• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Reza Shekarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
سلام خوبی؟
علت اصلیش اینه که اون اوقات موجودی ندارن، به علاوه ما تو کشوری زندگی میکنیم که بسیار جو امنیتی و سختگیرانه ای رو فعالان اقتصادیش حاکمه و مجبورن درخواست هارو دستی پردازش کنن تا عواقبی براشون پیش نیاد، ولی اگر بشناسنت میتونن بزارن توی Whitelist تا درخواست هات اتوماتیک انجام شه، همونطور که گفتم یکی از فاکتورهای من برای انتخاب اون صرافی ها اتوماسیون بود، بررسیشون کنی چندتایی بینشون هست که آنی درخواست هات رو پردازش میکنن

پی نوشت:ایرانیکارت آخه؟ 💀💀💀

برای خرید و برداشت لحظه ای میخوام، جایی باشه که موقع برداشت سریع کار آدم رو راه بندازه،

بیشتر برای خرید لحظه ای تتر و ترون و امثالهم میخوام، یه جا قبلاً خرید میکردم ارسالش اتوماتیک و آنی بود ولی ظاهراً بخاطر درگاه به مشکل برخوردن و الان دیگه فعال نیست، فعلا از ایرانیکارت خرید میکنم که اونم هنوز نفهمیدم سیستمش آنی هست یا نه!! یه بار آنی میزنه، یه بار ۲-۳ ساعت بعد میزنه, یه بار ۵-۶ ساعت بعد میزنه !!! کلا نفهمیدم فازش چند چنده!!

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
من خودم از ایکس نوین خرید میکنم ، 2-3 سالی هست باهاشون کار میکنم ، خرید که اتوماتیک و لحظه ای هستش (زمانش هم که به سرعت شبکه کوین مورد نظرتون ربط داره و متغیره) ، برای فروش هم از زمان درخواست تا واریز وجه به حسابتون 24 ساعت طول میکشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
پی نوشت:ایرانیکارت آخه؟ 💀💀💀
98% خریدم از ایرانیکارت پرفکت مانی هست که خب اونم به خاطره ها پیوست !
153xw0n.gif

یه دو سه باری بر حسب نیاز مجبور شدم ازشون کریپتو بخرم ولی قطعا همیشه آخرین گزینه ام برای خرید بودند !

نکته خنده دار تر اینه که موقع خرید یه پیغام داره مبنی بر اینکه اگر خریدتون زیر 100 میلیون باشه سفارش شما به منظور بررسی با 24 ساعت تاخیر انجام میشه !
همون داستان دستور پلیس فتا !!

حالا بخش خنده دارش اینجاست که معقولش اینه که این روال برعکس باشه یعنی برای ارقام بالاتر از 100 میلیون باید مشکوک باشند و نیاز به بررسی داشته باشه نه برای 40-50 دلار خرید !!

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
استاتید با توجه به بالا رفتن کارمزد انتقال بیت کوین و در نتیجه بالا رفتن کارمزد برداشت از صرافی به رقمی حدود 20 تا 80 دلار , به نظرتون برای خریدی معادل هزار دلار برداشت بیت کوین روی شبکه بایننس BEP20 معقول هست ؟
283.gif

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
استاتید با توجه به بالا رفتن کارمزد انتقال بیت کوین و در نتیجه بالا رفتن کارمزد برداشت از صرافی به رقمی حدود 20 تا 80 دلار , به نظرتون برای خریدی معادل هزار دلار برداشت بیت کوین روی شبکه بایننس BEP20 معقول هست ؟
283.gif

سلام

اگر برای کوتاه مدت میخواهید و صرافی مطمئن هست همونجا نگهش دارید اگر نه بزنید به والت شخصی ( شبکه ی اصلی )

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
کسی از دوستان BONK داره؟

از اکتبر تقریبا 170 برابر رشد کرد !! و الان در راه برگشت هست

Screenshot 2024-01-19 153908.png

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اساتید به نظرتون شیبا میتونه یه حرکتی مثل دوره قبل دوج بزنه 200-300 برابر بشه ؟
283.gif

دارم فکر میکنم از الان ذره ذره
153xw0n.gif
شیبا جمع کنم شاید یه حرکتی این چنینی بزنه

