• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
تایید ETF ، ورود غول های بازار سرمایه و میلیارد ها دلار پول جدید ، هاوینگ بیت کوین .... این همه خبر تو چند ماه گذشته برای کریپتو تاثیری نداشتن بعد خبری که دو سه روز داده شده اونم نقض رد صلاحیت ترامپ در دیوان عالی آمریکا بازارو تکون داده ؟

Invoker

Registered User
لایک‌ها
649
یعنی 5 ماه کندل سبز رنگ بیت کوین رو به تایید و یا عدم تایید حاج دونالد ربط بدیم درسته؟ شاید تاثیر داشته باشه ولی دلیل اصلی نبوده به نظر من.

نه 5 ماه رو نمیگم

منظورم حباب افزایش یهویی بود که باعث رشد 7.8 هزار دولاری شد و پشت بندش سریعا ترکید و 5 هزار تایی ریخت !

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
نه 5 ماه رو نمیگم

منظورم حباب افزایش یهویی بود که باعث رشد 7.8 هزار دولاری شد و پشت بندش سریعا ترکید و 5 هزار تایی ریخت !

معمولا ریزش های این مدلی برای لیکوئید کردن هست چون بعد از افزایش خبرهای + و روند صعودی ملت دچار فومو میشن و اکثرا لانگ خطرناک باز میکنن، صرافی ها هم با دستکاری بازار سود تپلی به جیب میزنن و کسانی که قمار کردن پولشون رو از دست میدن.

تو این 1 هفته 2 بار کوین بیس داون شده و بلافاصله بازار ریخته که خب این طبیعی نیست.

باید مراقب بود.

اما یه چیز رو به صورت کلی عرض کنم، به نظر من شاید کلا 100 نفر هم تو این بازار ندونن واقعا کف بازار کجاست سقف کجاست، بزرگان این بازار با کلی مشاور و دانش قطعا ضرر میدن چه برسه به افراد عادی، پس راه حل چیه؟

به نظر من راه حل اینه که اول دانش کار تو این بازار رو داشته باشیم و بعد در کنارش اول نترسیم دوم طمع نکنیم، یعنی وقتی دوج روی 6 سنت خریدی شده 20 سنت، نگو دست نگه میدارم روی 2 دلار میفروشم، از همونجا شروع کن به پله ای فروختن. یعنی وقتی بیت از 69 هزار دلار شده 20 هزار دلار نگو ای وای من خرید نمیزنم یه دختری تو اینستا گفته بیت میشه 2000 دلار.

از همونجا شروع کن پله ای خریدن.

به همین سادگی.

:D

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
راست بشین کج بگو : )))
بجان مصطفی:D دوج کوین هایی که آرمان جونم روی 6 و 8 سنت خریده بود، همه رو 18 سنت فروختم. الان منتظرم دلار گرون بشه، تترشو بفروشم برم تو بورس ایران:LOL:

Captive

لایک‌ها
16,664
بجان مصطفی:D دوج کوین هایی که آرمان جونم روی 6 و 8 سنت خریده بود، همه رو 18 سنت فروختم. الان منتظرم دلار گرون بشه، تترشو بفروشم برم تو بورس ایران:LOL:
boos_bitcoin.gif

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
مارکت کپ ۴۰۰.۰۰۰ دلاری بشه ۴۰۰ میلیون عجیبه؟ ماها که دیگه شیبا و پپه و فلوکی رو دیدیم
نه عجیب نیست , په په و شیبا تبلغیات وسیع و گسترده ای دارند ولی این در خفا اینقدر رشد کرده کمی عجیبه , با این مقدار رشد هنوزم ندیدم جایی ازش صحبتی بشه

Reza Shekarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
تبریک به خودم، تبریک به شما، تبریک به همه 🎉🥳🎊

Captive

لایک‌ها
16,664
$69990

به قول عادل فردوسی پور: چیه این کریپتو :D

Invoker

Registered User
لایک‌ها
649
$69990

به قول عادل فردوسی پور: چیه این کریپتو :D

داشتم با یکی از دوستام صحبت میکردم لحظه اول 6800 تا بود !

بعد 7 دقیقه یهو شد 70.000 هزار تا پشمام ریخت همونجا گفتم الان میریزه !

سریعا" نهگ ها فروختن رفت.

Captive

لایک‌ها
16,664

پشم یا بیت؟ : ))))

ریخت و پاش که ذات طبیعیش هست، مهم هدف هست که امیدوارم محقق بشه 2024.

