• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
دوستان من یه سوال فانتزی , تخیلی در ذهنم ایجاد شده
283.gif

شاید بخندید ولی فکر کنم برای خودش جای تامل داره , فرض محال که مثلا یه برای یکی از شت کوین هایی که داریم اتفاقی مثل دوج سری قبل بیوفته و یهو پرواز کنه
به عنوان مثال من 10 میلیون شیبا دارم و بر فرض محال شیبا اگر به رقم 0.1$ برسه ارزش شیبا من میشه معادل 1 میلیون دلار !
gigglesmile.gif

حالا سوالی که در ذهنم ایجاد شده اینه که اصلا این رقم رو چطور میشه نقد کرد ؟!!
790.gif

چون هر جور فکر میکنم معادل ریالی این رقم خیلی بالاست و ممکنه خیلی داستان ها به همراه خودش داشته باشه

یه تئوری دارم , میگم به مقدار واریز کن به بایننس , بعد قاعدتا چون KYC انجا ندادی نمیتونی کاری بکنی , بعد تیکت بزن پشتیبانی بگو عه من خبر نداشتم و از این داستانا ...
قاعدتا باید بهت اجازه برداشت بدن , بعد برداشت بزن رو ERC20
شما 1 میلیون دلار رو کن من یه روزه تهران واست نقدش میکنم ;)
البته دلیلی نداره ریال (پهن) کنید میتونی راحت ملک و خودرو کنی الان بخاطر مالیات های سنگین خیلی از نمایشگاهیا و دلال های ملکی دارن با تتر و ... کار میکنند

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
خیلی از نمایشگاهیا و دلال های ملکی دارن با تتر و ... کار میکنند

سلام

اگر طرف مقابلت آشنا نباشه به مشکل میخوری چون از لحاظ قانونی این معامله وجاهت قانونی نداره، شما 1 میلیون دلار تتر میزنی بعد طرف میگه حسابم بسته شده، هک شده، تترت از سایت فلان بوده تحریم بودیم، منم ماشین رو بهت نمیدم :D

بعد باید سالها بدویی تا شاید یه چیزی دستت رو بگیره.

تتر صرفا برای معامله های کوچک و با آشنا مصرف بشه بهتره.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
تتر رو راحت به دلار و درهم چنج میکنن.
نگران نقد کردن نباشید :)

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
دوستان من یه سوال فانتزی , تخیلی در ذهنم ایجاد شده
283.gif

شاید بخندید ولی فکر کنم برای خودش جای تامل داره , فرض محال که مثلا یه برای یکی از شت کوین هایی که داریم اتفاقی مثل دوج سری قبل بیوفته و یهو پرواز کنه
به عنوان مثال من 10 میلیون شیبا دارم و بر فرض محال شیبا اگر به رقم 0.1$ برسه ارزش شیبا من میشه معادل 1 میلیون دلار !
gigglesmile.gif

حالا سوالی که در ذهنم ایجاد شده اینه که اصلا این رقم رو چطور میشه نقد کرد ؟!!
790.gif

چون هر جور فکر میکنم معادل ریالی این رقم خیلی بالاست و ممکنه خیلی داستان ها به همراه خودش داشته باشه
سلام. اگه بخواید از طریق صرافی های داخلی این مبلغ رو نقد کنید کارتون سخت میشه. چون تا اونجایی که خبر دارم بیشترین مبلغی که میتونید برداشت کنید ۳۰ میلیارد تومن هست، اونم اگه یک دفعه بدن. تازه این اول ماجرا هست و با وارد شدن چنین پولی به حساب، بانک حساب رو مسدود میکنه و پای اداره مالیات هم به این قضیه باز میشه.

