• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
کوینکس بدون احراز هویت میتونی خرید انجام بدی ولی خب کارمزد برداشتش 0.0001 هست
اینجور که از تحقیقاتم! پیداست کمترین فی مربوط به اپلیکیشن بایننس هست. ولی اونم بعد از یک تراکنش باید از پنج سطح VIP یکی را انتخاب کنیم که در غیر اینصورت محدودیت میزاره.
همچنین انگار همه اینها دست به کاسه هستن و راه دور زدن احراز را با شیتیل بیشتر میسر می کنند.
یه موضوع مهم دیگری هم هست، علاوه بر فی باید یه کسری و مالیات بابت تبدیل ریال به دلار هم اضافه کنیم.
در واقع ما در ایران از دو سر مار گزیده میشیم.

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
اینطور نیست , چون آدرس دوم آدرس من نیست ! ضمن اینکه موجودی کیف من بیشتر از این مقدار هست ,
این چندمین بار هست که تو بیت تراکنش داشتم و این شکلی بوده !

فکر میکنم لجر اینطوریه که یک کلید خصوصی کلی داره و از روی اون به تعداد لازم ادرس میسازه تا هر آدرس رو فقط یکبار استفاده کنه و هر بار انتقال بریزه به والت های دیگه. فکر میکنم اینطوری نیست که فقط و فقط یک آدرس باشه. یعنی اگر یکبار دیگه تراکنش بزنید از این کیف دومیه میره توی یک کیف سومی که جدیده...
البته مطمئن نیستم. در مورد HD Wallet (یا highly deterministic wallet) جستجو کنید شاید اطلاعات جالبی در مورد چند تا ادرس برای یک کلید ببینید.

در واقع ما در ایران از دو سر مار گزیده میشیم.
خیلی ساله اینطوریه.

بیت کوین اینطوری نیست، در واقع به والتی که دارید مربوط میشه، شما میتونید برای برداشت والتی که 0.25 موجودی داره رو انتخاب کنید و 1 خروجی داشته باشید.
خوب اینطوری هم یکبار موجودی والت صفر میشه دیگه. درست نمیگم؟

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
فکر میکنم لجر اینطوریه که یک کلید خصوصی کلی داره و از روی اون به تعداد لازم ادرس میسازه تا هر آدرس رو فقط یکبار استفاده کنه و هر بار انتقال بریزه به والت های دیگه. فکر میکنم اینطوری نیست که فقط و فقط یک آدرس باشه. یعنی اگر یکبار دیگه تراکنش بزنید از این کیف دومیه میره توی یک کیف سومی که جدیده...
البته مطمئن نیستم. در مورد HD Wallet (یا highly deterministic wallet) جستجو کنید شاید اطلاعات جالبی در مورد چند تا ادرس برای یک کلید ببینید.

خیلی ساله اینطوریه.

خوب اینطوری هم یکبار موجودی والت صفر میشه دیگه. درست نمیگم؟

والت قبلی صفر میشه اما همچنان ولید هست و شما میتونید ازش استفاده کنید. در بعضی از کیف پولها مثل الکتروم شما میتوانید انتخاب کنید که از چه والتی و به چه مقدار بیت کوین خارج ( ارسال ) شود.

Adobe Audition

Registered User
لایک‌ها
89
بنظر شما با شروع هاوینگ بیت کوین و سودآوری ماینینگ دوباره قیمت GPU افزایش پیدا میکند؟

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
والت قبلی صفر میشه اما همچنان ولید هست و شما میتونید ازش استفاده کنید.
بله خوب کیف پول که هیچ وقت حذف نمیشه. ولی حداقل کیف پولهای p2pkh اینطوریه که ورودی هر تراکنش باید کل محتوای کیف پول باشه. شاید در مورد دوتا چیز متفاوت صحبت میکنیم...

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
از طریق یکی از اپلیکیشنهای معروف کیف پول، آزمایشی درخواست خرید بیت زدم(نخریدم و فقط تا مرحله پرداخت رفتم) ، کارمزد برای 50 دلار را مجموعا 13 دلار حساب و کسر کرد، این میزان زیاد نیست؟
بایننس چند فی میگیره؟
کدوم اپ حداقل کارمزد را داره؟
خرید با انتقال به حساب شخصی فرق داره
اگر صرفا خرید بزنید، نهایت ۰.۳٪ کارمزده
اما اگر بخواید به حسابی دیگه بزنید کارمزد بالاست ( مخصوصا بیت کوین )
کلا شبکه bsc و tron کارمزدهای خیلی پایینی حتی برای انتقال دارن

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
بیتکوین اینطوریه که توی هر تراکنش کل کیف پول مبدا باید خالی بشه یکبار.
یعنی فرضا علی 1 بیتکوین داره و میخواد 0.25 بیتکوین به اصغر بفرسته، ورودی تراکنش علی میشه 1.0 بیت کوین (یعنی کل محتوای والتش). و تراکنش دو تا خروجی خواهد داشت: 0.25 به اصغر و 0.75 دوباره به والت خود علی چون گفتم حتما باید کل کیف خالی بشه.
در ضمن تفاوت Input Value و Output Value اگر اشتباه نکنم برابر مقدار فی تراکنش هست (فی رو هم نوشته). با ماشین حساب بزنید ببینید شاید اشتباه کنم.

