• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
اتفاقا کاربران همین سایت ها بیشتر هدف فیشینگ قرار میگیرند چون اطلاعاتشون فاش شده، میدونی من هفته ای چندتا ایمیل میگیرم که FTX بهم حال داده و برداشت های منو باز کرده؟ 😂 آدرسی که ازش برات ایمیل اومده رو چک کن ببین از کجاست

آدرس رو الان دیدم بله ظاهرا کیکه😄

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اینجور که سولانا داره چهارنعل میره فکر کنم قبل هاوینگ ATH رو بزنه !
283.gif

Reza Shekarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
و‌ منی که علاقه زیادی به توکن های شکست خورده دارم‌ ☠️
و اِن الله مَع‌َ الصابِرِین همانا خداوند با صابران است 😁 آیه ۱۵۳ سوره بقره
شما بودید میفروختید الان؟ با توجه به اینکه پدر جد هاوینگ هم نمیتونه اینو به ATH قبلیش برگردونه
#کف_بخرید

IMG_7790.jpeg
IMG_7791.jpeg

شما به طور کلی این نکته رو در نظر داشته باش که مکانیزم تقسیم Reward برای Staking نسبت مستقیم با تعداد Staker ها داره، برای همینه همیشه Shitcoin ها APR بالایی دارن چون Staker زیادی ندارن بنابراین به هرکس سهم بالایی از تقسیم Reward ها میرسه، من خودم AXS رو Stake میکنم که یه زمانی ٪260 درصد میرسید به هرکی تا همین چندماه پیش هم ٪60 میرسید الان %36 میرسه ولی انقدر ریزش داره همیشه تو ضرری و اینکه ٪۳۰۰۰ از ATH خودش فاصله داره هرچقدر تو کف میخریم باز کف جدیدی ثبت میکنه ولی چاره ای نیست دیگه Reward قابل توجه بخوای گزینه های زیادی نداری توکن AXS و توی Altcoin ها هم Ape

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
صرافی بدون وریفای به غیر از کوینکس موردی هست ؟

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81
سلام دوستان در مورد صرافی نوبیتکس یکماهی هست که برداشت تتر از شبکه BSC مشکل خورده و هر دفعه 1 تا 2 روز باید با پشتیبانی صحبت کنید تا تو پنل کاربری براتون فعال کنند...تا خود امروز چندین بار این مشکل برای من اتفاق افتاده و نهایتا امروز تتر رو نقد کردم و به فکر استفاده از یک صرافی دیگه افتادم.
اگه تو صرافی نوبیتکس خواستید تتر رو رو بلاکچین BSC انتقال بدید اول کمترین دلار موجود رو بخرید ببینید مشکل بر طرف شده یا نه وگرنه اعصابتون به هم میریزه...پشتیبانی نوبیتکس هم انگار نه انگار که تو بازارهای مالی سرعت حرف اول رو میزنه فقط میگن درست میشه یا مثلا از شبکه tron استفاده کن و فکر این نیستند کسی که داره از BSC استفاده میکنه حتما دلیل داره و نمیشه که لقمه رو دور سرش بچرخونه و هزینه اضافی هم بده..بابا جان مشکل 1 روز 2 روز که نیست چند وقته اینطوریه و شما بابتش پول دارید میگیرید باید درست کنید مفت که خدمات نمیدید.

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
یکی از اقوام مهمانی از کشور بلاد کفر واسش اومده بود این بنده خدا فارسی کم بلد، تو جمع نشسته بوده میخواسته بگه چرا ساکت شدید؟ در اومده گفته چرا خفه شدید؟

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81
رفتم صرافی والکس اونجا کلا برداشت تتر رو BSC ندارن وقتی خواستم انتقال بدم گفتن تا 72 ساعت بعد از واریز اولین پول نمیشه رمز ارز انتقال داد 🤔
انگار صرافی های ایرانی هر کدومشون یه مشکلی دارند 😤

Last edited:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
گفتن تا 72 ساعت بعد از واریز اولین پول نمیشه رمز ارز انتقال داد 🤔
این مسخره بازی 72 ساعت رو اکثرا فروشنده های کریپتو به بهانه دستور پلیس فتا اعمال کردن !

