• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Reza Shekarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
نمیدونم چرا شما اینجا نشستی فوری یکی چیزی بگه مچشو بگیری و بهش تیکه بندازی که آهای دیدی اشتباه میکردی و حق با من بوده؟ چرا انقدر دنبال اثبات خودتی برادر؟ ما همه شمارو قبول داریم نیازی به تقلا نیست، هیچکس هم تو این مارکت بی خطا نیست، بیت هم قرص و‌ محکم پوزیشن رو‌ حفظ کرده و یه تقه میخواد برای رد کردن ۳۳ که دیر یا زود حاصل میشه، ضمنا همونطور که در مورد توافق با شیطان بزرگ پیش بینی میکردم و جنابعالی طعنه میزدی میبینی که علارغم اتفاقات سال گذشته داره حاصل میشه 😁 صبوری باید از خصوصیات بارز تریدر بزرگی چون شما باشه، به جای تک محوری کردن فضا و متکلم وحده بودن اجازه بده همه با خیالی آسوده از دانش شما استفاده کنن نه طعنه شنیدن و بتونن اظهار نظر خودشون رو هم داشته باشن

شما به طور کلی این نکته رو در نظر داشته باش که مکانیزم تقسیم Reward برای Staking نسبت مستقیم با تعداد Staker ها داره، برای همینه همیشه Shitcoin ها APR بالایی دارن چون Staker زیادی ندارن بنابراین به هرکس سهم بالایی از تقسیم Reward ها میرسه، من خودم AXS رو Stake میکنم که یه زمانی ٪260 درصد میرسید به هرکی تا همین چندماه پیش هم ٪60 میرسید الان %36 میرسه ولی انقدر ریزش داره همیشه تو ضرری و اینکه ٪۳۰۰۰ از ATH خودش فاصله داره :censored: هرچقدر تو کف میخریم باز کف جدیدی ثبت میکنه :ROFLMAO: ولی چاره ای نیست دیگه Reward قابل توجه بخوای گزینه های زیادی نداری توکن AXS و توی Altcoin ها هم Ape

چه قدر کمه ریواردش 10000 ترون استیک کنی روزی 1.3 بهت میده
قدیما خوب بودها فی تراکنشش از همه ارزونتر بودش

خبر خوش اینکه بازیابی نقدینگی های FTX به ۷ میلیارد دلار رسید و فقط ۱.۷ میلیارد دلار دیگه برای بازپرداخت بدهی ها کسری دارن که از قضا دارایی های منم جزو همون دستست، از آسمون یک سنگ بباره میخوره تو کله من :cry: البته بعد از انتشار این گزارش ۲۳۰ میلیون دلار دیگه هم از املاک باهامای این شرکت به وکلایی که در حال بازیابی دارایی ها هستند واگذار شده، به علاوه در حالی که سهام ۵۰۰ میلیون دلاری FTX در کمپانی Anthropic AI که توسعه دهنده ربات هوش مصنوعی Claude و رقیب ChatGPT در حال فروش بود با موفقت چشمگیر این ربات فروش سهام توسط وکلای FTX برای سوددهی بیشتر متوقف شده که برآیند همه این اخبار مثبت افزایش ارزش توکن FTT به میزان قابل توجهی (%28) بوده، همینطور اخباری از عملیاتی شدن پروژه صرافی FTX 2.0 شنیده میشه، به نظرم اگر ورشکستی FTX با موفقیت جمع و جور شه حتما کل بازار تحت تاثیر مثبت قرار خواهد گرفت

پ.ن: برادر شما کد مشتری رو از FTX دریافت کردی برای طلبت؟!

b0a68bdf-6165-4897-b2a6-8333d3ce56b5.jpg

من ۶۰۰ ۷۰۰ دلار روی FTX داشتم.
کم کم شروع کنید به خرید. حدود ۶ ماه الی ۱ سال وقت هست برای خرید. سعی کنید هر چند کم ولی بخرید.
تارگت سال ۲۰۲۵ من برای بیت کوین حداقل ۱۸۰ هزار دلار هست.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
نمیدونم چرا شما اینجا نشستی فوری یکی چیزی بگه مچشو بگیری

سلام از بندست.