به نظرم یکی از درآمدهای صرافی های بزرگ همین کارمزد اضافی (پول زور) ای هست که روی Withdraw کردن بیتکوین از کاربرهاشون میگیرن یا ا تا جایی که منم دیدم صرافی ها روی شبکه اصلی بیتکوین کارمزد بالا میگیرن... نمیدونم دقیقا چرا.
ادیت: حالا نمیشه گفت درامد صرافی بزرگ به این فی ها وابسته هست ولی خوب شاید یک سیاستی پشتش باشه...
نه اینطور نیست کامل خالی کنه
مفهومی به نام utxo داریم در بعضی از شبکه ها مثل بیت کوین
بیت کوین به شما کیف پول میده و اون کیف پول شامل صدها آدرس میتونه باشه
با توجه به مبلغ و پارامترهای دیگه ممکنه output چندتا باشه

Captive

لایک‌ها
16,664

وقتی قابلیت Change addresses در کیف پول فعال باشه و موجودی آدرس شما 0.10 بیت باشه و یک خروجی به مبلغ 0.01 بزنید، مقدار 0.09 بیت کوین به یک آدرس جدید ارسال میشه، در واقع 2 خروجی ثبت میشه، یکی دریافت کننده ی 0.01 بیت و دیگری که صاحب والت هست 0.09 بیت.

Captive

لایک‌ها
16,664
بنظر شما با شروع هاوینگ بیت کوین و سودآوری ماینینگ دوباره قیمت GPU افزایش پیدا میکند؟

اگر قیمت بیت کوین افزایش داشته باشه ماینینگ میتونه به صرفه باشه وگرنه بعد از هاوینگ اگر قیمت 1 بیت زیر 14-15 هزار دلار باشه ( قیمت تقریبی ) ماین بیت به صرفه نخواهد بود.

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
ببینید کیف پولی که من میگم با کیف پولی که شما میگید دوتا چیز متفاوته.
کیف پولی که من میگم کیف پول اصلی بیتکوین هست (مثلا کیف p2pkh) که فقط یک آدرس ورودی داره و یک کلید خصوصی. کیف پولی که شما میگید شاید از اون کیف پولهای ترزور یا ... هست. اینجا جای بحث فنی نیست نرم افزاری نیست فکر میکنم فقط در مورد تحلیل های سرمایه گذاریه وگرنه خوشحال میشدم بحث رو ادامه میدادیم...

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
خرید با انتقال به حساب شخصی فرق داره
اگر صرفا خرید بزنید، نهایت ۰.۳٪ کارمزده
اما اگر بخواید به حسابی دیگه بزنید کارمزد بالاست ( مخصوصا بیت کوین )
کلا شبکه bsc و tron کارمزدهای خیلی پایینی حتی برای انتقال دارن
اتفاقا قصد من خرید بود و همونطور که مطرح کردم، خواستم از طریق یک اپلیکیشن BTC خرید بزنم، در ازای 50 دلار، 13 دلار کم میکرد از مبلغ اصلی و در اصل من 37 دلار توان خرید داشتم.
این موضوع باعث شد که این سوال را اینجا بپرسم اما جواب دقیق و مشخصی هنوز نگرفتم.

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
اتفاقا قصد من خرید بود و همونطور که مطرح کردم، خواستم از طریق یک اپلیکیشن BTC خرید بزنم، در ازای 50 دلار، 13 دلار کم میکرد از مبلغ اصلی و در اصل من 37 دلار توان خرید داشتم.
این موضوع باعث شد که این سوال را اینجا بپرسم اما جواب دقیق و مشخصی هنوز نگرفتم.
شما میخواید خرید کنید به عنوان سرمایه؟ یا میخواید منتقل به حساب دیگه بعد از خرید؟
اگر مورد ۱ باشه که همین سایت های ایرانی یا هر صرافی دیگه با کارمزد پایین قابل خریده
اگر مورد ۲ باشه باید روی شبکه bitcoin جا به جا بشه که کارمزد بالایی داره

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
شما میخواید خرید کنید به عنوان سرمایه؟ یا میخواید منتقل به حساب دیگه بعد از خرید؟
اگر مورد ۱ باشه که همین سایت های ایرانی یا هر صرافی دیگه با کارمزد پایین قابل خریده
اگر مورد ۲ باشه باید روی شبکه bitcoin جا به جا بشه که کارمزد بالایی داره
قصدم خرید بود اون هم زیر 100 دلار!
همونطور که قبلا نوشتم این اپلیکیشن احراز نمیخواد، سایت های داخلی و صرافی ها احراز هویت میخواهند.

Captive

لایک‌ها
16,664
1681453007485.png

سلامتی همه منفی ها....

بیت 31 هزار دلار رو تاچ کرد.

2 برابر از کف.

فایل های ضمیمه

• 1681452940711.png
    1681452940711.png
    2.8 KB · نمایش ها: 3

Captive

لایک‌ها
16,664
بیت 15 هزار دلار رفته بالا صداشون در نمیاد، 4 هزار دلار بریزه سخنان و متن های عبرت آموزشون شروع میشه :D

بالا