oldenZoro
Registered User
- نوشتهها
- 865
- لایکها
- 110
اکسچنج خارجی منظورم هست . که بشه بیت کوین یا اتریوم با وبمانی ازش خرید و منتقل کرد
ملاکتون برای پتانسیل بالا رفتم کوین چیه؟احتمالا enjin هم بین کوینایی که جان مک افی اعلام میکنن باشه
20 نوامبر وقتی قیمتش
0.00000328 بود خریدم ازش ولی 16 دسامبر وقتی 0.07999000 دلار بود فروختمش و حالا 0.13268000 معامله میشه
این کوین راحت به 0.5 خواهد رسید
اگر اهل ریسک هستید بخرید شاید تا اخر ژانویه 2018 بیشتر از اینم شد
با اپ Orbot و شبکه Tor کار میکنه که اونم تو ایران مسدوده . در بهترین حالت اختلال داره
یکی دو روز پیش گرفتمشاین McAfee هم دیگه گندش رو داره در میاره با این پامپ هاش!
نامرد یه توییت زده دو سه ساعت پیش DGB رفت از 300 به 800! من پای سیستم نبودم تمام order هام سمت 450 اجرا شده... مزخرف!
اگر اینم بشه مثل XVG یه چیز عجیبی میشه ... چون واقعا هم جا داره بره بالا... پیکش 2600 بوده ! XVG کلا پایین بود
شکارچی باهوشیکی دو روز پیش گرفتمش
با اپ Orbot و شبکه Tor کار میکنه که اونم تو ایران مسدوده . در بهترین حالت اختلال داره
فقط والت اکتروم معمولیش به کار میاد که اونم باید سرورشو تغییر بدی
خیلی خوبه انگار استرات با برنامه میزبانی ایکویی که داره مشکل هک شدن مای اتر والت رو دیگه نخواهد داشت ک باعث میشه ایکوها به سمتش روی بیارند و ملت هم با خیال راحتتری میتونند ایکو شون رو بخرن و نگهداری کنند عالی مییشه من خودم جرات خرید ایکو نداشتم
والت های خودش به درد عمه مک آفی میخورهپس در این حالت بهترین کیف برای verge چیه؟
استاد اگه "سرعت و فی" رو ملاک قرار بدیم اونوقتجالبه سایت زیر رو حتما چک کنید ... من خودم به شخصه چند وقته تصمیم گرفتیم به میزان مساوی بیت کوین کش و بیت کوین داشته باشم ،فکر کنم بهترین استراتژی همین باشه.هیچ تعصبی هم رو هیچ کدومشون ندارم
http://txhighway.com/#