• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
سلام وقت بخیر

نظرتون در مورد خرید dogecoin چیه؟

doge تا الان بصورت آسانسوری هی رفته بالا هی اومده پایین ! امکانش هست تا 100 ساتوشی یا بیشتر هم بشه . امکانش هست هم بره پایینتر. مثل اینکه مدت زیادی آپدیت نشده و تیم دولوپر پروژه رو رها کرده؟؟!! ولی فوق العاده پر کاربرده برای انتقال بین اکسچنج ها. سرعت انتقالش بالا و هزینه کم. خیلی هم قدیمیه . دست ملت هم پخش شده!
من خودم جز علاقمندان دوژکوین هستم.

با ریسک خودت میتونی بخری!

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
خب خداروشکر نئو هم تا نزدیکای 80 رفت دیروز ،فقط مونده waves و اتریوم کلاسیک ،جفتشون هم البته تا اینجا خوب بالا رفتن ولی من خودم انتظار بیشتری ازین دوتا دارم :)البته بیتکوین کش هم مثل همیشه یکی از گزینه هام هست،راستی زیکش zec هم به نظرم باید به هزار برسه نمیدونم چرا یکم کند حرکت میکنه ،به این میگن بازار !بابا نوئل لامصب چه برکتی داره :)حواستون به این کانال های سیگنال دهی باشه خرید اشتباه نکنید،جدیدا خیلی زیاد شدن و تا قیمت میره بالا این کانالا شروع میکنن منم منم ،ولی اینو در نظر بگیرین کل بازار تقریبا افزایشی بوده این مدت ،یادش بخیر لایت کوین از پارسال که هنوز قیمتش دو رقمی نشده بودو اخبار مربوط به ادد شدنش به کوین بیس و آپدیت سگویتش در حال اجرا شدن بود پیشنهاد دادیم اگه تاپیک رو از اول دنبال کرده باشید اونموقع که همه میگفتن لایت کوین شبیه لاکپشت و بخاری ازش بلند نمیشه حالا رفته بالای 300 دلار ولی به شخصه هیچوقت ادعایی ندارم و ممکنه پیشنهادهام اشتباه از آب در بیاد که البته خداروشکر تا حالا شرمنده نشدیم بابت پیشنهادها، دوستان اینو در نظر بگیرید بازار هیچوقت همینطوری افزایشی نمی مونه و بالاخره یجایی بازار روندش نزولی میشه اونموقع هست که این کانالهای سیگنال دهی هم کرکرشون میشکن پایین D: در ضمن فقط و فقط خودتون باید بررسی های لازم رو انجام بدید و تصمیم آخرو بگیرید ،تا یه تحلیل میبینید نرید روش کلی سرمایه بذارید ،این بازار ریسکش بالاست،کوین هایی که پمپ اساسی کردن تا چند وقت طرفش نرید مثل لایت کوین به نظرم من دیگه انتظار زیادی فعلا ازش ندارم و حالا حالا ها سمتش نمیرم تا قیمتش دوباره بیاد پایین البته شاید بازم بالا بره ولی ریسکش بالاست و موقعیت های بهتری تو بازار پیدا میشه.کوینهای با حجم پایین و و تیم ناشناخته که تو اکسچنج های درپیت هست سمتش نرید بخصوص اگه تازه کار هستید به هیچ عنوان سمتشون نرید ریسکشون فوق العاده بالاست و طمع زیاد هم نکنید.

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
Crown پنجشنبه عرضه میشه برای خرید مناسبه؟

روزی که من پیشنهاد خریدش رو دادم حدود 2.2 دلار بود

به نظرم کوین خیلی خوبیه ، تیم خیلی فعالی داره

البته الان روی پامپ هستش چون 2 روز دیگه نقشه راهش در میاد

صبر کنید تا بیاد پایین و بخرید

https://crown.tech/keyfacts

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
زمزمه های اضافه شدن بیتکوین کش و اتریوم کلاسیک به کوین بیس!اگه واقعیت داشته باشه میتونه تاثیر زیادی تو قیمت این کوین ها داشته باشه البته من ریپلم شنیدم.
Screenshot_20171218-121938_1.jpg

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
دوستانی که ماینینگ علاقه دارن اینو ببینن :video.mp4 - 213.21 MB

میشه بگی در مورد چی هستش دیگه با این تعرفه های اینترنت نمیشه دانلود :general208::general503:، خودم در حال تدارک سیستم ماینیگ هستم ...
صحبت هایی پیرامون این که چه ارزی خوبه، چه مشکلاتی وجود داره چه منافعی داره و ....
حالت سوال جوابی هست

vbd

Registered User
لایک‌ها
948

dss

Registered User
لایک‌ها
198
مثل لایت کوین به نظرم من دیگه انتظار زیادی فعلا ازش ندارم و حالا حالا ها سمتش نمیرم تا قیمتش دوباره بیاد پایین البته شاید بازم بالا بره ولی ریسکش بالاست و موقعیت های بهتری تو بازار پیدا میشه
خبرهایی از قرارداد visa و litecoin هست. پیشبینی روی 2800$ در سال جدیده. الان تارکت برای این هفته 500 دلار هست

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
سلام
دوستان واسه سرمایه گذاری بلند مدت بین شش ماه تا یک سال چی رو پیشنهاد میدین بخریم ؟
به نظر من استراتیس بخر برا این مدت پشیمون نمیشی والت اکترومش رو دانلود کن و بخر بریز اونجا و سیید رو هم حتما یه جا بنویس نگه دار که والتت به گا رفت پولت مشکلی براش پیش نیاد

cardano چطوری بدون هیچ پشتوانه ای اومد جزو 10 تای اول ؟
این همون اولشم با ولوم خیلی بالایی ظاهر شد چون یکی از روئسای اتریوم از گروه جدا شد بنا به دلایلی و اومد اینو زد و ملت هم هجوم بردن روش چون ادم معتبری پشتشه فک کنم اتریوم هم ازش حمایتهایی کرد بعد

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
من روی 10 دلار کوین qtum رو خریدم ولومش تو کوینا نفر سومه بعد از اتریوم هیچ کس هم اسم این کوینو تو این انجمن نیاورده و از قلمشون افتاده همه ولی این کوین دست کمی از اتریوم نداره و خیلی کلفته الان شده 71 دلار از دئو هم داره رد میکنه این کوین ترکونده من 438 تاشو توی بیترکس دارم که میشه بالای 130 میلیون تومن . هر چی ارزش پولت تو بیترکس بیشتر میشه بیشتر زورت میگیره و غصت میگیره .حیف شد دزدید و برد همه رو

Last edited:

paymentstate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
در مورد بیت کوین نظر بدید.
به نظر من اگر 18500 مقاومت کنه و رد بشه 22 میرسه بعد سقوط میکنه

بالا