• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
قصد خرید مقداری شیبا دارم ولی یه سری ابهامات برام پیش اومده ,
از اونجا که دوباره فی اتریوم بالا رفته , فی برداشت شیبا از صرافی تقریبا 8$ شده !
113.gif

تو سایت کوین مارکت کپ چک کردم غیر از اتریوم هیچ کانتراکت دیگه ای ثبت نشده ولی بعضی از سایتها شیبا بر روی شبکه BSC بایننس هم میفروشن
73.gif

رفتم یونی سواپ رو چک کردم اونجا هم فی سواپ از طریق اتریوم تقریبا 8$ بود ولی شیبا بر روی شبکه ماتیک داشت با کارمزد 4 سنت !
283.gif

برای اطمینان شبکه های دیگه در یونی سواپ رو چک کردم ولی شیبا نداشتن , فقط شیبا بر روی اتریوم بود و ماتیک

تو نت سرچ کردم این آدرس شیبا روی ماتیک رو پیدا کردم

الان به نظرتون خریدش روی ماتیک درسته یا تو صرافی بخرم بزارم همونجا بمونه ؟

@Captive

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سلام به همه ی دوستان، امیدوارم حالتون عالی عالی باشه.

خبری شنیدم مبنی بر تعطیل شدن کل انجمن و قرار هست که انجمن فقط به حالت خواندنی در بیاد و قابلیت نوشتن و درج پست غیرفعال میشه، در حال حاضر حتی اعصاب این رو ندارم که حتی بخوام سوالی از کسی بپرسم فقط در همین حد میدونم و گفتم به اطلاع دوستان برسونم.

اگر بنا به دلایلی دیگه قادر به درج پست زدن نبودیم ( نبودم ) از همه ی دوستان حلالیت میطلبم اگر یه وقت پستی زدیم، شوخی کردیم که باعث ناراحتی دوستان شده، تو این مدت سعی کردم در حد توانم و سوادم به دوستان کمک کنم و دوست داشتم خود واقعیم باشم و ادا در نیارم...

هیچ تعصب خاصی روی کریپتو نداشته و ندارم ولی همیشه بحثم این بوده که در حال حاضر با تمام مشکلاتی که این بازار داره، بهترین جا برای ترید و سرمایه گذاری هست تا روزی که خلافش ثابت بشه.

سعی کنید اول از طمع دوری کنید و بعدش هم از ترس تا 90% راه موفقیت رو طی کرده باشید.

ارادتمند /. حمید
تشکر من هم از مطالب شما استفاده کردم و یاد گرفتم
اگر جایه دیگه فعال هستید بگید دوستان و من بتونیم باهاتون در ارتباط باشیم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
قصد خرید مقداری شیبا دارم ولی یه سری ابهامات برام پیش اومده ,
از اونجا که دوباره فی اتریوم بالا رفته , فی برداشت شیبا از صرافی تقریبا 8$ شده !
113.gif

تو سایت کوین مارکت کپ چک کردم غیر از اتریوم هیچ کانتراکت دیگه ای ثبت نشده ولی بعضی از سایتها شیبا بر روی شبکه BSC بایننس هم میفروشن
73.gif

رفتم یونی سواپ رو چک کردم اونجا هم فی سواپ از طریق اتریوم تقریبا 8$ بود ولی شیبا بر روی شبکه ماتیک داشت با کارمزد 4 سنت !
283.gif

برای اطمینان شبکه های دیگه در یونی سواپ رو چک کردم ولی شیبا نداشتن , فقط شیبا بر روی اتریوم بود و ماتیک

تو نت سرچ کردم این آدرس شیبا روی ماتیک رو پیدا کردم

الان به نظرتون خریدش روی ماتیک درسته یا تو صرافی بخرم بزارم همونجا بمونه ؟

@Captive

من نظرم روی دوج هست اگر فعال حقوق حیوانات هستید :D

Captive

لایک‌ها
16,664
تشکر من هم از مطالب شما استفاده کردم و یاد گرفتم
اگر جایه دیگه فعال هستید بگید دوستان و من بتونیم باهاتون در ارتباط باشیم

قربان شما عزیز، مخلصم

نه والا فعلا جای دیگه فعال نیستم، البته در انجمن های قدیمی اکانت دارم ولی فقط پی تی بود که....

kave_r

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان یه راهنمای لطفا

این جریان چیه یکی به مقدار دلار مثلا 50$ بیت کوین برای والتم ارسال کرده اما وقتی که در سایت blockchair پیگیری میکنم نوشته این مبلغ 200$ بوده خوب این جریان چیه این فرق 150$ چی است و در قیمت Recipients نوشته 2 یعنی برای 2 نفر همزمان ارسال کرده ؟

و یک سوال دیگر مثلا یکی 50$ بیت کوین یک هفته قبل برام واریز کرد خوب میخواهم پیگیری کنم در والت چقدر دقیق برام ارسال کرده نمیشه چون وقتی چک میکنم با توجه به تغییر قیمت روزانه بیت کوین مثلا الان نوشته 39$ خوب من چطوری متوجه بشوم دقیقه در اون روز و در اون ساعت چقدر ارسال کرده به والتم ؟

و آیا میتونم با 12 کلید که مثلا در trust wallet است تمام موجودی را در MetaMask یا هر کیف پولی دیگر بیارم و با هر دو والت کار کرد

Captive

لایک‌ها
16,664
دوج هم در سبد خرید هست ;) , در مورد شیبا روی شبکه ماتیک نظری ندارید ؟

روی شبکه ی اصلی باشه به نظرم بهتره یا اگر صرافی اکی هست همونجا نگه دار خیالت هم راحت تره.