اگر منظورتون به من هست که باید خدمتتون عرض کنم که کاربر mnb1392 یکی از دوستان خوب این بخش و تاپیک هست و من اصلا تیکه ننداختم خودشون هم من رو میشناسن و نیازی نیست شما نگران ایشون باشی، حرف و نظر ایشون هم میتونه درست باشه، اما من کلمه ی اگر رو واسه ایشون بولد کردم که بگم همه چیز به اگر ربط داره و قطعیتی وجود نداره و با توجه به این مسئله من نظرم این بود که مقداری نقد کنم، بعد از فروش من اگر بازار صعودی بشه من چیزی رو از دست ندادم و اگر ریزشی هم بشه من مقداری نقد کردم و غصش رو نمیخورم :D

در مورد شیطان بزرگ و شیطان کوچک هم قطعا بقیه دوستان میتونن نظر بدن :دی با این حال به عنوان یک کاربر میتونم به شما پیشنهاد بدم که بهتره اطلاع خوبتون رو در اختیار بقیه بذارید و دنبال حاشیه نباشید.

درود ساتوشی بر شما.

Captive

لایک‌ها
16,664
این نکته رو هم اضافه کنم که بازارهای مالی و کلا بحث سرمایه گذاری و ترید ادعا بر نمیداره، هر چقدر که بیشتر بدونی و بیشتر میخونی میفهمی هیچی نمیدونی، منتهی من بعضی مواقع یک سری پست ها و حرف هایی که بعضی از کاربرها میزنن رو نقل قول میگیرم که بهشون یادآوری کنم قبلا چه حرفی زدن و نظر خودشون قبلا چی بوده.

بر فرض مثال وقتی یک نفر پست میذاره که کپتیو آدم بدی هست چون گفته وقت خریده :D تا صبح هم که شده میگردم پست هایی که خودش پیشنهاد خرید داده رو میزنم تو چشمش که در جریان باشه.

این قضیه رو با مسئله مربوط به کاربر mnb1392 قاطی نکنید.

Captive

لایک‌ها
16,664
کل #فلامینگو ها رو هم تبدیل به نئو کردم، 40-50% روزانه سود داد که مشخص بود اینم فیک هست، دوباره بریزه مقداری نئو رو تبدیل به فلامینگو میکنم.

#آربیتراژ

فلامینگو ریخت، مقداری نئو دوباره به فلامینگو تبدیل کردم با 25% سود.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
ضمنا همونطور که در مورد توافق با شیطان بزرگ پیش بینی میکردم و جنابعالی طعنه میزدی میبینی که علارغم اتفاقات سال گذشته داره حاصل میشه 😁
ربط توافق با شیطان بزرگ و بازار کریپتو رو متوجه نمیشم!

Reza Shekarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
وقتی میپرید وسط یک بحثی که ربطی بهتون نداشته و در جریانش نبودید معلومه متوجه نمیشید، به فراخور زمان و نوسانات شدید ارز و معاملات کریپتو من وسط پستم یک اشاره ای کوچک به این موضوع داشتم که بعد متوجه شدم دلواپس مثل جنابعالی زیاد هست که برای عقده گشایی در دنیای مجازی با چماغ وایسه هر کاربری یک کلمه کم و زیاد گفت بهش‌ تذکر بده، به هر حال ریزش کاربر و تعطیلی انجمن بی دلیل نیست! چند وقت بعد باز جناب Captive سخن پیشین من در این مورد رو یادآوردی کردند بنده هم مجبور شدم از مدعای خودم دفاع کنم و از ایشون بخوام صبور باشند، همین! اگر هم نقدی به ایشون کردم چند برابر از مطالب مفیدشون استفاده کردم، ولی جنابعالی نه تنها سودی نداری بلکه با ریپلای کردن بنده و به پاسخ وا داشتن من داری بیشتر تاپیک رو به حاشیه میبری بنابراین هیچ‌ پاسخ دیگری به شما نخواهم داد

ربط توافق با شیطان بزرگ و بازار کریپتو رو متوجه نمیشم!

