• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

اگه بخواهید ریالی خرید کنید خب سایت های ایرانی که قدیمی هستند پیشنهاد میشن.

اگر دلاری بخواهید خرید کنید میتونید از کوینکس استفاده کنید ولی باید سریع به والت شخصی منتقل کنید چون خیلی بهش اعتباری نیست این روزها

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
اگه بخواهید ریالی خرید کنید خب سایت های ایرانی که قدیمی هستند پیشنهاد میشن.

اگر دلاری بخواهید خرید کنید میتونید از کوینکس استفاده کنید ولی باید سریع به والت شخصی منتقل کنید چون خیلی بهش اعتباری نیست این روزها
انگار یکی از این قدیمیا فرار کرده..ایرانی
ایرانی که نرخش مناسبه و با اعتبار چی پیشنهاد میدین؟

Captive

لایک‌ها
16,664
انگار یکی از این قدیمیا فرار کرده..ایرانی
بانک هم این روزها ورشکست میشه چه برسه به صرافی آنلاین که در و پیکری هم نداره...سایت خیلی زیاده به نظرم تو بخش بازارچه ی خود پرشین تولز افرادی که قدیمی هستند و سایت دارن 99% اکی هستند.

ایرانی که نرخش مناسبه و با اعتبار چی پیشنهاد میدین؟
متاسفانه به دلیل مسائل فرهنگی اجتماعی نمیتونم سایتی رو معرفی کنم :D

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
بانک هم این روزها ورشکست میشه چه برسه به صرافی آنلاین که در و پیکری هم نداره...سایت خیلی زیاده به نظرم تو بخش بازارچه ی خود پرشین تولز افرادی که قدیمی هستند و سایت دارن 99% اکی هستند.

متاسفانه به دلیل مسائل فرهنگی اجتماعی نمیتونم سایتی رو معرفی کنم :D
جناب شما خودتون انجام نمیدید؟
منم دنبال یجای مناسب هستم
قبلا یه صرافی بودم که جمع کردش البته پول کسی رو بالا نکشید به دلایل دیگر جمع کردش

septemer

Registered User
لایک‌ها
368

Reza Shekarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
نوبیتکس یکی از صرافی های پیشونی سفید در تمام دنیا هست و به محض انتقال به آدرس های این صرافی حسابتون از مبدا مسدود میشه، لطفا دیگران رو توی چاله نندازید! والکس، بیت بین و رمزینکس هم بین معروف ها شناسایی شده هستند، برای بهترین نرخ از پلتفرم هایی که با API نرخ های لحظه ای رو استعلام میدن استفاده و مقایسه کنید، اتفاقا اینکار باعث‌ رقابتی تر شدن فضا هم میشه، مخصوصا دوست عزیزی که گفت هدفش فقط خرید هست و نمیخواد توی صرافی نگهداری کنه، برای مثال:

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
نوبیتکس یکی از صرافی های پیشونی سفید در تمام دنیا هست و به محض انتقال به آدرس های این صرافی حسابتون از مبدا مسدود میشه، لطفا دیگران رو توی چاله نندازید! والکس، بیت بین و رمزینکس هم بین معروف ها شناسایی شده هستند،
اینی که شما میگی برای وقتی هست که از یه صرافی خارجی به صرافی داخلی انتقال انجام بشه و باعث مسدود شدن حساب مبدا بشه ، انتقال از صرافی داخلی یا خارجی به کیف پول شخصی ( حالا چه سرد چه گرم ) یا برعکسش ( انتقال از کیف پول شخصی به صرافی داخلی ) تا اونجایی که من اطلاع دارم مشکلی نداره ، بازم اگه اشتباه میگم دوستان اصلاح کنن

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
نوبیتکس یکی از صرافی های پیشونی سفید در تمام دنیا هست و به محض انتقال به آدرس های این صرافی حسابتون از مبدا مسدود میشه، لطفا دیگران رو توی چاله نندازید! والکس، بیت بین و رمزینکس هم بین معروف ها شناسایی شده هستند، برای بهترین نرخ از پلتفرم هایی که با API نرخ های لحظه ای رو استعلام میدن استفاده و مقایسه کنید، اتفاقا اینکار باعث‌ رقابتی تر شدن فضا هم میشه، مخصوصا دوست عزیزی که گفت هدفش فقط خرید هست و نمیخواد توی صرافی نگهداری کنه، برای مثال:

قصد بنده چاله و چاه نیست عزیز خودم این دوتارو دارم استفاده میکنم هفتگی 3k هم انتقال دارم بین این دوتا صرافی هیچ مشکلی هم پیش نیومده و فعلا اوکی هست مکسی با ایران . اتفاقا چون قرار نیست داخل صرافی نگه داره موردی واسشون پیش نمیاد البته درست میگی باید کلا احتیاط کنن و پولو مستقیم نزنن به صرافی خارجی البته این مبالغ خرد هیچ کس دنبالش نیست و نخواد بود