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
سلام

اگر طرف مقابلت آشنا نباشه به مشکل میخوری چون از لحاظ قانونی این معامله وجاهت قانونی نداره، شما 1 میلیون دلار تتر میزنی بعد طرف میگه حسابم بسته شده، هک شده، تترت از سایت فلان بوده تحریم بودیم، منم ماشین رو بهت نمیدم :D

از نظر قانونی هیچ منعی نداره و غیر قانونی نیست ! البته درست میگی باید احتیاط کرد ولی طرف اگه حرفه ای باشه بخواد سرت کلاه بذاره ربطی به روش پرداختت نداره
چند نفر ک بنده میشناسم معتبرن و هیچ موقع نمیان خودشونو خراب کنند و خودم ازشون با تتر خرید داشتم خودرو . ملک هم میدونم انجام میدن ولی به شخصه تا حالا معامله ی ملکی با کریپتو نداشتم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
البته دلیلی نداره ریال (پهن) کنید میتونی راحت ملک و خودرو کنی الان بخاطر مالیات های سنگین خیلی از نمایشگاهیا و دلال های ملکی دارن با تتر و ... کار میکنند
سلام

از نظر قانونی هیچ منعی نداره و غیر قانونی نیست ! البته درست میگی باید احتیاط کرد ولی طرف اگه حرفه ای باشه بخواد سرت کلاه بذاره ربطی به روش پرداختت نداره
چند نفر ک بنده میشناسم معتبرن و هیچ موقع نمیان خودشونو خراب کنند و خودم ازشون با تتر خرید داشتم خودرو . ملک هم میدونم انجام میدن ولی به شخصه تا حالا معامله ی ملکی با کریپتو نداشتم
سلام. اگه بخواید از طریق صرافی های داخلی این مبلغ رو نقد کنید کارتون سخت میشه. چون تا اونجایی که خبر دارم بیشترین مبلغی که میتونید برداشت کنید ۳۰ میلیارد تومن هست، اونم اگه یک دفعه بدن. تازه این اول ماجرا هست و با وارد شدن چنین پولی به حساب، بانک حساب رو مسدود میکنه و پای اداره مالیات هم به این قضیه باز میشه.
دقیقا منم به همین موارد و داستان های بعدش فکر کردم ,

تصویر زیر یه محاسبه فرضی از مقدار خرید ماهانه 100 هزار تومان دوج کوین از سال 98 تا 99 , یعنی قبل از شروع بول مارکت قبلی تا نقطه اوج دوج کوین هست

که در مدت 17 ماه مجموعا تعداد 38021 دوج خریداری میشد , یعنی رقم 1,700,000 تومان که قطعا ارزش آنچنانی هم در همون سال 99 نداشته
دوج کوین در دوره قبلی از 0.003 به 73 سنت رسید , حالا فرض میکنیم شخصی که این خریدها رو انجام داده آدم طمع کاری نبوده و روی 60 سنت فروخته

38201x0.6 = 22920$ - قیمت دلار هم در 30 آذر 99 تقریبا 25500 بوده , مبلغ ریالی این فروش میشه چیزی در حدود 585 میلیون تومان

Screenshot 2024-02-21 215255.png

کافیه یکبار شانست بگیره !
282.gif

Captive

لایک‌ها
16,664

بعضی از وکلا بر این باور هستند اما:

عبدالله اوتادی درباره انجام معاملات ملکی با دلار اظهار داشت : معاملات ملک با دلار یا هر ارز دیگری، ممنوع و غیر قانونی است و تخلف محسوب می‌شود.

یه جورایی قانونش قانونِ دزد نگرفته پادشاه هست است.

چند نفر ک بنده میشناسم معتبرن و هیچ موقع نمیان خودشونو خراب کنند

شاید 1 میلیون نفر از اونهایی که شما میشناسید و معتبر هستند در کشور وجود داشته باشد ولی دلیلی ب قانونی بودن اینکار و همینطور کم خطر بودنش نیست اونم تو حجم بالا.

