• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
من لایت کوین روی 340 تو yobit فروختم زدکش روی 677 خریدم، نیم ساعت پیش روی 703 اینا فروختم. . بقیه مارکتها زدکش تا 720 هم رفت الان اومده رو 700. با حساب 3 درصد کارمزد برداشت yobit تقریبا میشه گفت یه درصد کمتر از سودی که دیروز میتونستم روی لایت کوین به دست بیارم.
بزار لایت کوین بشه 700 یا 100 من دیگه کاری ندارم برم کار خودمو بکنم
شایدم دوباره لایت کوین خریدم :دی

------
انتقال بیت کوین هنوز مشکل داره؟ تراکنش کانفیرم نشده زیاد داشت میترسم برم سمت بیت کوین

Last edited:

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
چقد انرژی منفی به خودتون میدید. خدایی نکرده میدونید یه سکته قلبی یا فشارهایی که به صورت آنژین از هیجان و ترس افزایش و کاهش قیمت به آدم وارد میشه خرج عمل قلبش ده برابر این سودهاست؟
چون روش سرمایه گذاریشون اشتباه و پر ریسک و پر استرسه چون دنبال یه دلار و 5 دلار هسن .
دوستان اگر 10 20 یا 50 میلیون مایه دارید بیارید تو کار دو تا کوین معتبر بخرید با بررسیهای خودتون اخبار و غیره بعد دو سه ماه بی خیال بشینید پایین بالاشم دقت نکنید وقتی شد 5 6 10 برابر ابش کنید و باز یه کوین دیگه قسمتی سودتونم برداشت کنید هم ریسکتون پایینه هم پولتون تو صرافی نیست هم سود تپل 50 میلیون به بالا کردید که پول کمی هم نیست خداییش ته بازار 500 میلیونم در بارید یا یه میلیارد ترکوندید من خودم تو یه سال اخیر شیرین بالای 500 میلیون کاسب شدم 90 درصد پولمم کشیدم گذاشتم تو بانک سودشو میخورم همه این پولم از اینترنت در اوردم نه ادم پولداری بودم نه ادم کلفتی ن بابام پولدار بوده .
سه سال پیشم لنگ 100 هزار تون پول بودم . درست رفتار کنید سود خوب میگیرید البته منم استرس دارم ولی نه اونقدری که شما دارید . نترسید کوین اگر معتبر باشه نمپکه از مثلا 10 دلار بیاد رو 10 سنت اون مال چس کویناست مگر اینکه بیتکوین بترکه بیاد پایین که اونوقت همه ریزش میکنند و شما باید تا سال 2020 صبر کنید بازم میارزه
هدف من 1 میلیارد تا دو میلیارد سرمایست با یه ماشین مدل بالای شیک حالشو ببرم اهدافتونو بزرگ کنید نه کوچک .من 9 میلیون از داداشم گرفتم سه ماهه براش کردم 70 میلیون همیشه این بازار نخواهد بود و این رشد تموم خواهد شد یه روزی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
nxt دو برابر شده احتمالا تا 28م به بالای 3 دلار هم میرسه

قیمت فعلی ignis الان 2.83 دلاره

به ازای هر NXT نصف دونه ignisمیگیریم

حالا باید دید که با توجه به افت قیمت NXT و IGNIS ارزش داره خود NXT رو فروخت یا صبر کرد بعد از AIRDROP

چون به ازای هر IGNIS یه0.1 هم SWIFT میدن

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
اوضاع یکم خطرناک شده تا یکم دیگه دوباره بیتکش فکر کنم 3900 رو تاچ کنه و در نتیجه بیت یکم بره باز پایین بعدش دیگه این آخرین باره و بیتکش میره پایین و اونوقت میشه بیت رو برگردوندد بالا برای لایت کوینم فکر کنم همین اتفاق بیفته
کوینی که به کوین بیس اضافه میشه در طولانی مدت پایین نمی ره!

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
nxt دو برابر شده احتمالا تا 28م به بالای 3 دلار هم میرسه

قیمت فعلی ignis الان 2.83 دلاره

به ازای هر NXT نصف دونه ignisمیگیریم

حالا باید دید که با توجه به افت قیمت NXT و IGNIS ارزش داره خود NXT رو فروخت یا صبر کرد بعد از AIRDROP

چون به ازای هر IGNIS یه0.1 هم SWIFT میدن
چه تاریخی airdrop اتفاق میافته؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چقد انرژی منفی به خودتون میدید. خدایی نکرده میدونید یه سکته قلبی یا فشارهایی که به صورت آنژین از هیجان و ترس افزایش و کاهش قیمت به آدم وارد میشه خرج عمل قلبش ده برابر این سودهاست؟
چند ماه پیش هم یه کاربر دیگه میگفت چقدر استرس و هیجان به خودت وارد میکنی. گفتم حالت عادی هم اینطوریم/البته بعضی وقتا. تو یه محیط تنش زا زندگی مکینیم دیگه.

