• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
سقوط ارز ریپل به ۳.۱۲ دلار..
OQ3qi6YO

قیمت به تومان ۱۳.۴۱۶
قیمت ریپل هر سال ۲بار به شدت صعود میکنه و بعدش ثابت میشه
فکر میکنم تا چند ماه دیگه هم حدود ۲-۳ دلار بمونه
از قافله جا موندیم ریپل ماه پیش ۰.۲ دلار بود
فکر کنم دوباره ۶ماه بعد از ۲-۳ برسه ۵-۶ دلار
ولی مثل بچه آدم حرکت نمیکنه در عرض یه هفته منفجر میشه

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
قیمت ریپل هر سال ۲بار به شدت صعود میکنه و بعدش ثابت میشه
فکر میکنم تا چند ماه دیگه هم حدود ۲-۳ دلار بمونه
از قافله جا موندیم ریپل ماه پیش ۰.۲ دلار بود
فکر کنم دوباره ۶ماه بعد از ۲-۳ برسه ۵-۶ دلار
ولی مثل بچه آدم حرکت نمیکنه در عرض یه هفته منفجر میشه
بدبختی ارز ریپل اینه خیلی زود موجودی تمام میشه...در حالی در به در دنبال خرید ریپل هستم...
صد در صد توی ۶ ماه می رسه به ۶ دلار....
البته این جهش قیمتی که انجام شده به خاطر سرمایه گذاری بیشتر است که می خواد جای بیت کوین بگیره...

tigerom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
دوستان به نظر شما بهترین والت برای نگهداری ریپل چیه؟هزینه داره؟

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
بدبختی ارز ریپل اینه خیلی زود موجودی تمام میشه...در حالی در به در دنبال خرید ریپل هستم...
البته این جهش قیمتی که انجام شده به خاطر سرمایه گذاری بیشتر است که می خواد جای بیت کوین بگیره...
نمیدونم شاید من بد بین هستم

ولی مطمئن هستم که :
بزرگترین دشمن کریپتو ، بانک ها هستند. و تا آخرین نفس با ارز دیجیتالی مبارزه میکنند .

ریپل چی هستش ؟ یه ارز دیجیتال بانکی !!
ضمنا قدرت بانک ها رو دست کم نگیرید

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ریپل 2.89 دلار.
به نظرتون باز بالا میره یا سقوط میکنه؟ دیروز هرچی می خریدم هی افزایشی بود. امروز تا 3.26 رفته

بروزرسانی الان 3.08 دلار ... بالای 6 درصد ظرف 6 دقیقه

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
الان وکس با کارمزد 9 درصدی هیچ مزیتی نداره.

اتریوم
wex 944
exmo 941
hitbtc 926

بیت کوین
wex 14860
exmo 14830
hitbtc 14500

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
عکس کدنویسی اضافه شدن بیتکوین کش به آمازون لو رفته اگه واقعا بیتکش به آمازون اضافه بشه به نظرم دیگه میره برای رقابت تنگاتنگ با بیتکوین:)

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
هیچ ارزی نمیتونه جای ارز دیگه رو بگیره ریپل یه ارز متمرکز هست که خودشو به هر نحوی جا کرده تو دنیای نامتمرکزها و تا اینجا موفق بوده و بازهم جای پیشرفت زیادی داره ولی اینکه بیاد جای بیتکوین رو بگیره به نظرم اصلا درست نباشه...پشتوانه ریپل بانک ها هستن و پشتوانه بیتکوین مردم البته بطور نسبی.

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
مثل اینکه ماه jan ماه سودآوری هست تو مارکت. دوستان نواسانات بسیار بالاست. احساسی برخورد نکنید و با توجه به چارت کوین هاتون رو بفروشید تا بعدش پشیمون نشید.
تا سعی دارید رو قیمت بالا توکن ها رو نخرید. اینو یادتون باشه وقتی قیمت یک ارزی خیلی ریزش میکنه دلیل بر حذف اون کوین نیست بلکه ریزش یک فرصت هست برای خرید مجدد. اخبار در مورد هر ارزی رو فراموش نکنید. مثل خبر اخیر در مورد XRP.

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
مثل اینکه ماه jan ماه سودآوری هست تو مارکت. دوستان نواسانات بسیار بالاست. احساسی برخورد نکنید و با توجه به چارت کوین هاتون رو بفروشید تا بعدش پشیمون نشید.
تا سعی دارید رو قیمت بالا توکن ها رو نخرید. اینو یادتون باشه وقتی قیمت یک ارزی خیلی ریزش میکنه دلیل بر حذف اون کوین نیست بلکه ریزش یک فرصت هست برای خرید مجدد. اخبار در مورد هر ارزی رو فراموش نکنید. مثل خبر اخیر در مورد XRP.
دوست عزیز..ما داریم رو بلند مدت سرمایه گذاری می کنیم...
توی کوتاه مدت اصلا به صرفه نیست ارز رو بفروشید و بخرید...

