MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
موافقم.خب،فکر میکنم به اندازه ی کافی در مورد آربیتراژ ( دستی ) صحبت کردم
موافقم.خب،فکر میکنم به اندازه ی کافی در مورد آربیتراژ ( دستی ) صحبت کردم
سلام captive جانمشاهده پیوست 1296496
خب،فکر میکنم به اندازه ی کافی در مورد آربیتراژ ( دستی ) صحبت کردم و توضیحاتی هم ارائه دادم، امیدوارم به درد دوستان خورده باشه، فقط چند نکته:
این روش بدون ریسک نیست ولی اگر جفت ارز خوبی انتخاب شده باشه ریسکش بسیااااااار پایین هست.
برای اینکه به موقع بتونید عمل تبدیل رو انجام بدید نیازمندِ این هست که تایم بیشتری آنلاین باشید.
موفق باشید
سلام captive جان
تو چرا اینقدر QNT دوست داری؟
یک دو تا توکن قوی معرفی کن بجز اینها
دیگه چی ؟؟
من بخاطر کارمزد های زیاد توکن های روی شبکه اتریوم اصلا سراغ اینها نمیروم
این توکن ها را از کجا پیدا میکنی ؟
بیت کوین -اتریوم -لایت کوین(مثل لاکپشت قیمتش میره بالا) -دش -ADA -DOT,Neo -(داج کوین شییا برای تفریح )
ممنون خیلی کامل توضیح دادید در مورد همبستگی فکر کردم برنامه یا فایل اکسل داری پیدا میکنی این موارد راسلام ارادت
بحث دوست داشتن نیست ، بحث correlation ی هست که بین این 2 جفت ارز وجود داره، قیمت نزدیک به هم، سقف قیمتی نزدیک به هم و...
لایت کوین در بازار ریزشی معمولا بهتر عمل میکنه و QNT در بازار صعودی تقریبا رشد بهتری داره، هدف زیاد کردن لایت کوین هست و اگر در یک معامله این اتفاق هم رخ نده میشه QNT رو نگه داشت و ریسکش کمه.
من اصلا به والت برداشت نمیزنم و تو خود صرافی نگه میدارم، بعضی مواقع هم میبینید که در کمتر از 24 ساعت دوباره تبدیل میشن به کوین اصلی.
کوین هایی که از لحاظ قیمتی، سقفی که زدن و... نزدیک به هم هستند رو باید پیدا کرد.
نئو با دات یکمی همبستگی دارن، در واقع اگر نئو اختلافش با دات زیاد شد میشه تبدیل به دات کرد، ولی لایت به نئو یا لایت به آدا زیاد جالبناک نیست :دی
ممنون خیلی کامل توضیح دادید در مورد همبستگی فکر کردم برنامه یا فایل اکسل داری پیدا میکنی این موارد را
در مورد لایت کوین هم با تجربه که از گذشته بدست اوردم فرمایش جنابعالی کاملا صحیح و درست است و در بازارهای ریزشی بهتر عمل میکند
در مورد ada هم شدید با حرکت اتریوم جابجا میشه شدید هم ترسو هست این ارز
حالا یک سئوال: ایا ارزی قوی دیده اید که همبستگی خیلی خوبی با اتریوم داشته باشه ؟
مثلا الان اتریوم رو ۱۲۰۰ هست هرچند که الان۱۱۹۰ معامله میشه کار نداریم همین ۱۲۰۰ دلار و من توی چارت مقاومت ۱۵۰۰ دلاری میبینم و فرض کنیم چه ارزی میشه خرید که با رشد اتریوم سریع رشد کنه و همبستگی بین ۹۵ تا ۹۸ درصدی داشته باشه ؟ارز قوی منظورم هست که اگر تحلیل درست نبود و قرار شد هلد کنیم طولانی مدت موردی نداشته باشه هرچند که الان من متوجه شدم بیشتر رشد الت کوین ها با قیمت اتریوم رشد میکنه و دیگه به بیت کوین اهمیت نمیدهند اگر افزایش پیدا کنه
واقعا این نئو اصلا مثل قدیم رشد نمیکنه الان توی این یک هفته همه رشد کردن این از ۹ دلار یامیشه ۸.۵ یا ۹.۸۰ اصلا کفری میکنه ادم راخواهش میکنم، قربان شما
والا ارز قوی که نمیشه گفت ولی نئو یه جورایی همبستگی داره با اتر ( تو بازار صعودی )، در واقع اگر دیدید اتر رشد خوبی کرده و مدتی هست که نئو درجا میزنه میشه ریسک کرد و مقداری از اتر رو به نئو زد، در بعضی از موارد استثنائی میشه اتر/ترون رو هم تبدیل کرد.
این نوع تبدیل ریسکی هست و افراد حرفه ای اینکار رو انجام میدن.
نه اینکه به بیت اهمیت ندن، ولی خب معمولا آلت سیزن شروعش با رشد اتریوم گره خورده.
کوین های قدیمی مثل لایت کوین، دش و... پشت سر بیت حرکت میکنند و حتی بر عکس، مدتی قبل که یک خبر فیک در ارتباط با والمارت و لایت کوین اومده بود دیدیم که بیت هم همراه لایت صعودی شد.
نئو رو قبول دارم اذیت میکنه ولی کندل های ماهانه ی خوبی زده قبلا، خیلی باید صبور باشی رو این کوین، بولران قبلی از 5 دلار رفت تا 140 دلار، حدودا 30 برابر.واقعا این نئو اصلا مثل قدیم رشد نمیکنه الان توی این یک هفته همه رشد کردن این از ۹ دلار یامیشه ۸.۵ یا ۹.۸۰ اصلا کفری میکنه ادم را
من منظورم این بود که من که فرضا نمیتونم اتریوم بخرم و اگر هم بخر مبلغ ناچیز هست و با رشد ان سود کمی بدست میاید متناسب بار رشد اتریوم الت کوینی که همبستگی خوب با اتریوم را داشته باشه و پا به پاش جابجا بشه بخرم اما نئو اصلا جالب نیست تو ولچ لییست دارمش و با اتریوم زیر نظرش داشتم اما اصلا جالب نیست
بهترین زمان خرید موقعی هست که تسلط بیت کوین به بازار بین ۶۰ الی ۷۰ درصد برسه ، اون زمان آلت کوین ها به کمترین قیمت های خودشون میرسندو تا از لحاظ فاندامنتالی خوب هستند
اول Atom
دوم fantom
تسلط الان بیت کوین ۴۰ درصد هستبهترین زمان خرید موقعی هست که تسلط بیت کوین به بازار بین ۶۰ الی ۷۰ درصد برسه ، اون زمان آلت کوین ها به کمترین قیمت های خودشون میرسن
تسلط الان بیت کوین ۴۰ درصد هست
رهاورد 365 خارجیا :دی
ببخشید دوستان، یک موضوع خیلی مهمی رو یادم رفت بهتون بگم، اونم اینکه مقداری نانو به CRV تبدیل شد.
مشاهده پیوست 1296564
#آربیتراژ
دوستان در مورد این شایعه یی که برای کوکوین پخش شده اطلاعی دارید ؟
مثل این که توی توئیتر خیلی ترند شده هشتگش