• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
دوستان در نوسان دیشب که من BTC و BCH رو مقایسه می کردم یه نکته ای هست، اونم اینکه در هر لحظه که بیتکوین سقوط می کرد BCH بالا می رفت
و هرچقدر که سقوط شدیدتر بود جهش BCH بیشتر بود
این در نمودارهای روز قبل هم با مقایسه ساعت و زمان جهش به طور واضح مشخص است.
دو اینکه من فکر می کردم EOS به زیر ده بیاد و من بتونم مقداری رو بهش تزریق کنم اما اینطور نشد
EOS بسیار آینده داره و تا طبق پیش بینی ها تا ماه June به صد دلار میرسه

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
دوستان در نوسان دیشب که من BTC و BCH رو مقایسه می کردم یه نکته ای هست، اونم اینکه در هر لحظه که بیتکوین سقوط می کرد BCH بالا می رفت
دو اینکه من فکر می کردم EOS به زیر ده بیاد و من بتونم مقداری رو بهش تزریق کنم اما اینطور نشد
EOS رو نمیدونم ولی میدونم هر کی BCH داره بهتره بفروشه تا این لامصب بکشه پایین وگرنه کل بازار رو داغون میکنه
قرار بود 3600 رو زد برگرده بره جهنم ولی یهو جهتشو عوض کرد ول کن معامله هم نیست یه عده به خاط چس سود خودشون کل بازار رو به گند کشیدن هرکی BCH داره بزاره برای فروش تا بره پایین تا بتونیم پایینتر بخریم یا حداقل نشون بده میخواد بفروشه! این به نغع همه هستش!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
من لایت کوین خریدم به نظرتون لایت کوین میره بالا؟ یا بفروشم

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
من لایت کوین خریدم به نظرتون لایت کوین میره بالا؟ یا بفروشم
مییتوی جای دیگه هم بزاری میتونی هم نگه داری میره بالامن پیشبینم رو 400
البته اگه BCH بزاره! این گند کاری رو تموم کنه ( کم مونده از شرش خلاص شیم فعلا!)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
نگه دار میره بالامن پیشبینم رو 400
بستگی به زمانش داره. اگه یکی دو روز بره رو 400 خوبه. میشه حدود 20 درصد. ولی اگه مثلا بعد 1 هفته بره برای من صرف نداره. :دی
آربیتراز 3 درصد خالص داشته باشه تو روز 5 بار انجام بدم میشه 15 درصد سود خالص

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
بستگی به زمانش داره. اگه یکی دو روز بره رو 400 خوبه. میشه حدود 20 درصد. ولی اگه مثلا بعد 1 هفته بره برای من صرف نداره. :دی
آرپیتاژت میره گیر میکنه میشه مثل EXMO. زبل ترش نشستن!
نترس یه هفته نمیکشه

cacodemon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24

نترس یه هفته نمیکشه

شما آربیتراژ و چطور انجام میدید من مشکلم اینه چطور دلار و برگردونم صرافی اول نشستم حساب کتاب کردم زیان بود میشه راهنمایی کنید چی کار میکنید؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
بیت کوین کش به نظر من آینده ای نداره فقط با حمله به شبکه بیت کوین زندس و قیمت میکشه بالا سیستم کثیفی انتخاب کردن از اوناست که با درست شدن شبکه بیت کوین با سر میخوره زمین

