• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

paymentstate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
احتمالا بیتکوین تا 17500 میاد و بعد تا 22 میره
عموم انالیز ها میگه روی 17500 خرید 16500 توقف سود تا 20 تا 22

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
احتمالا بیتکوین تا 17500 میاد و بعد تا 22 میره
عموم انالیز ها میگه روی 17500 خرید 16500 توقف سود تا 20 تا 22
اگه سطح حمایتی 15000 بشکونه احتمال خیلی قوی میره تو اصلاح هدف بعدیشم میتونه 11 باشه

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
دوستان با توجه به اینکه بیت فاینکس ایمیل زده که باید همه ی کاربرها وریفای بشن ، قصد دارم این 300 دلاری که توش دارمو بکشم بیرون
متاسفانه یه مقدارش اتریومه ، یه مقدارش iota ، هیچکدوم هم به اندازه ی اون سقف مجاز ویتدرال نیست ، پس یا باید اتریوم رو به iota تبدیل کنم یا برعکسش ،
البته با توجه بالا رفتتن اتر منطقیش اینه که اتر رو به iota تبدیل کنم ، اما مشکلش اینه که iota والتش فعلا کار نمیکنه و تراکنش ها مسدود هستن

پس iota رو باید به اتر تبدیل کنم ، تابه سقف مجازواریز به حساب دیگه ای برسه ، سوالم اینه که تو بیت فاینکس از قسمت تریدینگ این گزینه رو داره IOTA/ETH
میترسم عدد رو وارد کنم موجودی اترمیوم رو به iota تبدیل کنه ، در حالیکه من برعکسش رو می خوام ؛ لطف میکنید یه راهنمایی کنید تا از خراب کاری نکنم !

2017-12-19_131700.jpg

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
Request Network عجب افزایشی داشت... قیمت اون روز: 0.066 قیمت امروز: 0.236 . مقدار سود: 3.5x سرمایه سرمایه گذار.

Req رو با سود 5 برابری کشیدم بیرون و رفتم رو DNT و LRC و GVT . البته انتظلر نداشتم مارکت کپ req از 40 میلون دلار برسه به 210 میلیون دلار.

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
پیش بینی تون رو بگین دوستان و اینکه میخوام دو دهم بیت بخرم فکر میکنید روی چند میتونم بخرم

paymentstate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
فعلا صبر کنید به نظر من اکر نیاد زیر 16 هزار میره بالا

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
مگه با cryptopia.co.nz کار نمیکنید ؟
الان اوکیه این صرافی ؟

مشکلی نداره ولی من با یدونه بورس کار نمیکنم

@shahrokh222
qtum اتریوم افریقا یا امریکای جنوبی باید باشه فکر کنم

من وقتی روی 26 دلار بود نرخ قیمتش رو دیدم خیلی بالا پایین داشت به خاطر همین ریسک نکردم ولی اگر خودش رو پیدا کنه میشه 250 دلار

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
Dear traders! We are glad to announce that HitBTC supports Lightning Bitcoin hard fork. You will be credited the same amount of LBTC tokens as you are holding Bitcoins on your account at the moment of fork.

SILENCEmzs

Registered User
لایک‌ها
47
سلام
دوستان یه سوال کلی
ما جایی برق رایگان هم داشته باشیم الان دیگه هیچ ارزی نیست که صرف داشته باشه ماین کردنش؟ شما فرض کنید 10 تا 20 میلیون هم سرمایه بذاریم برا تجهیزات
اینترنت هم قوی میخواد؟
سلام
دوستان لطفا جواب این سوال ما رو هم بدید این برق رایگانه هدر نره ببینیم اگه خوبه شروع کنیم اتری اتر کلاسیکی چیزی برداریم

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
چند تا از دوستان من قصد سرمایه گذاری تو کوین و این قسم کارا رو دارند . به نظرتون بهشون چی رو پیشنهاد بدم که آینده روشنتری براش دیده میشه ؟ الکترونیوم ؟ ریپل ؟ یا گزینه دیگری هست که پیشنهاد بدید ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .

