vbd
Registered User
- نوشتهها
- 1,899
- لایکها
- 948
دوستانی که ماینینگ علاقه دارن اینو ببینن :video.mp4 - 213.21 MB
تا دیر نشده فعلا هر چی داره بکش بیرون ازش .تازه نوشته کمتر از 250 تا نمیشه بیرون بکشی.من نتوستم 70 سنتم رو بکشم بیرون :general503:داستان این ایمیل های بیتفینکس چی هستش ؟ خوب ما که آمریکایی نیستیم چرا باز به ما هم ایمیل زده ؟ میخواد چه داستانی درست کنه ؟ نکنه بگن همه بیاد وریفای کنن ؟
لایت انتقال بدیم بایننس هم میشه؟ چون تراکنش های اثر زده دیر انجام میشهاتریوم اگر داری بزن به بینانس و استراتیس بخر و بفرس هیت بی تی سی استراتیس رو کارمزدش کلا 1 دلاره برا هر مقدار و تو هیت بی تی سی هم بفروش به هر چی خواستی یا همون اتریوم یا بیتکوین
خود استراتیس که کانفیرمش خیلی فوریه
پس نمیشه اربیتراژ کرد؟واریز و برداشتش غیرفعاله .
لیگ ـشون داخلیه قیمت رفته بالا
Withdraw که بسته باشه قیمت باید پایین تر باشه
ولی زور بسته بودن Deposit بیشتره
تا دیر نشده فعلا هر چی داره بکش بیرون ازش .تازه نوشته کمتر از 250 تا نمیشه بیرون بکشی.من نتوستم 70 سنتم رو بکشم بیرون :general503:
نه بابا .در مورد اثر کلا نوشته بود چون شبکه شلوغه کمتر از 250 دلار نمیشه برداشت کنید.روزانه 250 دلار؟ یا کلا؟
الان نگاه کردم رنکینگ فرق کرده روی الگوریتم sha256 به ترتیب درآمدزاییاین کوین DGB رشد خوبی در یکماه اخیر داشته
و احتمالا خیلی دیگه هم جا داره
https://coinmarketcap.com/currencies/digibyte/
دلیلش هم اینه که با دستگاه اسیک روزی ۳۵دلار بیتکوین استخراج میشه ولی با همون دستگاه روزی ۴۵دلار DGB میشه استخراج کرد !!
پس یه جورایی حمایت bitmain رو پشتش داره
فکر کنم شما گفته بودید liskبخریم سعادتمند میشم و تا قبل سال نومیلادی میره حداقل تا 16دلار من نخریدم و الان پشیمونم
سلام
دوستان واسه سرمایه گذاری بلند مدت بین شش ماه تا یک سال چی رو پیشنهاد میدین بخریم ؟
روی نمودارش معلوم بودفکر کنم شما گفته بودید liskبخریم سعادتمند میشم و تا قبل سال نومیلادی میره حداقل تا 16دلار من نخریدم و الان پشیمونم
الان رفته تا 17.7
پیش بینی خوبی بود
از سایتی خوندید یا تحلیل حودتونه؟اگر سایتی سراغ دارید که تحیلی می گذاره لطفا معرفی کنید
verge حالا خوبه 2 ساله درجا میزدا هیچ اتفاقی هم نیوفتاده نه اپگرید شده نه چیزه دیگه فقط اقای مک کافی فرمودند کوین خوبیه ملت هجوم اوردن روش
verge حالا خوبه 2 ساله درجا میزدا هیچ اتفاقی هم نیوفتاده نه اپگرید شده نه چیزه دیگه فقط اقای مک کافی فرمودند کوین خوبیه ملت هجوم اوردن روش