shahrokh222
Registered User
بعید میدونم بیتکش دیگه برگرده 1500 دلار
1500 ؟بعید میدونم بیتکش دیگه برگرده 1500 دلار
چون روش سرمایه گذاریشون اشتباه و پر ریسک و پر استرسه چون دنبال یه دلار و 5 دلار هسن .چقد انرژی منفی به خودتون میدید. خدایی نکرده میدونید یه سکته قلبی یا فشارهایی که به صورت آنژین از هیجان و ترس افزایش و کاهش قیمت به آدم وارد میشه خرج عمل قلبش ده برابر این سودهاست؟
کوینی که به کوین بیس اضافه میشه در طولانی مدت پایین نمی ره!اوضاع یکم خطرناک شده تا یکم دیگه دوباره بیتکش فکر کنم 3900 رو تاچ کنه و در نتیجه بیت یکم بره باز پایین بعدش دیگه این آخرین باره و بیتکش میره پایین و اونوقت میشه بیت رو برگردوندد بالا برای لایت کوینم فکر کنم همین اتفاق بیفته
چه تاریخی airdrop اتفاق میافته؟nxt دو برابر شده احتمالا تا 28م به بالای 3 دلار هم میرسه
قیمت فعلی ignis الان 2.83 دلاره
به ازای هر NXT نصف دونه ignisمیگیریم
حالا باید دید که با توجه به افت قیمت NXT و IGNIS ارزش داره خود NXT رو فروخت یا صبر کرد بعد از AIRDROP
چون به ازای هر IGNIS یه0.1 هم SWIFT میدن
۲۵ الی ۲۸ دسامبرچه تاریخی airdrop اتفاق میافته؟
چند ماه پیش هم یه کاربر دیگه میگفت چقدر استرس و هیجان به خودت وارد میکنی. گفتم حالت عادی هم اینطوریم/البته بعضی وقتا. تو یه محیط تنش زا زندگی مکینیم دیگه.چقد انرژی منفی به خودتون میدید. خدایی نکرده میدونید یه سکته قلبی یا فشارهایی که به صورت آنژین از هیجان و ترس افزایش و کاهش قیمت به آدم وارد میشه خرج عمل قلبش ده برابر این سودهاست؟
از کجا میدونی دنبال 1 یا 5 دلار سود هستم؟چون روش سرمایه گذاریشون اشتباه و پر ریسک و پر استرسه چون دنبال یه دلار و 5 دلار هسن .
دوستان اگر 10 20 یا 50 میلیون مایه دارید بیارید تو کار دو تا کوین معتبر بخرید با بررسیهای خودتون اخبار و غیره بعد دو سه ماه بی خیال بشینید پایین بالاشم دقت نکنید وقتی شد 5 6 10 برابر ابش کنید و باز یه کوین دیگه قسمتی سودتونم برداشت کنید هم ریسکتون پایینه هم پولتون تو صرافی نیست هم سود تپل 50 میلیون به بالا کردید که پول کمی هم نیست خداییش ته بازار 500 میلیونم در بارید یا یه میلیارد ترکوندید من خودم تو یه سال اخیر شیرین بالای 500 میلیون کاسب شدم 90 درصد پولمم کشیدم گذاشتم تو بانک سودشو میخورم همه این پولم از اینترنت در اوردم نه ادم پولداری بودم نه ادم کلفتی ن بابام پولدار بوده .
سه سال پیشم لنگ 100 هزار تون پول بودم . درست رفتار کنید سود خوب میگیرید البته منم استرس دارم ولی نه اونقدری که شما دارید . نترسید کوین اگر معتبر باشه نمپکه از مثلا 10 دلار بیاد رو 10 سنت اون مال چس کویناست مگر اینکه بیتکوین بترکه بیاد پایین که اونوقت همه ریزش میکنند و شما باید تا سال 2020 صبر کنید بازم میارزه
هدف من 1 میلیارد تا دو میلیارد سرمایست با یه ماشین مدل بالای شیک حالشو ببرم اهدافتونو بزرگ کنید نه کوچک .من 9 میلیون از داداشم گرفتم سه ماهه براش کردم 70 میلیون همیشه این بازار نخواهد بود و این رشد تموم خواهد شد یه روزی
سرمایه گذاری برای پارسال خوب بود که دش 10 دلار بود الان 1500 دلار. الان اتریوم 820 هست. میخواد چند بشه که روش سرمایه گذاری کنن؟ اول 2019 ، 123000 دلار میشه؟
الیته شاید یه کوین پیدا بشه کوتاه مدت 100 برابر سود بده.