در حال حاضر ملک با ریال میخری، خونه اجاره میدی، مبایعه نامه مینویسی چک میگیری و... بعدش سر از دادگاه و دادسرا در میاری، حالا حساب کن ثمن معامله با تتر پرداخت بشه :D

Reza Shekarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
ماشاءالله به بچه های پی.تی، یک مقدار حجم معاملات رو بیارید پایین ما هم بتونیم تو بحث شرکت کنیم، معاملاتتون فقط میلیون دلاریه 😁

بر طبق مصوبه هیأت دولت جمهوری اسلامی ایران رمزارزها مشمول حمایت و ضمانت دولت و **** بانکی نبوده و استفاده از آن در مبادلات داخل کشور مجاز نیست.
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران

درود بر تو
اینکه اَظهَرُ مِنَ الشَّمسِ هیچ صرافی خوب ایرانی وجود نداره، ولی همچنان پای لیستی که گذاشتم به عنوان انتخاب میان بد و بدتر هستم
شما بفرمایید با کدومشون مشکلی داشتی و چه مشکلی تا بگم بچه های پایگاه فوراً رسیدگی کنن 😀

P.S: همین بچه های P.T دست به دست بدید یک صرافی بزنید دیگه، منم مشتریتون میشم 😀

آقا شما به اینا میگید بهترین !
283.gif

یکی از یکی دیگه فاجعه تر !
4076.gif

از سال 2017 با انواع و اقسام صرافی های خارجی , چه با احراز هویت و چه بدون احراز هویت کار کردم و حتی 1 دقیقه به مشکل برنخوردم
درحالیکه تو همین یک هفته گذشته با چندتا از این های که شما معرفی کردید در همون ابتدای امر و هنوز شروع به فعالیت نکرده به مشکل برخوردم
well.gif

فعلا به همون ایرانیکارت بسنده میکنم

با کمال احترام، به نظر بنده هنوز هیــــــــــــــــــچگونه اتفاق مثبتی برای خوشحالی رخ نداده، بیت همچنان بعد از ۳ سال داره پایینتر از رقمی که یکروزی معامله میشد معامله میشه، اگر فقط بتونه الگوهای قبلی خودش رو تکرار کنه ما باید بیت رو به زودی حوالی ۲۰۰ هزارتا ببینیم تا بگیم سیر سعودی درجا زده چون با تمام اتفاقات مثبتی که براش رخ داده خصوصا تاییدیه ETF که ۱۱ سال داشت گرفتن مجوزش دنبال میشد نتونه طی یکسال آینده از الگوهای قبلیش هم پیشی بگیره و حوالی ۳۰۰ هزارتا رو ببینه باید یک شکست محسوب بشه

پی نوشت: به نظر من استفاده از صرافی های بدون KYC خارجی رو به کسی پیشنهاد نکنید، از اونجایی که موجودیت ما از این کره خاکی حذف شده هر تغییری در سیاست استفاده از صرافی مذکور میتونه موجب عدم دسترسی به سرمایه بدون هیچ پشتیبانی بشه

بیت کوین 52 رو تاچ کرد !
eshgh_bitcoin.gif

مشاهده پیوست 1329483

یادش بخیر دوره قبل چه هیجانی تو این تاپیک برقرار بود ! ولی الان هیچ ....
767.gif

برای ترید میخواید یا برای خرید و برداشت ؟
چند صفحه قبل یکی از دوستان یه لیست از چند صرافی رو گذاشتند که میتونید اون ها رو بررسی کنید

اگر برای ترید میخواید طبق تجربه خودم پیشنهاد میکنم با خارجی هایی که نیاز به وریفای ندارند کار کنید
اگر هم برای خرید و برداشت میخواید متاسفانه فعلا گزینه ای ندارم که بهتون پیشنهاد بدم
کلیک کنید تا بازشود...

درود بر شما
کارتون اگر راه نیفتاده دارم بایننس، بفرمایید مبلغ چقدر هست ببینم میتونم در خدمتتون باشم؟

IMG_7979.PNG

عشقا شبکه bnb beacon یا bep2 داره تعطیل میشه
من دو تا کوین chz و band رو این شبکه دارم میخوام انتقال بدم به شبکه bep 20
بعد سایت های mexc و نوبیتکس دپوزیت از این شبکه نداره

شما صرافی میشناسید که از شبکه bep2 دپازیت داشته باشه برای این دو تا کوین؟؟

فک کنم فقط بایننس از bep2 ساپورت میکنه
اکه کسی اکانت بایننس داشت یه ندا بده بهم

فکر کنم ایشون میخوان توی ولتشون نگه دارن و تمایلی به ترید کردنش ندارن وگرنه که هزار راه نرفته و هزار کار نکرده جلوشون بود 😁

