Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
بله از لجر زدم ,
پس بقیه رو زده به والت خودتون. ( مشکلی نداره )
بله از لجر زدم ,
اینجور که از تحقیقاتم! پیداست کمترین فی مربوط به اپلیکیشن بایننس هست. ولی اونم بعد از یک تراکنش باید از پنج سطح VIP یکی را انتخاب کنیم که در غیر اینصورت محدودیت میزاره.کوینکس بدون احراز هویت میتونی خرید انجام بدی ولی خب کارمزد برداشتش 0.0001 هست
اینطور نیست , چون آدرس دوم آدرس من نیست ! ضمن اینکه موجودی کیف من بیشتر از این مقدار هست ,
این چندمین بار هست که تو بیت تراکنش داشتم و این شکلی بوده !
فکر میکنم لجر اینطوریه که یک کلید خصوصی کلی داره و از روی اون به تعداد لازم ادرس میسازه تا هر آدرس رو فقط یکبار استفاده کنه و هر بار انتقال بریزه به والت های دیگه. فکر میکنم اینطوری نیست که فقط و فقط یک آدرس باشه. یعنی اگر یکبار دیگه تراکنش بزنید از این کیف دومیه میره توی یک کیف سومی که جدیده...از لجر زدم ,
خیلی ساله اینطوریه.در واقع ما در ایران از دو سر مار گزیده میشیم.
خوب اینطوری هم یکبار موجودی والت صفر میشه دیگه. درست نمیگم؟بیت کوین اینطوری نیست، در واقع به والتی که دارید مربوط میشه، شما میتونید برای برداشت والتی که 0.25 موجودی داره رو انتخاب کنید و 1 خروجی داشته باشید.
فکر میکنم لجر اینطوریه که یک کلید خصوصی کلی داره و از روی اون به تعداد لازم ادرس میسازه تا هر آدرس رو فقط یکبار استفاده کنه و هر بار انتقال بریزه به والت های دیگه. فکر میکنم اینطوری نیست که فقط و فقط یک آدرس باشه. یعنی اگر یکبار دیگه تراکنش بزنید از این کیف دومیه میره توی یک کیف سومی که جدیده...
البته مطمئن نیستم. در مورد HD Wallet (یا highly deterministic wallet) جستجو کنید شاید اطلاعات جالبی در مورد چند تا ادرس برای یک کلید ببینید.
خیلی ساله اینطوریه.
خوب اینطوری هم یکبار موجودی والت صفر میشه دیگه. درست نمیگم؟
بله خوب کیف پول که هیچ وقت حذف نمیشه. ولی حداقل کیف پولهای p2pkh اینطوریه که ورودی هر تراکنش باید کل محتوای کیف پول باشه. شاید در مورد دوتا چیز متفاوت صحبت میکنیم...والت قبلی صفر میشه اما همچنان ولید هست و شما میتونید ازش استفاده کنید.
خرید با انتقال به حساب شخصی فرق دارهاز طریق یکی از اپلیکیشنهای معروف کیف پول، آزمایشی درخواست خرید بیت زدم(نخریدم و فقط تا مرحله پرداخت رفتم) ، کارمزد برای 50 دلار را مجموعا 13 دلار حساب و کسر کرد، این میزان زیاد نیست؟
بایننس چند فی میگیره؟
کدوم اپ حداقل کارمزد را داره؟
نه اینطور نیست کامل خالی کنهبیتکوین اینطوریه که توی هر تراکنش کل کیف پول مبدا باید خالی بشه یکبار.
یعنی فرضا علی 1 بیتکوین داره و میخواد 0.25 بیتکوین به اصغر بفرسته، ورودی تراکنش علی میشه 1.0 بیت کوین (یعنی کل محتوای والتش). و تراکنش دو تا خروجی خواهد داشت: 0.25 به اصغر و 0.75 دوباره به والت خود علی چون گفتم حتما باید کل کیف خالی بشه.
در ضمن تفاوت Input Value و Output Value اگر اشتباه نکنم برابر مقدار فی تراکنش هست (فی رو هم نوشته). با ماشین حساب بزنید ببینید شاید اشتباه کنم.
به نظرم یکی از درآمدهای صرافی های بزرگ همین کارمزد اضافی (پول زور) ای هست که روی Withdraw کردن بیتکوین از کاربرهاشون میگیرن یا ا تا جایی که منم دیدم صرافی ها روی شبکه اصلی بیتکوین کارمزد بالا میگیرن... نمیدونم دقیقا چرا.
ادیت: حالا نمیشه گفت درامد صرافی بزرگ به این فی ها وابسته هست ولی خوب شاید یک سیاستی پشتش باشه...
نه اینطور نیست کامل خالی کنه
مفهومی به نام utxo داریم در بعضی از شبکه ها مثل بیت کوین
بیت کوین به شما کیف پول میده و اون کیف پول شامل صدها آدرس میتونه باشه
با توجه به مبلغ و پارامترهای دیگه ممکنه output چندتا باشه
بنظر شما با شروع هاوینگ بیت کوین و سودآوری ماینینگ دوباره قیمت GPU افزایش پیدا میکند؟
ببینید کیف پولی که من میگم با کیف پولی که شما میگید دوتا چیز متفاوته.نه اینطور نیست کامل خالی کنه
مفهومی به نام utxo داریم در بعضی از شبکه ها مثل بیت کوین
بیت کوین به شما کیف پول میده و اون کیف پول شامل صدها آدرس میتونه باشه
با توجه به مبلغ و پارامترهای دیگه ممکنه output چندتا باشه
اتفاقا قصد من خرید بود و همونطور که مطرح کردم، خواستم از طریق یک اپلیکیشن BTC خرید بزنم، در ازای 50 دلار، 13 دلار کم میکرد از مبلغ اصلی و در اصل من 37 دلار توان خرید داشتم.خرید با انتقال به حساب شخصی فرق داره
اگر صرفا خرید بزنید، نهایت ۰.۳٪ کارمزده
اما اگر بخواید به حسابی دیگه بزنید کارمزد بالاست ( مخصوصا بیت کوین )
کلا شبکه bsc و tron کارمزدهای خیلی پایینی حتی برای انتقال دارن
شما میخواید خرید کنید به عنوان سرمایه؟ یا میخواید منتقل به حساب دیگه بعد از خرید؟اتفاقا قصد من خرید بود و همونطور که مطرح کردم، خواستم از طریق یک اپلیکیشن BTC خرید بزنم، در ازای 50 دلار، 13 دلار کم میکرد از مبلغ اصلی و در اصل من 37 دلار توان خرید داشتم.
این موضوع باعث شد که این سوال را اینجا بپرسم اما جواب دقیق و مشخصی هنوز نگرفتم.
قصدم خرید بود اون هم زیر 100 دلار!شما میخواید خرید کنید به عنوان سرمایه؟ یا میخواید منتقل به حساب دیگه بعد از خرید؟
اگر مورد ۱ باشه که همین سایت های ایرانی یا هر صرافی دیگه با کارمزد پایین قابل خریده
اگر مورد ۲ باشه باید روی شبکه bitcoin جا به جا بشه که کارمزد بالایی داره
به حق پنش تن, آلت سیزن ایز کامینگ