• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چی شد همه کوین ها کشیدن پایین !! بیت کوین کش اومدد 3000. به نظرم هر کی داشت دیشب روی 4000 باید می فروخت.
قبل اینکه برم بیرون داگ کوین خریدم اگه لایو کوین پدرسگ زودتر داگ کوین ها رر می فرستاد رو 7 درصد سود بود الان اومدم رو 7 درصد ضرر هست.. بعد میان میگن چرا استرس به خودت وارد میکنی. D: بازی فیفا هم گل می خوری زورت داره
خوب شد لایت کوین ها فروش رفت و فقط 0.15 تا ltc موند. وگرنه الان رو 10 درصد ضرر یود

---------------
به نظرتون کریپتوها باز افت می کنن یا میرن بالا؟ تو wex کاندل چند کوین سبز شده

Last edited:

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
برای خرید زوده به نظرم
امشب اگه بیدار بمونین قیمت های خوبی می بینید

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
نمیدونم اینو قبلا کسی گفته اینجا یا نه. حالا منم میگم: https://blog.bitpay.com/multiple-blockchains/

هنوز سر حرفام راجع به bitcoin cash هستم!‌ ولی این خبر همه چیز رو عوض میکنه. قیمتش توی درازمدت خوب میتونه بکشه بالا، خصوصاً با این اوضاع بیت‌کوین و فی!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اشتباه کردم زدکش خریدم اومد 7-8 درصد اومد پایین. امروز همه اش 7 درصدی شد :دی .. چکار داریم بزار بیاد پایین صبر میکنم یاز بره بالا.
بازده این بازارها رو بینید در مقابل کریپتو کارنسی ها باید بوق بزنن. بیت کوین حداقل 900 درصد بود

بازده بازارها از اول سال تا آبان
میانگین بازده بورس تهران به ۱۴ درصد رسیده است اما میانگین بازده سهام شرکت‌های بزرگ بورس در مرز ۱۸ درصد و میانگین بازده برخی صنایع حتی بیش از ۷۰ درصد است.
به گزارش همشهري، از اول امسال تاكنون بيشترين بازده متعلق به يورو بوده است و سرمايه‌گذاراني كه اول امسال يورو خريده‌اند اكنون 16.4 درصد سود كسب كرده‌اند درحالي‌كه در همين مدت سرمايه‌گذاران بورس جمعا 13.8درصد و فرابورس 11.6درصد بازده به‌دست آورده‌اند.

در همين مدت قيمت هر سكه بهار آزادي هم 10درصد و قيمت دلار نزديك به 9درصد رشد كرده است. طبق آمار دفتر برنامه‌ريزي مسكن وزارت راه و شهرسازي هم بازده بازار مسكن در اين مدت 7.6درصد بوده است. اما اينها ميانگين اعداد و حد متوسط بازده در بورس و فرابورس است.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
نمیدونم اینو قبلا کسی گفته اینجا یا نه. حالا منم میگم: https://blog.bitpay.com/multiple-blockchains/

هنوز سر حرفام راجع به bitcoin cash هستم!‌ ولی این خبر همه چیز رو عوض میکنه. قیمتش توی درازمدت خوب میتونه بکشه بالا، خصوصاً با این اوضاع بیت‌کوین و فی!
خوب اگر لایتینگ بیتکوین بخواد بیاد که مشکل حل میشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
به نظرتون تو سال 2018 چه کوین هایی مثل زدکش و دش و اتریوم 2017 میشن که حداقل 50 برایر رشد کردن

نظرتون درباره neo - iota - eos- wave چیه از هر کدوم مقداری برای بلند مدت نخریم شاید 2018 بالا رفتن?

dss

Registered User
لایک‌ها
198
به نظرتون تو سال 2018 چه کوین هایی مثل زدکش و دش و اتریوم 2017 میشن که حداقل 50 برایر رشد کردن

نظرتون درباره neo - iota - eos- wave چیه از هر کدوم مقداری برای بلند مدت نخریم شاید 2018 بالا رفتن?
iota چند وقت دیگه فکر کنم بریزه اصلا قیمتش به تعدادش نمیخوره
eos همین حالا بگیر تا 25$ تا 1 یا 2 هفته دیگه میره یه نوسان بگیر دوباره بخر برای سال دیگه که بالای 100 دلاره
omg و لایت فراموش نشه.

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
ریپل رفت که شگفتی ساز بشه. دو هفته پیش از ۲۵ سنت شروع کرد و فکر کنم تا نزدیک ۲دلار هم بره.

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
دوستان عزیزم
یک نگاه گذرایی به پستهای قبل داشتم
خوشحالم که خیلیامون میدونیم اینا اکثرشون شت کوین هستن...

من پیشنهادم فقط این هست که فقط با اطمینان ارزون بخرید گرون بفروشید. اگر نه مطلقا به فکر نگه داشتن altcoin ها نباشید که حالا یه روزی ... یادتون نره وقتی ماه پیش بیت کوین رفت سمت 20k اکثر altcoin ها چقدرفتن پایین... خود من NEO اشکم رو دراورد تا 180000 رفت! اکثر اینایی که میبینیم این روزها بالان میخورن با فرق سر زمین! تا میتونید بفروشید و لذت ببرید :)

کسایی که طی دو سه هفته پیش altcoin ها رو خریده بودن الان رو ابران ... 5x و بیشتر
ما که قسمت نشد ... در کل بخورید و بیاشامید ولی اصراف نکنید :D

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
انگار بازار داره مچاله میشه
فقط اتر خوب مقاومت کرده و -6% هستش بقیه عموما -10 -20% شدند

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
تعطیلات آخر هفته هست بعدش کریسمس
سرمایه ها رو بیرون کشیدن رفتن عیش و نوش

فی الواقع سوتی دادیم :oops:
من فکر میکردم 3-2 روز فرصت هست :(

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
جیک جیک مستون بود فکر زمستونت بود
Screenshot_20171222-065834.png
یعنی پایینتر هم می آیند.

به نظر دوستان چه وقت قیمت ها به کف میرسه ؟

راستش در فکر داشتم که مقداری تومان رو به Neo تبدیل کنم.

تبدیل فیات به کریپتو (سرمایه گذاری ۱-۲ ماهه) به نظر خیلی ریسکش کمتر از چنج کردن کریپتو ها به همدیگر هستش
واقعا برای چنج کردن کوین ها، باید هم از لحاظ اخبار به روز باشیم و هم تحلیل بلد باشیم

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
الان نگاه کردم کریسمس قبلی ارزش کل از 19B به 15B سقوط کرد (حدود ۲۵% کاهش) که بعد یکماه دوبار برگشت و صعود کرد
اگه امسال هم این اتفاق بیوفته : از 650B به 450-500B سقوط میکنه

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
Corrections.jpg

بالا