dss

Registered User
لایک‌ها
198
با سلام و احترام
چند تا از دوستان من قصد سرمایه گذاری تو کوین و این قسم کارا رو دارند . به نظرتون بهشون چی رو پیشنهاد بدم که آینده روشنتری براش دیده میشه ؟ الکترونیوم ؟ ریپل ؟ یا گزینه دیگری هست که پیشنهاد بدید ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .

ppt omg ltc bch btc eth eos salt

ripple یک کوینه بانکی هست بانکام دنبال دزدیند پول نذار توش

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
الان نگاه کردم رنکینگ فرق کرده روی الگوریتم sha256 به ترتیب درآمدزایی
اول ppc بعد BCH و BTC و DGB

از کجا نگاه مکنید میزان سوده بودن رو ؟

خب خداروشکر نئو هم تا نزدیکای 80 رفت دیروز ،فقط مونده waves و اتریوم کلاسیک ،جفتشون هم البته تا اینجا خوب بالا رفتن ولی من خودم انتظار بیشتری ازین دوتا دارم :)البته بیتکوین کش هم مثل همیشه یکی از گزینه هام هست،راستی زیکش zec هم به نظرم باید به هزار برسه نمیدونم چرا یکم کند حرکت میکنه ،به این میگن بازار !بابا نوئل لامصب چه برکتی داره :)حواستون به این کانال های سیگنال دهی باشه خرید اشتباه نکنید،جدیدا خیلی زیاد شدن و تا قیمت میره بالا این کانالا شروع میکنن منم منم ،ولی اینو در نظر بگیرین کل بازار تقریبا افزایشی بوده این مدت ،یادش بخیر لایت کوین از پارسال که هنوز قیمتش دو رقمی نشده بودو اخبار مربوط به ادد شدنش به کوین بیس و آپدیت سگویتش در حال اجرا شدن بود پیشنهاد دادیم اگه تاپیک رو از اول دنبال کرده باشید اونموقع که همه میگفتن لایت کوین شبیه لاکپشت و بخاری ازش بلند نمیشه حالا رفته بالای 300 دلار ولی به شخصه هیچوقت ادعایی ندارم و ممکنه پیشنهادهام اشتباه از آب در بیاد که البته خداروشکر تا حالا شرمنده نشدیم بابت پیشنهادها، دوستان اینو در نظر بگیرید بازار هیچوقت همینطوری افزایشی نمی مونه و بالاخره یجایی بازار روندش نزولی میشه اونموقع هست که این کانالهای سیگنال دهی هم کرکرشون میشکن پایین D: در ضمن فقط و فقط خودتون باید بررسی های لازم رو انجام بدید و تصمیم آخرو بگیرید ،تا یه تحلیل میبینید نرید روش کلی سرمایه بذارید ،این بازار ریسکش بالاست،کوین هایی که پمپ اساسی کردن تا چند وقت طرفش نرید مثل لایت کوین به نظرم من دیگه انتظار زیادی فعلا ازش ندارم و حالا حالا ها سمتش نمیرم تا قیمتش دوباره بیاد پایین البته شاید بازم بالا بره ولی ریسکش بالاست و موقعیت های بهتری تو بازار پیدا میشه.کوینهای با حجم پایین و و تیم ناشناخته که تو اکسچنج های درپیت هست سمتش نرید بخصوص اگه تازه کار هستید به هیچ عنوان سمتشون نرید ریسکشون فوق العاده بالاست و طمع زیاد هم نکنید.

ز 40 میلون دلار برسه به 210 میلیون دلار.

لایت کوین کلا به چه دردی میخوره ؟! هدف آفرینشش چی بوده ؟ مزیتش نسبت به بیت در چی هستش ؟

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
با سلام و احترام
ب مسئولیت خودتون به نظرم استراتیس بخرن خوبه برای 5-6 ماه سرمایه گذاری خوبیه

Last edited:

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
ب مسئولیت خودتون به نظرم استراتیس بخرن خوبه برای 5-6 سرمایه گذاری خوبیه
اینا میخوان روی نوپاها که قیمت زیر یک دلار دارند برای آینده سرمایه بذارند که استراتیس قیمت بالای 10 دلار داره .

بالا