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
نمیدونم شاید من بد بین هستم

ولی مطمئن هستم که :
بزرگترین دشمن کریپتو ، بانک ها هستند. و تا آخرین نفس با ارز دیجیتالی مبارزه میکنند .

ریپل چی هستش ؟ یه ارز دیجیتال بانکی !!
ضمنا قدرت بانک ها رو دست کم نگیرید
همین ریپل واسه بانک ها نوشته شده دیگه...البته نمی دونم بانک ها می تونن کنترل ریپل بدست بگیرن یانه...
در کل ارزش ریپل بالا رفت می تونید به ارز دیگه تبدیل کنید جای نگرانی نیست!

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
سلام
دلیل اینکه قیمت dogeپایین مونده چیه؟؟؟تا اونجا که خاطرمه جز قدیمی های بازار ارز دیجیتال بوده.مارکتها و اکسچنجرهای زیادی هم داره تقریبا تمام مارکتها خرید فروشش می کنند .به نظر دوستان تا یکسال آینده امکان 100برابر شدنش و رسیدن تا 1دلار هست؟؟؟؟
@javadth

این کوین خیلی هم مورد استقبال بوده و خیلی کوین محبوبی بود و هنوز هم ولوم خوبی داره نصبتا ولی خوب بی برنامه هست نامحدونده الان حدود 113 میلیاردش تو بازاره
و همچنان هم استخراج میشه اصلا روش حساب نکن کوین خوبی برای سرمایه گذاری نیست این تا 10 سال دیگم به 1 دلار نمیرسه .
اگر کوین ارزون میخوای سنتی با اینده ای بالای یه دلار میتونی voise رو بخری 1خملیون بده ویس سال دیگه این موقع حتما بین 60 تا 100 یا بیشتر میلیون عاید میکنی.
البته توکن هست و نگهداریش سختتر از کوینها هست فعلا

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
من جای شما باشم از والت کاغذی استفاده میکنم،آموزش استفادشم تو همین تاپیک هست ،این والت های آنلاین ممکنه با یه پخ آمریکا، ایرانی ها رو تحریم کنن مراقب باشید بخصوص اینکه بوی تحریم های شدید امریکا علیه ایران داره میاد.

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
هیچ ارزی نمیتونه جای ارز دیگه رو بگیره ریپل یه ارز متمرکز هست که خودشو به هر نحوی جا کرده تو دنیای نامتمرکزها و تا اینجا موفق بوده و بازهم جای پیشرفت زیادی داره ولی اینکه بیاد جای بیتکوین رو بگیره به نظرم اصلا درست نباشه...پشتوانه ریپل بانک ها هستن و پشتوانه بیتکوین مردم البته بطور نسبی.

من جای شما باشم از والت کاغذی استفاده میکنم،آموزش استفادشم تو همین تاپیک هست ،این والت های آنلاین ممکنه با یه پخ آمریکا، ایرانی ها رو تحریم کنن مراقب باشید بخصوص اینکه بوی تحریم های شدید امریکا علیه ایران داره میاد.
ولت کاغذی چجوریه ؟ من ندیدم...میشه بگید از کجا تهیه کنم؟

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
حیف چه سودی میشد با این TRX بدست بیاریم!
الان حسرت میخورم که چرا اینقدر کم خریدم
پ ن:ممنون از دوستانی که این ارزها رو معرفی میکنن
hd1b_trx.png

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام
دلیل اینکه قیمت dogeپایین مونده چیه؟؟؟تا اونجا که خاطرمه جز قدیمی های بازار ارز دیجیتال بوده.مارکتها و اکسچنجرهای زیادی هم داره تقریبا تمام مارکتها خرید فروشش می کنند .به نظر دوستان تا یکسال آینده امکان 100برابر شدنش و رسیدن تا 1دلار هست؟؟؟؟
@javadth

این همه ارز ساتوشی هستش که هر کدوم ایده و پشتوانه هم دارن مثل aby یا rdd یا red و بازم هستن

اونا رو بخر

داژ رو ولش کن بیشتر بازیچه هستش تا یه کوین درست و حسابی

بعضا میکشه بالا ولی اصلا ارزش ریسک نداره

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

latari

Registered User
لایک‌ها
86
این کوین خیلی هم مورد استقبال بوده و خیلی کوین محبوبی بود و هنوز هم ولوم خوبی داره نصبتا ولی خوب بی برنامه هست نامحدونده الان حدود 113 میلیاردش تو بازاره
و همچنان هم استخراج میشه اصلا روش حساب نکن کوین خوبی برای سرمایه گذاری نیست این تا 10 سال دیگم به 1 دلار نمیرسه .
اگر کوین ارزون میخوای سنتی با اینده ای بالای یه دلار میتونی voise رو بخری 1خملیون بده ویس سال دیگه این موقع حتما بین 60 تا 100 یا بیشتر میلیون عاید میکنی.
البته توکن هست و نگهداریش سختتر از کوینها هست فعلا
این کویین که معرفی کردی کدوم اکسچنجر داردش بخریم سایتش چی هست ولتش رو دانلود کنیم

بالا