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
283.gif

153xw0n.gif
یعنی جای بیت کوین رو بگیره؟

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
283.gif

153xw0n.gif
اساتید نیستم ولی به نظرم تا 10 سال حرکات نرم خواهد بود..
اون حرکات شارپی لازم بود برای شرایط کرونا و شناختن کریپتو به عموم

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یعنی جای بیت کوین رو بگیره؟
نه دیگه در این حد
25r30wi.gif

یه حرکتی مثل دوج در 2021 بزنه راضیم
44.gif

اساتید نیستم ولی به نظرم تا 10 سال حرکات نرم خواهد بود..
اون حرکات شارپی لازم بود برای شرایط کرونا و شناختن کریپتو به عموم
اون حرکات شارپی اولین بار نبود اتفاق میوفتاد , سال 2017 هم همین داستان تکرار شده بود
البته الان چون کریپتو از همه طرف زیر ذره بین رفته احتمال اینکه جهش ها کمتر بشه زیاده

اصل ماجرا اینه که من همیشه از 2017 حس خوبی نسبت به دوج داشتم ولی متاسفانه اصلا سمتش نرفتم فقط چند ماه قبل از بول مارکت 2021
هزارتا دوج معادل 2.5$ خریدم که بعدا نگم چرا نخریدم
Screenshot 2024-01-24 232643.png

بعد هم که بول مارکت شروع شد یه روز صبح از خواب بیدار شدم دیدم اوه !
48.gif
موجودی دوج از 3$ شد 9$ ! و بعد از چند روز شد 50$ !

منم با خودم گفتم خب تقریبا 20 برابر شده دیگه بسه و فروختم ! غافل از اینکه این قرار پرواز کنه !
154fs232528.gif

حالا به جبران این ماجرا گفتم این دفعه یه حرکتی بزنم شاید 5 سال دیگه از این فلاکت در اومدیم ! فکر میکنم در ماه پول 2 تا پیتزا دادم

البته خودم به شیبا امیدی ندارم چون حسم میگه شیبا رشدش رو در بدو ورود داده , بعیده دوباره تکرار کنه , حالا بول مارکت شروع بشه نهایت در چند برابر بشه

Reza Shekarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
تجربه همین باخت ها چراغ راه بُرد های آینده است 🤝

نه دیگه در این حد
25r30wi.gif

44.gif

اون حرکات شارپی اولین بار نبود اتفاق میوفتاد , سال 2017 هم همین داستان تکرار شده بود
البته الان چون کریپتو از همه طرف زیر ذره بین رفته احتمال اینکه جهش ها کمتر بشه زیاده

اصل ماجرا اینه که من همیشه از 2017 حس خوبی نسبت به دوج داشتم ولی متاسفانه اصلا سمتش نرفتم فقط چند ماه قبل از بول مارکت 2021
مشاهده پیوست 1329261

48.gif

منم با خودم گفتم خب تقریبا 20 برابر شده دیگه بسه و فروختم ! غافل از اینکه این قرار پرواز کنه !
154fs232528.gif

حالا به جبران این ماجرا گفتم این دفعه یه حرکتی بزنم شاید 5 سال دیگه از این فلاکت در اومدیم ! فکر میکنم در ماه پول 2 تا پیتزا دادم

البته خودم به شیبا امیدی ندارم چون حسم میگه شیبا رشدش رو در بدو ورود داده , بعیده دوباره تکرار کنه , حالا بول مارکت شروع بشه نهایت در چند برابر بشه

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
دوستان این آدرس هایی که توی نوبیتکس برای دریافت مثلا بیت کوین ساخته میشه چطور هست دقیقا؟
مثلا الان یه نفر یه کیف پولی داخل نوبیتکس ساخته و از خارج کشور براش 0.0054 بیت کوین واریز شده
حالا بعدا این شخص مقداریش رو از طریق نوبیتکس فروخته و ریالیش رو دریافت کرده
اما الان که آدرس بیت کوینش رو مثلا داخل مثلا Blockchain.com میزنیم مقدار موجودی بیت کوین کیف همون 0.0054 هست و هیچ خروجی نداشته
5455.jpg

خب این یعنی وقتی اون بابا بیت کوینش رو از طریق نوبیتکس فروخته عملا داخل بازار معامله ای رخ نداده و فقط فروخته به خود نوبیتکس؟

