• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بالاخره بعد 1 هفته exmo واریزم رو به بالانس اضافه کرد . چه فایده الان نمیشه آربیتراژ کرد. فقط با انتقال به exmo میشه سود کرد. اونم بیخیال

.
مثل اینکه امسال هم شد مثل پارسال، پهن کوین هم می خریدی سود میکردی. بیت کوین کش 2700 شد. دش 1100 رو رد کرد. اتریوم 800 رد کرد. زدکش 570 رد کرد. اتریوم کلاسیک هم نزدیک 40. ممکنه 2018 باز 10 برابر بشن؟
دست من خالی موند از این افزایش قیمتا. فقط 200 یورو آزاد داشتم اونم باهاش 0.56 زدکش خریدم فرستادم exmo هنوز اضافه نکردن

oldenZoro

Registered User
لایک‌ها
110
کارمزد ها جمعا چقدر میشه ؟

منم با پرفکت یا ادوکش از wex لایت یا دش میخرم و میفرستم سایت های دیگه و ازشون کوین ها رو میخرم

بستگی به مقداری که میخرم داره . برای مثال 700 یورو که خرید میزنم .این میشه نتیجه :

BTC ----------------------------- €677.08
Coinbase Fee--------------------€6.00
Payment Method Fee----------€16.92

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
از کجا نگاه مکنید میزان سوده بودن رو ؟

لایت کوین کلا به چه دردی میخوره ؟!
معتربرترین سایت اینه
https://whattomine.com/asic
الان به ترتیب اول bch بعد DGB بعدش btc

من هم دقیقا نمیدونم لایت چرا اینقدر رشد داشته
ولی از صحبت دوستان متوجه شدم چینی ها خیلی بهش علاقه دارند چین هم که خودش میشه ۲۰% کل دنیا. تقاضا بالا میره پس قیمت هم بالا میره

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
بستگی به مقداری که میخرم داره . برای مثال 700 یورو که خرید میزنم .این میشه نتیجه :

BTC ----------------------------- €677.08
Coinbase Fee--------------------€6.00
Payment Method Fee----------€16.92
باز هم خوبه

IMG_20171220_021308_848.jpg

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
بالاخره بعد 1 هفته exmo واریزم رو به بالانس اضافه کرد . چه فایده الان نمیشه آربیتراژ کرد. فقط با انتقال به exmo میشه سود کرد. اونم بیخیال

.
مثل اینکه امسال هم شد مثل پارسال، پهن کوین هم می خریدی سود میکردی. بیت کوین کش 2700 شد. دش 1100 رو رد کرد. اتریوم 800 رد کرد. زدکش 570 رد کرد. اتریوم کلاسیک هم نزدیک 40. ممکنه 2018 باز 10 برابر بشن؟
دست من خالی موند از این افزایش قیمتا. فقط 200 یورو آزاد داشتم اونم باهاش 0.56 زدکش خریدم فرستادم exmo هنوز اضافه نکردن

متاسفم برا اتفاقی که براتون افتاده...
حالا اشکال نداره الان حواستون باشه این altcoin ها سقوط کردن خرید کنید سری بعد...

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

dss

Registered User
لایک‌ها
198

.

شما که اینهمه وقت روی اربیتراژ میذاری یکم تحلیل نمودار یاد بگیری میترکونی. این آربیتراژ خیلی وقت گیره

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
این XVG (Verge) چقد اومد بالا .... من یه مقدار زیادی داشتم ولی حوالی 100 فروختم :| از بزرگترین اشتباهات زندگیم :general509:

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
بیشتر از ۲۰ درصد پولتون رو روی این چس کوینا نزارید

خود بیتکش جای امنیه

بله ... کل والیومش نصف بیت کوینه ... فکر نکنم بخرم اصلا. شاید یه مقدار بیشتر dgb بگیرم... نظری داری شما برا dgb؟

