• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
قیمت EOS تا 100 دلار و بیشتر هم میره
منطقی نیست چون اگر قیمتش بشه 100 دلار رده دوم رو بعد از بیتکوین کسب میکنه شما به اینکه کوین دوم میشه اعتقاد دارید؟؟؟؟؟؟

btceth

Registered User
لایک‌ها
109
ببینید دوستان بیتکوین جای خودشو داره چون اولین بوده و بیشترین تعداد توسعه دهنده ها رو داره
شما فک کن ۵۰۰ نفر برنامه نویس درست و حسابی از سال ۲۰۰۹ دارن روش کار میکنن بعد چهار تا آدم گاگول پولدار میان میگن ما میخوایم فورک کنیم
به نظر من bcash کلا مارکتینگه به هیچ جا نمیرسه مگر اینکه کلی هزینه برای توسعه دهنده های جدید انجام بدن که اونم کاملا متمرکز خواهد بود و به درد نمیخوره

برای بلند مدت من به بیتکوین و اتریوم امیدوارم
اتریوم هم به خاطر توسعه دهنده هاش و اینکه حکم بنزین رو داره واسه چند صد تا شرکت
شما این صفحه رو ببین

https://coinmarketcap.com/tokens/

بیشتر از ۸۰٪ توکن ها از پلتفرم اتریوم استفاده میکنن یعنی اینکه اگه اتریوم از بین بره بیشتر از ۸۰ تا از این توکن ها که پشت هر کدومشون یه شرکت هست داغون میشن
خیلی بزرگ هست و واقعا نمیشه کوین حسابش کرد خیلی بزرگ تر از این حرفاست و میترکونه به نظرم
اتریوم نباشه مثل اینه که بنزین نیست

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
ببینید دوستان بیتکوین جای خودشو داره چون اولین بوده و بیشترین تعداد توسعه دهنده ها رو داره
شما فک کن ۵۰۰ نفر برنامه نویس درست و حسابی از سال ۲۰۰۹ دارن روش کار میکنن بعد چهار تا آدم گاگول پولدار میان میگن ما میخوایم فورک کنیم
به نظر من bcash کلا مارکتینگه به هیچ جا نمیرسه مگر اینکه کلی هزینه برای توسعه دهنده های جدید انجام بدن که اونم کاملا متمرکز خواهد بود و به درد نمیخوره

برای بلند مدت من به بیتکوین و اتریوم امیدوارم
اتریوم هم به خاطر توسعه دهنده هاش و اینکه حکم بنزین رو داره واسه چند صد تا شرکت
شما این صفحه رو ببین

https://coinmarketcap.com/tokens/

بیشتر از ۸۰٪ توکن ها از پلتفرم اتریوم استفاده میکنن یعنی اینکه اگه اتریوم از بین بره بیشتر از ۸۰ تا از این توکن ها که پشت هر کدومشون یه شرکت هست داغون میشن
خیلی بزرگ هست و واقعا نمیشه کوین حسابش کرد خیلی بزرگ تر از این حرفاست و میترکونه به نظرم
اتریوم نباشه مثل اینه که بنزین نیست

اینطوریام نیست که داغون بشن از اتریوم استفاده میکنند چون توکن هستن و اتریو میزبان توکنها هست در حال حاظر بهترین میزبانه و با این کار تقاضا را برای اتریوم بالا برده و برای خودش حبابی ایجاد کرده اگر توکن بازی تموم بشه اتریوم خیلی ضرر میکنه . شما اگر بخوای توکن بزنی الان باید والت اتر رو نصب کنی که ککلی طول میکشه و بعدشم با خرید و واریز اتریوم به این کیف پولی باید یک ادرس برای قراردادت بگیری ک به خریداران و سرمایه گذاران ارائه کنی که ت مای اتر والت توکن ششما رو نگه دارن همین کاری که استراتیس هم قصد کردهانجام بده توکنها بعد از تبدیل شدن به کوین دیگه نیازی به میزبانی اتریوم ندارن و راه خودشونو میرن

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
منطقی نیست چون اگر قیمتش بشه 100 دلار رده دوم رو بعد از بیتکوین کسب میکنه شما به اینکه کوین دوم میشه اعتقاد دارید؟؟؟؟؟؟

بقیه هم رشد میکنن
برنامش چیه این اصلا چیه دلیل رشدش زیادش برا چیه؟؟؟؟کار خاصی قراره بکنه