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
نترس یه هفته نمیکشه
من از راه هایی میرم که زبل ترها نمیرن. :دی
exmo رو دورش خط کشیدم. yobit با این همه بدی که میگن ازش 3 روز نمی کشید مشکل رو حل میکرن. لایو کوین نمیدونم تازگیا چطور شده از وقتی فی رو بالا برد باهاشون کار نکردم.
با hitbtc میشه سود خوبی کرد فقط مشکل دپوزیت usdt هست اونم راهی پیدا کردم 2 درصد کارمزد میخوره.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
دیشب بیتکوین کش به کوین بیس اضافه شد من پستم زدم گفتم بیتکش داره میره بالا ...تو بینانس و چندتا اکسچنج دیگه تا بالای 5000 دلارم رفته،خیلی تو تاپیک پست زدم که بیتکوین کش رو جدی بگیرید،کوین با ارزشی هست اما کو گوش شنوا،این حرفارم ول کنین که چهار نفر اینور اونور میگن هارد فورک ،کلاهبرداریه و ازین حرف ها البته با احترام به منتقدین و بیتکوین بازهای قدیمی:)ولی خودمم بقیه فورک های بیتکوین رو یه نوع کلاهبرداری میدونم به نظرم بی ارزش هستن ولی بیتکوین کش قضیش فرق داره، قبلا تو یه پست گفتم دلایل این فورکها رو،همه چی تو نمودار قیمت بلند مدت خودشو نشون میده،کلا تیم بیتکوین کش قوی هستش و آدمهای با نفوذی ازش حمایت میکنن و یکی از دلایل قویشون هم اینه که تغییرات زیادی تو شبکه بیتکوین ایجاد نکردن و پایبند به شبکه اولیه ساتوشی هستن و فقط سایز بلاک رو افزایش دادن،باید قبول کنیم جزو کوین های اصلی کریپتو کارنسی هست.

dss

Registered User
لایک‌ها
198
تحلیل یاد نمی گیرم. بعضیا هم میگن نمیشه روی کریپتو کارنسی ها تحلیل کرد. کسی پیش بینی 3300 دلاری شدن بیت کوین کش رو می کرد؟

الکی میگند جواب نمیده. همین چند روز پیش اعلام کردم میره بالا. روی 107 خریدم و 15 تا 310 فروختمشون

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
این مورد خیلی وقت خواب
https://coinmarketcap.com/currencies/blitzcash/
بیدار بشه غوغا میکنه فقط بدیش اینه توی بیتترکس لعنتی

دیشب بیتکوین کش به کوین بیس اضافه شد من پستم زدم گفتم بیتکش داره میره بالا ...تو بینانس و چندتا اکسچنج دیگه تا بالای 5000 دلارم رفته،خیلی تو تاپیک پست زدم که بیتکوین کش رو جدی بگیرید،کوین با ارزشی هست اما کو گوش شنوا،این حرفارم ول کنین که چهار نفر اینور اونور میگن هارد فورک ،کلاهبرداریه و ازین حرف ها البته با احترام به منتقدین و بیتکوین بازهای قدیمی:)ولی خودمم بقیه فورک های بیتکوین رو یه نوع کلاهبرداری میدونم به نظرم بی ارزش هستن ولی بیتکوین کش قضیش فرق داره، قبلا تو یه پست گفتم دلایل این فورکها رو،همه چی تو نمودار قیمت بلند مدت خودشو نشون میده،کلا تیم بیتکوین کش قوی هستش و آدمهای با نفوذی ازش حمایت میکنن و یکی از دلایل قویشون هم اینه که تغییرات زیادی تو شبکه بیتکوین ایجاد نکردن و پایبند به شبکه اولیه ساتوشی هستن و فقط سایز بلاک رو افزایش دادن،باید قبول کنیم جزو کوین های اصلی کریپتو کارنسی هست.
موردشور خودشو اون تیم پر نفوذشو ببرن نفر اصلی قضیه یکی از سه کله گنده ای هست که میگن بیت رو پایه گذاشتن به خاطر نشدن سگویت و سود نکردنشون (البته با همون سگویت هم میخواست بیت رو نابود کنه) افتاد به زدن بیتکش بعدم یکی از برنامه نویس های اصلی رو برد که تیتر کرد تا شش ماه ما میشیم آقا شما آشغال و ...به نظر من با این کار هم خودشو نابود میکنه هم بقیه رو قرار ه بشه ازش سود کرد نه اینکه این بشه آقا، همه چی پایش بیت هست پس اگه بیت بره همه میرن! مگه آروم آروم...(اونم شاید) اما بیت سلطانه الان توکن سگویت کشیده بالا یکم دوام بیاره لایتنینگ بیاد بیتکش بره بوق بزنه انشالله. برای بیت کش نهایت خوبه که کش بشه با گرونی شدن هزینه انتقال بیت امیدوارم این وضع زودتر تموم شه. تقصیر یهکی دوتا دیونه اس تو تریدینگ ویو سیگنال داده بیت کش رو 5000 آخه الاغ بیت کش یهو از 2.5 به 3.5 اوکی، از 3.5 به 5!! یعنی باید فاتحه بازار رو خوند اونموقع چون همه میکشن بیرون میرن تو بیت کش بازار میترکه و خلاص میشه 1988. برای همین بهتره سعی کنیم موج رو هدایت کنیم! هیچ فکر کردید اون کسایی که وقتی بیت میر ه رو اوج میکشنش پایین دوباره میدنش بالا چشونه ؟ مریضن ؟ خوب بزارن برسه به 100000 ، یک میلیون ده میلیون...حتما یه چیزی هست دیگه ;) سعی کنیم بدونیم حد ها چیه تو اونجا بریم بالا بیایم پایین، اضافه رفتن قطعا به خودمون ضرر میزنه یه موقع سرمایه زیاد باشه ممکنه هم به خودمون هم بقیه ضررر بزنه!

