RaymondDragon
Registered User
تا جایی قیمت پایینه بخر و بالاتر بره خریدش سخت تر میشه...اقا جواد snt الان۸۴% تو ۲۴ساعت.رشد کرده بنظرتون الان بگیریم؟یا احمتال ریزش زیاده؟صبرکنیم؟
ممنونم
تا جایی قیمت پایینه بخر و بالاتر بره خریدش سخت تر میشه...اقا جواد snt الان۸۴% تو ۲۴ساعت.رشد کرده بنظرتون الان بگیریم؟یا احمتال ریزش زیاده؟صبرکنیم؟
ممنونم
اقا جواد snt الان۸۴% تو ۲۴ساعت.رشد کرده بنظرتون الان بگیریم؟یا احمتال ریزش زیاده؟صبرکنیم؟
ممنونم
بایدم لامبورگینی بزاره . ولوم ترید امروز 6 میلیارد دلار بوده. فی 0.1 درصد بگیره و سودش فقط این باشه، سود امروز 6 میلیون دلار بوده .. لامبورگینی اونتادور 1 میلیون دلاره. (شاید اونا مدل ارزونتر گذاشته باشن) با نصف سودِ روز، می تونه 3 تا اونتادور بزارهمیگن باینانس برداشته چنتا لامبورگینی توی جایزه زیرمجموعه گیریش گذاشته
این سایت ها و کانال های بیتکوین هم همه داشتن یوزر جمع میکردن برای باینانس
بایدم لامبورگینی بزاره . ولوم ترید امروز 6 میلیارد دلار بوده. فی 0.1 درصد بگیره و سودش فقط این باشه، سود امروز 6 میلیون دلار بوده .. لامبورگینی اونتادور 1 میلیون دلاره. (شاید اونا مدل ارزونتر گذاشته باشن) با نصف سودِ روز، می تونه 3 تا اونتادور بزاره
اقا نظرت دز مورد xlmچیه؟من 30 دسامبر خریدم روی نرخ 0.00001210
به نظرم ممکنه تا 30 درصد بیاد پایین و مجدد بره بالا
کوین با ارزشی هستش من که فکر میکنم تا 2 دلار بالا بره
اقا نظرت دز مورد xlmچیه؟
الان موقع خرید هست یا صبر کنیم؟
ممنونم
ریپل داری؟دوستان مقدار محدودی بیتکوین و دلار تتر پایین تر از نرخ صرافیها موجود است،در صورت نیاز پ.خ بدهید.
نه متاسفانهریپل داری؟
به شدت نیاز دارم...شما می تونید ردیف کنی؟نه متاسفانه
بیتکوین یا دلار تتر بخرید تو سایت هایی مثل بیتفاینکس و بایننس و hitbtc چنج کنید به ریپل ،البته بیتفاینکس حتما باید وریفای باشید برای واریز و برداشت دلار تتر که برای ایرانی ها امکان پذیر نیست ،hitbtc رو هم نمیدونم که دلار تتر داره یا خیر ولی باینسس مشکلی نداره.به شدت نیاز دارم...شما می تونید ردیف کنی؟
اگه نه چجوری میشه از سایت های خارجی خرید؟
خوب اونموقع من خریدمش افسوس که کم خریدمش#snt اگه فن داستان نویسی و تخیلاتتون قویه تو مسابقش شرکت کنید ،در مورد مردم و جامعه اتریومی و غیرمتمرکز در آینده (پمپ بنزین های تو سیاره مریخ با اتریوم بشقاب پرنده ها رو شارژ میکنن) :general304:
https://blog.status.im/announcing-status-community-competitions-inaugural-contest-db7769c767b7
این هم استاتوس 3000 ساتوشی که قولشو داده بودیم...10 برابر نزدیک یک ماه![]()
خوب اونموقع من خریدمش افسوس که کم خریدمش
حالا الانعلی جان، چیکارش کنیم بفروشمش یا نگهش دارم ؟
خوب اونموقع من خریدمش افسوس که کم خریدمش
تا چند پیشبینیش میکنی ؟
یعنی اتر و زی کش و هر چی دارم تبدیل کنم به ریپل![]()
من خودم همه رو فروختم ولی اگه بیاد پایین بازم میخرم به شخصه،اینم بگم شاید بالاترم بره ولی از نظر من ریسک داره ،شاید یمدت استراحت کنه.استراتژی ها متغیره ،هر شخصی باید یک نوع استراتژی مشخص برای خودش داشته باشه و سعی کنه بر اساس اون نوع استراتژی جلو بره و اگه نتیجه خوبی نگرفت اونو تغییر بده.خوب اونموقع من خریدمش افسوس که کم خریدمش
تا چند پیشبینیش میکنی ؟
یعنی اتر و زی کش و هر چی دارم تبدیل کنم به ریپل![]()
اکیتوی خط این جور کوینا نیستم ولی مطمئنا میتونه دنباله رو ریپل باشه یعنی تا 2 دلار هم بره
ولی باید قیمتش رو چک کنی ببینی کم میشه امروز یا نه
اقا بازن جای رشد داره؟