Reza Shekarchi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 39
- لایکها
- 32
۸ سال طول کشیده بود بیت از ۰ برسه به ۵ هزار
امروز توی ۱ ساعت ۵ هزارتا بالا و پایین شد
امروز توی ۱ ساعت ۵ هزارتا بالا و پایین شد
نمیدونم این مشکل از چیه موجودی رو وقتی بهپنکیک سواپ وصل میشم میبینم ولی نمیشه چنجش کرد
یه سوال دارم در مورد جفت ارز
مثل sol/btc
این چه جوری میشه من نمیتونم تجزیه تحلیل کنم
اینکه رو این جفت ارز باید بیت داشته باشی سول بخری یا سول داشته باشی بیت بخریمنظورت از چه جوری میشه چیه دقیقا؟
نحوه ی قیمت گذاریش هست یا تحلیلش؟
میبینی چه پسر خوبیه داره میره بالابدجوری دنبال توکن هایی هستی که یهو شانست باهاشون بگیره ها شیطون
اینکه رو این جفت ارز باید بیت داشته باشی سول بخری یا سول داشته باشی بیت بخری
و بالا یا پایین زفتن کدوم میتونی سود کنی؟
یکی از این کارا رو بگوماشاءالله به بچه های پی.تی، یک مقدار حجم معاملات رو بیارید پایین ما هم بتونیم تو بحث شرکت کنیم، معاملاتتون فقط میلیون دلاریه
بر طبق مصوبه هیأت دولت جمهوری اسلامی ایران رمزارزها مشمول حمایت و ضمانت دولت و **** بانکی نبوده و استفاده از آن در مبادلات داخل کشور مجاز نیست.
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران
درود بر تو
اینکه اَظهَرُ مِنَ الشَّمسِ هیچ صرافی خوب ایرانی وجود نداره، ولی همچنان پای لیستی که گذاشتم به عنوان انتخاب میان بد و بدتر هستم
شما بفرمایید با کدومشون مشکلی داشتی و چه مشکلی تا بگم بچه های پایگاه فوراً رسیدگی کنن
P.S: همین بچه های P.T دست به دست بدید یک صرافی بزنید دیگه، منم مشتریتون میشم
با کمال احترام، به نظر بنده هنوز هیــــــــــــــــــچگونه اتفاق مثبتی برای خوشحالی رخ نداده، بیت همچنان بعد از ۳ سال داره پایینتر از رقمی که یکروزی معامله میشد معامله میشه، اگر فقط بتونه الگوهای قبلی خودش رو تکرار کنه ما باید بیت رو به زودی حوالی ۲۰۰ هزارتا ببینیم تا بگیم سیر سعودی درجا زده چون با تمام اتفاقات مثبتی که براش رخ داده خصوصا تاییدیه ETF که ۱۱ سال داشت گرفتن مجوزش دنبال میشد نتونه طی یکسال آینده از الگوهای قبلیش هم پیشی بگیره و حوالی ۳۰۰ هزارتا رو ببینه باید یک شکست محسوب بشه
پی نوشت: به نظر من استفاده از صرافی های بدون KYC خارجی رو به کسی پیشنهاد نکنید، از اونجایی که موجودیت ما از این کره خاکی حذف شده هر تغییری در سیاست استفاده از صرافی مذکور میتونه موجب عدم دسترسی به سرمایه بدون هیچ پشتیبانی بشه
درود بر شما
کارتون اگر راه نیفتاده دارم بایننس، بفرمایید مبلغ چقدر هست ببینم میتونم در خدمتتون باشم؟
فکر کنم ایشون میخوان توی ولتشون نگه دارن و تمایلی به ترید کردنش ندارن وگرنه که هزار راه نرفته و هزار کار نکرده جلوشون بود
داداشششش
ایشون گفت که اکانت بایننس دارندیکی از این کارا رو بگو
کجا ترید کنیم chz رو شبکه bep2 رو
الت سیزن فکر نکنم هنوز شروع شده باشهچرا هیچ کس نیست
آلت سیزنه :دی