بیت کوین بکوبی سرش می زنه بالا. هر چی محکم تر بزنی سرش بیشتر میره بالا. اون دفعه تا 6600 یا 5600 خورد تو سرش، نتیجه رو دیدیم 15000 بعد 18000کش 5 هزار رو هم میبینه حداقل بیتکوین فعلا میپلکه ولی بعد میره برای بالا 20 هزار اتریوم هم هزار رو میبینه
این پست از PM افتاده اینجا ؟نگران نباش یکم دیگه صبر کن مشخص شدنش ممکنه بین 10 تا 24 ساعت طول میکشه
میخواستیم زیر 300 بفروشیم الان رو 312 یکم دیگه صبر همه چیو مشخص میکنه
من فی رو 0.0005 هم میزدم نسبتا سریع بود .این بیتکوین گوه دیروز ارسال کردم 35 دلار کارمز تعیین کردم هنوزم کانفیرم نخورده خدا مرگش بده جدا این دیگه به درد نمیخوره لعنتی میخواستم ارک بخرم الان از اونورم ارک 70 سنت افتاد روش ضرر تو ضرر لعنتی
چند ساتوشی گذاشتید ؟این بیتکوین گوه دیروز ارسال کردم 35 دلار کارمز تعیین کردم هنوزم کانفیرم نخورده خدا مرگش بده جدا این دیگه به درد نمیخوره لعنتی میخواستم ارک بخرم الان از اونورم ارک 70 سنت افتاد روش ضرر تو ضرر لعنتی
چقد انرژی منفی به خودتون میدید. خدایی نکرده میدونید یه سکته قلبی یا فشارهایی که به صورت آنژین از هیجان و ترس افزایش و کاهش قیمت به آدم وارد میشه خرج عمل قلبش ده برابر این سودهاست؟لایت کوین رو تو yobit فروختم zec خریدم حالا می بینم برداشت zec خاموشِ. از اونور لایت کوین داره میره بالا |:
شانس بیارم zec تو yobit بره بالا.