• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
استاد یکم توضیح میدید صرفا محض اطلاع
996.gif

ارادت دارم قربان
boos_bitcoin.gif

این پست ها رو بخون :

بعد اگر سوالی بود در خدمتم.

Captive

لایک‌ها
16,664
10 تا لایت کوین به 10.10 تا QNT تبدیل شد، نزدیک به 8--9% که بیشتر بشه دوباره تبدیل به لایت میکنم، اگرم نشد فدای سرت :دی

قیمت فعلی:

مشاهده پیوست 1296452

#آربیتراژ

سلام

یک توضیح دیگه در مورد آربیتراژ بدم خدمتتون، ببینید در پست بالا لایت و QNT تقریبا هم قیمت هستند اما ما بر این باور هستیم که در بازار صعودی QNT میتونه رشد خیلی بهتری رو داشته باشه برای همین در این قیمت لایت رو به QNT تبدیل کردیم و حدودا 10% در کمترین زمان ازش سود گرفتیم ولی الان میبینیم که اختلاف قیمت بیش از 25% شده.

در واقع در این نوع روش از کار، شما بدون اینکه دلاری خرج کنید یا ریالی در بازار خرسی بابت خرید هزینه کنید با آربیتراژ مقدار کوین خودتون رو زیاد میکنید.

1657292391274.png

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سلام

یک توضیح دیگه در مورد آربیتراژ بدم خدمتتون، ببینید در پست بالا لایت و QNT تقریبا هم قیمت هستند اما ما بر این باور هستیم که در بازار صعودی QNT میتونه رشد خیلی بهتری رو داشته باشه برای همین در این قیمت لایت رو به QNT تبدیل کردیم و حدودا 10% در کمترین زمان ازش سود گرفتیم ولی الان میبینیم که اختلاف قیمت بیش از 25% شده.

در واقع در این نوع روش از کار، شما بدون اینکه دلاری خرج کنید یا ریالی در بازار خرسی بابت خرید هزینه کنید با آربیتراژ مقدار کوین خودتون رو زیاد میکنید.

مشاهده پیوست 1298126
خوب چجوری این کوین ها رو پیدا میکنید ؟

Captive

لایک‌ها
16,664
خوب چجوری این کوین ها رو پیدا میکنید ؟

sort by price بزنید، سقف قیمتی هر کوین رو بررسی کنید، عملکردشون در بازار گاوی، خرسی و... بعد میشه نتیجه گیری کرد، مثلا الان حدود 6-7 تا کوین هست که قیمتاشون نزدیک به هم هست.

از 40 تا 70 دلار رو میشه بررسی کرد.

در حال حاضر ترون با دوج رو میشه ریسک کرد، مثلا ترون بدی دوج بگیری برای کوتاه مدت، که اگر دوج رشد کرد بفروشی دوباره ترون بشی ( با مقدار بیشتر )

البته قبلا گفتم بازم میگم اینکار بدون ریسک نیست ولی خب ریسکش خیلی کمه.

Captive

لایک‌ها
16,664
کد:
https://cointelegraph.com/news/bitcoin-faces-mt-gox-black-swan-as-trustee-prepares-to-unlock-150k-btc

۳ میلیارد دلار از بیت کوین‌های مشتریان صرافی Mt. Gox به‌زودی عرضه می‌شود؛ زنگ خطر برای بازار؟

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
دوستان در مورد ماین کردن بی ان بی توی تراست والت کسی میدونه چه جوریه باید چی‌کار کرد؟

bilderserv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میشه چند ارز وب 3 معرفی کنید که خوب باشند

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319

Captive

لایک‌ها
16,664
مشاهده پیوست 1296496

خب،فکر میکنم به اندازه ی کافی در مورد آربیتراژ ( دستی ) صحبت کردم و توضیحاتی هم ارائه دادم، امیدوارم به درد دوستان خورده باشه، فقط چند نکته:

این روش بدون ریسک نیست ولی اگر جفت ارز خوبی انتخاب شده باشه ریسکش بسیااااااار پایین هست.