البته نمیدونم چقدر این به کارت بیاد اما توی تراست ولت، روی توکن که میری more رو بزن
بعدش Swap to smart chain

اینجوری میشه bep20
توی پنکیک سواپ بکن تتر! اون تتر رو دیگه توی همه صرافیها قبول دارن، راحت میتونی دوباره chz یا هرچیزی بخری

کارمزدهای انتقال و جابجاییت کمتر از این حالته

داداشششش 💀💀💀

یه تئوری دارم , میگم به مقدار واریز کن به بایننس , بعد قاعدتا چون KYC انجا ندادی نمیتونی کاری بکنی , بعد تیکت بزن پشتیبانی بگو عه من خبر نداشتم و از این داستانا ...
قاعدتا باید بهت اجازه برداشت بدن , بعد برداشت بزن رو ERC20

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
درود بر تو
اینکه اَظهَرُ مِنَ الشَّمسِ هیچ صرافی خوب ایرانی وجود نداره، ولی همچنان پای لیستی که گذاشتم به عنوان انتخاب میان بد و بدتر هستم
شما بفرمایید با کدومشون مشکلی داشتی و چه مشکلی تا بگم بچه های پایگاه فوراً رسیدگی کنن 😀

P.S: همین بچه های P.T دست به دست بدید یک صرافی بزنید دیگه، منم مشتریتون میشم 😀
یکشیون که خیلی باحال بود ! روی پیامک ورود مشکل داشتم و وقتی با پشتیبانی چت کردم , خیلی راحت گفت ما مشکلی نداریم مشکل از شماست برو گوشیتو عوض کن !
s0430.gif

یک سری از سایتهایی که معرفی کردید اصلا پلتفرم ترید نیستن , پلتفرم خرید و فروش به خود سایت هستن
اونهایی هم که پلتفرم ترید بودن چندتاشون رو تست کردم که بدون استثنا روی احراز هویت به بهانه های واحی به مشکل برخوردم و هر سری الکی احراز هویت رو رد میکردن !
به نظرم با خودشون فکر کردن که اگر احراز هویت رو رد کنیم مثلا نشون میده خیلی باکلاسیم ! یا خیلی قانون مداریم !

در مورد بایننس هم نمیدونم یادتون هست یا نه , که سال 2017-2018 بایننس ایرانی ها رو احراز هویت میکرد بعد تقریبا در سال 2019 بخاطر تحریم ها احراز هویت ایرانی رو لغو کرد ولی بدون احراز هویت میشد همچنان فعالیت کرد

من خودم اون زمان اکانت وریفای شده داشتم که بعد از جریان تحریم , پیام دادن تا فلان تاریخ موجودیتون رو برداشت کنید و منم برداشت زدم
اما نکته ای که میخوام بگم اینه که بعدها در سال 2021 که من دوباره با همون اکانت وریفای شده لاگین کردم دیدم همچنان همون پیغام 2 سال قبل رو نمایش میده که بیا برداشت بزن و از این داستانا !!!!

اگر هم یادتون باشه در 2021 یه دوره با آی پی هلند و آلمان مشکل داشت و وقتی با این 2 آی پی لاگین میکردی موجودی رو فریز میکرد و میگفت باید احراز هویت کنید

در اون زمان یه سری از دوستانی که اینجا بودن از همین طرق برداشت زدن , بخاطر همین گفتم واریز کن و بگو خبر نداشتم و درخواست برداشت بده

حداقل در این مورد من تا الان نشنیدم بایننس موجودی کسی رو بلاک کنه و پس نده

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
مدتی هست که دارم با شبکه پالیگان کار میکنم , واقعا در عجبم که تقریبا اکثر جاها همچنان تتر بر روی شبکه ترون اولویت اول هست در حالی که کامزد تتر بر روی ترون تقریبا به 1.5$ رسیده ولی کارمزد شبکه پالیگان عملا نزدیک صفر هست ! تا الان بیشترین کارمزدی که دادم فکر کنم 2 سنت بوده !!
44.gif

یکی از دلایل محبوبیت تتر بر روی شبکه ترون همین کارمزد پایین بود که اون زمان کارمزد شبکه اتریوم خیلی بالا رفت و ملت بخاطر کارمزد کوچ کردند روی شبکه ترون
پس اگر مبنا کارمزد کمتر هست قاعدتا باید الان همه با شبکه پالیگان کار کنند ولی در عمل شبکه ترون همچنان اولویت اول هست !