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
برنامش چیه این اصلا چیه دلیل رشدش زیادش برا چیه؟؟؟؟کار خاصی قراره بکنه

بستری برای گسترش اپلیکیشن و فک کنم سیستم درگاه پرداختی اپلیکیشن

الان که سیستم حبابی هستش اصلا کاربرد اپلیکیشن ها درجه دوم قرار میگیره و درجه اول فشار برای خرید هستش

ولی ما باید سعی کنیم فقط توکن ها و اپلیکیشن های دارای برنامه و هدف مشخص رو خرید بکنیم
شاید سود کمی بدن ولی مطمئن تر هستن

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
تو این صرافی شاخ کره ای هم ادد کرده خودشو این صرافی خیلی شاخه ضمنا من دیدم ایرانو تو لیستش داشت ولی من کار نکردم باهاش برا اربیراژ بهترین صرافیه ولی اگر ایرانو قبول کنهbithumb.com

cacodemon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
دوستانی که ۶ ۷ صفحه پیش در مورد ایرانی ها میگفتن و اینکه چرا به هم نمیگیم چطور بخریم چی بخریم؟
من الان چند بار پرسیدم آربیتراژ چطور انحام میدید و جطور پول یا کوین و به صرافی اول بر میگردونید(چون وقتی گرونتره همه چیش گرونتره یا اصلا بعضی ها بعضی کوین هارو ساپورت نمیکنن) تا سیکل و ادامه بدید گویا کسی دوست نداره جواب بده

btceth

Registered User
لایک‌ها
109
اینطوریام نیست که داغون بشن از اتریوم استفاده میکنند چون توکن هستن و اتریو میزبان توکنها هست در حال حاظر بهترین میزبانه و با این کار تقاضا را برای اتریوم بالا برده و برای خودش حبابی ایجاد کرده اگر توکن بازی تموم بشه اتریوم خیلی ضرر میکنه . شما اگر بخوای توکن بزنی الان باید والت اتر رو نصب کنی که ککلی طول میکشه و بعدشم با خرید و واریز اتریوم به این کیف پولی باید یک ادرس برای قراردادت بگیری ک به خریداران و سرمایه گذاران ارائه کنی که ت مای اتر والت توکن ششما رو نگه دارن همین کاری که استراتیس هم قصد کردهانجام بده توکنها بعد از تبدیل شدن به کوین دیگه نیازی به میزبانی اتریوم ندارن و راه خودشونو میرن
الان کلی از توکن ها هستن که اصلا قصد جدایی از اتریوم رو ندارن چون مشکلی ندارن و کلا بر پایه اتریوم کار میکنن.
همین جابجا شدن تو platform ها میتونه اعتبار توکن رو پایین بیاره
برای deploy کردن contract نیازی به دانلود بلاکچین نیست ساختن یه توکن دقیقا مثل یه تراکنش معمولی هست فقط به عنوان دیتا contract باید فرستاده بشه. توی etherscan یا myetherwallet میشه توکن ساخت فقط قبلش contract باید compile بشه که حتی اونم میتونه آنلاین انجام بشه توی این سایت

https://remix.ethereum.org/

البته برای کارای حرفه ای باید local کار کرد

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
Screenshot_3.jpg

هم اکنون بعد از 2 روز 3 برابر . با همان کیفیت و بسته بندی قبلی :general410:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
دوستان پیشنهاد بدید از الان برای دو هفته یا یک ماه آینده چی بخرم؟ مقدار بالا

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
مطمئن نیستم ولی فکر میکنم که پرشین تولز سیستم ماین گذاشته روی سایتش چون سیستم من وقتی برگه پرشین تولز بازه خیلی داغ میکنه

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
تا قبل از ورود بیت کوین به بورس نزدک مارکت کپ بازار به احتمال خیلی زیاد به 1 با حتی 2 ترلیون دلار میرسه. پس فقط بخرید و دپو کنید تا یکی دو ماه دیگه برداشت کنید. انگار دو ماه هیچ پولی ندارید. ;)

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
تا قبل از ورود بیت کوین به بورس نزدک مارکت کپ بازار به احتمال خیلی زیاد به 1 با حتی 2 ترلیون دلار میرسه. پس فقط بخرید و دپو کنید تا یکی دو ماه دیگه برداشت کنید. انگار دو ماه هیچ پولی ندارید. ;)
ب بورس شیکاگو ک وارد شد منظورتون کدوم بورسه و کی؟
نظر شما در مورد ارک چیه انگار داره یواشکی هی میره بالا

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
بالا