• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اساتید به نظرتون چقدر احتمال داره سولانا به ATH قبلی نزدیک بشه ؟
283.gif

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
اینجا تاکید کردم سقوط در کار نیس .

16 روز مانده هنوز باید ببینیم کندل ماهانه چطور بسته میشه.

در بازار صعودی در صورتی که سود خوبی کردیم فروش پله ای بهترین کار هست وگرنه مالباخته و پشیمان میشیم.

kave_r

Registered User
لایک‌ها
40
16 روز مانده هنوز باید ببینیم کندل ماهانه چطور بسته میشه.

در بازار صعودی در صورتی که سود خوبی کردیم فروش پله ای بهترین کار هست وگرنه مالباخته و پشیمان میشیم.

سلام
آقا معلوم نیست به چه دلیل از بیت کوین در این چند روزه از 28 تا شد 30 تا ؟ و بنظر شما تا کی ممکنه همین 30 تا یا بیشتر بره ؟

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام
آقا معلوم نیست به چه دلیل از بیت کوین در این چند روزه از 28 تا شد 30 تا ؟ و بنظر شما تا کی ممکنه همین 30 تا یا بیشتر بره ؟

سلام

به نظر من بعد از اتفاقاتی که برای بانک سیلیکون ولی افتاد و دوباره یک عده شروع کردن به انتشار این متن که نباید به بانک ها اعتماد کرد و اوضاع بدتر و بدتر خواهد شد و یک سری اخبار بد دیگه ای هم در ارتباط با بانک سوئیس منتشر شد و بحث بحران اقتصادی، هاوینگ بیت کوین و .... باعث شد که بیت رشد خوبی داشته باشه و این رشد اگر به همین سرعت هم ادامه دار نباشه به نظر من برای سال 2024 بازار کریپتو پر سود خواهد بود.

در مورد سوال دومتون هم از لحاظ بحث بنیادی بیت قابلیت رشد تا 40-50 رو داره به نظر من تا 2 ماه آینده، اما تکنیکال و بحث سنتیمنت هم مطرح هست که باید مورد بررسی قرار بگیره حتما، یک توئیت میتونه روند بازار رو تغییر بده یا حتی یک خبر بد از سمت آمریکا و چین.

kave_r

Registered User
لایک‌ها
40
سلام

به نظر من بعد از اتفاقاتی که برای بانک سیلیکون ولی افتاد و دوباره یک عده شروع کردن به انتشار این متن که نباید به بانک ها اعتماد کرد و اوضاع بدتر و بدتر خواهد شد و یک سری اخبار بد دیگه ای هم در ارتباط با بانک سوئیس منتشر شد و بحث بحران اقتصادی، هاوینگ بیت کوین و .... باعث شد که بیت رشد خوبی داشته باشه و این رشد اگر به همین سرعت هم ادامه دار نباشه به نظر من برای سال 2024 بازار کریپتو پر سود خواهد بود.

در مورد سوال دومتون هم از لحاظ بحث بنیادی بیت قابلیت رشد تا 40-50 رو داره به نظر من تا 2 ماه آینده، اما تکنیکال و بحث سنتیمنت هم مطرح هست که باید مورد بررسی قرار بگیره حتما، یک توئیت میتونه روند بازار رو تغییر بده یا حتی یک خبر بد از سمت آمریکا و چین.

ممنون
آقا وقتی بیت کوین بالا میره معمولا همه کوین ها هم بالا میره اما میدونید بیشتر کدوم بالاتر میره ؟
یه چند وقتی چک کردم احتمالا Litecoin از همه بیشتر بالا میره و سود میده ؟ درسته ؟ یا اگر چیز دیگری است لطفا بگید

Captive

لایک‌ها
16,664
ممنون
آقا وقتی بیت کوین بالا میره معمولا همه کوین ها هم بالا میره اما میدونید بیشتر کدوم بالاتر میره ؟
یه چند وقتی چک کردم احتمالا Litecoin از همه بیشتر بالا میره و سود میده ؟ درسته ؟ یا اگر چیز دیگری است لطفا بگید

خواهش میکنم.