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
ماشاءالله به بچه های پی.تی، یک مقدار حجم معاملات رو بیارید پایین ما هم بتونیم تو بحث شرکت کنیم، معاملاتتون فقط میلیون دلاریه 😁

بر طبق مصوبه هیأت دولت جمهوری اسلامی ایران رمزارزها مشمول حمایت و ضمانت دولت و **** بانکی نبوده و استفاده از آن در مبادلات داخل کشور مجاز نیست.
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران
این ک دوس داری تو همه بحثا شرکت کنی بدون اطلاع نظر بدی خیلی جالبه واسم یه سرچی هم میزنی از یه سایت خبری کپی میکنی فقط برای اینکه یه حرفی زده باشی
ایشون گفت نمیشه نقد کرد اون مقدار پولو گفتم فروشنده معتبر خودرو میشناسم سرچ کنید (سفیرخودرو بنده ازشون با تتر اپتیما 2016 خرید کردم 1401 ) ملکم داره خرید و فروش میشه با تتر کف تهران ک گفتم تجربشو ندارم واسه همین کسیو نمیشناسم . دیگه اینکه شما میترسی و میگی غیرقانونیه خرید با کریپتو و از این حرفای خاله زنکی میزنی دیگه من حرفی ندارم !

Captive

لایک‌ها
16,664

Reza Shekarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
داداش این چیزا که عادیه :ROFLMAO::ROFLMAO: ایرانی گردن نگیر ترین است

یکشیون که خیلی باحال بود ! روی پیامک ورود مشکل داشتم و وقتی با پشتیبانی چت کردم , خیلی راحت گفت ما مشکلی نداریم مشکل از شماست برو گوشیتو عوض کن !

بله همینطوره، به نظرم همه دنبال پلتفرم خرید و فروش بودید که اون لیست رو گذاشتم

یک سری از سایتهایی که معرفی کردید اصلا پلتفرم ترید نیستن , پلتفرم خرید و فروش به خود سایت هستن

خیلی از مدیران اینها بیسوادن چه انتظاری داری برادر
ضمناً موارد برتری هم توی اون لیست هست که احراز هویتشون اتوماتیک با دوربین دستگاه انجام میشه، فکر کردی الکی معرفیشون کردم 😁

اونهایی هم که پلتفرم ترید بودن چندتاشون رو تست کردم که بدون استثنا روی احراز هویت به بهانه های واحی به مشکل برخوردم و هر سری الکی احراز هویت رو رد میکردن !
به نظرم با خودشون فکر کردن که اگر احراز هویت رو رد کنیم مثلا نشون میده خیلی باکلاسیم ! یا خیلی قانون مداریم !

داداش وقتی KYC اجباری باشه ولی نباشی که اصلا آدرس برای حسابت Generate نمیکنه بخوای ارسال کنی 🤐 ولی از ایرانی بازیت خوشم اومد 🤣

در اون زمان یه سری از دوستانی که اینجا بودن از همین طرق برداشت زدن , بخاطر همین گفتم واریز کن و بگو خبر نداشتم و درخواست برداشت بده

خوب فرمایشات شما مال زمانی هست که سیاست های جدید KYC رو اعمال نکرده بود، الان Binance Risk هوشش بالا رفته و مثل آب خوردن Withdrawal رو Suspend میکنه و تا KYC مجددت تایید نشه اجازه برداشت نمیده 🥶

