برای موزیلا چی داری ؟
یه adguard بود
مطمئن نیستم ولی فکر میکنم که پرشین تولز سیستم ماین گذاشته روی سایتش چون سیستم من وقتی برگه پرشین تولز بازه خیلی داغ میکنه
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/no-coin/برای موزیلا چی داری ؟
یه adguard بود
ب بورس شیکاگو ک وارد شد منظورتون کدوم بورسه و کی؟
نظر شما در مورد ارک چیه انگار داره یواشکی هی میره بالا
ممکنه! چون اتر به نظز من نابود میشه!منطقی نیست چون اگر قیمتش بشه 100 دلار رده دوم رو بعد از بیتکوین کسب میکنه شما به اینکه کوین دوم میشه اعتقاد دارید؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز حتما یه کاری میکنن میصرفه دیگه شما هم راهشو پیدا کن.دوستانی که ۶ ۷ صفحه پیش در مورد ایرانی ها میگفتن و اینکه چرا به هم نمیگیم چطور بخریم چی بخریم؟
من الان چند بار پرسیدم آربیتراژ چطور انحام میدید و جطور پول یا کوین و به صرافی اول بر میگردونید(چون وقتی گرونتره همه چیش گرونتره یا اصلا بعضی ها بعضی کوین هارو ساپورت نمیکنن) تا سیکل و ادامه بدید گویا کسی دوست نداره جواب بده
به نظر من که زیاد تاثیر نمیزاره اگه تاثیر گذار بود الان لایت زیر 200 بود! ممکنه بعدا بگن الکی گفتن! یا مثل خبر شایعه همکاری مایکروسافت و IOTA قشنگ کشیدنش زیر دوباره بخرن اینبار ببرنش...ولی خودم به شخصه این سری برسه به 400 میفروشم تا بعدا ببینم چی میشه
ب بورس شیکاگو ک وارد شد منظورتون کدوم بورسه و کی؟
نظر شما در مورد ارک چیه انگار داره یواشکی هی میره بالا
من خودم الان بالای ... تا لایت دارم (اگه توصیه ای کردم خودم هم توش شریکم ، شما اگه دو درصد داخل ضرر هستید من 7.5 درصد تو ضرر هستم)ltc ها رو با 4 درصد سود می توسنتم بفروشم نفروختم 4 درصد اومد پایین. اگه می فروختم می تونستم با قیمت ارزونتر بخرم
دفعه دیگه کوینی 2درصد هم سود داد کوین ها رو می فروشم
-------
افت bch هم انگار شروع شده از 3730 اومد به 3660
سر همون زمان فورک که روی بیت کش ضرر کردم خوشم از بیت کش نمیاد . اون موقع سر یه آربیتراژ می تونستم بالای 10-15 درصد سود کنم اینقدر طول کشید رفت تو ضرر. ضرر بیت کش تازه می تونست 60 درصدی بشه، اما نزدیک 1 ماه صبر کردم با ضرر کمی فروختم. بعد با کوین های دیگه سود بردممن خودم الان بالای ... تا لایت دارم (اگه توصیه ای کردم خودم هم توش شریکم ، شما اگه دو درصد داخل ضرر هستید من 7.5 درصد تو ضرر هستم)
مسئله سر بیتکش هستش یه گروه روسی پیش بینی کرده که میخواد بترکونه و بره به سمت 6 تا و pool هم که میگه بیت میخواد بره به 11 تا اگه نتونن بیتکش رو بفرستن به درک همه ضرر میکنیم
فقط هرکی بیتکش داره سود میکنه اونم تازه بعدش ممکنه کل بازار رو با چالش مواجه کنه اگه بیت کش بره پایین همه چی میره بالا لایت هم قطعا 400 رو میبینه (فعلا دست نگه داشتم نتیجه بیتکش رو ببنم فکر نکنم به خاط یه پیشبینی مسخره اینوطری بشه اما انگار سرمایه های جناب پشت پرده خوب کار کرده و همه جا دارن براش تبلیغ میکنن که بیتکش میره بالا حالا باید واکنش نرمال بازار رو دید البته حداقل کسایی هم که نخریدن منتظر بره پایین بخرن و با مقاومت روبه رو میشه تو پایین رفتن بنا براین اومد سمت 3000 سعی کنه خودت معادلله رو ردیف کنی)
ولی هرکی میتونه توان داره بزار بیت کش بالا نره
خب این مقاومتِ ، ساپورتش چند می شه؟
سر بیت گلد هم همین اتفاق اقتاد . اما اون موقع قیمت btg افت کرد. اون موقع من تو hitbtc روی 95 خریدم رفت زیر 70 . بعد چند روز رفت بالابه نظر من علت صعود بیت کوین کش فقط اینه که خیلی از افرادی که در اگوست در کوین بیس بیت کوین داشتند دیروز بیت کوین کش رایگان دریافت کردند وهمین امر موجب شده خرید و فروش ها در بیت کوین کش به شدت بالا بره حالا تا اونا بفروشن تموم بشه شاهد یک صعود خیلی خوب از بیت کوین هستیم یعنی از وضعیت الان 16 هزار تا 22 هزار!
خب این مقاومتِ ، ساپورتش چند می شه؟
سر بیت گلد هم همین اتفاق اقتاد . اما اون موقع قیمت btg افت کرد. اون موقع من تو hitbtc روی 95 خریدم رفت زیر 70 . بعد چند روز رفت بالا
اون زمان تو hitbtc گفتن دلیل افتش یه والت بیت کوین گلد های رایگان رو آزاد کرده همه اومدن به فروختن btg ها، قیمت اومده پایین
فقط دپوزیت hitbtc باز بود. بقیه دپوزت بسته بود ؛ اونجاها بالای 200 دلار بود
تو همون تاپیک روسی گفته 4000 رو میزنه و بعد احتمالا خلاص میشه خدا بکشتشبیت کش 3800 رو هم رد کرد کل بازار رو به هم ریخته