Captive

لایک‌ها
16,664
آلت کوین هایی که من دارم بی صبرانه منتظر حرکت اتریوم هستند تا بعد از چند روز فالو کنن.

به نظرم اتر اگر بالای 4ک تثبیت بده بقیه آلت کوین ها هم رشد خوبی میکنن.

من مثل همیشه سرمایه اصلیم روی safe assets هست.

Captive

لایک‌ها
16,664

Reza Shekarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
درود مجدد
دو تا صرافی ایرانی هستن که حساب بایننس دارن و CHZ رو روی BEP2 قبول میکنن برات میزارم کارت مثل هلو راه بیفته
این صرافی ولت نداره و فقط ازت میخره یعنی میزنی براش ریال بهت میده
این صرافی ولتم داره و میتونی تبدیل هم بکنی

پی نوشت: در مواجه با هر صرافی ایرانی عقل حکم میکنه اگه مبلغ درشته اول یه ریز همون شبکه رو بزنی همه چیز اوکی بود بعد مبلغ اصلی
پی نوشت۲:‌ لطفا اون مبلغی که توی پ.خ به من گفتی برای حل مشکلت حاضری پرداخت کنی، اگه اون رو به کودکان سرطانی اهدا کنی ممنونت میشم

یکی از این کارا رو بگو

کجا ترید کنیم chz رو شبکه bep2 رو

الکی نمیگه که خودت اعتراف کن چیکار کردی 😁😁

من خیلی ریز ریز از یه صرافی ایرانی تتر میخریدم
الان میخواستم بازم خرید کنم تو این سامانه شاپرک زد کارت مشکوک به کلاه برداری
این چیه دیگه

ولله من از وقتی یادم میاد میم سیزنه ولی من همچنان جرات نمیکنم برم طرفشون

میم کوین سیزنه
gigglesmile.gif

مباحث به آلت کوین هارو که فقط باید از شما جویا شد 😃

داداش ایراد از آلتته

کارمزد دادن مثل کرایه پیک و وانت دادن خیلی زور داره نمیدونم چرا، من سر یک سنت هم کوتاه نمیام 😀

کارمزد انتقال شیبا شده ۷۳ دلار. چه خبره!!!!
سود خوبی داده ولی این کارمزدش داره گند میزنه به همه چی.

از این میترسم طی ماه های آتی چشمات خون شه 😀 حجم استیبل کوین هایی که داره به سمت صرافی ها میاد وحشتناک افزایشیه و قطعا عرضه و تقاضا به هم میخوره

من که هرچی داشتم فروختم.دلتون بسوزه:p

اینارو از کجا پیدا میکنی تو:ROFLMAO:

هزار برابر در 6 ماه ! واگعیه یا کیکه ؟
283.gif

به تعبیر شما نهنگ ها با رشد زیر ۳ درصد یهو چنان فروختن که بازار ریخت؟! تو روزهای گذشته نرخ های پیشین ثبت شده بود و فقط یک اصلاح بود به نظر من

اتفاقا تبلیغ خوبه!

نه عجیب نیست , په په و شیبا تبلغیات وسیع و گسترده ای دارند ولی این در خفا اینقدر رشد کرده کمی عجیبه , با این مقدار رشد هنوزم ندیدم جایی ازش صحبتی بشه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
درود مجدد
دو تا صرافی ایرانی هستن که حساب بایننس دارن و CHZ رو روی BEP2 قبول میکنن برات میزارم کارت مثل هلو راه بیفته
این صرافی ولت نداره و فقط ازت میخره یعنی میزنی براش ریال بهت میده
این صرافی ولتم داره و میتونی تبدیل هم بکنی

پی نوشت: در مواجه با هر صرافی ایرانی عقل حکم میکنه اگه مبلغ درشته اول یه ریز همون شبکه رو بزنی همه چیز اوکی بود بعد مبلغ اصلی
پی نوشت۲:‌ لطفا اون مبلغی که توی پ.خ به من گفتی برای حل مشکلت حاضری پرداخت کنی، اگه اون رو به کودکان سرطانی اهدا کنی ممنونت میشم

الکی نمیگه که خودت اعتراف کن چیکار کردی 😁😁

ولله من از وقتی یادم میاد میم سیزنه ولی من همچنان جرات نمیکنم برم طرفشون

مباحث به آلت کوین هارو که فقط باید از شما جویا شد 😃

کارمزد دادن مثل کرایه پیک و وانت دادن خیلی زور داره نمیدونم چرا، من سر یک سنت هم کوتاه نمیام 😀