چون روش سرمایه گذاریشون اشتباه و پر ریسک و پر استرسه چون دنبال یه دلار و 5 دلار هسن .
دوستان اگر 10 20 یا 50 میلیون مایه دارید بیارید تو کار دو تا کوین معتبر بخرید با بررسیهای خودتون اخبار و غیره بعد دو سه ماه بی خیال بشینید پایین بالاشم دقت نکنید وقتی شد 5 6 10 برابر ابش کنید و باز یه کوین دیگه قسمتی سودتونم برداشت کنید هم ریسکتون پایینه هم پولتون تو صرافی نیست هم سود تپل 50 میلیون به بالا کردید که پول کمی هم نیست خداییش ته بازار 500 میلیونم در بارید یا یه میلیارد ترکوندید من خودم تو یه سال اخیر شیرین بالای 500 میلیون کاسب شدم 90 درصد پولمم کشیدم گذاشتم تو بانک سودشو میخورم همه این پولم از اینترنت در اوردم نه ادم پولداری بودم نه ادم کلفتی ن بابام پولدار بوده .
سه سال پیشم لنگ 100 هزار تون پول بودم . درست رفتار کنید سود خوب میگیرید البته منم استرس دارم ولی نه اونقدری که شما دارید . نترسید کوین اگر معتبر باشه نمپکه از مثلا 10 دلار بیاد رو 10 سنت اون مال چس کویناست مگر اینکه بیتکوین بترکه بیاد پایین که اونوقت همه ریزش میکنند و شما باید تا سال 2020 صبر کنید بازم میارزه
هدف من 1 میلیارد تا دو میلیارد سرمایست با یه ماشین مدل بالای شیک حالشو ببرم اهدافتونو بزرگ کنید نه کوچک .من 9 میلیون از داداشم گرفتم سه ماهه براش کردم 70 میلیون همیشه این بازار نخواهد بود و این رشد تموم خواهد شد یه روزی
از کجا میدونی دنبال 1 یا 5 دلار سود هستم؟
اون مال زمانی بود که بیت کوین 5 دلاربود اونم تازه با بیت کوین آشنا شده بودم. از امسال شروع کردم کسب درامد از کریپتوها .
سرمایه گذاری برای پارسال خوب بود که دش 10 دلار بود الان 1500 دلار. الان اتریوم 820 هست. میخواد چند بشه که روش سرمایه گذاری کنن؟ اول 2019 ، 123000 دلار میشه؟
الیته شاید یه کوین دیگه پیدا بشه کوتاه مدت یا ظرف 1سال 100 برابر سود بده.

Last edited:

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
سرمایه گذاری برای پارسال خوب بود که دش 10 دلار بود الان 1500 دلار. الان اتریوم 820 هست. میخواد چند بشه که روش سرمایه گذاری کنن؟ اول 2019 ، 123000 دلار میشه؟
الیته شاید یه کوین پیدا بشه کوتاه مدت 100 برابر سود بده.

قبلا نشون دادن هیچ محدودیتی برای افزایش ندارن
اون قیمت تخم مرغ هست که اگه یه ساله 100 برابر بشه انقلاب میشه
اینا تا زمانی که تقاضا باشه میرن بالا
تو همین یکی دو ماهه مارکت کپ کل 4-3 برابر شده
100 برابر اینم میشه . بیت کوین یه میلیون دلاری رو هم می بینیم

بیت کش رو 1250 خریده بودم تا 1800 بازم داشتم میخریدم موجودی رو 2 برابر کردم
نگفتم چرا اینقدر گرونه قبلا ارزون تر خریدم مگه نوش چنده !!

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
به نظرتون اوضاع در ایام کریسمس چطوری پیش خواهد رفت ؟

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
به نظرتون اوضاع در ایام کریسمس چطوری پیش خواهد رفت ؟

به نظر من رکورد دوباره بیت کوین به احتمال زیاد در کریسمس اتفاق میافته و در نتیجه افزایش آلتکوین ها و توکن ها رو در بر خواهد داشت.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
چند ماه پیش هم یه کاربر دیگه میگفت چقدر استرس و هیجان به خودت وارد میکنی. گفتم حالت عادی هم اینطوریم/البته بعضی وقتا. تو یه محیط تنش زا زندگی مکینیم دیگه.