الان بازار همچنان تو شوک و کوپ هستش علتشم اینکه بیتکش نمیره پایین باید تا 2400 گم شه فعلا که نمیشه، کمکش کنید :)
هرکی میتونه هرجا پست بزاره، بید بزاره...

Last edited:

dss

Registered User
لایک‌ها
198
قیمت بیت کش دیشب 9500 دلار بود تو کوین بیس. کلی بیت کش هست اونجا حالا میافتند به فروش .
28 این ماه هارد فورکه احتمالا کوین های دیگه بریزه وقت خریدشون میشه

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
قیمت بیت کش دیشب 9500 دلار بود تو کوین بیس. کلی بیت کش هست اونجا حالا میافتند به فروش .
28 این ماه هارد فورکه احتمالا کوین های دیگه بریزه وقت خریدشون میشه
به قول جواد میخوره به ایام الله احتمالا پس و میره برای ژانویه
با خرید بیت هم میتونید بیتکش رو زمین گیر کنید

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستان این نکته رو من بگم البته شاید خیلیا هم بدونند و اون اینه که تو یه تاریخی تمام این شیت کوینها میترکند و از بین میرند روزی که همه بیدار بشن و فقط میمونند چند تا کوین مثل همون بیتکوین و از این حرفا این پروژه دات کام که میتونید در موردش مطالعه کنید.
این واقعیت وجود داره بالای 90 درصد این کوینا بی ارزش هستن و هیچ فایده ای ندارن حتی اگر قیمتشون 2 هزار دلار هم باشه فرق نداره البه اولین ادما سود میکنند و اخرین ادما که وارد بازار میشن با انفجار روبه رو میشن و ضرر میکنند برا سرمایه گذاری چند ساله فقط بیتکوین مناسبه و نه هیچ کوینی حتی اتریوم و دش

بیشتر کوین ها هم hype شدن

ولی هستن کوینای اینده دار که روی موضوع خاصی تمرکز دارن

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282

یعنی شما میگید مارکت کپ ای او اس میخواد بشه 100 میلیارد دلار؟؟؟ از اتریوم و بیت کش هم رد کنه و میشه دوم با این مارکت کپ. چرا بی پایه و اساس حرف میزنید الان یکی به امید 100 دلار میدوه و میره میخره .

Last edited:

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
این عکس رو از نوسان دیشب و با تطبیق دو نمودار بیتکوین و بیت کوین کش برای دوستانم درست کردم
گفتم دوستان PT هم ببیند بد نیست.
اول اینکه BCH معلوم بود که زیر 2 هزار نمی مونه اما :

BTCC.jpg

نکته : عدم تطبیق دقیق دو نمودار به خاطر اختلاف زمانی خروجی نمودار از سایت می باشد.
حالا باید دید با بالا رفتن بیت کوین آیا BCH روند کاهشی به خود می گیره؟
دو اینکه آیا وقتی بیت سقوط می کنه باید تبدیل سرمایه به BCH زد و دوباره به BTC برگشت؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
یعنی شما میگید کارکت کپ ای او اس میخواد بشه 100 میلیارد دلار؟؟؟ از اتریوم و بیت کش هم رد کنه و میشه دوم با این مارکت کپ. چرا بی پایه و اساس حرف میزنید الان یکی به امید 100 دلار میدوه و میره میخره .

قیمت EOS تا 100 دلار و بیشتر هم میره

paymentstate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
به نظر افزایش سطح OMG تتا سطح هدف بعدی به زودی شروع میشه

بالا