حداقل در این مورد من تا الان نشنیدم بایننس موجودی کسی رو بلاک کنه و پس نده

ببین دو حالت در جهان کریپتویی وجود داره، یکی چیزایی که ایرانیها استفاده میکنند یکی اونی که تمام دنیا 😂 پالیگان خیلی وقته بهترین عملکرد در سرعت، کارمزد و یکپارچگی رو داره و من ۲ ساله تمام تراکنشام روی پالیگانه، البته بستگی به پلتفرم هم داره مثلا روی بایننس C-Chain معمولاً به صرفه تره ولی OKex همون پالیگان، ترون کلا از معادلات داره حذف میشه و همین دیروزم Circle صدور توکن های USDC رو روی ترون متوقف کرد

مدتی هست که دارم با شبکه پالیگان کار میکنم , واقعا در عجبم که تقریبا اکثر جاها همچنان تتر بر روی شبکه ترون اولویت اول هست در حالی که کامزد تتر بر روی ترون تقریبا به 1.5$ رسیده ولی کارمزد شبکه پالیگان عملا نزدیک صفر هست ! تا الان بیشترین کارمزدی که دادم فکر کنم 2 سنت بوده !!
44.gif

یکی از دلایل محبوبیت تتر بر روی شبکه ترون همین کارمزد پایین بود که اون زمان کارمزد شبکه اتریوم خیلی بالا رفت و ملت بخاطر کارمزد کوچ کردند روی شبکه ترون
پس اگر مبنا کارمزد کمتر هست قاعدتا باید الان همه با شبکه پالیگان کار کنند ولی در عمل شبکه ترون همچنان اولویت اول هست !

اینجا محلی برای گفتگو هست دیگه 😃 اینکه کی بدون علم سخن میگه که مشخصه چون با اینکه دوستان سعی کردن شمارو متوجه کنن ولی همچنان در برابر فهمیدن مقاومت میکنید، من سر جدل با شما ندارم و دوست داشتم سخنان شما حقیقت داشت ولی چه بپذیری چه نه این معاملات حمایت قانونی نداره، شما هم خواه پند گیر خواه ملال

اِنشاءالله که با این اسکرین شات برود میخ آهنین در سنگ! ما هرگز دست از امیدواری برنمیداریم 😃

IMG_7982.PNG

این ک دوس داری تو همه بحثا شرکت کنی بدون اطلاع نظر بدی خیلی جالبه واسم یه سرچی هم میزنی از یه سایت خبری کپی میکنی فقط برای اینکه یه حرفی زده باشی
ایشون گفت نمیشه نقد کرد اون مقدار پولو گفتم فروشنده معتبر خودرو میشناسم سرچ کنید (سفیرخودرو بنده ازشون با تتر اپتیما 2016 خرید کردم 1401 ) ملکم داره خرید و فروش میشه با تتر کف تهران ک گفتم تجربشو ندارم واسه همین کسیو نمیشناسم . دیگه اینکه شما میترسی و میگی غیرقانونیه خرید با کریپتو و از این حرفای خاله زنکی میزنی دیگه من حرفی ندارم !

درود بر شما
قبلا نظرم رو راجع به این موضوع نوشته بودم فدات شم:

ببین باید بگی برای چه نیازی دنبال اعتبارسنجی هستی تا هرکسی بتونه گزینشو معرفی کنه؟ واقعا یک نسخه برای هرکاری جواب نمیده
ولی من نظر کلی خودم رو میگم شاید کمک کرد، من اینهایی که معرفی کردم به لحاظ پوشش شبکه، سرعت عمل، پشتیبانی و ناشناس بودن در مراجع بین المللی 👽 انتخاب کردم، بیت پین جزو صرافی های مشهور هست و سایر فاکتور های مورد نظر من رو هم نداره، اما ممکنه برای نیاز شما بهترین باشه، مثلا این صرافی تا جایی که من دیدم نرخ خریدش از ما بالاتر از جاهای دیگست ولی به درد لای جرز میخوره در کل بخوای حسابش کنی! همه رو هم که آدم نمیتونه KYC کنه مجبوره بهترینشو انتخاب کنه, این از توضیحات کلی.
ولی اگر شما برای نگهداری میپرسی در مبالغ بالا هیچ صرافی CEX در جهان وجود نداره که آدم خیالش راحت باشه ایرانی که جای خودش، DEX هم که اپن سورس ۲-۳ تا گزینه بیشتر نیست، Cold Wallet ها هم حتی بعضی هاشون قبلا باز شدن و کدها ذخیره شدن و دوباره پملپ شدن و باید در مورد اونم احتیاط کرد، خلاصه مطلب باید ببینی ریسک چی رو میپذیری، مثلا خود من هیچوقت پشیمون نیستم که توی FTX سرمایه گذاری کرده بودم چون اگر نتونیتم به دومین صرافی بزرگ جهان اعتماد کنیم پس دیگه چیکار کنیم؟ اتفاقی بود که خارج از کنترل خیلیها رخ داد وگرنه باید با مدیریت تمام صرافی ها آشنایی فامیلی داشته باشی بدونی پشت پرده چه میگذره آیا میشه اعتماد کرد یا خیر

