usef8000
Registered User
خودم با این کار میکنم قیمتاش خوبهنه شاهرخ جان من میخوام بفروشم ، الان بهترین قیمت کی میخره داخل و خارج ؟ و اینکه امن باشه
https://www.wmfa.ir
خودم با این کار میکنم قیمتاش خوبهنه شاهرخ جان من میخوام بفروشم ، الان بهترین قیمت کی میخره داخل و خارج ؟ و اینکه امن باشه
اگه ما خریده بویدم میرفت رو 2 سنت
منظورتون از دات آی ری چهس سایتی هست ؟خریدش عالی این سایت که دوستمون گفتن ولی برا فروش بیت الان تو دات ای ار 83500 میخره که 2.5 گرونتر ازتون میخره
باید همیشه برا خرید و فروش از دو سه تا صرافی که البته معتبرن قیمت بگیرید
البته برخی صرافیا هم ممکنه قیمتشون عالی باشه ولی اسکمند مراقب باشید و بدون هماهنگی با دوستان دیگه با یه صرافی ناشناس کار نکنید قبل از تایید
بنده خریدم همینجا هم چند صفحه قبل گفتم بخرید...![]()
بعد از ltc , ether و btc
نوبت NEO و wave خواهد بود حواستون جمع کنید
wave بخرید از الان و انبار کنید
مشاهده پیوست 1047111
مشاهده پیوست 1047112
سلام
ممنون از این که کوین پیشنهاد میدید
میشه صرافی که خودتون کار میکنید هم بگید ما یه مقدار بیت بریزیم تو همون و این تبدیلای لحظه ای رو انجام بدیم
یه چیزی کقند شکن نخواد و زیادی هم درصد بر نداره
ممنون
Binance و Poloniex چی؟hitbtc
livecoin
cryptopia.co.nz
cryptopia برای نیوزلند هستش و عموما نیوزلند به عهدنامه های بین المللی پایبند نیست
poloniex که تحریم کردهBinance و Poloniex چی؟
ببینید باید یا مستقیم از صرافی های ایرانی بخرید اگه برای فروش دارن یا مثلا اثریوم یا بیت کوین بخرید توی صرافی خارجی تبدیل به لایت کوین بکنید.درود
دوستان میشه راهنمایی بفرمایید litecoin چطور هست برای خرید الان ؟ اگر بخوام بخرم چطور باید این کار رو بکنم . ممنون میشم راهنمایی کنید چون خیلی آشنایی ندارم با این سیستم
من كه باهاش كار كردم راضيم. پشتيباني خوبي داره. پين كد فراموش كردم برام فرستاد و مشكل ريست پين كد بطور كامل در سايت حل كرد.دوستان نظرتون رو درباره livecoin بگید پیشنهاد میکنید یا خیر