Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
قبلا هم میگفتن بیت هیچوقت به زیر ATH قبلی نرفته...که دیدیم رفت
به امید طبیعت این سری همه چیز درست از آب در میاد و سال آینده همین موقع ها بیت بالای 17 هزار دلار ببینیم
سال رِنج پر رَنجی در پیش داریمبه امید طبیعت این سری همه چیز درست از آب در میاد و سال آینده همین موقع ها بیت بالای 17 هزار دلار ببینیم
برای اولین بار تحریم ها به کارمون اومد نرفتیم توی اف تی ایکس اکانت بسازیم
تو یکی از بزرگترین بحران های اقتصادی دنیا هستیم. تو این شرایط هر کسی نقدینگی داشته باشه و بخره و نگهداره برد کرده.
همونطور که گفتم
همیشه یک اولین باری در کاره بنابراین نمیشه هیچ استدلالی بر پایه چنین منطقی انجام داد که چون تا به حال فلان نشده الانم نمیشه
بعد از گاوی سال ۲۰۱۷ که همه فکر میکردن رشد این نوع ارزها شروع شده و دیگه فقط افزایش روزافزون هست و پس هرچه زودتر سوار این قطار شیم تا جا نموندیم، وقتی برعکس شد و خرسی شد چون تاحالا چنین ریزشی رو ندیده بودن گفتن حباب بود و این پایان کاره، کشیدن بیرون
تریدر که استخدام نمیشهدرود،
دوستان پلتفرمی رو نمیشناسید که مسابقه تریدینگ دمو بزاره و جایزه بدن؟
یا جایی رو بشناسید تریدر استخدام کنند!
جا که نیست ولی ادم سرمایه دار زیاده که باهات قرارداد ببندهدرود،
دوستان پلتفرمی رو نمیشناسید که مسابقه تریدینگ دمو بزاره و جایزه بدن؟
یا جایی رو بشناسید تریدر استخدام کنند!
ممنون از کامنت خوبتون. چرا استخدام میشه به هزار دلیل وگرنه سیستم هایی sub-acc, hedge fund, prop trading و… به وجود نمیومدن.تریدر که استخدام نمیشه
میدونید شرایطشون به چه صورت؟ میتونید جزئیات برام ارسال کنید؟جا که نیست ولی ادم سرمایه دار زیاده که باهات قرارداد ببنده
شما خودت میگی داستان !حتما داستان تریدرهای بزرگمانند مارک داگلاس و خیلی های دیگه رومطالعه بفرمایید.
30 دش به 65 سولانا تبدیل شد.
ریسک بالا.
#آربیتراژ
سلام captive خوبی زود نفروختی سولانا ها را ،،،، سولانا رو قیمت 37 -65-101 میتونه بلند مدت بیاد دش را رو متاتریدر دیتا ندارم و بروکر من هم دش نداره که بهت بگم در چه وضعی هست ولی من یکی دارم از قدیم رو 300 گرفتم هنوز هستشبا اینکه واقعا این آربیتراژ ریسک بالایی داشت و تا 50-60% هم رفتم تو ضرر ولی بلاخره با رشد سولانا، با 7-8% سود خارج شدم :دی
سلام captive خوبی زود نفروختی سولانا ها را ،،،، سولانا رو قیمت 37 -65-101 میتونه بلند مدت بیاد دش را رو متاتریدر دیتا ندارم و بروکر من هم دش نداره که بهت بگم در چه وضعی هست ولی من یکی دارم از قدیم رو 300 گرفتم هنوز هستش