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان دو هزار دلار نمیشه به حساب اودکش که وریفای نشده انتقال داد راه حل چیه که بتونم از سایت های مانند wex خرید کنم تا حدود دو یا سه هزار دلار؟

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
دوستان این نکته رو من بگم البته شاید خیلیا هم بدونند و اون اینه که تو یه تاریخی تمام این شیت کوینها میترکند و از بین میرند روزی که همه بیدار بشن و فقط میمونند چند تا کوین مثل همون بیتکوین و از این حرفا این پروژه دات کام که میتونید در موردش مطالعه کنید.
این واقعیت وجود داره بالای 90 درصد این کوینا بی ارزش هستن و هیچ فایده ای ندارن حتی اگر قیمتشون 2 هزار دلار هم باشه فرق نداره البه اولین ادما سود میکنند و اخرین ادما که وارد بازار میشن با انفجار روبه رو میشن و ضرر میکنند برا سرمایه گذاری چند ساله فقط بیتکوین مناسبه و نه هیچ کوینی حتی اتریوم و دش

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
مشکل usdt حل شده؟ میشه واریز برداشت کرد؟

انتقال بیت کوین کش چقدر زمان میبره؟ چند ماه پیش افتضاح بود چند ساعت طول می کشید

بیت کوین کش 3300 رو هم رد کرد. بعضی جاها 3700 هم رد کرده. دیروز تو exmo یکی گفت فلانی همه بیت کوین ها رو فروخته و بیت کوین کش خریده . از دیروز تا حالا 50 درصد رشد کرده.
yobit هم ایمیل داده Bitcoin Segwit2x trade is open! و نوشته 28 دسامبر کوین ها اضافه میشن
شما که اینهمه وقت روی اربیتراژ میذاری یکم تحلیل نمودار یاد بگیری میترکونی. این آربیتراژ خیلی وقت گیره
تحلیل یاد نمی گیرم. بعضیا هم میگن نمیشه روی کریپتو کارنسی ها تحلیل کرد. کسی پیش بینی 3300 دلاری شدن بیت کوین کش رو می کرد؟
بعد هم اگه همه چیز خوب پیش بره شاید بتونم بیشتر از این افزایش قیمت کوین ها از طریق اربیتراژ در بیارم

متاسفم برا اتفاقی که براتون افتاده...
حالا اشکال نداره الان حواستون باشه این altcoin ها سقوط کردن خرید کنید سری بعد...
پارسال 2 بار روی شیت کوین ها ضرر کردم واسه همین سمت آلت کوین ها نمیرم.معروفها مثل لایت کوین اتریوم اینا
شایدم اگه اینجا به کوینی خوشبین باشن شاید سمتش برم.

Last edited:

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
دوستان این نکته رو من بگم البته شاید خیلیا هم بدونند و اون اینه که تو یه تاریخی تمام این شیت کوینها میترکند و از بین میرند روزی که همه بیدار بشن و فقط میمونند چند تا کوین مثل همون بیتکوین و از این حرفا این پروژه دات کام که میتونید در موردش مطالعه کنید.
این واقعیت وجود داره بالای 90 درصد این کوینا بی ارزش هستن و هیچ فایده ای ندارن حتی اگر قیمتشون 2 هزار دلار هم باشه فرق نداره البه اولین ادما سود میکنند و اخرین ادما که وارد بازار میشن با انفجار روبه رو میشن و ضرر میکنند برا سرمایه گذاری چند ساله فقط بیتکوین مناسبه و نه هیچ کوینی حتی اتریوم و دش
واقعا من هم این سوال رو داشتم که کاربرد این همه کوین چیه
مثلا با بیتکوین و لایتکوین خرید میشه کرد
بیتکوین کش حتی داره کارت بانکی صادر میکنه (حالا نمیدونم چقدر صحت داره یا تبلیغاته)
دش تووی امریکا جنوبی ۱۷هزار خودپرداز داره

ولی بقیه چی ؟ چه کاربردی دارند ؟

بالا