برای اینکه به موقع بتونید عمل تبدیل رو انجام بدید نیازمندِ این هست که تایم بیشتری آنلاین باشید.

موفق باشید

سلام

اینجا اختلاف QNT با لایت حدودا 7% هست و در حال حاضر اختلاف این 2 کوین به 113% رسیده.

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
دوستان در مورد ماین کردن بی ان بی توی تراست والت کسی میدونه چه جوریه باید چی‌کار کرد؟

حداقل باید یه دونه بی ان بی داشته باشی. یکی از 21 validator رو انتخاب میکنی و بی ان بی رو delegate میکنی. بعد از سه روز سود استیک به صورت روزانه به کیف پولت واریز میشه. وقتی که بی ان بی رو استیک میکنی موجودی اصلیت قفل هست ولی سودی که بهت واریز میشه آزاد هست. هر موقع undelegate کنی هفت روز بعدش بی ان بی آزاد میشه و میتونی ازش استفاده کنی.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
حداقل باید یه دونه بی ان بی داشته باشی. یکی از 21 validator رو انتخاب میکنی و بی ان بی رو delegate میکنی. بعد از سه روز سود استیک به صورت روزانه به کیف پولت واریز میشه. وقتی که بی ان بی رو استیک میکنی موجودی اصلیت قفل هست ولی سودی که بهت واریز میشه آزاد هست. هر موقع undelegate کنی هفت روز بعدش بی ان بی آزاد میشه و میتونی ازش استفاده کنی.
ممنون بابت توضیحات
سودش روزانه چقدر هست و از کدوم قسمت میشه اقدام کرد؟

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
خواستم یه یادی از گذشته کنم
یه زمانی بود توی پی تی تسک میزدیم و روزی 4-5 دلار میگرفتیم.داشتم پیغام خصوصی قدیم رو چک میکردیم که پیغام زیر رو دیدم.
bit.jpg

نمیدونم اون دوستم که کلا هم ازش خبری ندارم واسم خرید یا نخرید.همونم فکر میکنم 50 میلیون میشه الان
اون موقع بنده خدا همش میگفت بیا بیت کوین بخر ولی من فقط میخواستم تسک بزنم و همون 4-5 دلار رو بگیرم.
آیدیش هم این بود بن شد فکر میکنم الان میلیاردر باشه
77267726

Last edited:

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
ممنون بابت توضیحات
سودش روزانه چقدر هست و از کدوم قسمت میشه اقدام کرد؟

روزانه فرق میکنه ولی حدودا 5 درصد میانگین. سود هر روز هر validator رو اینجا چک کن:

برای اقدام هم توی ولت تراست روی بی ان بی کلیک کن و گزینه stake رو بزن ,مقداری که میخوای stake کنی رو وارد کن.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
روزانه فرق میکنه ولی حدودا 5 درصد میانگین. سود هر روز هر validator رو اینجا چک کن:

برای اقدام هم توی ولت تراست روی بی ان بی کلیک کن و گزینه stake رو بزن ,مقداری که میخوای stake کنی رو وارد کن.
روزانه که 5% نمیده درسته ؟

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
عذر میخوام ,apr هست . سود سالانه .
تو یه جایی دیدم البته خارجی بود طرف میگفت روزانه داره 2 درصد میگیره میگفت ماین هست با استیک فرق میکنه البته باید بی ان بی داشته باشی
WhatsApp Image 2022-07-17 at 10.18.38 AM.jpeg
WhatsApp Image 2022-07-17 at 10.18.46 AM.jpeg

Antilaw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
124
تو یه جایی دیدم البته خارجی بود طرف میگفت روزانه داره 2 درصد میگیره میگفت ماین هست با استیک فرق میکنه البته باید بی ان بی داشته باشی
مشاهده پیوست 1298956
مشاهده پیوست 1298957
هر جا دیدین همچین سودی میدن 100% مطمئن باشید اسکم هست و پولتون رو از دست می دید. مراقب سرمایه خودتون باشید.

بالا