به نظرتون اوضاع در ایام کریسمس چطوری پیش خواهد رفت ؟
از اونجایی که همه پستا رو میخونم با اربیتراژ و لایت 1 دلار رو ضرر م و این حرفا مشخصه خوب شما کارت کاملا اشتباهه شما باید حد ضرر و سود برا خودت تعیین کنی گرچه بازم نگه داشتن پولت تو صرافی بسیار اشتباههچند ماه پیش هم یه کاربر دیگه میگفت چقدر استرس و هیجان به خودت وارد میکنی. گفتم حالت عادی هم اینطوریم/البته بعضی وقتا. تو یه محیط تنش زا زندگی مکینیم دیگه.
از کجا میدونی دنبال 1 یا 5 دلار سود هستم؟
اون مال زمانی بود که بیت کوین 5 دلاربود اونم تازه با بیت کوین آشنا شده بودم. از امسال شروع کردم کسب درامد از کریپتوها .
سرمایه گذاری برای پارسال خوب بود که دش 10 دلار بود الان 1500 دلار. الان اتریوم 820 هست. میخواد چند بشه که روش سرمایه گذاری کنن؟ اول 2019 ، 123000 دلار میشه؟
الیته شاید یه کوین دیگه پیدا بشه کوتاه مدت یا ظرف 1سال 100 برابر سود بده.
100% موافقم و بیتکوین باز رکورد جدیدی به ثبت میرسونه این قیمت خیلی نمومنه فقط داره به التکوینها یه فرصتی میده تا رشدشونو بکنند بعد میره بالا باز بیت به ظودی 30 هزار و هم میبینه شاید تا دو ماه دیگه نهایتا اونم نشونه رشد مجدد التکوینها خواهد بودبه نظر من رکورد دوباره بیت کوین به احتمال زیاد در کریسمس اتفاق میافته و در نتیجه افزایش آلتکوین ها و توکن ها رو در بر خواهد داشت.
از 295 یورو اومد روی 270 یورو همش 1 دلاره؟9 درصد افتِ اونم ظرف 1 ساعت.. برای من که کوتاه مدت کار میکنم این افت زیاده. بله اگه قصدم بلند مدت بود تا 200 هم میومد بعد میرفت بالا خیالم نبوداز اونجایی که همه پستا رو میخونم با اربیتراژ و لایت 1 دلار رو ضرر م و این حرفا مشخصه خوب شما کارت کاملا اشتباهه شما باید حد ضرر و سود برا خودت تعیین کنی گرچه بازم نگه داشتن پولت تو صرافی بسیار اشتباهه
و در مورد مطلب اخر همیشه گول اینو همه میخورن که دیگه چقد میخواد گرون بشه . دیگه نمیشه .ولی همین الان یه کم وقت بزارید هستن کوینهایی که جای رشد 10 برابر -5 برابری و غیره رو دارن شما باید به فک 50 تا 100 درصد سود به بالا باشید اینکه یه کوینی 3 درصد رو ضرره و اینا برا تریده که ترید به درد ما ایرانی ها نمیخوره
نه هر کسی روشی داره برای کسب درامد. من بیام مثل شما کار کنم ممکنه ضرر کنم، یا شما به شیوه من ضرر کنیالبته فضولی نباشه تو کار کسی هر کس خودش میدونه شایدم من دارم راهو اشتباه میرم و خودم نمیدونم .
به نظر من رکورد دوباره بیت کوین به احتمال زیاد در کریسمس اتفاق میافته و در نتیجه افزایش آلتکوین ها و توکن ها رو در بر خواهد داشت.
من الان چنتا از کوینایی که خریدم بالای 80 درصد شدن قیمتاش موندم بفروشم دوباره ارزون شدن بخرم یا اینکه همچنان نگه دارم
چون دقیق نمیدونم حساب کنم چقدر قیمتاشون میاد پایینتر
https://www.cryptopia.co.nz/Exchange/?market=KMD_BTC
https://www.cryptopia.co.nz/Exchange/?market=ABY_BTC