از این میترسم طی ماه های آتی چشمات خون شه 😀 حجم استیبل کوین هایی که داره به سمت صرافی ها میاد وحشتناک افزایشیه و قطعا عرضه و تقاضا به هم میخوره

اینارو از کجا پیدا میکنی تو:ROFLMAO:

به تعبیر شما نهنگ ها با رشد زیر ۳ درصد یهو چنان فروختن که بازار ریخت؟! تو روزهای گذشته نرخ های پیشین ثبت شده بود و فقط یک اصلاح بود به نظر من

اتفاقا تبلیغ خوبه!
من خیلی بیشتر از این رقما ماهانه به خیریه میزنم

ولی این صرافیا که گفتی احتمال اسکم بودنشون ۱۰۰ درصده بنظر من

این شبکه bep2 فقط رو بایننس فعال هستش

Reza Shekarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
دوست من حساب های صرافی های ایرانی روی یک یا چند صرافی Third-party خارجی هست و این دو صرافی چون حسابهاشون روی بایننس هست این شبکه رو پشتیبانی میکنن، مورد اول که فقط صرافی نیست و پلتفرم خدمات مالی مثل ایرانیکارت هست و به مراتب معتبر تر، هر دو مشهور هستند و تست شدن و دارن فعالیتشونو میکنن
به علاوه این فرمایش شما بسیار عجیب هست چون صرافی های ایرانی با توجه به قوانین بسیار سختگیرانه نهادهای امنیتی تقریبا فعالیت کلاهبردارانه تحت عنوان صرافی براشون غیر ممکن هست و حتی با یک تراکنش اینور اونور به راحتی امکان ثبت شکایت آنلاین در سایت پلیس فتا هست و چون به هیج صرافی رمزارزی هم مجوزهای فعالیت داده نشده و تحت نظارت بانک مرکزی هم نیستند بسیار از شکایت مشتریان میترسن و حواسشون حتی برای مبالغ خرد هم جمعه، ضمنا شما که نمیخوای اونجا پول نگه داری! اینکه گفتم اول مبلغ اندک واریز کن برای این بود که از به روز بودن شبکه شون و بدون مشکل طی شدن یک دور اطمینان حاصل بشه، قطعا از منی که اصلا نمیشناسی معتبر تر هستند برای واریز ;) شما کارت گره کور داشت ما هم راه حل نشونت دادیم، دیگه خود دانی

من خیلی بیشتر از این رقما ماهانه به خیریه میزنم

این شبکه bep2 فقط رو بایننس فعال هستش

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664

استعلام گرفتم براتون، تا الان مشکلی نداشتن و سایت اکی هست. اگر مشکلتون حل نشد میتونید تست بزنید.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
استعلام گرفتم براتون، تا الان مشکلی نداشتن و سایت اکی هست. اگر مشکلتون حل نشد میتونید تست بزنید.
دوست من حساب های صرافی های ایرانی روی یک یا چند صرافی Third-party خارجی هست و این دو صرافی چون حسابهاشون روی بایننس هست این شبکه رو پشتیبانی میکنن، مورد اول که فقط صرافی نیست و پلتفرم خدمات مالی مثل ایرانیکارت هست و به مراتب معتبر تر، هر دو مشهور هستند و تست شدن و دارن فعالیتشونو میکنن
به علاوه این فرمایش شما بسیار عجیب هست چون صرافی های ایرانی با توجه به قوانین بسیار سختگیرانه نهادهای امنیتی تقریبا فعالیت کلاهبردارانه تحت عنوان صرافی براشون غیر ممکن هست و حتی با یک تراکنش اینور اونور به راحتی امکان ثبت شکایت آنلاین در سایت پلیس فتا هست و چون به هیج صرافی رمزارزی هم مجوزهای فعالیت داده نشده و تحت نظارت بانک مرکزی هم نیستند بسیار از شکایت مشتریان میترسن و حواسشون حتی برای مبالغ خرد هم جمعه، ضمنا شما که نمیخوای اونجا پول نگه داری! اینکه گفتم اول مبلغ اندک واریز کن برای این بود که از به روز بودن شبکه شون و بدون مشکل طی شدن یک دور اطمینان حاصل بشه، قطعا از منی که اصلا نمیشناسی معتبر تر هستند برای واریز ;) شما کارت گره کور داشت ما هم راه حل نشونت دادیم، دیگه خود دانی

حل شد ممنون
عجیبه واقعا
یک درصد هم اعتماد نداشتم ولی eterex اکی بود
یکم کارمزدش بالا بود فقط

بالا