دقیقا که اینطوری نیست مگر اینکه کریپتو سیزن باشه یعنی کل بازار واقعا روزهای خوبش رو سپری کنه.

نه اشتباه هست، رشد فعلی لایت کوین بیشتر به خاطر بحث هاوینگی هست که در پیش داره، لایت، کوین و دارایی ایمن هست ولی کمی اذیت میکنه و صر و حوصله ی زیادی باید داشته باشید.

پ.ن: معمولا آلت کوین های اصلی و قدیمی با رشد اتریوم رشد میکنن و بقیه با دست کاری نهنگ هاشون و یا اگر فاند خاصی داشته باشن.

Captive

لایک‌ها
16,664
هیچکدام از اساتید نظری ندارند؟

بچه های اینجا همه فروتن و متواضع هستند به خاطر همین جواب سوال شما رو ندادن :دی

پ.ن: به نظرم اگر آلت سیزن واقعی رو داشته باشیم سولانا هم رشد خوبی خواهد داشت ولی متاسفانه چپ و راست خبر قطعی شبکه و... باعث شده که مردم بترسن و کمتر سمت این ارز برن. ( نسبت به گذشته )

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یه سوالی برام پیش اومده ،
قبلاً بخاطر فی بالای شبکه اتریوم ، از تتر ERC20 به تتر TRC20 سوییچ کردیم، الان برام سواله که چرا به تتر در شبکه ماتیک یا سولانا سوییچ نمیکنیم؟
کارمزد خیلی خیلی پایینی دارن، در حد ۲-۳ سنت در تراکنش

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319
یه سوالی برام پیش اومده ،
قبلاً بخاطر فی بالای شبکه اتریوم ، از تتر ERC20 به تتر TRC20 سوییچ کردیم، الان برام سواله که چرا به تتر در شبکه ماتیک یا سولانا سوییچ نمیکنیم؟
کارمزد خیلی خیلی پایینی دارن، در حد ۲-۳ سنت در تراکنش

دلایل مختلفی داره
اینکه شما بخوای تبدیل به ریال کنی اکثر صرافیها شبکه ترون، اتریوم یا bep20 رو دارن
دوم اینکه صرافیهای خارجی هم اکثرا ترون و اتریوم رو قبول میکنن!

و سوم اینکه تعدا جابجاییها برای افراد کمه، برای مثال خودم من نهایت ماهی یکی دوتا تراکنش جابجایی داشته باشم، فرق زیادی بین ۲-۳ دلار و چند سنت برام نیست

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دلایل مختلفی داره
اینکه شما بخوای تبدیل به ریال کنی اکثر صرافیها شبکه ترون، اتریوم یا bep20 رو دارن
دوم اینکه صرافیهای خارجی هم اکثرا ترون و اتریوم رو قبول میکنن!

و سوم اینکه تعدا جابجاییها برای افراد کمه، برای مثال خودم من نهایت ماهی یکی دوتا تراکنش جابجایی داشته باشم، فرق زیادی بین ۲-۳ دلار و چند سنت برام نیست
خب زمانی که همه TRC20 رو جایگزین ERC20 کردن یکی از دلایل اصلی همین کارمزد بالا و بعد از اون سرعت شبکه بود، الان هر دو عامل در شبکه های ماتیک و سولانا وجود داره،

صرافی های خارجی که فی رو دوبله سوبله میگیرن!

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319
خب زمانی که همه TRC20 رو جایگزین ERC20 کردن یکی از دلایل اصلی همین کارمزد بالا و بعد از اون سرعت شبکه بود، الان هر دو عامل در شبکه های ماتیک و سولانا وجود داره،

صرافی های خارجی که فی رو دوبله سوبله میگیرن!

