Reza Shekarchi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 39
- لایکها
- 32
سلام خوبی؟
علت اصلیش اینه که اون اوقات موجودی ندارن، به علاوه ما تو کشوری زندگی میکنیم که بسیار جو امنیتی و سختگیرانه ای رو فعالان اقتصادیش حاکمه و مجبورن درخواست هارو دستی پردازش کنن تا عواقبی براشون پیش نیاد، ولی اگر بشناسنت میتونن بزارن توی Whitelist تا درخواست هات اتوماتیک انجام شه، همونطور که گفتم یکی از فاکتورهای من برای انتخاب اون صرافی ها اتوماسیون بود، بررسیشون کنی چندتایی بینشون هست که آنی درخواست هات رو پردازش میکنن
پی نوشت:ایرانیکارت آخه؟
علت اصلیش اینه که اون اوقات موجودی ندارن، به علاوه ما تو کشوری زندگی میکنیم که بسیار جو امنیتی و سختگیرانه ای رو فعالان اقتصادیش حاکمه و مجبورن درخواست هارو دستی پردازش کنن تا عواقبی براشون پیش نیاد، ولی اگر بشناسنت میتونن بزارن توی Whitelist تا درخواست هات اتوماتیک انجام شه، همونطور که گفتم یکی از فاکتورهای من برای انتخاب اون صرافی ها اتوماسیون بود، بررسیشون کنی چندتایی بینشون هست که آنی درخواست هات رو پردازش میکنن
پی نوشت:ایرانیکارت آخه؟
برای خرید و برداشت لحظه ای میخوام، جایی باشه که موقع برداشت سریع کار آدم رو راه بندازه،
بیشتر برای خرید لحظه ای تتر و ترون و امثالهم میخوام، یه جا قبلاً خرید میکردم ارسالش اتوماتیک و آنی بود ولی ظاهراً بخاطر درگاه به مشکل برخوردن و الان دیگه فعال نیست، فعلا از ایرانیکارت خرید میکنم که اونم هنوز نفهمیدم سیستمش آنی هست یا نه!! یه بار آنی میزنه، یه بار ۲-۳ ساعت بعد میزنه, یه بار ۵-۶ ساعت بعد میزنه !!! کلا نفهمیدم فازش چند چنده!!