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
دوستان این آدرس هایی که توی نوبیتکس برای دریافت مثلا بیت کوین ساخته میشه چطور هست دقیقا؟
مثلا الان یه نفر یه کیف پولی داخل نوبیتکس ساخته و از خارج کشور براش 0.0054 بیت کوین واریز شده
حالا بعدا این شخص مقداریش رو از طریق نوبیتکس فروخته و ریالیش رو دریافت کرده
اما الان که آدرس بیت کوینش رو مثلا داخل مثلا Blockchain.com میزنیم مقدار موجودی بیت کوین کیف همون 0.0054 هست و هیچ خروجی نداشته
مشاهده پیوست 1329279

خب این یعنی وقتی اون بابا بیت کوینش رو از طریق نوبیتکس فروخته عملا داخل بازار معامله ای رخ نداده و فقط فروخته به خود نوبیتکس؟
شما توی نوبیتکس با شخص معامله میکنی و نه نوبیتکس. نوبیتکس واسطه هست و کارمزدش رو بر میداره.این آدرس ها مال خود نوبیتکس هست و اختیارش دست نوبیتکسه.حالا موقع برداشت چه تومن و چه رمز ارز ، نوبیتکس از حسابهایی که در اختیار خودشه به اون فرد پرداخت رو انجام میده.

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
شما توی نوبیتکس با شخص معامله میکنی و نه نوبیتکس. نوبیتکس واسطه هست و کارمزدش رو بر میداره.این آدرس ها مال خود نوبیتکس هست و اختیارش دست نوبیتکسه.حالا موقع برداشت چه تومن و چه رمز ارز ، نوبیتکس از حسابهایی که در اختیار خودشه به اون فرد پرداخت رو انجام میده.
خب این آدرس هایی که نوبیتکس میسازه در اختیار کاربرا قرار میده کلا امنیتی داره؟ مثلا برای نگه داشتن طولانی مدت کوین ها؟

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
خب این آدرس هایی که نوبیتکس میسازه در اختیار کاربرا قرار میده کلا امنیتی داره؟ مثلا برای نگه داشتن طولانی مدت کوین ها؟
تمام صرافی ها همین کارو میکنن
اصولا بدلایل امنیتی مثل هک صرافی ها ، بسته شدن صرافی و بلوکه شدن سرمایه و خیلی فاکتورهای دیگه توصیه میشه که موجودی رو به والت شخصی مثل تراست والت یا والت های دیگه انتقال بدین ، هر وقت خواستین نقد یا تبدیل کنید دوباره به صرافی برگردونین ، کارمزد داره اما امنیتش بالاست البته این به استراتژی تریدر هم بستگی داره یکی میخواد ترید روزانه یا اسکالپ انجام بده از نظر کارمزدی هربار انتقال دادن بصرفه نیست ، اما برای تریدهای بلندمدت قضیه تغییر میکنه

تقریبا بیشتر نهنگ ها هیچوقت به صرافی ها اعتماد نمیکنن خیلی زود بعد از خرید یا فروش دارایی رو به والت های خودشون تو خارج از صرافی انتقال میدن

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
نه دیگه در این حد
25r30wi.gif

44.gif

مشاهده پیوست 1329261

48.gif

154fs232528.gif

به خاطر همین میگم شیبا مارکت کپش بالاست دیگه چقدر میخواد رشد کنه
ارزهای با مارکت کپ پایین بگیر شاید بگیره شایدم نگیره

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
کامزد نوبیتکس برای انتقال بیت کوین به کیف شخصی خیلی بالاست! تقریبا 43 دلار میشه، راه دیگه ای نیست؟!
الان به طور میانگین کارمزد شبکه BTC حدود 0.00015 هست ظاهرا

54555.jpg

این جواب ساپورت نوبیتکسه:

Screenshot 2024-02-03 130840.jpg

Last edited:

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
کامزد نوبیتکس برای انتقال بیت کوین به کیف شخصی خیلی بالاست! تقریبا 43 دلار میشه، راه دیگه ای نیست؟!
الان به طور میانگین کارمزد شبکه BTC حدود 0.00015 هست ظاهرا

مشاهده پیوست 1329348

این جواب ساپورت نوبیتکسه:

مشاهده پیوست 1329349
روی شبکه bep20 منتقل کن 0.2 دلار میشه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
عشقا صرافی یا سایت ایرانی سراغ دارید بشه بالای ۲۵ میلیون برای خرید تتر واریز کرد؟

بالا