تایید ETF ، ورود غول های بازار سرمایه و میلیارد ها دلار پول جدید ، هاوینگ بیت کوین .... این همه خبر تو چند ماه گذشته برای کریپتو تاثیری نداشتن بعد خبری که دو سه روز داده شده اونم نقض رد صلاحیت ترامپ در دیوان عالی آمریکا بازارو تکون داده ؟
یعنی 5 ماه کندل سبز رنگ بیت کوین رو به تایید و یا عدم تایید حاج دونالد ربط بدیم درسته؟ شاید تاثیر داشته باشه ولی دلیل اصلی نبوده به نظر من.
نه 5 ماه رو نمیگم
منظورم حباب افزایش یهویی بود که باعث رشد 7.8 هزار دولاری شد و پشت بندش سریعا ترکید و 5 هزار تایی ریخت !
بجان مصطفی دوج کوین هایی که آرمان جونم روی 6 و 8 سنت خریده بود، همه رو 18 سنت فروختم. الان منتظرم دلار گرون بشه، تترشو بفروشم برم تو بورس ایرانراست بشین کج بگو : )))
بجان مصطفی دوج کوین هایی که آرمان جونم روی 6 و 8 سنت خریده بود، همه رو 18 سنت فروختم. الان منتظرم دلار گرون بشه، تترشو بفروشم برم تو بورس ایران
مارکت کپ ۴۰۰.۰۰۰ دلاری بشه ۴۰۰ میلیون عجیبه؟ ماها که دیگه شیبا و پپه و فلوکی رو دیدیم
نه عجیب نیست , په په و شیبا تبلغیات وسیع و گسترده ای دارند ولی این در خفا اینقدر رشد کرده کمی عجیبه , با این مقدار رشد هنوزم ندیدم جایی ازش صحبتی بشهمارکت کپ ۴۰۰.۰۰۰ دلاری بشه ۴۰۰ میلیون عجیبه؟ ماها که دیگه شیبا و پپه و فلوکی رو دیدیم
$69990
به قول عادل فردوسی پور: چیه این کریپتو
داشتم با یکی از دوستام صحبت میکردم لحظه اول 6800 تا بود !
بعد 7 دقیقه یهو شد 70.000 هزار تا پشمام ریخت همونجا گفتم الان میریزه !
سریعا" نهگ ها فروختن رفت.
یکی از این کارا رو بگو
کجا ترید کنیم chz رو شبکه bep2 رو
من خیلی ریز ریز از یه صرافی ایرانی تتر میخریدم
الان میخواستم بازم خرید کنم تو این سامانه شاپرک زد کارت مشکوک به کلاه برداری
این چیه دیگه
میم کوین سیزنه
داداش ایراد از آلتته
کارمزد انتقال شیبا شده ۷۳ دلار. چه خبره!!!!
سود خوبی داده ولی این کارمزدش داره گند میزنه به همه چی.
من که هرچی داشتم فروختم.دلتون بسوزه
هزار برابر در 6 ماه ! واگعیه یا کیکه ؟
داشتم با یکی از دوستام صحبت میکردم لحظه اول 6800 تا بود !
بعد 7 دقیقه یهو شد 70.000 هزار تا پشمام ریخت همونجا گفتم الان میریزه !
سریعا" نهگ ها فروختن رفت.
نه عجیب نیست , په په و شیبا تبلغیات وسیع و گسترده ای دارند ولی این در خفا اینقدر رشد کرده کمی عجیبه , با این مقدار رشد هنوزم ندیدم جایی ازش صحبتی بشه
من خیلی بیشتر از این رقما ماهانه به خیریه میزنمدرود مجدد
دو تا صرافی ایرانی هستن که حساب بایننس دارن و CHZ رو روی BEP2 قبول میکنن برات میزارم کارت مثل هلو راه بیفته
این صرافی ولت نداره و فقط ازت میخره یعنی میزنی براش ریال بهت میده
این صرافی ولتم داره و میتونی تبدیل هم بکنی
پی نوشت: در مواجه با هر صرافی ایرانی عقل حکم میکنه اگه مبلغ درشته اول یه ریز همون شبکه رو بزنی همه چیز اوکی بود بعد مبلغ اصلی
پی نوشت۲: لطفا اون مبلغی که توی پ.خ به من گفتی برای حل مشکلت حاضری پرداخت کنی، اگه اون رو به کودکان سرطانی اهدا کنی ممنونت میشم
الکی نمیگه که خودت اعتراف کن چیکار کردی
ولله من از وقتی یادم میاد میم سیزنه ولی من همچنان جرات نمیکنم برم طرفشون
مباحث به آلت کوین هارو که فقط باید از شما جویا شد
کارمزد دادن مثل کرایه پیک و وانت دادن خیلی زور داره نمیدونم چرا، من سر یک سنت هم کوتاه نمیام
از این میترسم طی ماه های آتی چشمات خون شه حجم استیبل کوین هایی که داره به سمت صرافی ها میاد وحشتناک افزایشیه و قطعا عرضه و تقاضا به هم میخوره
اینارو از کجا پیدا میکنی تو
به تعبیر شما نهنگ ها با رشد زیر ۳ درصد یهو چنان فروختن که بازار ریخت؟! تو روزهای گذشته نرخ های پیشین ثبت شده بود و فقط یک اصلاح بود به نظر من
اتفاقا تبلیغ خوبه!
من خیلی بیشتر از این رقما ماهانه به خیریه میزنم
ولی این صرافیا که گفتی احتمال اسکم بودنشون ۱۰۰ درصده بنظر من
این شبکه bep2 فقط رو بایننس فعال هستش
ولی این صرافیا که گفتی احتمال اسکم بودنشون ۱۰۰ درصده بنظر من
استعلام گرفتم براتون، تا الان مشکلی نداشتن و سایت اکی هست. اگر مشکلتون حل نشد میتونید تست بزنید.
دوست من حساب های صرافی های ایرانی روی یک یا چند صرافی Third-party خارجی هست و این دو صرافی چون حسابهاشون روی بایننس هست این شبکه رو پشتیبانی میکنن، مورد اول که فقط صرافی نیست و پلتفرم خدمات مالی مثل ایرانیکارت هست و به مراتب معتبر تر، هر دو مشهور هستند و تست شدن و دارن فعالیتشونو میکنن
به علاوه این فرمایش شما بسیار عجیب هست چون صرافی های ایرانی با توجه به قوانین بسیار سختگیرانه نهادهای امنیتی تقریبا فعالیت کلاهبردارانه تحت عنوان صرافی براشون غیر ممکن هست و حتی با یک تراکنش اینور اونور به راحتی امکان ثبت شکایت آنلاین در سایت پلیس فتا هست و چون به هیج صرافی رمزارزی هم مجوزهای فعالیت داده نشده و تحت نظارت بانک مرکزی هم نیستند بسیار از شکایت مشتریان میترسن و حواسشون حتی برای مبالغ خرد هم جمعه، ضمنا شما که نمیخوای اونجا پول نگه داری! اینکه گفتم اول مبلغ اندک واریز کن برای این بود که از به روز بودن شبکه شون و بدون مشکل طی شدن یک دور اطمینان حاصل بشه، قطعا از منی که اصلا نمیشناسی معتبر تر هستند برای واریز شما کارت گره کور داشت ما هم راه حل نشونت دادیم، دیگه خود دانی