چقدر اینجا خلوت شد. یادمون باشه هر موقع شلوغ شد و نوب ها اومدن توی تاپیک موقع فراره . من از زمانی که بیت از 50 هزار تا 15 هزار ریخت مرتب ماهانه اضافه کردم.برای هولدرهای بلندمدت فکر کنم تا هاوینگ بیتکوین نمیشه خیلی انتظار صعود شارپی داشته باشیم.تازه اگر اقتصاد امریکا بهتر بشه, جنگ اوکراین تموم بشه , جنگ جدیدی تو تایوان یا ایران اتفاق نیفته و ... برای کوتاه مدتی ها هم حدس میزنم تا دوسه ماه دیگه قیمت ها از الان بالاتر باشه.
به نظر شما اگر احتمالا اینترنت چند تکه بشه آیا این تاثیری روی بیت کوین یا کلا کریپتو داره؟
سلام دوستان
در نوبیتکس کجا میتوان چک کرد که دقیقا چقدر بیت کوین واریز شده به کیف پولیمون ؟ ممنون
قسمت کیف های منسلام دوستان
در نوبیتکس کجا میتوان چک کرد که دقیقا چقدر بیت کوین واریز شده به کیف پولیمون ؟ ممنون
ولی واقعا این رابطه معکوس بیتکوین با شاخص دلار (DXY) خیلی کمک کننده اس
هر اتفاقی که قدرت دلار رو به فاگ بده (مثل همین جریان ورشکستگی SVB، رکود اقتصادی دوران کووید و ...) فورا بیت کوین و طلا و دارایی های مشابه رو میبره بالا
الانم به نظر میاد با این اتفاقات و چشم انداز نزولی DXY واقعا بد نیست یه بخشی از پورتفو رو هم به BTC اختصاص داد!
CoinShares
coinshares.com
مشاهده پیوست 1322007
مشاهده پیوست 1322006
من اون سری تبدلش کردم به بیت. شانس آوردم تتر نگهش نداشتم. نسبتش فک کنم 0.071 بود الان خیلی عقب افتاده :1/6 از موجودی اتریوم رو از 1900 دلار تا 2200 دلار به فروش میرسانم.
#NFA
چقدر اینجا خلوت شد. یادمون باشه هر موقع شلوغ شد و نوب ها اومدن توی تاپیک موقع فراره . من از زمانی که بیت از 50 هزار تا 15 هزار ریخت مرتب ماهانه اضافه کردم.برای هولدرهای بلندمدت فکر کنم تا هاوینگ بیتکوین نمیشه خیلی انتظار صعود شارپی داشته باشیم.تازه اگر اقتصاد امریکا بهتر بشه, جنگ اوکراین تموم بشه , جنگ جدیدی تو تایوان یا ایران اتفاق نیفته و ... برای کوتاه مدتی ها هم حدس میزنم تا دوسه ماه دیگه قیمت ها از الان بالاتر باشه.
تتر کردیم نشستیم 32000 بیت رو ببینیم وارد شیم.
ورود شما و خروج پله ای ما : ))))
البته اینی که گفتم در جواب مزاح دوستمون بود که وقتی بازار صعودی هست وارد میشوند