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
یکی از اقوام مهمانی از کشور بلاد کفر واسش اومده بود این بنده خدا فارسی کم بلد، تو جمع نشسته بوده میخواسته بگه چرا ساکت شدید؟ در اومده گفته چرا خفه شدید؟
لطفا پست غیرمرتبط ارسال نکنید.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
2017
پ.ن : 2017 سقفش 19000 بود
Screenshot 2024-01-09 205334.png

2020

Screenshot 2024-01-09 205929.png

2024

Screenshot 2024-01-09 210030.png

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81
این مسخره بازی 72 ساعت رو اکثرا فروشنده های کریپتو به بهانه دستور پلیس فتا اعمال کردن !
کلا قانونش درست نیست چه صرافی ها اعمال کرده باشند چه پلیس فتا گفته باشه چون روزانه کلا تا سقف 25 میلیون میشه از کارت برداشت کرد و این خودش یه محدودیت هست دیگه اون 72 ساعت واقعا بی مورد.

این ETF اگه تایید بشه این سعود بیتکوین تو چارت ها که گفتید احتمال داره انجام بشه... البته خودم شخصا فکر نمی کنم بالای 150 بره.

Reza Shekarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
چی درسته که این باشه؟ اصولا پشتیبانی در کشور ما به دو صورت هست، یا یک عده اپراتور که هیچ دسترسی و دانشی ندارند میشینن و قالب های پرسش و پاسخ رو Copy-paste میکنن، گروه دوم که بهترن به سوالات شما توجه میکنن ولی هرچی بگی مثل ربات هوش مصنوعی جواب میدن 😁
مهمترین اصلی که پشتیبانی یک مجموعه باید دنبال کنه اینه که به شما "پاسخ نده" بلکه "مشکل رو حل کنه"

یک لیست از بهترین صرافی های ایران تا تاریخ ۲۰ دی ۱۴۰۲ با اشراف کامل به حدود ۱۵۰ صرافی فعال در حوضه رمزارز توی ایران برای استفاده دوستان میزارم، غیر از این موارد بقیه همشون از چاله به چاه افتادن هستن، به اسم و رسم و قدمتشون توجه نکنید چند پست قبل راجع به ضعف امنیتی بیت ایمن یه پستی گذاشته بودم (خوبه اسمشو گذاشتن ایمن!) اینم خبری که امروز راجع به bit24 منتشر شده بود: Bit24.cash Security Flaw Exposes KYC Data of 230K Users

پی ۹۸
بیت برگ
راب اکس
اِتِر اکس
هولو اکس
تو ایکس
کیف پول
کافه ارز
ارز کِت
ارز اینجا

پی نوشت:‌ همین الان که دارم اینارو مینویسم بیت حدود 2K ریخت چون SEC بیانه داد که خبر تایید ETF بیت توسط اکانت توییترشون جعلی بود، مشکوکه داستان و به نظرم میرسه بیانیه ای بود که زودتر از موعد منتشر شده، به هر حال Deadline اعلام تصمیمشون از رگ گردن به ما نزدیکتر است، اگر تایید بشود، اگر FOMC نرخ بهره را کاهش بدهد، اگر جنگ در اوکراین به اتمام برسد احتمال اینکه با شروع هاوینگ جهش هایی مثل پریود های گذشته ببینیم واقعا هست،

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

Reza Shekarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
خیلی جالبه، قشنگ از بالا دارن مارکت رو دستکاری میکنن و ما هم لابد گوشامون درازه 😂 دیروز بعد اینکه به قول خودشون اکانت کمیسیون اوراق بهادار هک شد!!! بیت فورا یه واکنش انفجاری نشون داد و این سیگنال رو برای همه فرستاد که فردا با تایید رسمی پامپ شدیدی اتفاق میفته، امروز که رسما تایید شد بیت تا این لحظه هیچ واکنشی نشون نداد!!!
اگر ترید میکنید خیلی مراقب باشید چند هزار نفر رو لیوکیید کردن با این بازیها، فقط توی Bybit یک نفر ۶ میلیون دلار لیکویید شد, مرگ به آمریکا

