shahrokh222
Registered User
منطقی نیست چون اگر قیمتش بشه 100 دلار رده دوم رو بعد از بیتکوین کسب میکنه شما به اینکه کوین دوم میشه اعتقاد دارید؟؟؟؟؟؟قیمت EOS تا 100 دلار و بیشتر هم میره
منطقی نیست چون اگر قیمتش بشه 100 دلار رده دوم رو بعد از بیتکوین کسب میکنه شما به اینکه کوین دوم میشه اعتقاد دارید؟؟؟؟؟؟قیمت EOS تا 100 دلار و بیشتر هم میره
ببینید دوستان بیتکوین جای خودشو داره چون اولین بوده و بیشترین تعداد توسعه دهنده ها رو داره
شما فک کن ۵۰۰ نفر برنامه نویس درست و حسابی از سال ۲۰۰۹ دارن روش کار میکنن بعد چهار تا آدم گاگول پولدار میان میگن ما میخوایم فورک کنیم
به نظر من bcash کلا مارکتینگه به هیچ جا نمیرسه مگر اینکه کلی هزینه برای توسعه دهنده های جدید انجام بدن که اونم کاملا متمرکز خواهد بود و به درد نمیخوره
برای بلند مدت من به بیتکوین و اتریوم امیدوارم
اتریوم هم به خاطر توسعه دهنده هاش و اینکه حکم بنزین رو داره واسه چند صد تا شرکت
شما این صفحه رو ببین
https://coinmarketcap.com/tokens/
بیشتر از ۸۰٪ توکن ها از پلتفرم اتریوم استفاده میکنن یعنی اینکه اگه اتریوم از بین بره بیشتر از ۸۰ تا از این توکن ها که پشت هر کدومشون یه شرکت هست داغون میشن
خیلی بزرگ هست و واقعا نمیشه کوین حسابش کرد خیلی بزرگ تر از این حرفاست و میترکونه به نظرم
اتریوم نباشه مثل اینه که بنزین نیست
منطقی نیست چون اگر قیمتش بشه 100 دلار رده دوم رو بعد از بیتکوین کسب میکنه شما به اینکه کوین دوم میشه اعتقاد دارید؟؟؟؟؟؟
منطقی نیست چون اگر قیمتش بشه 100 دلار رده دوم رو بعد از بیتکوین کسب میکنه شما به اینکه کوین دوم میشه اعتقاد دارید؟؟؟؟؟؟
برنامش چیه این اصلا چیه دلیل رشدش زیادش برا چیه؟؟؟؟کار خاصی قراره بکنهبقیه هم رشد میکنن
برنامش چیه این اصلا چیه دلیل رشدش زیادش برا چیه؟؟؟؟کار خاصی قراره بکنه
الان کلی از توکن ها هستن که اصلا قصد جدایی از اتریوم رو ندارن چون مشکلی ندارن و کلا بر پایه اتریوم کار میکنن.اینطوریام نیست که داغون بشن از اتریوم استفاده میکنند چون توکن هستن و اتریو میزبان توکنها هست در حال حاظر بهترین میزبانه و با این کار تقاضا را برای اتریوم بالا برده و برای خودش حبابی ایجاد کرده اگر توکن بازی تموم بشه اتریوم خیلی ضرر میکنه . شما اگر بخوای توکن بزنی الان باید والت اتر رو نصب کنی که ککلی طول میکشه و بعدشم با خرید و واریز اتریوم به این کیف پولی باید یک ادرس برای قراردادت بگیری ک به خریداران و سرمایه گذاران ارائه کنی که ت مای اتر والت توکن ششما رو نگه دارن همین کاری که استراتیس هم قصد کردهانجام بده توکنها بعد از تبدیل شدن به کوین دیگه نیازی به میزبانی اتریوم ندارن و راه خودشونو میرن
![]()
هم اکنون بعد از 2 روز 3 برابر . با همان کیفیت و بسته بندی قبلی :general410:
ب بورس شیکاگو ک وارد شد منظورتون کدوم بورسه و کی؟تا قبل از ورود بیت کوین به بورس نزدک مارکت کپ بازار به احتمال خیلی زیاد به 1 با حتی 2 ترلیون دلار میرسه. پس فقط بخرید و دپو کنید تا یکی دو ماه دیگه برداشت کنید. انگار دو ماه هیچ پولی ندارید.![]()
https://chrome.google.com/webstore/...ojamcfopckidlocpkbelmpjcgmbgjcl/reviews?hl=enمطمئن نیستم ولی فکر میکنم که پرشین تولز سیستم ماین گذاشته روی سایتش چون سیستم من وقتی برگه پرشین تولز بازه خیلی داغ میکنه