• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
سلام
دوستان لطفا جواب این سوال ما رو هم بدید این برق رایگانه هدر نره ببینیم اگه خوبه شروع کنیم اتری اتر کلاسیکی چیزی برداریم
الان قیمت قطعات خیلی بالا رفته تو بازار ایران قطعات مناسبش هم نیست مجبورید قطعه ای بخرید که برای اینکار عالی نیست
بنظرم صبر کنید بهتره

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
اینا میخوان روی نوپاها که قیمت زیر یک دلار دارند برای آینده سرمایه بذارند که استراتیس قیمت بالای 10 دلار داره .
ولله اینکه بشه کوینی رو تا 100 برابر شدنش تو مثلا 1 سال پیشبینی کرد کار راحتی نیست فقط میشه با بررسی تا 5 یا 8 برابر شدن پیشبینی کرد اونم کوینی که زیر 1 دلاره سخت بشه پیشبینی کرد فرضا این 6 ماه دیگه از 20 سنت میره 10 دلار

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
ولله اینکه بشه کوینی رو تا 100 برابر شدنش تو مثلا 1 سال پیشبینی کرد کار راحتی نیست فقط میشه با بررسی تا 5 یا 8 برابر شدن پیشبینی کرد اونم کوینی که زیر 1 دلاره سخت بشه پیشبینی کرد فرضا این 6 ماه دیگه از 20 سنت میره 10 دلار
احتمالا باید با نوستراداموس تماس گرفت اینکار شدنی نیست سایتهای پیش بینی به نظرم چرند هستن چون اگر کسی توانایی 100 درصدی توی پیش بینی داشت با هیچکس به اشتراک نمیزاشت فقط نون دونی برای خودشون باز میکنن ایشون باید https://coinmarketcap.com/all/views/all/ بر اساس قیمت سورت کنن ارزی که رنج قیمتیش به نظرشون خوبه انتخاب کنن بررسی کنن تغییرات قیمت, برنامه هایی که تیم توسعه دهنده دارن , صرافی هایی که لیستش کردن و غیره تا به نتیجه برسن این ارز آینده دار هست یا نه

این موارد مدتی دنبال میکنم و تو بعضیاشون سرمایه گذاشتم بگیرنگیر داره :)
PURE - WINGS - BON - XRP - RISE - ODN - MGO - STX - CVC - OK - TRST - PTOY - HMQ - SNM - CFI - SNT - HVN - MTH

btceth

Registered User
لایک‌ها
109
Last edited:

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
این که مشخصه که بسیار سخت هست اما همانطور که دوستمون گفتند با توجه به تیم و حامیان و وضعیت رشد و ارزش سهام و ... شما چه پیشنهادی میدید ؟
فکر من این بود که تو این مطلب باید کوین بازایی حضور داشته باشند که این قسم اطلاعات رو در مورد ارزها داشته باشند .
مثلا در آدرسی که دوستمون دادند الکترونیوم پیشرفت های خوبی داشته و ارزش سهامش در مدت کمی جزو 50 تای اول شده اما خب من تیم الکترونیوم و حامیانشون رو نمیشناسم .

btceth

Registered User
لایک‌ها
109
دوستان یه کوین هست به اسم byteball قیمتش قبلا تا 950$ بالا رفته الان قیمتش 158$ هست تعداد کل کوین هاش هم یک میلیون خواهد بود.
airdrop داره.
در هر airdrop هم به ازای هر gbyte یک دهم gbyte میگیرید البته تا زمانی که به یک میلیون کوین برسه.
من خیلی بهش امیدوارم.
یه نگاهی بهش بندازید و روش تحقیق کنید.
توی changelly bittrex cryptopia هم هست.

https://coinmarketcap.com/currencies/byteball/

https://byteball.org/

دوستان byteball تا 765$ رفت الانم 659$ هست یعنی از او موقعی که گفتم بیشتر از چهار برابر شده
الان هم یه سری کاربر دارن به صورت خودجوش توی reddit تبلیغات میکنن براش
این کوین چون تعدادش خیلی کمه خیلی جای پیشرفت داره
باز هم قبل از خرید هر کوینی خودتون بیشتر تحقیق کنید

c.png

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
Last edited:

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان یه سوال داشتم به نظرتون ADX و MTL خوبه الان بخریمش برای یکی دو ماه آینده ؟

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
سلام دوستان farhadexchange معتبر هست؟

oldenZoro

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان
من وقتی میخوام ارزهای ریزتر بخرم اول توcoinbase مثلا اتریوم میخرم بعد اتریوم رو انتقال میدم به binance اونجا تبدیل می کنم به ارزهای کوچکتری که میخوام بخرم . وقتی این وسط حساب کتاب می کنم با هزینه کارمزد خرید ، انتقال این داستانا قیمت تمام شده بیشتر از اون چیزی هست که توی coinmarketcap قیمت خود ارز هست . این یه مورد معمولیه یا من اشتباه می کنم به این نحو خرید می کنم ؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
MTH ارزش داره ازش چنتا دونه بگیریم نگه داریم سایتش خیلی ساده هستش نسبت به iCO های دیگه 2 تا دونه عکس گذاشته

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستان
من وقتی میخوام ارزهای ریزتر بخرم اول توcoinbase مثلا اتریوم میخرم بعد اتریوم رو انتقال میدم به binance اونجا تبدیل می کنم به ارزهای کوچکتری که میخوام بخرم . وقتی این وسط حساب کتاب می کنم با هزینه کارمزد خرید ، انتقال این داستانا قیمت تمام شده بیشتر از اون چیزی هست که توی coinmarketcap قیمت خود ارز هست . این یه مورد معمولیه یا من اشتباه می کنم به این نحو خرید می کنم ؟

کارمزد ها جمعا چقدر میشه ؟

منم با پرفکت یا ادوکش از wex لایت یا دش میخرم و میفرستم سایت های دیگه و ازشون کوین ها رو میخرم

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
بد جور داره میاد پایین وقت خریده ولی از کجا؟

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
کارمزد ها جمعا چقدر میشه ؟

منم با پرفکت یا ادوکش از wex لایت یا دش میخرم و میفرستم سایت های دیگه و ازشون کوین ها رو میخرم
Wex تا 10 میلیون میشه اعتبار کرد برای خرید با ایران مشکل نداره یا نداشته؟

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
چاره دیگه ای نیس exchanging.ir موجودی بیتکوین و اتریومش 0 هست
از لوکال بیتکوین بخر برای خرید خوبه البته من هنوز خرید نکردم الان تا 79 میلیون فروشنده هست

بالا