mohandes23
Registered User
- نوشتهها
- 294
- لایکها
- 263
با ای پی ایران رفتید؟من كه باهاش كار كردم راضيم. پشتيباني خوبي داره. پين كد فراموش كردم برام فرستاد و مشكل ريست پين كد بطور كامل در سايت حل كرد.
با ای پی ایران رفتید؟من كه باهاش كار كردم راضيم. پشتيباني خوبي داره. پين كد فراموش كردم برام فرستاد و مشكل ريست پين كد بطور كامل در سايت حل كرد.
بله. فقط يادتون باشه pin code حتما جايي نگه داريد. معمولا بعد ريست پين كد تا 10 روز اجازه برداشت نداريد.با ای پی ایران رفتید؟
لطفا جواب این سوال هم بدیدسلام
همه سایت ها برای تائید حساب مدارک میخوان؟ مدارک حتما باید انگلیسی باشن؟
خیر مثلا hitbtc مدرک نمی خواد.فک کنم Binance هم نخواد ولی محدودیت های جزیی دارن برای جابه جایی بیت کوین در طول شبانه روز.لطفا جواب این سوال هم بدید
ببینید باید یا مستقیم از صرافی های ایرانی بخرید اگه برای فروش دارن یا مثلا اثریوم یا بیت کوین بخرید توی صرافی خارجی تبدیل به لایت کوین بکنید.
خواهش.مقصود ایکسچنج های انلاین هست.برای خارج باید حساب بانکی و مستر کارت داشته باشید.توی امریکا مثلا coinbase هست ولی برای ایرانی ها تحریمه باید ملیت دیگه ای هم داشته باشید.ولی مثلا با ای پی ایران و شماره موبایلی که میدید اگه از ایران باشه حسابتون رو می بنده.ولی اگر نباشه بعید می دونم بفهمه که ایرانی هستید.خلاصه این معرفترین سایت برای خرید مستقیم هست.ولی جاهای دیگه هم هست مثلا Bitfinex که یکی از بزرگترین ایکسچنج های دنیا هست (با ایران و امریکا مشکل داره).می تونید از طریق حساب بانکی یا مسترکارد(مطمین نیستم مستر کارت بپذیره) یورو یا دلار وارد اکانتتون بکنید و بعد باهاش کوین بخرید.البته برای این کار فکر می کنم مدارک هم می خوان.خودتون توی یتویوب هم یه مقدار سرچ کنید بیشتر دستتون میاد.ممنون از پاسختون
منظورتون صرافیهای آنلاین هست یا صرافی های فروش ارز در سطح شهر ؟ بعد کلا اگر بخرم خرید و فروشش آسون هست در صورت نیاز ؟ نمیشه مستقیم از صرافیهای خارجی خرید کرد ؟ صرافی خارجی برای خرید کدوم هست که مطمئن هم باشه چون خارج ایران زندگی می کنم میخوام ببینم امکان خرید مستقیم دارم یا خیر . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
کوین بیس لیست کشورها و روش های موجود رو لیست کرده و داره .ممنون از پاسختون
منظورتون صرافیهای آنلاین هست یا صرافی های فروش ارز در سطح شهر ؟ بعد کلا اگر بخرم خرید و فروشش آسون هست در صورت نیاز ؟ نمیشه مستقیم از صرافیهای خارجی خرید کرد ؟ صرافی خارجی برای خرید کدوم هست که مطمئن هم باشه چون خارج ایران زندگی می کنم میخوام ببینم امکان خرید مستقیم دارم یا خیر . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
دیگه با شخص کار نمیکنه شما باید شرکت باشیدخواهش.مقصود ایکسچنج های انلاین هست.برای خارج باید حساب بانکی و مستر کارت داشته باشید.توی امریکا مثلا coinbase هست ولی برای ایرانی ها تحریمه باید ملیت دیگه ای هم داشته باشید.ولی مثلا با ای پی ایران و شماره موبایلی که میدید اگه از ایران باشه حسابتون رو می بنده.ولی اگر نباشه بعید می دونم بفهمه که ایرانی هستید.خلاصه این معرفترین سایت برای خرید مستقیم هست.ولی جاهای دیگه هم هست مثلا Bitfinex که یکی از بزرگترین ایکسچنج های دنیا هست (با ایران و امریکا مشکل داره).می تونید از طریق حساب بانکی یا مسترکارد(مطمین نیستم مستر کارت بپذیره) یورو یا دلار وارد اکانتتون بکنید و بعد باهاش کوین بخرید.البته برای این کار فکر می کنم مدارک هم می خوان.خودتون توی یتویوب هم یه مقدار سرچ کنید بیشتر دستتون میاد.
منظورتون این هست که چرا میتونن یا چطور میتونن ؟این افرادی که توی بلاک چین مثلا فرهاد اکسچنح بیت کوین دارن چرا میتونن فورک هاشون رو بگیرن؟
wave
verge
خرید های امروز من به امید افزایش قیمت میان مدت
خواهش.مقصود ایکسچنج های انلاین هست.برای خارج باید حساب بانکی و مستر کارت داشته باشید.توی امریکا مثلا coinbase هست ولی برای ایرانی ها تحریمه باید ملیت دیگه ای هم داشته باشید.ولی مثلا با ای پی ایران و شماره موبایلی که میدید اگه از ایران باشه حسابتون رو می بنده.ولی اگر نباشه بعید می دونم بفهمه که ایرانی هستید.خلاصه این معرفترین سایت برای خرید مستقیم هست.ولی جاهای دیگه هم هست مثلا Bitfinex که یکی از بزرگترین ایکسچنج های دنیا هست (با ایران و امریکا مشکل داره).می تونید از طریق حساب بانکی یا مسترکارد(مطمین نیستم مستر کارت بپذیره) یورو یا دلار وارد اکانتتون بکنید و بعد باهاش کوین بخرید.البته برای این کار فکر می کنم مدارک هم می خوان.خودتون توی یتویوب هم یه مقدار سرچ کنید بیشتر دستتون میاد.