از کجا میدونی دنبال 1 یا 5 دلار سود هستم؟
اون مال زمانی بود که بیت کوین 5 دلاربود اونم تازه با بیت کوین آشنا شده بودم. از امسال شروع کردم کسب درامد از کریپتوها .
الیته شاید یه کوین دیگه پیدا بشه کوتاه مدت یا ظرف 1سال 100 برابر سود بده.
از اونجایی که همه پستا رو میخونم با اربیتراژ و لایت 1 دلار رو ضرر م و این حرفا مشخصه خوب شما کارت کاملا اشتباهه شما باید حد ضرر و سود برا خودت تعیین کنی گرچه بازم نگه داشتن پولت تو صرافی بسیار اشتباهه

و در مورد مطلب اخر همیشه گول اینو همه میخورن که دیگه چقد میخواد گرون بشه . دیگه نمیشه .ولی همین الان یه کم وقت بزارید هستن کوینهایی که جای رشد 10 برابر -5 برابری و غیره رو دارن شما باید به فک 50 تا 100 درصد سود به بالا باشید اینکه یه کوینی 3 درصد رو ضرره و اینا برا تریده که ترید به درد ما ایرانی ها نمیخوره البته فضولی نباشه تو کار کسی هر کس خودش میدونه شایدم من دارم راهو اشتباه میرم و خودم نمیدونم .

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
به نظر من رکورد دوباره بیت کوین به احتمال زیاد در کریسمس اتفاق میافته و در نتیجه افزایش آلتکوین ها و توکن ها رو در بر خواهد داشت.
100% موافقم و بیتکوین باز رکورد جدیدی به ثبت میرسونه این قیمت خیلی نمومنه فقط داره به التکوینها یه فرصتی میده تا رشدشونو بکنند بعد میره بالا باز بیت به ظودی 30 هزار و هم میبینه شاید تا دو ماه دیگه نهایتا اونم نشونه رشد مجدد التکوینها خواهد بود

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
لایو کوین پدر سوخته برای برداشت لایت کوین 0.02 فی گذاشته. اکثرا 0.001 میگیرن بعضیا هم 0.01

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
از اونجایی که همه پستا رو میخونم با اربیتراژ و لایت 1 دلار رو ضرر م و این حرفا مشخصه خوب شما کارت کاملا اشتباهه شما باید حد ضرر و سود برا خودت تعیین کنی گرچه بازم نگه داشتن پولت تو صرافی بسیار اشتباهه

و در مورد مطلب اخر همیشه گول اینو همه میخورن که دیگه چقد میخواد گرون بشه . دیگه نمیشه .ولی همین الان یه کم وقت بزارید هستن کوینهایی که جای رشد 10 برابر -5 برابری و غیره رو دارن شما باید به فک 50 تا 100 درصد سود به بالا باشید اینکه یه کوینی 3 درصد رو ضرره و اینا برا تریده که ترید به درد ما ایرانی ها نمیخوره
از 295 یورو اومد روی 270 یورو همش 1 دلاره؟9 درصد افتِ اونم ظرف 1 ساعت.. برای من که کوتاه مدت کار میکنم این افت زیاده. بله اگه قصدم بلند مدت بود تا 200 هم میومد بعد میرفت بالا خیالم نبود
اون کوین هایی که 5 برابر میشن گیر من نمیاد. من بخرم میره رو 5 برابر ضرر.
3 درصد سود خالص برای من خوبه. ظرف یکی دو روز 3-4 بار انجام بدم میشه 10 درصد . کدوم کار تو یک یا دو روز 10 درصد سود روش هست؟ بانک برای 2 روز 0.08 درصد سود میده. بازده بورس بهترین حالت در ماه 5 درصد هست
البته فضولی نباشه تو کار کسی هر کس خودش میدونه شایدم من دارم راهو اشتباه میرم و خودم نمیدونم .
نه هر کسی روشی داره برای کسب درامد. من بیام مثل شما کار کنم ممکنه ضرر کنم، یا شما به شیوه من ضرر کنی

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

من الان چنتا از کوینایی که خریدم بالای 80 درصد شدن قیمتاش موندم بفروشم دوباره ارزون شدن بخرم یا اینکه همچنان نگه دارم

چون دقیق نمیدونم حساب کنم چقدر قیمتاشون میاد پایینتر

https://www.cryptopia.co.nz/Exchange/?market=KMD_BTC

https://www.cryptopia.co.nz/Exchange/?market=ABY_BTC

paymentstate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
بیت کوین الان بهترین تایم خریده
من میگم تا چند روز اینده شاهد 20K خواهیم بود یا حالت بعد اواسط ژانویه

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
من الان چنتا از کوینایی که خریدم بالای 80 درصد شدن قیمتاش موندم بفروشم دوباره ارزون شدن بخرم یا اینکه همچنان نگه دارم

چون دقیق نمیدونم حساب کنم چقدر قیمتاشون میاد پایینتر

https://www.cryptopia.co.nz/Exchange/?market=KMD_BTC

https://www.cryptopia.co.nz/Exchange/?market=ABY_BTC

به نظر من 50 درصد شو بفروش اگه بیاد پایین که ضرر کمتری می کنی بالا هم بره بازم سودتو کردی

بالا