Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
خوب دوباره خالی کرد رو سر ملت
موافقم ولی به شرطی که در بازار صعودی بیشتر از بقیه کوین های اصلی رشد نکنه.
باید منتظر موند.
خوب دوباره خالی کرد رو سر ملت
@Captiveاین نمودار میگه اگه کسی یک سال پیش بیت کوین میخرید تا الان حتی به نصف اصل پولش هم نمیرسید، غیر از اینه؟
@Captive
اینجا دیدم قیمت یک سال پیش زده 42 هزار دلار و الان 27 هزار دلار
پس با مقایسه این دو تا این حرف رو زدم
یک ساله. نه سه ماه یا یک ماه پیش. کسی که یک سال پیش خریده رو گفتم
خب حالا الان چطوره؟ بازم اشتباه حساب کردم؟
@Captive
اینجا دیدم قیمت یک سال پیش زده 42 هزار دلار و الان 27 هزار دلار
پس با مقایسه این دو تا این حرف رو زدم
یک ساله. نه سه ماه یا یک ماه پیش. کسی که یک سال پیش خریده رو گفتم
خب حالا الان چطوره؟ بازم اشتباه حساب کردم؟
بیت و اتر کارمزدشون بالاست برای مبالغ کم ارزش ندارهاز طریق یکی از اپلیکیشنهای معروف کیف پول، آزمایشی درخواست خرید بیت زدم(نخریدم و فقط تا مرحله پرداخت رفتم) ، کارمزد برای 50 دلار را مجموعا 13 دلار حساب و کسر کرد، این میزان زیاد نیست؟
بایننس چند فی میگیره؟
کدوم اپ حداقل کارمزد را داره؟
از صرافی هایی که شبکه لایتنینگ پشتیبانی می کنند استفاده کن برای بیت کوین کارمزدش ۱۰ ساتوشی استاز طریق یکی از اپلیکیشنهای معروف کیف پول، آزمایشی درخواست خرید بیت زدم(نخریدم و فقط تا مرحله پرداخت رفتم) ، کارمزد برای 50 دلار را مجموعا 13 دلار حساب و کسر کرد، این میزان زیاد نیست؟
بایننس چند فی میگیره؟
بیتکوین اینطوریه که توی هر تراکنش کل کیف پول مبدا باید خالی بشه یکبار.اساتید مسئلتون
من چند وقت قبل مقدار 0.0053 بیت فروختم , ولی تو اکسپلورر مقدار خروجی رو 0.0093 میزنه !
مقدار 0.004 رفته به یه آدرس دیگه !
مشاهده پیوست 1323708
به نظرم یکی از درآمدهای صرافی های بزرگ همین کارمزد اضافی (پول زور) ای هست که روی Withdraw کردن بیتکوین از کاربرهاشون میگیرن یا ا تا جایی که منم دیدم صرافی ها روی شبکه اصلی بیتکوین کارمزد بالا میگیرن... نمیدونم دقیقا چرا.از طریق یکی از اپلیکیشنهای معروف کیف پول، آزمایشی درخواست خرید بیت زدم(نخریدم و فقط تا مرحله پرداخت رفتم) ، کارمزد برای 50 دلار را مجموعا 13 دلار حساب و کسر کرد، این میزان زیاد نیست؟
بایننس چند فی میگیره؟
بیتکوین اینطوریه که توی هر تراکنش کل کیف پول مبدا باید خالی بشه یکبار.
بیتکوین رو روی شبکه بایننس bep20 خرید کن کارمزدش 0.2 دلار هستاز طریق یکی از اپلیکیشنهای معروف کیف پول، آزمایشی درخواست خرید بیت زدم(نخریدم و فقط تا مرحله پرداخت رفتم) ، کارمزد برای 50 دلار را مجموعا 13 دلار حساب و کسر کرد، این میزان زیاد نیست؟
بایننس چند فی میگیره؟
چیزی که میخواستم بخرم با همین ارزها قابل خرید هست و به قولی ناچاریم.بیت و اتر کارمزدشون بالاست برای مبالغ کم ارزش نداره
از صرافی هایی که شبکه لایتنینگ پشتیبانی می کنند استفاده کن برای بیت کوین کارمزدش ۱۰ ساتوشی است
بیتکوین رو روی شبکه بایننس bep20 خرید کن کارمزدش 0.2 دلار هست
اگه نمیفروشن و تراست ولت داری bnb بخر با پنکیک سوآپ تبدیل کن نهایتا سرجمع کمتر از 1 دلار هزینه ش میشه
پ.ن: الان توی کوینکس کارمزد انتقال بیتکوین روی شبکه بیت 30 دلار هست
اینطور نیست , چون آدرس دوم آدرس من نیست ! ضمن اینکه موجودی کیف من بیشتر از این مقدار هست ,بیتکوین اینطوریه که توی هر تراکنش کل کیف پول مبدا باید خالی بشه یکبار.
یعنی فرضا علی 1 بیتکوین داره و میخواد 0.25 بیتکوین به اصغر بفرسته، ورودی تراکنش علی میشه 1.0 بیت کوین (یعنی کل محتوای والتش). و تراکنش دو تا خروجی خواهد داشت: 0.25 به اصغر و 0.75 دوباره به والت خود علی چون گفتم حتما باید کل کیف خالی بشه.
در ضمن تفاوت Input Value و Output Value اگر اشتباه نکنم برابر مقدار فی تراکنش هست (فی رو هم نوشته). با ماشین حساب بزنید ببینید شاید اشتباه کنم.
تراست ولت مستقیم میشد خرید کرد , قبلا یه قسمت داشت , الان نمیدونمبیتکوین رو روی شبکه بایننس bep20 خرید کن کارمزدش 0.2 دلار هست
اگه نمیفروشن و تراست ولت داری bnb بخر با پنکیک سوآپ تبدیل کن نهایتا سرجمع کمتر از 1 دلار هزینه ش میشه
کوینکس بدون احراز هویت میتونی خرید انجام بدی ولی خب کارمزد برداشتش 0.0001 هستصرافی دردسر احراز داره.
این دم دست بود و بدون ثبت ایمیل و مشخصات میشد ولی خوب کارمزدش بالاست.
اینطور نیست , چون آدرس دوم آدرس من نیست ! ضمن اینکه موجودی کیف من بیشتر از این مقدار هست ,
این چندمین بار هست که تو بیت تراکنش داشتم و این شکلی بوده !
بله از لجر زدم ,از والت شخصی زدید؟
وقتی موجودی والت شما مثلا 0.10 بیت باشه و شما 0.05 بیت برداشت بزنید، باقی مانده رو (0.05 بیت ) به یک والت جدید که متعلق به خودتون هست واریز میکنه.