• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342

متاسفم :(

مارکت خاصی هم البته اددش نکرده بود.

چقدر احتمال داره کوین هایی که بالای 99 درصد ریختن ( که تعدادشونم الان زیاد شده ! ) روزی که بازار دوباره گاوی بشه و بیت سقفشو بزنه ، بتونن رشد کنن ؟ یا باید تموم شده حسابشون کنیم ؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
چقدر احتمال داره کوین هایی که بالای 99 درصد ریختن ( که تعدادشونم الان زیاد شده ! ) روزی که بازار دوباره گاوی بشه و بیت سقفشو بزنه ، بتونن رشد کنن ؟ یا باید تموم شده حسابشون کنیم ؟
والا بهتره استاد @Captive جواب بدن
ولی از نظر من اگر تیمشون فعال باشن و رو پروژه کار کنن احتمالش هستش و اینکه بستگی به پتانسیل پروژه هم داره که خوب باشه یا نه

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
چه خبر دوستان؟

و بقیه دوستان

درود وقت بخیر
همچنان نظاره گر روند بازار و دو ماهی هست که نقد هستم تو این حداقل ۵-۶ سالی که ترید میکنم
انواع و اقسام روش ها رو تست کردم ، تحلیلی ، غیر تحلیلی و... بکار بردم متاسفانه چیزی جز ضرر نبوده
یه دو سالی هم از بازار دور بودم که به اصرار دوستم دوباره اومدم ببینم رو چطوری می تونم ⁦دست گل جدید آب بدم
😅

پارسال با ۱۲۰۰ دلار ورود کردم ، با فضاحت به ۵۰۰ دلار رسیدم ، دیگه به این نتیجه رسیدم تو این بازار مثل آدمیزاد نمیشه رفتار کرد و باید به قول ما شمالیا گوترمی رفت جلو ، خلاصه با کلی نوسان گیری پول رو به ۲۲۰۰ دلار رسوندم مثل بازی مار پله هستش حالا کی می خواد دوباره نیشش رو بزنه نمیدونم اما دیگه حاشیه سود و ضرر رو رعایت میکنم ، خرید و فروش هیجانی هم گذاشتم کنار

شاید این برداشت من اشتباه باشه اما در نهایت بنظرم هرکسی باید مدل خاص خودش دستش بیاد

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319
خیلی به فضای صرافی غیرمتمرکز علاقه مند شدم
بخصوص بعضی ارزهای یونی سواپ
اگه خوب شناسایی بشن، مثل پپه میشه سود خوبی با سرمایه کم گرفت

Captive

لایک‌ها
16,664

سلام ارادت

به نظر من احتمال اینکه دوباره رشد کنن هست ولی اینکه سقف قیمتی رو بزنن تقریبا برای 80% از کوین ها بعیده

Captive

لایک‌ها
16,664
درود وقت بخیر
همچنان نظاره گر روند بازار و دو ماهی هست که نقد هستم تو این حداقل ۵-۶ سالی که ترید میکنم

خوبه به نظرم :D

انواع و اقسام روش ها رو تست کردم ، تحلیلی ، غیر تحلیلی و... بکار بردم متاسفانه چیزی جز ضرر نبوده
یه دو سالی هم از بازار دور بودم که به اصرار دوستم دوباره اومدم ببینم رو چطوری می تونم ⁦دست گل جدید آب بدم

پارسال با ۱۲۰۰ دلار ورود کردم ، با فضاحت به ۵۰۰ دلار رسیدم ، دیگه به این نتیجه رسیدم تو این بازار مثل آدمیزاد نمیشه رفتار کرد و باید به قول ما شمالیا گوترمی رفت جلو ، خلاصه با کلی نوسان گیری پول رو به ۲۲۰۰ دلار رسوندم مثل بازی مار پله هستش حالا کی می خواد دوباره نیشش رو بزنه نمیدونم اما دیگه حاشیه سود و ضرر رو رعایت میکنم ، خرید و فروش هیجانی هم گذاشتم کنار