سلام دوستان یه راهنمای لطفا

این جریان چیه یکی به مقدار دلار مثلا 50$ بیت کوین برای والتم ارسال کرده اما وقتی که در سایت blockchair پیگیری میکنم نوشته این مبلغ 200$ بوده خوب این جریان چیه این فرق 150$ چی است و در قیمت Recipients نوشته 2 یعنی برای 2 نفر همزمان ارسال کرده ؟

و یک سوال دیگر مثلا یکی 50$ بیت کوین یک هفته قبل برام واریز کرد خوب میخواهم پیگیری کنم در والت چقدر دقیق برام ارسال کرده نمیشه چون وقتی چک میکنم با توجه به تغییر قیمت روزانه بیت کوین مثلا الان نوشته 39$ خوب من چطوری متوجه بشوم دقیقه در اون روز و در اون ساعت چقدر ارسال کرده به والتم ؟

و آیا میتونم با 12 کلید که مثلا در trust wallet است تمام موجودی را در MetaMask یا هر کیف پولی دیگر بیارم و با هر دو والت کار کرد

سلام ارادت

در مورد سوال اول، ببینید من یه والت دارم که 200 دلار موجودی داره، خب حالا وقتی 50 دلارش رو برای شما ارسال میکنم به صورت اتومات 150 دلار باقی مانده ارسال میشه به والت دیگر خودم، البته میشه کاری هم کرد که ارسال نشه ولی....

یک امکان دیگه ای هم هست، مثلا شما وقتی از یک سایتی مثل بایننس درخواست بیت میکنید، بایننس میاد 20 تا درخواست رو آنی تایید میکنه که میتونه یک والت ارسال کننده داشته باشه و 20 والت دریافت کننده.

شما وقتی بیت میخری به دلار که نمیخری، به مقدار میخری که هر لحظه قیمت مشخصی داره، بعضی از explorer ها هستند که قیمت ( ارزش ) زمانی که ارسال شده رو هم میزنن.

اگر 12 کلمه رو ساپورت کنه آره اما اگر پرایوت کی باشه بهتره.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
روی شبکه ی اصلی باشه به نظرم بهتره یا اگر صرافی اکی هست همونجا نگه دار خیالت هم راحت تره.
شبکه اصلی که قطعا بهتره ولی منتها فی اتر باز کشیده بالا , پایین ترین فی که دیدم 6$ بود
well.gif

kave_r

Registered User
لایک‌ها
40
سلام ارادت

در مورد سوال اول، ببینید من یه والت دارم که 200 دلار موجودی داره، خب حالا وقتی 50 دلارش رو برای شما ارسال میکنم به صورت اتومات 150 دلار باقی مانده ارسال میشه به والت دیگر خودم، البته میشه کاری هم کرد که ارسال نشه ولی....

یک امکان دیگه ای هم هست، مثلا شما وقتی از یک سایتی مثل بایننس درخواست بیت میکنید، بایننس میاد 20 تا درخواست رو آنی تایید میکنه که میتونه یک والت ارسال کننده داشته باشه و 20 والت دریافت کننده.

شما وقتی بیت میخری به دلار که نمیخری، به مقدار میخری که هر لحظه قیمت مشخصی داره، بعضی از explorer ها هستند که قیمت ( ارزش ) زمانی که ارسال شده رو هم میزنن.

اگر 12 کلمه رو ساپورت کنه آره اما اگر پرایوت کی باشه بهتره.
سلام آقا مثل همیشه ممنون
فقط یک سوالی کدام explorer قیمت زمان ارسال شده را نشان میده آخه دو سه نفر در یک زمان چند روز پیش یک مبلغ مشخصی ارسال کردن حالا میخواهم بدونم کدام واریزی مال کی بوده معلوم نیست چون وقتی میرم در history قیمت الان را نشان میده و آدرس کیف پولی آونها را ندارم که حتی اونطوری متوجه بشوم و تنها راهش اگر لطف کنید یه explorer ساده معرفی کنید که زمان تاریخ واریز و قیمت زمان ارسال شده را نشون بده مرسی

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام آقا مثل همیشه ممنون
فقط یک سوالی کدام explorer قیمت زمان ارسال شده را نشان میده آخه دو سه نفر در یک زمان چند روز پیش یک مبلغ مشخصی ارسال کردن حالا میخواهم بدونم کدام واریزی مال کی بوده معلوم نیست چون وقتی میرم در history قیمت الان را نشان میده و آدرس کیف پولی آونها را ندارم که حتی اونطوری متوجه بشوم و تنها راهش اگر لطف کنید یه explorer ساده معرفی کنید که زمان تاریخ واریز و قیمت زمان ارسال شده را نشون بده مرسی

خدمت شما

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سلام
سوال داشتم
دوستم ترون تحت شبکه bep20داره ( داخل تراست) می‌خواد بفروشه
هر چه میگرده هیچ صرافی داخلی با این شبکه ندارن ،کسی جای می‌شناسه بشه نقدش کرد؟
یا راه حلی هست بشه اونو به trc20تبدیل کرد ؟
ممنون

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام
سوال داشتم
ممنون
داخل تراست از طریق پنکیک سوآپ تبدیل به bnb bep20 کنه اونو تقریبا همه صرافیا میخرن

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام
سوال داشتم
ممنون
قبلاً داخل تراست به قسمت بود هم میشد خرید و فروش انجام داد هم میشد تبدیل کرد، نمی‌دونم هنوزم هست با نه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
همون‌طور که میدونید پرشین تولز به زودی بسته میشه. یک گروه به صورت آزمایشی راه اندازی کردم که بخش ارز دیجیتال هم داره. لینک عضویت:

mahmod-1993

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام آموزش ترید رو از کی میتونم یاد بگیرم کسی رو سراغ دارید ؟

بالا