اونموقع کارمزد شبکه erc20 بین ۲۸ تا ۱۲۰ دلار بود، اختلاف زیادی با ۸۰ سنت وجود داشت

با اختلاف الان شبکه های مدنظرتون قابل مقایسه نیست

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اونموقع کارمزد شبکه erc20 بین ۲۸ تا ۱۲۰ دلار بود، اختلاف زیادی با ۸۰ سنت وجود داشت

با اختلاف الان شبکه های مدنظرتون قابل مقایسه نیست
از نظر من 2 سنت تا 80 سنت هم قابل توجه هست :D

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام به همه ی دوستان، امیدوارم حالتون عالی عالی باشه.

خبری شنیدم مبنی بر تعطیل شدن کل انجمن و قرار هست که انجمن فقط به حالت خواندنی در بیاد و قابلیت نوشتن و درج پست غیرفعال میشه، در حال حاضر حتی اعصاب این رو ندارم که حتی بخوام سوالی از کسی بپرسم فقط در همین حد میدونم و گفتم به اطلاع دوستان برسونم.

اگر بنا به دلایلی دیگه قادر به درج پست زدن نبودیم ( نبودم ) از همه ی دوستان حلالیت میطلبم اگر یه وقت پستی زدیم، شوخی کردیم که باعث ناراحتی دوستان شده، تو این مدت سعی کردم در حد توانم و سوادم به دوستان کمک کنم و دوست داشتم خود واقعیم باشم و ادا در نیارم...

هیچ تعصب خاصی روی کریپتو نداشته و ندارم ولی همیشه بحثم این بوده که در حال حاضر با تمام مشکلاتی که این بازار داره، بهترین جا برای ترید و سرمایه گذاری هست تا روزی که خلافش ثابت بشه.

سعی کنید اول از طمع دوری کنید و بعدش هم از ترس تا 90% راه موفقیت رو طی کرده باشید.

ارادتمند /. حمید

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319

خبری شنیدم مبنی بر تعطیل شدن کل انجمن و قرار هست که انجمن فقط به حالت خواندنی در بیاد و قابلیت نوشتن و درج پست غیرفعال میشه، در حال حاضر حتی اعصاب این رو ندارم که حتی بخوام سوالی از کسی بپرسم فقط در همین حد میدونم و گفتم به اطلاع دوستان برسونم.

اگر بنا به دلایلی دیگه قادر به درج پست زدن نبودیم ( نبودم ) از همه ی دوستان حلالیت میطلبم اگر یه وقت پستی زدیم، شوخی کردیم که باعث ناراحتی دوستان شده، تو این مدت سعی کردم در حد توانم و سوادم به دوستان کمک کنم و دوست داشتم خود واقعیم باشم و ادا در نیارم...

هیچ تعصب خاصی روی کریپتو نداشته و ندارم ولی همیشه بحثم این بوده که در حال حاضر با تمام مشکلاتی که این بازار داره، بهترین جا برای ترید و سرمایه گذاری هست تا روزی که خلافش ثابت بشه.

سعی کنید اول از طمع دوری کنید و بعدش هم از ترس تا 90% راه موفقیت رو طی کرده باشید.

ارادتمند /. حمید

بله متاسفانه
بنظرم به یکی از انجمنهای دیگه بریم
حیف پی تی بود، اما خب جمع رو باید حفظ کرد

برای من اینجا مفید بود، از ۳ سال پیش کلی مطلب یاد گرفتم
حداقلش یک سوتی ۷۲۰ دلاری به ادرس اشتباه رو با کمک دوستان زنده کردم

Maans

Registered User
لایک‌ها
179

ارادتمند /. حمید
تشکر از زحمات شما

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
سلام. من با توجه به صحبت های دوستان و کسب نظر ازشون، سرور دیسکوردی رو با ساز و کار انجمن و قابلیت نوشتن تاپیک درست کردم.
اگر دوست داشتید جوین بشید و اونجا این بخش ارز های دیجیتال رو ادامه بدیم.
لینک دیسکورد https://discord.gg/x8SPeyqrN7

بالا