شاید این برداشت من اشتباه باشه اما در نهایت بنظرم هرکسی باید مدل خاص خودش دستش بیاد

به نظر من، شما باید یه مقدار از پولتون رو روی کوین های پدر مادر دار سرمایه گذاری کنید ( کوتاه مدت و بلند مدت )

یک مقدار هم بذارید واسه ترید های روزانه و مقداری هم برای اسکالپینگ ( مواقعی که خبر خاصی برای کوین خاصی ) منتشر میشه مثل دوج کوین.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
چه خبر دوستان؟
looksmiley.gif

@mnb1392 @GamesWorld @saeed0c @Business plan @PER$IA

@mehrdadb3 @NightHawk @mhrdd_ygnh

و بقیه دوستان
خبر خاصی نیست , از دور نظاره گر بازار هستم و حسرت خریدهایی که نزدم !
بین دو راهی شیبا و سولانا بودم
283.gif
glassesf.gif
و رفتم در مسیر شیبا
153xw0n.gif

ولی سولانا 50% رفت بالا !
25r30wi.gif

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
نظر شخصی من اینه کوینهایی که 90% سقوط کردن فقط در حالتی برمیگردن که جزء 20 تای اول مارکت باشن , غیر از این بعید میدونم برگشتی داشته باشن

Last edited:

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
trb
دارم مینگرم
یه اصلاح بده به ما شاید ورود زدم اما مطمئن نیستم .
مارکت کپش خوبه
هفتگیش یکم خیلی رفته بالا :|
LINK هم بد نیست

Captive

لایک‌ها
16,664
گالا تو 2 هفته سود 100% ی داد تقریبا...

حواستون باشه بازار هنوز گاوی نشده به نظر من، با احتیاط ترید و سرمایه گذاری کنید.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
گالا تو 2 هفته سود 100% ی داد تقریبا...

حواستون باشه بازار هنوز گاوی نشده به نظر من، با احتیاط ترید و سرمایه گذاری کنید.
ای بابا شانس ما بهم گفتی خوبه ها
فراموش کردم اصلا نگاه بندازم بهش

Mirho3ein

Registered User
لایک‌ها
73
سلام دوستان

حدود 6 ماه دیگه هاوینگ بیت کوین هستش و تجربه ثابت کرده که بعد از هاوینگ دوباره جهش های نجومی اتفاق میفته . هر دوره که یه جهش اتفاق میفته چند تا میم کوین جهش های فوق نجومی دارن. دوره قبلی دوج ، دوره قبلیش ریپل و ... میخوام ببینم نظری دارید که این دوره کدوم ارز احتمالش هست یهو یه سود عجیب غریب بده ؟؟؟؟؟

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353

درود به همه دوستان. من خوابیدم روی یک بَگ بزرگ شـ.ت کوین . ارز های صفحه اول کوین مارکت هیچی ندارم. قبلش هم در تاپیک پست آخرم گفتم چی هست. منتظر بول ران بعدی در 2025 . نظاره گر... :geek: o_O :coffee:

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
50 درصد رو کل فاندم از اول بازار اومد ( منظور همین لگ صعودی یک ماه اخیر )
ولی این هفته یی که گذشت درگیری ها و فشار روانی از بیرون بازار بهم وارد شد
درگیری های فوق سنگینی
و کامل برگشتم اول خط
تو بازار صعودی من ضرر کردم :)
به جد میتونم بگم 90 درصد مارکت کنترل احساسات هست :)
همین حینی که من 50 درصد ضرر کردم
میتونستم اگر احساساتم رو کنترل کنم به راحت ترین شکل ممکن 50 درصد دیگه رو فاندم بیارم :)

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سلام
این بیت فانتوم راهی هست بتونم نقدش کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

فایل های ضمیمه

• IMG_20231114_084600.jpg
    IMG_20231114_084600.jpg
    36.9 KB · نمایش ها: 14
بالا