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
وقتی میپرید وسط یک بحثی که ربطی بهتون نداشته و در جریانش نبودید معلومه متوجه نمیشید، به فراخور زمان و نوسانات شدید ارز و معاملات کریپتو من وسط پستم یک اشاره ای کوچک به این موضوع داشتم که بعد متوجه شدم دلواپس مثل جنابعالی زیاد هست که برای عقده گشایی در دنیای مجازی با چماغ وایسه هر کاربری یک کلمه کم و زیاد گفت بهش‌ تذکر بده، به هر حال ریزش کاربر و تعطیلی انجمن بی دلیل نیست! چند وقت بعد باز جناب Captive سخن پیشین من در این مورد رو یادآوردی کردند بنده هم مجبور شدم از مدعای خودم دفاع کنم و از ایشون بخوام صبور باشند، همین! اگر هم نقدی به ایشون کردم چند برابر از مطالب مفیدشون استفاده کردم، ولی جنابعالی نه تنها سودی نداری بلکه با ریپلای کردن بنده و به پاسخ وا داشتن من داری بیشتر تاپیک رو به حاشیه میبری بنابراین هیچ‌ پاسخ دیگری به شما نخواهم داد
داداش ساقی تو عوض کن , ظاهرا جنسش خوب نیست 🤣

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
نمودار قیمت اولش چه گرون بود الان نه
نمیتونم بگم چند درصد ولی اکثر کریپتو ها همین وضعیت رو دارند ,

مثال : سولانا , اوج 250$ = قیمت فعلی 20$

ایشون هم از 2000$ در لحظه های اول عرضه به 400$ و حالا هم زیر 4$

Untitled.jpg

Last edited:

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
توی سایت هات بیت مقداری توکن htb بر پایه شبکه اربیتروم گذاشته که میتونید برداشت کنید.همکار من 20 میلیون تومان توی اکانتش داشت که حدود 50 تا htb بهش داد(توی تراست والت هر توکن اربیتروم الان حدودای 1.12 دلاره)

منهم 50 تا 60 دلار داشتم که 3 تا بهم داد.

فعلا برداشت زدیم ببینیم چی میشه.

Captive

لایک‌ها
16,664
ریپل در کمتر از 8 ساعت 2 برابر شد. تنش بخوره به بقیه آلت کوین ها صلوات :D

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
نمودار بیشتر ارز ها توی 13 جولای رفته بالا خیلی ها بالا رفته
چرا؟
توی اون روز مکه چه اتفاقی افتاده؟!
از کجا بفهمیم همچین اتفاقاتی تو راهه؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
از کجا بفهمیم همچین اتفاقاتی تو راهه؟
نظر شخصی من اینه که بالا و پایین رفتن تو بازار کریپتو هیچ اساسی نداره، همیشه بعد از یه بالا و پایین شدن یه خبر یا یه اتفاق رو ربط میدن به اون صعود یا سقوط.
به ندرت انگشت شمار اتفاق هایی هستن که واقعا به بازار ربط داره مثل ورشکست شدن اف تی ایکس وگرنه بقیه الکیه

حتی cz رییس بایننس هم چند وقت پیش توییت زده بود که هیچکس واقعا نمیدونه بازار چرا صعود یا سقوط می‌کنه!
Screenshot_20230720_085507_Chrome.jpg
اگر قرار بود ما از این صعود و سقوط ها زود تر باخبر می‌شدیم که دیگه تو این بازار ضرری وجود نداشت.

پ.ن: فقط نظر شخصی من هست

Last edited:
بالا