Etf معاملات اسپات بییتکوین بلاخره تایید شد

آشنایی دارم باهاشون، نه آشنایی فامیلی البته :D
ببین باید بگی برای چه نیازی دنبال اعتبارسنجی هستی تا هرکسی بتونه گزینشو معرفی کنه؟ واقعا یک نسخه برای هرکاری جواب نمیده
ولی من نظر کلی خودم رو میگم شاید کمک کرد، من اینهایی که معرفی کردم به لحاظ پوشش شبکه، سرعت عمل، پشتیبانی و ناشناس بودن در مراجع بین المللی 👽 انتخاب کردم، بیت پین جزو صرافی های مشهور هست و سایر فاکتور های مورد نظر من رو هم نداره، اما ممکنه برای نیاز شما بهترین باشه، مثلا این صرافی تا جایی که من دیدم نرخ خریدش از ما بالاتر از جاهای دیگست ولی به درد لای جرز میخوره در کل بخوای حسابش کنی! همه رو هم که آدم نمیتونه KYC کنه مجبوره بهترینشو انتخاب کنه, این از توضیحات کلی.
ولی اگر شما برای نگهداری میپرسی در مبالغ بالا هیچ صرافی CEX در جهان وجود نداره که آدم خیالش راحت باشه ایرانی که جای خودش، DEX هم که اپن سورس ۲-۳ تا گزینه بیشتر نیست، Cold Wallet ها هم حتی بعضی هاشون قبلا باز شدن و کدها ذخیره شدن و دوباره پملپ شدن و باید در مورد اونم احتیاط کرد، خلاصه مطلب باید ببینی ریسک چی رو میپذیری، مثلا خود من هیچوقت پشیمون نیستم که توی FTX سرمایه گذاری کرده بودم چون اگر نتونیتم به دومین صرافی بزرگ جهان اعتماد کنیم پس دیگه چیکار کنیم؟ اتفاقی بود که خارج از کنترل خیلیها رخ داد وگرنه باید با مدیریت تمام صرافی ها آشنایی فامیلی داشته باشی بدونی پشت پرده چه میگذره آیا میشه اعتماد کرد یا خیر

با " بیت پین " کار کردید ؟ اطلاعی از اعتبارش دارید ؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
آشنایی دارم باهاشون، نه آشنایی فامیلی البته :D
ببین باید بگی برای چه نیازی دنبال اعتبارسنجی هستی تا هرکسی بتونه گزینشو معرفی کنه؟ واقعا یک نسخه برای هرکاری جواب نمیده
ولی من نظر کلی خودم رو میگم شاید کمک کرد، من اینهایی که معرفی کردم به لحاظ پوشش شبکه، سرعت عمل، پشتیبانی و ناشناس بودن در مراجع بین المللی 👽 انتخاب کردم، بیت پین جزو صرافی های مشهور هست و سایر فاکتور های مورد نظر من رو هم نداره، اما ممکنه برای نیاز شما بهترین باشه، مثلا این صرافی تا جایی که من دیدم نرخ خریدش از ما بالاتر از جاهای دیگست ولی به درد لای جرز میخوره در کل بخوای حسابش کنی! همه رو هم که آدم نمیتونه KYC کنه مجبوره بهترینشو انتخاب کنه, این از توضیحات کلی.
ولی اگر شما برای نگهداری میپرسی در مبالغ بالا هیچ صرافی CEX در جهان وجود نداره که آدم خیالش راحت باشه ایرانی که جای خودش، DEX هم که اپن سورس ۲-۳ تا گزینه بیشتر نیست، Cold Wallet ها هم حتی بعضی هاشون قبلا باز شدن و کدها ذخیره شدن و دوباره پملپ شدن و باید در مورد اونم احتیاط کرد، خلاصه مطلب باید ببینی ریسک چی رو میپذیری، مثلا خود من هیچوقت پشیمون نیستم که توی FTX سرمایه گذاری کرده بودم چون اگر نتونیتم به دومین صرافی بزرگ جهان اعتماد کنیم پس دیگه چیکار کنیم؟ اتفاقی بود که خارج از کنترل خیلیها رخ داد وگرنه باید با مدیریت تمام صرافی ها آشنایی فامیلی داشته باشی بدونی پشت پرده چه میگذره آیا میشه اعتماد کرد یا خیر
برای خرید و برداشت لحظه ای میخوام، جایی باشه که موقع برداشت سریع کار آدم رو راه بندازه،

بیشتر برای خرید لحظه ای تتر و ترون و امثالهم میخوام، یه جا قبلاً خرید میکردم ارسالش اتوماتیک و آنی بود ولی ظاهراً بخاطر درگاه به مشکل برخوردن و الان دیگه فعال نیست، فعلا از ایرانیکارت خرید میکنم که اونم هنوز نفهمیدم سیستمش آنی هست یا نه!! یه بار آنی میزنه، یه بار ۲-۳ ساعت بعد میزنه, یه بار ۵-۶ ساعت بعد میزنه !!! کلا نفهمیدم فازش چند چنده!!

Last edited:

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
3-4 روز پیش برای اولین بار می خواستم یه کوین معرفی کنم ، ترسیدم گفتم تو این بازار که شک تردید ها در مورد ETF بیت وجود داره شاید سیگنال اشتباه بدم کسی ضرر کنه ، حدود 80% افزایش قیمت داشت😐 نام کوین ENS حتما تو واچ لیستتون داشته باشید (Ethereum Name Service)

بالا