Reza Shekarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
بنده یک توضیح اجمالی خدمتتون بدم، دوستمون دنبال صرافی معتبر برای خرید بودن که بهشون نوبیتکش توصیه شد و من هشدار دادم، اصلا موضوع این نیست که تراکنش از کدوم سمت انجام میشه و به کجا میره، همه چیز On-chain هست و حتی در صورت گردش ارز غیر متمرکز به شیوه های غیر متمرکز بالاخره یکی از دو سر این زنجیره به صرافی های متمرکز برای مبادلات فیات وصل میشه، اگر پیش فرض ما این باشه که حساب های صرافی X کثیف هست فردا که ایشون (سرمایه گذار نوعی) خواست پول رو برگردونه به صرافی چه تضمینی هست که مشکلی براش داراییشون ایجاد نشه؟‌ چونکه ما تو این چند سال دیدیم چقدر فشار نهادهای کنترلی عرصه رو تنگ و زنجیر رو کوتاه تر کرده و داریم مشکلاتی رو میبینیم که قبلا نمیدیدیم، در بهترین حالت دارایی تحت حضانت ایشون مستقیم به صرافی برنگرده و متضرر نشن اما بالاخره یک نقطه ای برخواهد گشت، این همون مطلبیست که من چند پست قبل نگرانیم رو در موردش ابراز کردم و کسی تجربه ای / پاسخی / چاره ای براش نداشت، به همین خاطر کل صحبت من این هست که باید سعی کنیم با صرافی کار کنیم که حساب هاش تمیز باشه که پیدا کردنش خیلی سخته، تازه اینم هیچ تضمینی نیست چون اگر بعدها هم حساب های این صرافی مشکل دار بشن کل زنجیره هایی که در گذشته هم به اون وصل بودن قابل شناسایی میشن پس ملاک تنها فعل نیست، قبلا یک دوستی تو صفحات قبلی گفته بود اگر بخوان سختگیری کنن برای هیچکس راه گریزی نیست و به نظرم همینطوره

پی نوشت:‌ شاید به نظرتون این سناریو ها بدبینانه است اما تا وقتی واستون اتفاق نیفته جدی نمیگیرینش، توجهتون رو جلب میکنم به ایمیلی که از Coinbase فقط برای تراکنش ۲۰ دلاری اونم ۱۵ ماه پیش به تازگی گرفتم (تازه به نوبیتکسم نبود) روشون نشد واسه ۲۰ دلار ۱۵ ماه پیش بدون هشدار ببندن 😂 خلاصه خواستن بگن آمارتو داریم حواست باشه

Screen Shot 2023-12-13 at 8.41.32 AM.png

اینی که شما میگی برای وقتی هست که از یه صرافی خارجی به صرافی داخلی انتقال انجام بشه و باعث مسدود شدن حساب مبدا بشه ، انتقال از صرافی داخلی یا خارجی به کیف پول شخصی ( حالا چه سرد چه گرم ) یا برعکسش ( انتقال از کیف پول شخصی به صرافی داخلی ) تا اونجایی که من اطلاع دارم مشکلی نداره ، بازم اگه اشتباه میگم دوستان اصلاح کنن
قصد بنده چاله و چاه نیست عزیز خودم این دوتارو دارم استفاده میکنم هفتگی 3k هم انتقال دارم بین این دوتا صرافی هیچ مشکلی هم پیش نیومده و فعلا اوکی هست مکسی با ایران . اتفاقا چون قرار نیست داخل صرافی نگه داره موردی واسشون پیش نمیاد البته درست میگی باید کلا احتیاط کنن و پولو مستقیم نزنن به صرافی خارجی البته این مبالغ خرد هیچ کس دنبالش نیست و نخواد بود

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
حال و روز کوینکس چطوره ؟ میشه فعالیت کرد ؟ شنیدم هک شده بود

پ.ن : الان رفتم کوینکس کارمزد برداشت رو چک کنم که با این صحنه روبرو شدم و رسما فِر خوردم ! 84$ فی برداشت بیت کوین !!
imoksmiley.gif

Screenshot 2023-12-16 110936.png

Last edited:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
1702738446194.png

نهنگ @MR-S ورود کرد به بازار
به زودی منتظر سقوط تاریخی بیتکوین باشید:p

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
من چند ماه پیش دادم یه آیدی کارت امارات برام درست کردن ، باهاش کوکوین رو تا مرحله سوم (بالاترین سطح) وریفای کردم ،با یه قند شکن شخصی هم میرم داخلش
بارها هم پول برداشت و واریز کردم ، دیگه مجبوریم چاره ی دیگه ای نداریم

Reza Shekarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
اگر عضو این صرافی بودید 😁 وطنی ها تپه ای باقی نمیگذارند

Screen Shot 2023-12-17 at 4.12.55 AM.png

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
bitrex.jpg

بیترکس این ایمل رو فرستاده
یادمه کلا 2100 تا دوج کوین داشتم اونجا
حالا 4000 دلار رو ار کجا آورده نمیدونم

Captive

لایک‌ها
16,664

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
مراقب باش فیک نباشه برای گرفتن مدارک و اطلاعات.
نه بابا این بیترکس دیگه جمع شد فقط میشه برداشت زد که حساب من خیلی وقته مسدود شده هر چی هم ایمیل زدم به جواب نرسیدم بی خیال شدم

Reza Shekarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
اتفاقا کاربران همین سایت ها بیشتر هدف فیشینگ قرار میگیرند چون اطلاعاتشون فاش شده، میدونی من هفته ای چندتا ایمیل میگیرم که FTX بهم حال داده و برداشت های منو باز کرده؟ 😂 آدرسی که ازش برات ایمیل اومده رو چک کن ببین از کجاست

نه بابا این بیترکس دیگه جمع شد فقط میشه برداشت زد که حساب من خیلی وقته مسدود شده هر چی هم ایمیل زدم به جواب نرسیدم بی خیال شدم

بالا