همونطور از فاکتورهای شخصیم مشخصه تنها گزینش پتلفرم هایی که روی خرید و فروش متمرکز هستند مدنظر بود و نه ابزارهای تریدینگ

درود

از نظر شما یک صرافی ایرانی خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟
@Reza Shekarchi

فرار رو به جلو؟ 😃 یه اطلاع میدادی قبلش

کدومتون بودید؟

@Captive لطفاً 23,968# که ناقص ارسال شد رو پاک میفرمایید؟ گزارش تخلف افاقه نکرد

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
یه مقدار از کوینکس ooe انتقال دادم تراست والت دو روزه نیومده تو والت
تراکنش رو نگاه میکنم با سرعت خیلی خیلی پایین داره انجام میشه
فک کنم دو سه ماه طول بکشه
به خاطر سرعت پایینه شبکه هست؟

Captive

لایک‌ها
16,664
فرار رو به جلو؟ 😃 یه اطلاع میدادی قبلش

متاسفانه متوجه منظورتون نشدم.

@Captive لطفاً 23,968# که ناقص ارسال شد رو پاک میفرمایید؟ گزارش تخلف افاقه نکرد

گزارش کردید که دابل پست پاک بشه ولی من پست اضافی نمیبینم و اینکه خودتون هم میتونید پاک کنید نباید مشکلی باشه.

@Reza Shekarchi

Captive

لایک‌ها
16,664
یه مقدار از کوینکس ooe انتقال دادم تراست والت دو روزه نیومده تو والت
تراکنش رو نگاه میکنم با سرعت خیلی خیلی پایین داره انجام میشه
فک کنم دو سه ماه طول بکشه
به خاطر سرعت پایینه شبکه هست؟

برداشتتون تایید شده؟ ( تو شبکه اومده؟ )

شاید کانفرم نشده و تراستتون فقط بالانس تایید شده رو نمایش میده

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
برداشتتون تایید شده؟ ( تو شبکه اومده؟ )

شاید کانفرم نشده و تراستتون فقط بالانس تایید شده رو نمایش میده
آره تایید شده
تراست والت چیزی نیومده
با همین سرعت پیش بره سالها طول میکشه شاید خواست خداست ثروتمند میشم😂😂😂
IMG_20240224_215706.jpg

Captive

لایک‌ها
16,664
آره تایید شده
تراست والت چیزی نیومده
با همین سرعت پیش بره سالها طول میکشه شاید خواست خداست ثروتمند میشم😂😂😂
مشاهده پیوست 1329585

با چیز میز وصل شو ببین باز نمایش داده نمیشه؟ + اینکه تراستت آپدیت باشه.

البته من تراست کار نمیکنم صرفا حدس میزنم که از این 2 مورد باشه

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
با چیز میز وصل شو ببین باز نمایش داده نمیشه؟ + اینکه تراستت آپدیت باشه.

البته من تراست کار نمیکنم صرفا حدس میزنم که از این 2 مورد باشه
من این رو از bscscan. نگاه میکنم
همیشه چیز میز وصله
الان آپدیت میکنم ببینم میشه
ممنون

بالا