آشنایی دارم باهاشون، نه آشنایی فامیلی البته
ببین باید بگی برای چه نیازی دنبال اعتبارسنجی هستی تا هرکسی بتونه گزینشو معرفی کنه؟ واقعا یک نسخه برای هرکاری جواب نمیده
ولی من نظر کلی خودم رو میگم شاید کمک کرد، من اینهایی که معرفی کردم به لحاظ پوشش شبکه، سرعت عمل، پشتیبانی و ناشناس بودن در مراجع بین المللی
انتخاب کردم، بیت پین جزو صرافی های مشهور هست و سایر فاکتور های مورد نظر من رو هم نداره، اما ممکنه برای نیاز شما بهترین باشه، مثلا
این صرافی تا جایی که من دیدم نرخ خریدش از ما بالاتر از جاهای دیگست ولی به درد لای جرز میخوره در کل بخوای حسابش کنی! همه رو هم که آدم نمیتونه KYC کنه مجبوره بهترینشو انتخاب کنه, این از توضیحات کلی.
ولی اگر شما برای نگهداری میپرسی در مبالغ بالا هیچ صرافی CEX در جهان وجود نداره که آدم خیالش راحت باشه ایرانی که جای خودش، DEX هم که اپن سورس ۲-۳ تا گزینه بیشتر نیست، Cold Wallet ها هم حتی بعضی هاشون قبلا باز شدن و کدها ذخیره شدن و دوباره پملپ شدن و باید در مورد اونم احتیاط کرد، خلاصه مطلب باید ببینی ریسک چی رو میپذیری، مثلا خود من هیچوقت پشیمون نیستم که توی FTX سرمایه گذاری کرده بودم چون اگر نتونیتم به دومین صرافی بزرگ جهان اعتماد کنیم پس دیگه چیکار کنیم؟ اتفاقی بود که خارج از کنترل خیلیها رخ داد وگرنه باید با مدیریت تمام صرافی ها آشنایی فامیلی داشته باشی بدونی پشت پرده چه میگذره آیا میشه اعتماد کرد یا خیر