا پولی هم نیست البته . ولی می‌خوام بذارم بمونه ببینم چی میشه )

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
درود
این کف های ۱۲-۱۴
اینا احتمالش هست ؟؟
همین الان فکر نکنم ماینرها پولی براشون بمونه ، چه برسه بیاد رو ۱۰-۱۲
من یه بار فروختم سوختم . دیگه نمی‌فروشم حتی اگر همه اش پوچ بشه ( کلا پولی هم نیست البته . ولی می‌خوام بذارم بمونه ببینم چی میشه )

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
درود.
نظر شخصی :
"بله هست. حتی کمتر،4 رقمی هم ممکنه بشه. زیاد ربطی به ماینرها نداره زیاد چیزی نمانده از بیت های قابل استخراج . دستگاه های استخراج بیت اینداسترایلِ "مخفی و غیر قابل دسترس برای عموم" شرکت های بزرگ کم نیستن که بسیار افیشنتر هستند. نهایت fee شبکه یکمی زیاد بشه که چیز غیر عادی نیست. به نظر من 3 سال و اندی دیگر 69 هزار رو رد میکنیم طبق سایکل های قبلی و تجربه ی چند ساله من"

پ.ن:

اگر با دیدن بازار قرمز و خرسی اذیت نمیشید و سست دست نیستید "هادِل" کردن به عنوان سرمایه (مثل طلا ، خانه و ...) {اگر بش نیاز ندارید} هم فکر بدی نیست.

Last edited:

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
درود
چند وقت پیش تحلیل جالبی خوندم
مبنی بر این که الان ماینر ها اکثرا رفتن سمت امریکا
و از اونجایی که ماینرای امریکایی دیر شروع کردن و الان ته دیگ رسیده سعی بر این هست که قیمت بیت پایین نگه داشته بشه تا اونم به یه نون و نوایی برسن :دی
فی الواقع بنظر من بیت میتونه یه شدو ریز تا 19200 18600 اینا بزنه بعد یه بالا بده درحد 28 29 اینا
بعدش رو نظری ندارم فعلا در تلاشم مطمئن شم همین حرکت قطعیه و بهش برسم :)
در مورد هادل هم یک بار قبلا گفتم باز هم میگم برای هادل هر ارزی مناسب نیست بخصوص در بازار ریزشی
ارز هایی 2018 بودند که نه تنها سقف قبلی نرسیدند بلکه اصن تو لیست 100 تای برتر هم نتونستند بیان
و در نهایت #نظر_شخصی

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
برای خرید تعداد بالای بیت بدون احراز شخص مطمئن از انجمن کسی هست؟

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
دیگه ثابت شد که کریپتو یکی از نا امن ترین سرمایه گذاریاست و با قمار هیچ فرقی نداره
دلار
طلا
آهن
ماشین
حتی بورس ایران هم در این حد وحشی نیستن
تو رو قرعان نیایید از تاریخچه‌ی بلاک چین بیت کوین برام بگید که خودم ۵ سال پیش نویسنده بودم
حقیقت تلخ:
بلاک چین تکنولوژی جالبیه ولی هیچ دلیلی نداره که بتونه با این مشکل مقیاس پذیری یک پول جهانی‌ بسازه
شما از سال ۲۰۱۷ که بیت خریده بودی حتی به قیمت ۵ هزار دلار هر دهاتی زمین خریده بودی همین ۱۰ ۱۲ هزار دلار شده بود
این همه استرس نداشتی هر وقت هم دوست داشتی گوسفند یا کفتر میریختی داخلش
نوسان گیری؟
بابا ولمون کنید نوسان گیر همون قماره

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
دیگه ثابت شد که کریپتو یکی از نا امن ترین سرمایه گذاریاست و با قمار هیچ فرقی نداره
دلار
طلا
آهن
ماشین
حتی بورس ایران هم در این حد وحشی نیستن
تو رو قرعان نیایید از تاریخچه‌ی بلاک چین بیت کوین برام بگید که خودم ۵ سال پیش نویسنده بودم
حقیقت تلخ:
بلاک چین تکنولوژی جالبیه ولی هیچ دلیلی نداره که بتونه با این مشکل مقیاس پذیری یک پول جهانی‌ بسازه
شما از سال ۲۰۱۷ که بیت خریده بودی حتی به قیمت ۵ هزار دلار هر دهاتی زمین خریده بودی همین ۱۰ ۱۲ هزار دلار شده بود
این همه استرس نداشتی هر وقت هم دوست داشتی گوسفند یا کفتر میریختی داخلش
نوسان گیری؟
بابا ولمون کنید نوسان گیر همون قماره

شنیدم چند روز پیش یکی میخواسته موجودیش رو بفروشه ( سهامش رو بفروشه ) حسابش رو به دلیل فشار فروش مسدود کردن :D :D :D :D :p

در جریان معاملات شرکت بورس تهران، در صنعت خودرو و سه نماد خودرویی فشار فروش و رنج منفی مشاهده شد و در نهایت دسترسی معاملاتی ۵ کد حقیقی و حقوقی محدود شد.

کسی که تو کریپتو هست دنبال این نیست که بیت کوین بشه پول جهانی فردا خواست مسواک بخره با بیت کوین هزینه رو پرداخت کنه، دنبال چیز دیگه ای هستند شما و دوستانتونم میدونید، فقط تا بازار 50% میریزه سر و صدا الکی میکنید و میگید ما میدونستیم ما میدونستیم...

اگر میدونی بگو 1 ماه دیگه قیمت بیت کوین تو چه وضعیتی خواهد بود؟

6 ماه دیگه چطور؟

همین طور 1 سال دیگه؟

تو سال 2021 بسیاری از کوین ها 100 الی 200 برابر شدن، همین دوجکوینی که من خوشم نمیاد ازش از 5 سنت شد 75 سنت. بدترین کوین ها در طول یک سال 20 برابر شدن.

شما دوست عزیز هر چی کوین داری بفروش اسکرین شات هم بذار همینجا با پولش برو تو دهات زمین بخر. انشالله که پر سود باشه واست :دی

Last edited:
بالا