اساتید به نظرتون چقدر احتمال داره سولانا به ATH قبلی نزدیک بشه ؟
اگه منظورت سقوط بیت هستش .
باید بگم خیر .
اینجا تاکید کردم سقوط در کار نیس .
16 روز مانده هنوز باید ببینیم کندل ماهانه چطور بسته میشه.
در بازار صعودی در صورتی که سود خوبی کردیم فروش پله ای بهترین کار هست وگرنه مالباخته و پشیمان میشیم.
سلام
آقا معلوم نیست به چه دلیل از بیت کوین در این چند روزه از 28 تا شد 30 تا ؟ و بنظر شما تا کی ممکنه همین 30 تا یا بیشتر بره ؟
سلام
به نظر من بعد از اتفاقاتی که برای بانک سیلیکون ولی افتاد و دوباره یک عده شروع کردن به انتشار این متن که نباید به بانک ها اعتماد کرد و اوضاع بدتر و بدتر خواهد شد و یک سری اخبار بد دیگه ای هم در ارتباط با بانک سوئیس منتشر شد و بحث بحران اقتصادی، هاوینگ بیت کوین و .... باعث شد که بیت رشد خوبی داشته باشه و این رشد اگر به همین سرعت هم ادامه دار نباشه به نظر من برای سال 2024 بازار کریپتو پر سود خواهد بود.
در مورد سوال دومتون هم از لحاظ بحث بنیادی بیت قابلیت رشد تا 40-50 رو داره به نظر من تا 2 ماه آینده، اما تکنیکال و بحث سنتیمنت هم مطرح هست که باید مورد بررسی قرار بگیره حتما، یک توئیت میتونه روند بازار رو تغییر بده یا حتی یک خبر بد از سمت آمریکا و چین.
ممنون
آقا وقتی بیت کوین بالا میره معمولا همه کوین ها هم بالا میره اما میدونید بیشتر کدوم بالاتر میره ؟
یه چند وقتی چک کردم احتمالا Litecoin از همه بیشتر بالا میره و سود میده ؟ درسته ؟ یا اگر چیز دیگری است لطفا بگید
هیچکدام از اساتید نظری ندارند؟اساتید به نظرتون چقدر احتمال داره سولانا به ATH قبلی نزدیک بشه ؟
هیچکدام از اساتید نظری ندارند؟
بعضی از تحلیل ها میگن احتمال داره تا ۲۵ بیادالان یه ذره بیت کوین ریخته پایین. بنظرتون وقت خریده؟
یه سوالی برام پیش اومده ،
قبلاً بخاطر فی بالای شبکه اتریوم ، از تتر ERC20 به تتر TRC20 سوییچ کردیم، الان برام سواله که چرا به تتر در شبکه ماتیک یا سولانا سوییچ نمیکنیم؟
کارمزد خیلی خیلی پایینی دارن، در حد ۲-۳ سنت در تراکنش
خب زمانی که همه TRC20 رو جایگزین ERC20 کردن یکی از دلایل اصلی همین کارمزد بالا و بعد از اون سرعت شبکه بود، الان هر دو عامل در شبکه های ماتیک و سولانا وجود داره،دلایل مختلفی داره
اینکه شما بخوای تبدیل به ریال کنی اکثر صرافیها شبکه ترون، اتریوم یا bep20 رو دارن
دوم اینکه صرافیهای خارجی هم اکثرا ترون و اتریوم رو قبول میکنن!
و سوم اینکه تعدا جابجاییها برای افراد کمه، برای مثال خودم من نهایت ماهی یکی دوتا تراکنش جابجایی داشته باشم، فرق زیادی بین ۲-۳ دلار و چند سنت برام نیست
خب زمانی که همه TRC20 رو جایگزین ERC20 کردن یکی از دلایل اصلی همین کارمزد بالا و بعد از اون سرعت شبکه بود، الان هر دو عامل در شبکه های ماتیک و سولانا وجود داره،
صرافی های خارجی که فی رو دوبله سوبله میگیرن!
از نظر من 2 سنت تا 80 سنت هم قابل توجه هستاونموقع کارمزد شبکه erc20 بین ۲۸ تا ۱۲۰ دلار بود، اختلاف زیادی با ۸۰ سنت وجود داشت
با اختلاف الان شبکه های مدنظرتون قابل مقایسه نیست
سلام به همه ی دوستان، امیدوارم حالتون عالی عالی باشه.
خبری شنیدم مبنی بر تعطیل شدن کل انجمن و قرار هست که انجمن فقط به حالت خواندنی در بیاد و قابلیت نوشتن و درج پست غیرفعال میشه، در حال حاضر حتی اعصاب این رو ندارم که حتی بخوام سوالی از کسی بپرسم فقط در همین حد میدونم و گفتم به اطلاع دوستان برسونم.
اگر بنا به دلایلی دیگه قادر به درج پست زدن نبودیم ( نبودم ) از همه ی دوستان حلالیت میطلبم اگر یه وقت پستی زدیم، شوخی کردیم که باعث ناراحتی دوستان شده، تو این مدت سعی کردم در حد توانم و سوادم به دوستان کمک کنم و دوست داشتم خود واقعیم باشم و ادا در نیارم...
هیچ تعصب خاصی روی کریپتو نداشته و ندارم ولی همیشه بحثم این بوده که در حال حاضر با تمام مشکلاتی که این بازار داره، بهترین جا برای ترید و سرمایه گذاری هست تا روزی که خلافش ثابت بشه.
سعی کنید اول از طمع دوری کنید و بعدش هم از ترس تا 90% راه موفقیت رو طی کرده باشید.
ارادتمند /. حمید
تشکر از زحمات شماسلام به همه ی دوستان، امیدوارم حالتون عالی عالی باشه.
خبری شنیدم مبنی بر تعطیل شدن کل انجمن و قرار هست که انجمن فقط به حالت خواندنی در بیاد و قابلیت نوشتن و درج پست غیرفعال میشه، در حال حاضر حتی اعصاب این رو ندارم که حتی بخوام سوالی از کسی بپرسم فقط در همین حد میدونم و گفتم به اطلاع دوستان برسونم.
اگر بنا به دلایلی دیگه قادر به درج پست زدن نبودیم ( نبودم ) از همه ی دوستان حلالیت میطلبم اگر یه وقت پستی زدیم، شوخی کردیم که باعث ناراحتی دوستان شده، تو این مدت سعی کردم در حد توانم و سوادم به دوستان کمک کنم و دوست داشتم خود واقعیم باشم و ادا در نیارم...
هیچ تعصب خاصی روی کریپتو نداشته و ندارم ولی همیشه بحثم این بوده که در حال حاضر با تمام مشکلاتی که این بازار داره، بهترین جا برای ترید و سرمایه گذاری هست تا روزی که خلافش ثابت بشه.
سعی کنید اول از طمع دوری کنید و بعدش هم از ترس تا 90% راه موفقیت رو طی کرده باشید.
ارادتمند /. حمید