S H 4 H 4 i3
Registered User
- نوشتهها
- 1,573
- لایکها
- 1,482
بلهیعنی از صرافی بخره بعد برداشت کنه به والت شخصی؟
بلهیعنی از صرافی بخره بعد برداشت کنه به والت شخصی؟
انگار یکی از این قدیمیا فرار کرده..ایرانیاگه بخواهید ریالی خرید کنید خب سایت های ایرانی که قدیمی هستند پیشنهاد میشن.
اگر دلاری بخواهید خرید کنید میتونید از کوینکس استفاده کنید ولی باید سریع به والت شخصی منتقل کنید چون خیلی بهش اعتباری نیست این روزها
بانک هم این روزها ورشکست میشه چه برسه به صرافی آنلاین که در و پیکری هم نداره...سایت خیلی زیاده به نظرم تو بخش بازارچه ی خود پرشین تولز افرادی که قدیمی هستند و سایت دارن 99% اکی هستند.انگار یکی از این قدیمیا فرار کرده..ایرانی
متاسفانه به دلیل مسائل فرهنگی اجتماعی نمیتونم سایتی رو معرفی کنمایرانی که نرخش مناسبه و با اعتبار چی پیشنهاد میدین؟
جناب شما خودتون انجام نمیدید؟بانک هم این روزها ورشکست میشه چه برسه به صرافی آنلاین که در و پیکری هم نداره...سایت خیلی زیاده به نظرم تو بخش بازارچه ی خود پرشین تولز افرادی که قدیمی هستند و سایت دارن 99% اکی هستند.
متاسفانه به دلیل مسائل فرهنگی اجتماعی نمیتونم سایتی رو معرفی کنم
ایرانی نوبیتکسدوستان اهل فن
اگه یکی برای هولد کردن بخواد بخره ارزی رو و پیش خودش نگه داره نه صرافی
بی دردسترین صرافی معتبر که با ایرانیا موشکیل نداشته باشه یا حتی ایرانی باشه معرفی کنین
اینی که شما میگی برای وقتی هست که از یه صرافی خارجی به صرافی داخلی انتقال انجام بشه و باعث مسدود شدن حساب مبدا بشه ، انتقال از صرافی داخلی یا خارجی به کیف پول شخصی ( حالا چه سرد چه گرم ) یا برعکسش ( انتقال از کیف پول شخصی به صرافی داخلی ) تا اونجایی که من اطلاع دارم مشکلی نداره ، بازم اگه اشتباه میگم دوستان اصلاح کنننوبیتکس یکی از صرافی های پیشونی سفید در تمام دنیا هست و به محض انتقال به آدرس های این صرافی حسابتون از مبدا مسدود میشه، لطفا دیگران رو توی چاله نندازید! والکس، بیت بین و رمزینکس هم بین معروف ها شناسایی شده هستند،
قصد بنده چاله و چاه نیست عزیز خودم این دوتارو دارم استفاده میکنم هفتگی 3k هم انتقال دارم بین این دوتا صرافی هیچ مشکلی هم پیش نیومده و فعلا اوکی هست مکسی با ایران . اتفاقا چون قرار نیست داخل صرافی نگه داره موردی واسشون پیش نمیاد البته درست میگی باید کلا احتیاط کنن و پولو مستقیم نزنن به صرافی خارجی البته این مبالغ خرد هیچ کس دنبالش نیست و نخواد بودنوبیتکس یکی از صرافی های پیشونی سفید در تمام دنیا هست و به محض انتقال به آدرس های این صرافی حسابتون از مبدا مسدود میشه، لطفا دیگران رو توی چاله نندازید! والکس، بیت بین و رمزینکس هم بین معروف ها شناسایی شده هستند، برای بهترین نرخ از پلتفرم هایی که با API نرخ های لحظه ای رو استعلام میدن استفاده و مقایسه کنید، اتفاقا اینکار باعث رقابتی تر شدن فضا هم میشه، مخصوصا دوست عزیزی که گفت هدفش فقط خرید هست و نمیخواد توی صرافی نگهداری کنه، برای مثال:
مقایسه قیمت فروش و خرید ارز دیجیتال در صرافی ها - میهن بلاکچین
صفحه مقایسه قیمت صرافی ارز دیجیتال میهن بلاکچین عرضه شده است تا کاربران به قیمت خرید و فروش بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال در اکسچنج یا صرافی ایرانی دسترسی داشته باشد و بهترین قیمت خرید و فروش ارز دیجیتال را برای معامله انتخاب کنند.mihanblockchain.com
اینی که شما میگی برای وقتی هست که از یه صرافی خارجی به صرافی داخلی انتقال انجام بشه و باعث مسدود شدن حساب مبدا بشه ، انتقال از صرافی داخلی یا خارجی به کیف پول شخصی ( حالا چه سرد چه گرم ) یا برعکسش ( انتقال از کیف پول شخصی به صرافی داخلی ) تا اونجایی که من اطلاع دارم مشکلی نداره ، بازم اگه اشتباه میگم دوستان اصلاح کنن
قصد بنده چاله و چاه نیست عزیز خودم این دوتارو دارم استفاده میکنم هفتگی 3k هم انتقال دارم بین این دوتا صرافی هیچ مشکلی هم پیش نیومده و فعلا اوکی هست مکسی با ایران . اتفاقا چون قرار نیست داخل صرافی نگه داره موردی واسشون پیش نمیاد البته درست میگی باید کلا احتیاط کنن و پولو مستقیم نزنن به صرافی خارجی البته این مبالغ خرد هیچ کس دنبالش نیست و نخواد بود
از کدوم صرافی پول پارو میکنی ؟
صرافی ها جدیدا دیگه همه KYC میخوان لعنتیا باید با این درپیتا کار کنیماز کدوم صرافی پول پارو میکنی ؟
مشاهده پیوست 1328786
بیترکس این ایمل رو فرستاده
یادمه کلا 2100 تا دوج کوین داشتم اونجا
حالا 4000 دلار رو ار کجا آورده نمیدونم
نه بابا این بیترکس دیگه جمع شد فقط میشه برداشت زد که حساب من خیلی وقته مسدود شده هر چی هم ایمیل زدم به جواب نرسیدم بی خیال شدممراقب باش فیک نباشه برای گرفتن مدارک و اطلاعات.
نه بابا این بیترکس دیگه جمع شد فقط میشه برداشت زد که حساب من خیلی وقته مسدود شده هر چی هم ایمیل زدم به جواب نرسیدم بی خیال شدم